razum i osjećaji na bh način

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

nebi

Post by nebi »

horns&drums wrote:Djevojcice ja Onima kojima bi želio nešto objašnjavati i onako je sve jasno...
A Onima koji bi od mene tražili objašnjenje i onako ne mogu ništa objasniti... :D :D

Dj.B.
Isharet mi je da spika o tebi :D
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

pa ti si izgleda kod njega prvo trazila neobavezan sex.covjek je to shvatio kao kako bi i svako shvatio,ne zelis vezanje,ne znaci ti puno zelis samo sex 8) 8) 8)
nebi

Post by nebi »

Ma cura iz snova,ne isce nista,a daje..... :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Hehehehe, djevojcice kako ti je pocetno slovo pravog imena?
nikita

Post by nikita »

Greska je misliti da djevojka moze uci u vezu bez emocija koja ukljucuje sex.
Djevojka se moze samo nafurati na to, i to u situaciji dok je jos uvijek interesantna.
Plasira sebi i drugima suplju o savremenosti sve do onog momenta kada dobije pedalu od frajera koji misli da je time nece povrijediti jer boze moj ona zna na cemu je a da ne govorim o tome da to sama potencira. U vecini slucajeva potencira to vishe iz razloga da bi bila interesantnija a i dopadljiva joj je lazna slika fatalne zene, iako ne zna da se nosi sa tom ulogom.

Tip ispada shupak, pedrcina ili kretencina, a frajer iskren ba od starta.
E sad ovi neiskreni bi trebali da se nose sa svojim pocetnickim greskama, i realno analiziraju sebe da li su spremni na nesto ili ne.

u sustini smatram da sa muskarcima uvijek znas na cemu si normalno ako to zelis da vidis.
A zene ni same ne znaju sta zele...
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Arrival wrote:
Fair Life wrote:Glavu gore i guraj dalje.
kolega, jel ovo anagram :lol:

Jekane, sta je to anagram?
Lisac

Post by Lisac »

nikita wrote:... u sustini smatram da sa muskarcima uvijek znas na cemu si normalno ako to zelis da vidis.
A zene ni same ne znaju sta zele...
niki mudrice, ja tebe stvarno volim :D :D zhelim da budesh majka mojim unucima i unukama :D :D ako ti se ne bude mrsko strpiti dok ti napravim muzha :D :D

Sad shalu na stranu. Koncizno i tochno u sridu. Niki kapa dolje, nedostajala si. Dalje rasprave su suvishne. Da li mushkarac mozhe biti spavati s nekim 6 mjeseci a da pri tom nema neke osjecaje je jako naivno pitanje. Mushkarac mozhe spavati sa zhenom koju redovno miluje shtosom i prezire. Mushkarac mozhe spavati sa kurvama i sa zhenama koje dan poslije nece ni prepoznati. Mushkarac sve mozhe :D
Mushkarci su svinje i trazhiti osjecaje i razum kod mushkaraca je uzaludna rabota :D :D Medjutim ipak ima i drugachijih mushkaraca. Ti mushkarci su konji i zhene ih preferiraju vishe no ovu prvu vrstu :D
nikita

Post by nikita »

:D falja Lijo :D

nego imas li sta mladje da punudis ? frustrira me ta bliska perspektiva udaje :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Sta reci na ovo nego Image oink Image
Carl_Cox

Post by Carl_Cox »

Djevojcice nemoj da se brines, problem je u tebi jer si nakon izvjesnog vremena nesto vise ocekivala...
nego znas sta ces najbolje bi ti bilo da ga negdje safatas nasamo i da ga bukvalno silujes, da mu pruzis nesto sto on nikada nije imao, da svrsi jedno 4, 5 puta u roku od sat, dva, i normalno da izrazis zelju da imate vas troje (tj. ta njegova treba) zajedno grupnjak.
bosniak

Post by bosniak »

ma nisi ti kurva.kurve naplacuju usluge

nego bi li koji od ovih modernih muskaraca koji nisu" zatucane balije"ozenio ovu mladu damu...
vidim da je tako lijepo savjetujete..

nego curo draga.dodji sebi.tones sve dublje i dublje...
kakav bona neobavezan sex.pa nemoj bit topovsko meso dzaba.

:lol: fakat to podsjeca na zivotinje.cuko tako kad ga zasvrbi zajase kujicu koju uspije da je stigne.cuj neobavezan sex

ne mogu se nacudit.mora da je neko slago i podvalio laznu temu raji...
kub lajkan

Post by kub lajkan »

bosniak wrote:ma nisi ti kurva.kurve naplacuju usluge

nego bi li koji od ovih modernih muskaraca koji nisu" zatucane balije"ozenio ovu mladu damu...
vidim da je tako lijepo savjetujete..

nego curo draga.dodji sebi.tones sve dublje i dublje...
kakav bona neobavezan sex.pa nemoj bit topovsko meso dzaba.
Jel' to ipak predlazes da naplacuje? Pa na pocetku si rekao suprotno... :D
Arrival

Post by Arrival »

bosniak wrote: :lol: fakat to podsjeca na zivotinje.cuko tako kad ga zasvrbi zajase kujicu koju uspije da je stigne.cuj neobavezan sex

ne mogu se nacudit.mora da je neko slago i podvalio laznu temu raji...
ImageImageImageImageImageImage
djevojčica

Post by djevojčica »

horns&drums wrote:Hehehehe, djevojcice kako ti je pocetno slovo pravog imena?
haha jel se prepoznaješ? a da pogodiš?

neko ne zna ni šta je sex, ja bih rekla, a kamoli šta je neobavezni.. vrlo česta i skoro prirodna pojava u našem malom konzervativnom društvu, koje funkcioniše po principu izvana gladac iznutra jadac... :D

btw, sama sam kriva jer mi se tip uvukao pod kožu i nije mi žao.. do mene je najviše što pri procjeni ljudi polazim od sebe... a ja nisam životinja i ne bih mogla godinama spavati s nekim ko mi se ne sviđa i do koga mi nije stalo... al ja ne bih mogla ni kafu popit tri put za redom s nekim do koga mi nije stalo tako da... nisam baš kompetentna za temu :roll:
alek

#40 Re: razum i osjećaji na bh način

Post by alek »

djevojčica wrote:i ako je već našao curu, a do mene mu nije bilo stalo, zašto jednostavno nije prekinuo sa mnom kad je imao priliku, nego mi se uvijek vraćao, neobavezno, ali dobro
djevojčica wrote:moj mali mozak
mozda zbog ovoga :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Alek, nije ni zbog toga. Praznina vlada... :D

Stochar,Djevojcice, how would you like to have sexual expiriance so intense it could change your political views? :D :D
djevojčica

Post by djevojčica »

djevojčica: moj mali mozak - tračak ironije
alek: možda zbog ovoga - sasvim neopravdana potreba za vrijeđanjem inteligencije ljudi koje ne poznaješ

al što bi rekla žuži jelinek hahaha jebite se ljudi :lol:
horns&drums

Post by horns&drums »

A meni odgovor?
djevojčica

Post by djevojčica »

političke stavove nemam, pa ne znam šta se tu može promijenit...
jel možeš promijenit nešto drugo? ;-)
horns&drums

Post by horns&drums »

Ma mogu promijeniti kompletno tvoje stanje sa dvije tri psiho seanse, samo moras pricati samo sa mnom par dana, ja sam psiholog amater sarajevo x-a :D. No prebukiran sam sada, jebi ga dosla si u krivo vrijeme... No svakako cu razmisliti o tvom problemu pa cu ti javiti na ovoj temi u dogledno vrijeme.

Evo ti odmah lekcija 1: Ne imati danas politicke stavove je ravno samoubojstvu jer na taj nacin se zatvaramo u vlastite ljusture i dopustamo da nas voda nosi umjesto da mi vodu usmjeravamo po nasoj zelji :)

Horns&Drums :D
ludacha

Post by ludacha »

dobro!
djevojcice: kog se vraga sad bunis, zalis, cmizdris i tako te gluposti? i sama si rekla, bio je to sex bez obaveza. pa sta ako je imao drugu curu..u takav se odnos ljudi upustaju da bi zadovoljili neke svoje potrebe, a ne potrebe nekog tamo stranca koji bi htio povalit nesto. pih!
i da..moze se spavati s nekim 6mjeseci bez emocija nekih jakih. sex i emocije ne dolaze skupa u paketu. to moze biti neki fini, polu/prijateljski odnos...nista veliko..

nikita (ili nesto slicno): otkud ti to da je za zene neophodna prisutnost ljubavi ili tako necega da bi se sexale? mozda za neke, isto kao i za neke muskarce.

pa ljudi dragi, nismo svi mi isti....
hananah

Post by hananah »

Djevojcice, svoj prvi post pocinjes: imala sam frajera. Greska u startu. Imala si ljubavnika. Tako ste se postavili jedno prema drugom sudeci po tvom daljnjem tekstu iz prvog posta. A to sto su postojala neka osjecanja, pa to je normalno, ipak ste spavali zajedno.
Dakle, kad tu svoju "vezu" shvatis kao vezu s ljubavnikom onda ce ti biti puno lakse. Jer ta veza nije ni bila nista drugo nego samo sexualna. Da je valjalo i na nekim drugim poljima onda biste sigurno vec bili u drugacijoj vrsti veze i jos neke spone bi vas vezale. Ovako...digni glavu i kreni dalje. Haj ba, jedan se oteg'o, drugi se proteg'o. :)
djevojčica

Post by djevojčica »

ajmeeeeeeeee
samo da razjasnim jednom za svagda: NE BUNIM SE, NE ŽALIM SE, NE CMIZDRIM !
Postavila sam temu za razgovor a ne za sažaljenje !! davno bilo i prošlo..
ajmeeee
sto ljudi sto ćudi, svi različito doživljavamo stvari, samo su me zanimale statistike... :zzzz:
odoh popit nes, da me glava prestane bolit :)

btw. horns... moja lekcija 1: samo je jedan dio svemira koji možete popraviti, a to ste vi sami
:)
horns&drums

Post by horns&drums »

Lekcija 2: Djevojcice, nemojte vjerovati u bajke nego zivite u njima, imajte glavnu rolu :)

I uklapa se odlicno u ovu vasu lekciju 1 :D
mya

Post by mya »

horns ponovo :D jase

dobro dosla djevojcice
cuvaj se :D
Post Reply