Aha, to je prednost malo starijih modela - vazda ubace neki "bundle" paket opreme gdje za sitne pare dobijes dosta sminke... Toga vjerovatno nece biti ni na Octaviji ni Rapidu, barem ne prve modelske godine.goran16v wrote:I to zavisi s koje strane posmatras. Posto ja ne patim puno za opremom na autu kad sam kupovao auto uzimao sam predracun za Octaviu Ambiente (srednji paket) sa doplatom za zadnje el. prozore, sredisnji naslon za ruke sa hladjenim pretincem, maglenke i climatronic i cijena je bila tek nekih 200 KM niza nego komplet zapakovan Elegance u kojem dobijes sve nabrojano i puno toga vise od prakticnih stvari (bolji materijali, bolja sjedala, naslon za ruke nazad sa rupom za skije, vise pretinaca, mreza u gepeku) do sminke (ukrasne lajsne unutra, led. zmigavci u retrovizorima itd itd) tako da oprema kad se kupuje u paketu i nije tako skupa.klavirdžija wrote:Po meni je većina dodatne opreme dobrano precijenjena, ali ako već želiš da skršiš određenu sumu, sve zavisi od tvojih potreba.
Sto se tice opreme, mene zanima daljinsko, rupa za skije, alu felge, trokraki kozni volan i eventualno sportska sjedista... Xenoni, sminka i ostale pizdarije mi nisu presudne (nije da bi se bunio al et