Isharet mi je da spika o tebihorns&drums wrote:Djevojcice ja Onima kojima bi želio nešto objašnjavati i onako je sve jasno...
A Onima koji bi od mene tražili objašnjenje i onako ne mogu ništa objasniti...![]()
![]()
Dj.B.
razum i osjećaji na bh način
-
Kukuruz_Barbe-q
pa ti si izgleda kod njega prvo trazila neobavezan sex.covjek je to shvatio kao kako bi i svako shvatio,ne zelis vezanje,ne znaci ti puno zelis samo sex

- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Hehehehe, djevojcice kako ti je pocetno slovo pravog imena?
-
nikita
Greska je misliti da djevojka moze uci u vezu bez emocija koja ukljucuje sex.
Djevojka se moze samo nafurati na to, i to u situaciji dok je jos uvijek interesantna.
Plasira sebi i drugima suplju o savremenosti sve do onog momenta kada dobije pedalu od frajera koji misli da je time nece povrijediti jer boze moj ona zna na cemu je a da ne govorim o tome da to sama potencira. U vecini slucajeva potencira to vishe iz razloga da bi bila interesantnija a i dopadljiva joj je lazna slika fatalne zene, iako ne zna da se nosi sa tom ulogom.
Tip ispada shupak, pedrcina ili kretencina, a frajer iskren ba od starta.
E sad ovi neiskreni bi trebali da se nose sa svojim pocetnickim greskama, i realno analiziraju sebe da li su spremni na nesto ili ne.
u sustini smatram da sa muskarcima uvijek znas na cemu si normalno ako to zelis da vidis.
A zene ni same ne znaju sta zele...
Djevojka se moze samo nafurati na to, i to u situaciji dok je jos uvijek interesantna.
Plasira sebi i drugima suplju o savremenosti sve do onog momenta kada dobije pedalu od frajera koji misli da je time nece povrijediti jer boze moj ona zna na cemu je a da ne govorim o tome da to sama potencira. U vecini slucajeva potencira to vishe iz razloga da bi bila interesantnija a i dopadljiva joj je lazna slika fatalne zene, iako ne zna da se nosi sa tom ulogom.
Tip ispada shupak, pedrcina ili kretencina, a frajer iskren ba od starta.
E sad ovi neiskreni bi trebali da se nose sa svojim pocetnickim greskama, i realno analiziraju sebe da li su spremni na nesto ili ne.
u sustini smatram da sa muskarcima uvijek znas na cemu si normalno ako to zelis da vidis.
-
kub lajkan
Arrival wrote:kolega, jel ovo anagramFair Life wrote:Glavu gore i guraj dalje.
Jekane, sta je to anagram?
-
Lisac
niki mudrice, ja tebe stvarno volimnikita wrote:... u sustini smatram da sa muskarcima uvijek znas na cemu si normalno ako to zelis da vidis.
Sad shalu na stranu. Koncizno i tochno u sridu. Niki kapa dolje, nedostajala si. Dalje rasprave su suvishne. Da li mushkarac mozhe biti spavati s nekim 6 mjeseci a da pri tom nema neke osjecaje je jako naivno pitanje. Mushkarac mozhe spavati sa zhenom koju redovno miluje shtosom i prezire. Mushkarac mozhe spavati sa kurvama i sa zhenama koje dan poslije nece ni prepoznati. Mushkarac sve mozhe
Mushkarci su svinje i trazhiti osjecaje i razum kod mushkaraca je uzaludna rabota
- horns&drums
Sta reci na ovo nego
oink 
oink 
-
Carl_Cox
Djevojcice nemoj da se brines, problem je u tebi jer si nakon izvjesnog vremena nesto vise ocekivala...
nego znas sta ces najbolje bi ti bilo da ga negdje safatas nasamo i da ga bukvalno silujes, da mu pruzis nesto sto on nikada nije imao, da svrsi jedno 4, 5 puta u roku od sat, dva, i normalno da izrazis zelju da imate vas troje (tj. ta njegova treba) zajedno grupnjak.
nego znas sta ces najbolje bi ti bilo da ga negdje safatas nasamo i da ga bukvalno silujes, da mu pruzis nesto sto on nikada nije imao, da svrsi jedno 4, 5 puta u roku od sat, dva, i normalno da izrazis zelju da imate vas troje (tj. ta njegova treba) zajedno grupnjak.
-
bosniak
ma nisi ti kurva.kurve naplacuju usluge
nego bi li koji od ovih modernih muskaraca koji nisu" zatucane balije"ozenio ovu mladu damu...
vidim da je tako lijepo savjetujete..
nego curo draga.dodji sebi.tones sve dublje i dublje...
kakav bona neobavezan sex.pa nemoj bit topovsko meso dzaba.
fakat to podsjeca na zivotinje.cuko tako kad ga zasvrbi zajase kujicu koju uspije da je stigne.cuj neobavezan sex
ne mogu se nacudit.mora da je neko slago i podvalio laznu temu raji...
nego bi li koji od ovih modernih muskaraca koji nisu" zatucane balije"ozenio ovu mladu damu...
ne mogu se nacudit.mora da je neko slago i podvalio laznu temu raji...
-
kub lajkan
Jel' to ipak predlazes da naplacuje? Pa na pocetku si rekao suprotno...bosniak wrote:ma nisi ti kurva.kurve naplacuju usluge
-
djevojčica
haha jel se prepoznaješ? a da pogodiš?horns&drums wrote:Hehehehe, djevojcice kako ti je pocetno slovo pravog imena?
neko ne zna ni šta je sex, ja bih rekla, a kamoli šta je neobavezni.. vrlo česta i skoro prirodna pojava u našem malom konzervativnom društvu, koje funkcioniše po principu izvana gladac iznutra jadac...
btw, sama sam kriva jer mi se tip uvukao pod kožu i nije mi žao.. do mene je najviše što pri procjeni ljudi polazim od sebe... a ja nisam životinja i ne bih mogla godinama spavati s nekim ko mi se ne sviđa i do koga mi nije stalo... al ja ne bih mogla ni kafu popit tri put za redom s nekim do koga mi nije stalo tako da... nisam baš kompetentna za temu
-
alek
#40 Re: razum i osjećaji na bh način
djevojčica wrote:i ako je već našao curu, a do mene mu nije bilo stalo, zašto jednostavno nije prekinuo sa mnom kad je imao priliku, nego mi se uvijek vraćao, neobavezno, ali dobro
mozda zbog ovogadjevojčica wrote:moj mali mozak
- horns&drums
Alek, nije ni zbog toga. Praznina vlada... 
Stochar,Djevojcice, how would you like to have sexual expiriance so intense it could change your political views?

Stochar,Djevojcice, how would you like to have sexual expiriance so intense it could change your political views?
-
djevojčica
djevojčica: moj mali mozak - tračak ironije
alek: možda zbog ovoga - sasvim neopravdana potreba za vrijeđanjem inteligencije ljudi koje ne poznaješ
al što bi rekla žuži jelinek hahaha jebite se ljudi
alek: možda zbog ovoga - sasvim neopravdana potreba za vrijeđanjem inteligencije ljudi koje ne poznaješ
al što bi rekla žuži jelinek hahaha jebite se ljudi
- horns&drums
A meni odgovor?
-
djevojčica
političke stavove nemam, pa ne znam šta se tu može promijenit...
jel možeš promijenit nešto drugo?
jel možeš promijenit nešto drugo?
- horns&drums
Ma mogu promijeniti kompletno tvoje stanje sa dvije tri psiho seanse, samo moras pricati samo sa mnom par dana, ja sam psiholog amater sarajevo x-a
. No prebukiran sam sada, jebi ga dosla si u krivo vrijeme... No svakako cu razmisliti o tvom problemu pa cu ti javiti na ovoj temi u dogledno vrijeme.
Evo ti odmah lekcija 1: Ne imati danas politicke stavove je ravno samoubojstvu jer na taj nacin se zatvaramo u vlastite ljusture i dopustamo da nas voda nosi umjesto da mi vodu usmjeravamo po nasoj zelji
Horns&Drums
Evo ti odmah lekcija 1: Ne imati danas politicke stavove je ravno samoubojstvu jer na taj nacin se zatvaramo u vlastite ljusture i dopustamo da nas voda nosi umjesto da mi vodu usmjeravamo po nasoj zelji
Horns&Drums
-
ludacha
dobro!
djevojcice: kog se vraga sad bunis, zalis, cmizdris i tako te gluposti? i sama si rekla, bio je to sex bez obaveza. pa sta ako je imao drugu curu..u takav se odnos ljudi upustaju da bi zadovoljili neke svoje potrebe, a ne potrebe nekog tamo stranca koji bi htio povalit nesto. pih!
i da..moze se spavati s nekim 6mjeseci bez emocija nekih jakih. sex i emocije ne dolaze skupa u paketu. to moze biti neki fini, polu/prijateljski odnos...nista veliko..
nikita (ili nesto slicno): otkud ti to da je za zene neophodna prisutnost ljubavi ili tako necega da bi se sexale? mozda za neke, isto kao i za neke muskarce.
pa ljudi dragi, nismo svi mi isti....
djevojcice: kog se vraga sad bunis, zalis, cmizdris i tako te gluposti? i sama si rekla, bio je to sex bez obaveza. pa sta ako je imao drugu curu..u takav se odnos ljudi upustaju da bi zadovoljili neke svoje potrebe, a ne potrebe nekog tamo stranca koji bi htio povalit nesto. pih!
i da..moze se spavati s nekim 6mjeseci bez emocija nekih jakih. sex i emocije ne dolaze skupa u paketu. to moze biti neki fini, polu/prijateljski odnos...nista veliko..
nikita (ili nesto slicno): otkud ti to da je za zene neophodna prisutnost ljubavi ili tako necega da bi se sexale? mozda za neke, isto kao i za neke muskarce.
pa ljudi dragi, nismo svi mi isti....
-
hananah
Djevojcice, svoj prvi post pocinjes: imala sam frajera. Greska u startu. Imala si ljubavnika. Tako ste se postavili jedno prema drugom sudeci po tvom daljnjem tekstu iz prvog posta. A to sto su postojala neka osjecanja, pa to je normalno, ipak ste spavali zajedno.
Dakle, kad tu svoju "vezu" shvatis kao vezu s ljubavnikom onda ce ti biti puno lakse. Jer ta veza nije ni bila nista drugo nego samo sexualna. Da je valjalo i na nekim drugim poljima onda biste sigurno vec bili u drugacijoj vrsti veze i jos neke spone bi vas vezale. Ovako...digni glavu i kreni dalje. Haj ba, jedan se oteg'o, drugi se proteg'o.
Dakle, kad tu svoju "vezu" shvatis kao vezu s ljubavnikom onda ce ti biti puno lakse. Jer ta veza nije ni bila nista drugo nego samo sexualna. Da je valjalo i na nekim drugim poljima onda biste sigurno vec bili u drugacijoj vrsti veze i jos neke spone bi vas vezale. Ovako...digni glavu i kreni dalje. Haj ba, jedan se oteg'o, drugi se proteg'o.
-
djevojčica
ajmeeeeeeeee
samo da razjasnim jednom za svagda: NE BUNIM SE, NE ŽALIM SE, NE CMIZDRIM !
Postavila sam temu za razgovor a ne za sažaljenje !! davno bilo i prošlo..
ajmeeee
sto ljudi sto ćudi, svi različito doživljavamo stvari, samo su me zanimale statistike...
odoh popit nes, da me glava prestane bolit
btw. horns... moja lekcija 1: samo je jedan dio svemira koji možete popraviti, a to ste vi sami

samo da razjasnim jednom za svagda: NE BUNIM SE, NE ŽALIM SE, NE CMIZDRIM !
Postavila sam temu za razgovor a ne za sažaljenje !! davno bilo i prošlo..
ajmeeee
sto ljudi sto ćudi, svi različito doživljavamo stvari, samo su me zanimale statistike...
odoh popit nes, da me glava prestane bolit
btw. horns... moja lekcija 1: samo je jedan dio svemira koji možete popraviti, a to ste vi sami
- horns&drums
Lekcija 2: Djevojcice, nemojte vjerovati u bajke nego zivite u njima, imajte glavnu rolu
I uklapa se odlicno u ovu vasu lekciju 1
I uklapa se odlicno u ovu vasu lekciju 1