Patoloski lazov!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Sumnjiva__

#1 Patoloski lazov!

Post by Sumnjiva__ »

Zanima me ako je neko imao vezu sa patoloskim lazovom,psihopatom....sa njim sam bila godinu dana i samo sam postala svjesna da momak laze za sve zivo....ima sve odlike psihopate koje se mogu naci na netu :) Od laganja,agresije do naravno pronalaska nove zrtve.help!
sha_ba

#2 Re: Patoloski lazov!

Post by sha_ba »

trebalo ti godinu dana.... :shock:
Ramzess Veliki

#3 Re: Patoloski lazov!

Post by Ramzess Veliki »

Poslije godinu dana otkrila da mu nije 22 dug i da ne može triput' zaredom? :shock:
ho oponopono

#4 Re: Patoloski lazov!

Post by ho oponopono »

...drži razmak od psihopate i bićeš mirna, provjereno! 8-)
Sumnjiva__

#5 Re: Patoloski lazov!

Post by Sumnjiva__ »

Trebalo....glupa,ne glupa....desilo se,sada da razmisljam sto mi je toliko trebalo,nemam nista od toga...pokusavam shvatiti takvu psihu,pokusavam pronaci nacin da ja njemu nanesem bol kao on meni,to je ocaj,znam ali zelim da postane svjestan sta je uradio...
ho oponopono

#6 Re: Patoloski lazov!

Post by ho oponopono »

Sumnjiva__ wrote:Trebalo....glupa,ne glupa....desilo se,sada da razmisljam sto mi je toliko trebalo,nemam nista od toga...pokusavam shvatiti takvu psihu,pokusavam pronaci nacin da ja njemu nanesem bol kao on meni,to je ocaj,znam ali zelim da postane svjestan sta je uradio...
...ne možeš shvatiti njegov bolesni um, kao prvo, samo ćeš se vrtiti u krugu, plus još ćeš navući neku bolešćugu, jednostavno ne vrijedi, svako svojim tokom, ne vraćaj se iznova kroz jedno te isto, provjetri malo svoj ego, uživaj što si se riješila svega toga, osvetom si još u svemu tome, no dobro ti znaš najbolje! 8-)
sha_ba

#7 Re: Patoloski lazov!

Post by sha_ba »

ho oponopono wrote:
Sumnjiva__ wrote:Trebalo....glupa,ne glupa....desilo se,sada da razmisljam sto mi je toliko trebalo,nemam nista od toga...pokusavam shvatiti takvu psihu,pokusavam pronaci nacin da ja njemu nanesem bol kao on meni,to je ocaj,znam ali zelim da postane svjestan sta je uradio...
...ne možeš shvatiti njegov bolesni um, kao prvo, samo ćeš se vrtiti u krugu, plus još ćeš navući neku bolešćugu, jednostavno ne vrijedi, svako svojim tokom, ne vraćaj se iznova kroz jedno te isto, provjetri malo svoj ego, uživaj što si se riješila svega toga, osvetom si još u svemu tome, no dobro ti znaš najbolje! 8-)
:thumbup: hooopice :kiss:
Sumnjiva__

#8 Re: Patoloski lazov!

Post by Sumnjiva__ »

Ma svega sam svjesna,ovo ocaj govori iz mene :) Sve to mogu da shvatim ali da me udari...e zato bih da mu se osvetim,gospodin odmah uziva sa drugom dok se ja borim sama sa sobom...
dita von teese

#9 Re: Patoloski lazov!

Post by dita von teese »

Ja sam bila, u vezi sa jako talentovanim gospodinom Ripleyem. Vazno je sebe da ne krivis, jer si se ipak na vrijeme spasila. Ko ce sljedeci nasjesti na njegove lazi, pa, sta te briga, bitno je da neces ti.

Uzmi neku dobru stranu svega toga - npr. da sad sigurno bolje mozes ocijeniti kad neko laze, i kako laze, itd. itd. A s druge strane, ispitaj malo svoje motive, zasto si uospte bila sa njim, i onda ces biti na pravom dobitku.

E jedino, to oko udaranja mi je nesto nepoznato. Ne mogu bas povezati patoloske lazove za agresivcima koji se ne mogu iskontrolisati, pa udare zenu. Ocito je da si mu stala na zulj, tj. sasula mu sve u lice, i on to nije mogao podnijeti.
Al nek si mu rekla:)
Sumnjiva__

#10 Re: Patoloski lazov!

Post by Sumnjiva__ »

Eh tad sam mu rekla sve u brk i jos je on izmislio par pricica o meni koje nisu bile istina i eto ga...boom,mali potres mozga mi dao :) i odem kod njegovih,ispricam kako je fin sin,ali njima je to izgleda normalno,jer sam na kraju skontala da ljudi bjeze od momka,svi znaju kakav je....samo trazi nove zrtve...ma bolest.
dita von teese

#11 Re: Patoloski lazov!

Post by dita von teese »

Sumnjiva__ wrote:Eh tad sam mu rekla sve u brk i jos je on izmislio par pricica o meni koje nisu bile istina i eto ga...boom,mali potres mozga mi dao :) i odem kod njegovih,ispricam kako je fin sin,ali njima je to izgleda normalno,jer sam na kraju skontala da ljudi bjeze od momka,svi znaju kakav je....samo trazi nove zrtve...ma bolest.
Pa bjezi i ti sad od njega i mirna Bosna. I reci to sve osobama koje su tebi bliske, a ne njemu, da sprijecis buduce incidente.
Iskreno, mislim da si trebala otici u policiju. Mozda jos nije kasno za to?
ho oponopono

#12 Re: Patoloski lazov!

Post by ho oponopono »

Sumnjiva__ wrote:Ma svega sam svjesna,ovo ocaj govori iz mene :) Sve to mogu da shvatim ali da me udari...e zato bih da mu se osvetim,gospodin odmah uziva sa drugom dok se ja borim sama sa sobom...

...šta kao bilo bi ti lakše da je solo?!

...sama i jesi u svome životu 8-) ... ljudi dođu, odu, sama sebi si najpreča, ako ti za sreću treba taj neko, e onda zanemari sve što sam rekla i potrudi se da budeš mu zadnja rupa na sviralu i njemu a i sebi, odaćemo ti rekvijem! :wink:
sema911s

#13 Re: Patoloski lazov!

Post by sema911s »

poslusaj savjet zaboravi ga, niko nije vrijedan nervoze i sl.

ja sam sa jednom fuksom tako zaglavio 3 mjeseca,. kakvih je sve lazi bilo to je za nepovjerovat,. najgore od toga da tada to nisam mogao skontat sve dok se nisam poprilicno udaljio,. dok mi drugi nisu rekli sta je i kako,., ako se pokusas svetit nesto ispravljat ispasces budala, ludaca, treba, ista ko on(pokusao vjeruj nije mi krenulo za rukom)
ova moja je od trudnoce do nekih izmisljenih poslova, nekih kredita, a drustvo svi su divni krasni a isti ko ona, price ko slusa sa strane za nepovjerovat al samo zaboravi,.
neznas kakav je grozan osjecaj kada te zemsko nazove i kaze da je trudna, pitas kako sta i pocne te uvjeravat da ste imali nesto radili, prije par dana i odma saznala,. a za pin-ove i kartice, sifre i too to je bilo cudoviiste,.

samo ga odhebi nadji drugog,., znas kako kazu da uvjek neko negdje ljepsi bolji tebe ceka

ja ovo cesto sretnem neko vrijeme sam se joj smijao dok sada paznja nula bobakaa
Sumnjiva__

#14 Re: Patoloski lazov!

Post by Sumnjiva__ »

Ma ne....on mi ne treba,samo bole neke stvari....idemo dalje,Boze moj.
Mislila sam otici u policiju,rekli su mi da mu mogu bar dosta love izvuci :) Samo mi se mrsko peglati oko toga pa evo razmisljam....
Najgore sto se nikada do sada nisam susrela sa ovako bolesnim ljudima,pa ne mogu bas sve odjednom da "svarim"....
Sumnjiva__

#15 Re: Patoloski lazov!

Post by Sumnjiva__ »

A svakako da idem dalje...samo mi treba vremena,sve se desilo preko noci.....on laze sviju,mamu,tatu,sestru,samo je valjda to njima ok :)
Ramzess Veliki

#16 Re: Patoloski lazov!

Post by Ramzess Veliki »

Sumnjiva__ wrote:Ma svega sam svjesna,ovo ocaj govori iz mene :) Sve to mogu da shvatim ali da me udari...e zato bih da mu se osvetim,gospodin odmah uziva sa drugom dok se ja borim sama sa sobom...
Dogovorimo se ... skontaš gdje će biti, ti tu kao slučajno ga nađeš, čekaš dečka , a ja dođem na svom velikom nabrijanom motoru koji oduzima dah, ti ga pozdraviš sa osmijehom i sjedaš na zadnje sjedište, navučeš kacigu i VRUUUM, odlazimo. :thumbup:
Poslije mi platiš pivo. :thumbup:

... šta sve pošten dečko mora za pivo raditi ... :twisted:
Sumnjiva__

#17 Re: Patoloski lazov!

Post by Sumnjiva__ »

Moze,dogovoreno :)
Ramzess Veliki

#18 Re: Patoloski lazov!

Post by Ramzess Veliki »

Sumnjiva__ wrote:Moze,dogovoreno :)
Poslije mu kažeš da si našla pravog, da si zaljubljena, da je taj fenomenalan u krevetu, brižan, da ti pruža avanturu i da si konačno sretna. Vidjećeš patnje u očima. :lol: :lol: :lol:
Sumnjiva__

#19 Re: Patoloski lazov!

Post by Sumnjiva__ »

Ma naravno.....jos ga kacigom opalim po lobanji da i ono malo mozga sto ima izgubi i rijesen problem,,,a ti i ja u vjecnoj ljubavi uz pivu :)
Ramzess Veliki

#20 Re: Patoloski lazov!

Post by Ramzess Veliki »

Sumnjiva__ wrote:Ma naravno.....jos ga kacigom opalim po lobanji da i ono malo mozga sto ima izgubi i rijesen problem,,,a ti i ja u vjecnoj ljubavi uz pivu :)
Pusti ljubav drž' se piva. :lol: :lol: :lol:
Ako ćeš ga kacigom da nađem neki švabski željezni šljem? :D
ho oponopono

#21 Re: Patoloski lazov!

Post by ho oponopono »

...i šta će onda Ramzes Velikanu kada se vožnja završi, kući ridati u jastuk?! Image
Great Cornholio

#22 Re: Patoloski lazov!

Post by Great Cornholio »

Sumnjiva__ wrote:Zanima me ako je neko imao vezu sa patoloskim lazovom,psihopatom....sa njim sam bila godinu dana i samo sam postala svjesna da momak laze za sve zivo....ima sve odlike psihopate koje se mogu naci na netu :) Od laganja,agresije do naravno pronalaska nove zrtve.help!
Dobro si ti prošla, ima i onih koji su mnogo duže bille žrtve psihopata te vrste. Inače, karakteristika psihopatske ličnosti je nepostojanje griže savjesti nakon učinjenog zlodjela.
Te osobe je nemoguće povrijediti, i zato otresi se te bolesne želje, dok si još svjesna da je bolesna.
MedenoSrce

#23 Re: Patoloski lazov!

Post by MedenoSrce »

Najbolje ces mu se osvetiti ako odes sa @respom na kafu
_aja_

#24 Re: Patoloski lazov!

Post by _aja_ »

MedenoSrce wrote:Najbolje ces mu se osvetiti ako odes sa @respom na kafu

:lol: :lol: :lol: :lol:
Great Cornholio

#25 Re: Patoloski lazov!

Post by Great Cornholio »

_aja_ wrote:
MedenoSrce wrote:Najbolje ces mu se osvetiti ako odes sa @respom na kafu

:lol: :lol: :lol: :lol:
Šta je smiješno :-?

Za vrijeme koliko sam ja na forumu, nisam stekao dojam da bi odlazak na kafu s @respom za neku bio kazna, čovjek nije nacionalista, rasista, nije glup a ima i smisla za humor.
Post Reply