Da li je to dovoljno?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Producent
#26 Re: Da li je to dovoljno?
FRIENDZONED LEVEL: Infinite
- madtv
#27 Re: Da li je to dovoljno?
Producent wrote:FRIENDZONED LEVEL: Infinite
- SvojTiPos'o
#28 Re: Da li je to dovoljno?
DoZeN wrote:Okej,ja bi volio cuti i zenska zapazanja,ima li ih?hhaarree wrote:pa jel mi ovdje pricamo o prvom sastanku il o duzem poznanstvu, ako znas curu godinu dana i kaze ti volim te ko osobu - pedala
- alchak.ba
#29 Re: Da li je to dovoljno?
voli mene i jaran kao osobu.... cuj dovoljno
- MedenoSrce
#30 Re: Da li je to dovoljno?
Ne postoji. Jednostavno ako ne zelis vise biti s njim daj mu bar tu malu satisfakciju da ima zbog cega da te mrzi, proklinje i osnov da te sutra zaboravi i ne zamislja kao majku svoje djece.Kona__ wrote:Ne postoji nacin da vas se kutarise njezno..
Njima to treba, mi to ne mozemo da shvatimo ali vrijeme je za nove obrasce ponasanja.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#31 Re: Da li je to dovoljno?
a vas se može kutarisat' nježno ?Kona__ wrote:Ne postoji nacin da vas se kutarise njezno..
-
Angel_24
#32 Re: Da li je to dovoljno?
bravo lalazuta_lala wrote:Čim ima to "kao", nije dovoljno.
Valjda nekome kažeš "volim te" ako ga stvarno voliš - bez toga kao osobu, kao druga, kao momka, kao kolegu, kao ovog, kao onog. Totalno bespotrebno!
-
zvjezdica00
#33 Re: Da li je to dovoljno?
Kada je u pitanju komsija, prijatelj ili X osoba tu je dovoljno da te voli kao osobu. Mislim, lijepo je da te bilo ko voli kao osobu, jer se mi svi svjesno ili nesvjesno trudimo da nas neko voli kao osobu. Ali ako ti to kaze osoba s kojom vec neko vrijeme tezis ka vecem nivou, zao mi je ali to je znak da nema od toga nista, samo lijepo receno, a ako to pak kaze osoba s kojom si na nekom pocetku, mozda bi se i vrijedilo malo potruditi pa da te voli i na drugi nacin.
Eto, sa zenskog gledista.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#34 Re: Da li je to dovoljno?
zaboravljate jednu stvar svakako
Acta, non verba.
Acta, non verba.
- Kona__
#35 Re: Da li je to dovoljno?
Nas se samo tako i moze kutarisati..KB24 wrote:a vas se može kutarisat' nježno ?Kona__ wrote:Ne postoji nacin da vas se kutarise njezno..
- DoZeN
#36 Re: Da li je to dovoljno?
Ja sam to I rekao,ali ja zelim da istaknem ako se predje ta linija "drugarstva i predje u hemiju" i zaljubljivanje,da to opet nista ne znaci.zvjezdica00 wrote:Kada je u pitanju komsija, prijatelj ili X osoba tu je dovoljno da te voli kao osobu. Mislim, lijepo je da te bilo ko voli kao osobu, jer se mi svi svjesno ili nesvjesno trudimo da nas neko voli kao osobu. Ali ako ti to kaze osoba s kojom vec neko vrijeme tezis ka vecem nivou, zao mi je ali to je znak da nema od toga nista, samo lijepo receno, a ako to pak kaze osoba s kojom si na nekom pocetku, mozda bi se i vrijedilo malo potruditi pa da te voli i na drugi nacin.
Ako se u nekoga i zaljubis i zagrijes se za tu osobu,i to ne valja
Treba biti covjek ili biti dobar u sexu ili biti clan teretane?
- DoZeN
#37 Re: Da li je to dovoljno?
Mnoge majke proklinju oceve svoje djece,jer hemija i fizika znaju da prevare, Kaki je on kao coe'k?MedenoSrce wrote:Ne postoji. Jednostavno ako ne zelis vise biti s njim daj mu bar tu malu satisfakciju da ima zbog cega da te mrzi, proklinje i osnov da te sutra zaboravi i ne zamislja kao majku svoje djece.Kona__ wrote:Ne postoji nacin da vas se kutarise njezno..
Njima to treba, mi to ne mozemo da shvatimo ali vrijeme je za nove obrasce ponasanja.
- WildRedRose
#38 Re: Da li je to dovoljno?
nije. sta se zamaras tim , prije se pitaj mozel' ista funkcionisati bez postovanja.
-
derPate
#39 Re: Da li je to dovoljno?
Po meni kada ti neko kaze ''volim te kao osobu'' nema nekog znacaja za nesto vise od Prijateljstva.Nemora da znaci
da nece preci u nesto vise ali ako ti to kaze u startu onda ja mislim da ta doticna osoba zelí da na prijateljstvu i ostane
da nece preci u nesto vise ali ako ti to kaze u startu onda ja mislim da ta doticna osoba zelí da na prijateljstvu i ostane
-
gilla
#40 Re: Da li je to dovoljno?
Producent wrote:FRIENDZONED LEVEL: Infinite
"Žalim srce, imam dovoljno poznanica i prijateljica" što bi rekao moj haver. Moguci su izlasci iz "zone" al rijetko. m-z friendship ne postoji u 90% slucajeva svakako(prije ili kasnije), pokoji izuzetak da potvrdi pravilo. Zamka u koju padaju vrlo cesto muskarci, nekad sasvim slucajno , nekada zbog stava.
LJudi morate odmah zauzeti stav i tako se postaviti, cvrsto kao muskarac.
Cim cujes "drug, brat, dusa itd, bjezi od takvih glavom bez obzira(naravno ako se ne zelite i dalje "druziti").
Ko ce zensko razumjeti, " dobar si da mi da me vozikas po gradu, pricu o modi, tracanju jaranica,komentarisanju drugih tipova, podizanje ega, problemi sa trenutnim deckom pa trazi kao fol musko misljenje, da slusas kako se "udara" sa drugim, rame za plakanje itd......" ali nikad nista vise. Naravno uvijek ce se se zagledati u svakog lolu i debila sa strane osim u svoju "musku prijateljicu" sa kojom se u svemu slaze. Stav i lagano joj urucite crveni.
Ako ne zelite biti od onih papucara sto provedu godine u takvom kvazi prijateljstvu nadajuci se da ce ona promjeniti misljenje jednog dana, ovo vam je savjet. Ili si moja ili nema šuplje i besplatnog cipelarenja.
Da ne pominjem da cete izgubiti more potencijalnih partnerica tokom takvog «druzenja».
Naravno , sto manje ste fini i dobri prema njima, vise ce obracati paznju na vas kao muskarca, provjereno radi
- Dragaaa
#41 Re: Da li je to dovoljno?
gilla wrote:Producent wrote:FRIENDZONED LEVEL: Infiniteklasika.
"Žalim srce, imam dovoljno poznanica i prijateljica" što bi rekao moj haver. Moguci su izlasci iz "zone" al rijetko. m-z friendship ne postoji u 90% slucajeva svakako(prije ili kasnije), pokoji izuzetak da potvrdi pravilo. Zamka u koju padaju vrlo cesto muskarci, nekad sasvim slucajno , nekada zbog stava.
LJudi morate odmah zauzeti stav i tako se postaviti, cvrsto kao muskarac.ako osjetite da tu ima nesto.
Cim cujes "drug, brat, dusa itd, bjezi od takvih glavom bez obzira(naravno ako se ne zelite i dalje "druziti").
Ko ce zensko razumjeti, " dobar si da mi da me vozikas po gradu, pricu o modi, tracanju jaranica,komentarisanju drugih tipova, podizanje ega, problemi sa trenutnim deckom pa trazi kao fol musko misljenje, da slusas kako se "udara" sa drugim, rame za plakanje itd......" ali nikad nista vise. Naravno uvijek ce se se zagledati u svakog lolu i debila sa strane osim u svoju "musku prijateljicu" sa kojom se u svemu slaze. Stav i lagano joj urucite crveni.
Ako ne zelite biti od onih papucara sto provedu godine u takvom kvazi prijateljstvu nadajuci se da ce ona promjeniti misljenje jednog dana, ovo vam je savjet. Ili si moja ili nema šuplje i besplatnog cipelarenja.
Da ne pominjem da cete izgubiti more potencijalnih partnerica tokom takvog «druzenja».
Naravno , sto manje ste fini i dobri prema njima, vise ce obracati paznju na vas kao muskarca, provjereno radi
- Ramzess Veliki
#42 Re: Da li je to dovoljno?
Zna čo'ek znanje.gilla wrote:klasika.
LJudi morate odmah zauzeti stav i tako se postaviti, cvrsto kao muskarac.ako osjetite da tu ima nesto.
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#44 Re: Da li je to dovoljno?
Kastanienallee wrote:Za potpun ljubavni odnos kakav svi priželjkujemo je ubitačno kad te neko počne raščlanjivati.
- eluna
#45 Re: Da li je to dovoljno?
Zavisi od situacije i osoba koje su se u toj situaciji nasleDoZeN wrote:za ljubav kada ti neko kaže:Volim te kao osobu?
Po meni nije,ali možda sam u krivu
Jer za mene to nije zaljubljivanje nego vise „drugarski osjecaj”
Voljeti nekoga iz ljubavi i voljeti nekoga kao osobu,iz moje pesperktive nije isto.
Neki kažu da je to „predsoblje ljubavi” ako se potrudis? a
ja mislim da to treba da se osjeti od početka.
Šta vi mislite?
Moze da bude i ono sto neko rece - pedala, ali moze da bude i uvod u skladan i sretan zivot "dok vas smrt ne rastavi"
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#46 Re: Da li je to dovoljno?
nije uopste dovoljno da kaze, treba i da pokazeDoZeN wrote:za ljubav kada ti neko kaže:Volim te kao osobu?
Po meni nije,ali možda sam u krivu
Jer za mene to nije zaljubljivanje nego vise „drugarski osjecaj”
Voljeti nekoga iz ljubavi i voljeti nekoga kao osobu,iz moje pesperktive nije isto.
Neki kažu da je to „predsoblje ljubavi” ako se potrudis? a ja mislim da to treba da se osjeti od početka.
Šta vi mislite?
-
sour cherry
#47 Re: Da li je to dovoljno?
Upravonije uopste dovoljno da kaze, treba i da pokaze
- alkalna_baterija
#48 Re: Da li je to dovoljno?
Nekad zna biti i dovoljno.
-
rookfash
#49 Re: Da li je to dovoljno?
MedenoSrce wrote:Ne postoji. Jednostavno ako ne zelis vise biti s njim daj mu bar tu malu satisfakciju da ima zbog cega da te mrzi, proklinje i osnov da te sutra zaboravi i ne zamislja kao majku svoje djece.Kona__ wrote:Ne postoji nacin da vas se kutarise njezno..
gilla wrote: "Žalim srce, imam dovoljno poznanica i prijateljica" što bi rekao moj haver. Moguci su izlasci iz "zone" al rijetko. m-z friendship ne postoji u 90% slucajeva svakako(prije ili kasnije), pokoji izuzetak da potvrdi pravilo. Zamka u koju padaju vrlo cesto muskarci, nekad sasvim slucajno , nekada zbog stava.
sve rečeno u dva posta. kraj price.
- Ramzess Veliki
#50 Re: Da li je to dovoljno?
Ma ko me volio? Padale na auto ili motor, a znao sam nakopirati i lažnih para pa to turim u šlajpek da se ne može ni saviti, a konobaru dan ranije dam cenera da me iduću hevtu oslovljava sa "Izvolite gospodine, dugo vas nije bilo. ".DoZeN wrote:ma jok, pitam da li neko mora odmah da "skoci" na tebe,da bi bilo nesto u buducim danima?Ramzess Veliki wrote: To si dobio korpicu.
Hoces reci da su sve tvoje djevojke voljele te na prvi pogled? tj zaljubile se u tebe?
Ne treba se zaljubljivati sa srcem,nego mozgom? jel da?