potocanko, nesretna glavo, kakav li si to ti shejtan od zenepotočanka wrote:čuj priznati![]()
koga briga, men' samo mater kaže nisi ti ateista, ti si ništa![]()
Reakcija okoline
- fridmann
#26 Re: Reakcija okoline
-
theTruePath
#27 Re: Reakcija okoline
Polako nije SDA isto sto i islam,imas ljudi koji klanjaju svaki vakat a u SDP-u su recimo,eto recimo Hamdija Lipovaca bolji je musliman od tamosnjih SDA-ovaca
- fridmann
#28 Re: Reakcija okoline
odmah napolje sa njim, zastupa Marksovu ideologiju a klanja, ne ide brate dragitheTruePath wrote:Polako nije SDA isto sto i islam,imas ljudi koji klanjaju svaki vakat a u SDP-u su recimo,eto recimo Hamdija Lipovaca bolji je musliman od tamosnjih SDA-ovaca
- potočanka
#29 Re: Reakcija okoline
ja sam ozbiljna al' mi mama smiješna sa svojim stavom 
-
theTruePath
#30 Re: Reakcija okoline
SDP je socijaldemokratska a ne komunistickafridmann wrote:odmah napolje sa njim, zastupa Marksovu ideologiju a klanja, ne ide brate dragitheTruePath wrote:Polako nije SDA isto sto i islam,imas ljudi koji klanjaju svaki vakat a u SDP-u su recimo,eto recimo Hamdija Lipovaca bolji je musliman od tamosnjih SDA-ovaca
SDP odavno i iftare organizira, i sl.Ja prosle god u Bosni bio na iftaru SDP omladine(nisam sdp ali brat je)
- fridmann
#31 Re: Reakcija okoline
aha, do mame je, moRe biti da mama nije u redu, ateizam je spas, reci to mami 
- fridmann
#32 Re: Reakcija okoline
Lazu nas 100%, u dusi su komunisti a glume nekakve poluvjernike, hoce nase glasove.theTruePath wrote:SDP je socijaldemokratska a ne komunistickafridmann wrote:odmah napolje sa njim, zastupa Marksovu ideologiju a klanja, ne ide brate dragitheTruePath wrote:Polako nije SDA isto sto i islam,imas ljudi koji klanjaju svaki vakat a u SDP-u su recimo,eto recimo Hamdija Lipovaca bolji je musliman od tamosnjih SDA-ovaca![]()
![]()
SDP odavno i iftare organizira, i sl.Ja prosle god u Bosni bio na iftaru SDP omladine(nisam sdp ali brat je)
Ipak, bolji su za 120% od SDA_aovaca.
-
theTruePath
#33 Re: Reakcija okoline
Lazu nas 100%, u dusi su komunisti a glume nekakve poluvjernike, hoce nase glasove.
Ne lazu ,to SDA koristi tu demagogiju,medju SDP-ovcima komunjara ima samo u staroj generaciji ,recimo Alija Behmen,ali on je vec pola noge u mezaru
-
theTruePath
#34 Re: Reakcija okoline
Da se citiram;
theTruePath wrote:Ljudi vas ne shvacaju ozbiljno jer znaju da ce 90% vas traziti islamsku dzenazu/krscansku,krstiti djecu/sunetiti,slaviti bozic/bajram
tako da se vi samo furate beze,rijetki su ozbiljni
- alucarda
#35 Re: Reakcija okoline
Evo prve reakcije. Ismijavanje.Kaćunak wrote:wao..ti si ateista i ti si sad poseban
eto, sad si cool
Druga reakcija. Ne razumjevanje osnovnih pojmovo. Neukost.kerima1 wrote:to vi neku novu religiju prihvatili -ateizam-ne vjerovanje u Boga!!
kod nas od kad znam za sebe postoje ljudi koji ne idu u dzamije ili crkve i nikad se nius hvalili da su to sto jesu,haman sad to neki novi trend biti ateista,to IN,nesto posebno.
Treca reakcija. Ignoriranje.potočanka wrote:koga briga, men' samo mater kaže nisi ti ateista, ti si ništa![]()
Cetvrta reakcija. Ne shvataju vas ozbiljno. Snishodljivost.theTruePath wrote:Ljudi vas ne shvacaju ozbiljno jer znaju da ce 90% vas traziti islamsku dzenazu/krscansku,krstiti djecu/sunetiti,slaviti bozic/bajram
tako da se vi samo furate beze,rijetki su ozbiljni
Ima ih jos, i bit ce ih jos ovdje. Usput, to sto neko slavi praznike je odraz tradicije a ne vjere. Smisao praznika se mjenja jako brzo i za svakog covjeka ima drugo znacenje. Za mene obicno znaci dobra hrana i biti u krugu svoje porodice. Nema nikakav teoloski znacaj.
- fridmann
#36 Re: Reakcija okoline
Dok ovi mladi dodju sa vremenom do sebe i oni ce biti komunisti sa dna kace.theTruePath wrote:
Lazu nas 100%, u dusi su komunisti a glume nekakve poluvjernike, hoce nase glasove.
Ne lazu ,to SDA koristi tu demagogiju,medju SDP-ovcima komunjara ima samo u staroj generaciji ,recimo Alija Behmen,ali on je vec pola noge u mezaru
Jerbo, ako oni na dan klanjaju 5 namaza, pa tko ce da radi, odozgo nista zabadava ne pada.
"Nema dzabe ni od stare babe".
-
theTruePath
#37 Re: Reakcija okoline
Ima islam i za to odgovor,jer Allahov poslanik a.s kaze "Radi kao da ces zauvijek zivjeti i moli kao da ces sutra umrijeti"fridmann wrote:Dok ovi mladi dodju sa vremenom do sebe i oni ce biti komunisti sa dna kace.theTruePath wrote:
Jerbo, ako oni na dan klanjaju 5 namaza, pa tko ce da radi, odozgo nista zabadava ne pada.
"Nema dzabe ni od stare babe".
Ne brini ti o nama muslimanima, i sdp-ovcima,i sda-ovcima i anti-ovcima
- potočanka
#38 Re: Reakcija okoline
e de mi ti reci šta ću reći mamifridmann wrote:aha, do mame je, moRe biti da mama nije u redu, ateizam je spas, reci to mami
- fridmann
#39 Re: Reakcija okoline
Hajde nek ti bude, ali slaba je nafaka bez marljivosti i truda.
Radi onoliko koliko je dovoljno, ne zaboraviti mirovinu/penziju...puno raditi je nezdravo
Radi onoliko koliko je dovoljno, ne zaboraviti mirovinu/penziju...puno raditi je nezdravo
- fridmann
#40 Re: Reakcija okoline
Pa rekao sam ti da je spas i zdravom razumu i ljudskoj logici.potočanka wrote:e de mi ti reci šta ću reći mamifridmann wrote:aha, do mame je, moRe biti da mama nije u redu, ateizam je spas, reci to mamii malčice obrati pažnju na to što tipkaš
A sta ja to tipkam da bi morao pazljiv biti...budem li te uvrijedio molim za izvinjenje, ali mislim da nisam
- potočanka
#41 Re: Reakcija okoline
znam ja šta je al' nije tvoje da spominješ moju mater, moje jest, ja samo odgovorila na uvodno pitanje, reakcija okoline 
- fridmann
#42 Re: Reakcija okoline
pa draga curice, ti si ubacila u opciju tvoju mamu, i kako te naime mama ruzi,
od kuda ja znam da ti imas mamu, nedaj boze da je nemas, sto je cak i to moguce.
estakvirullah i tebe @potocanko.
ok.ok. tvoja mama me zaista ne interesuje, ali ne ubacuj tvoju mamu u pricu.
ipak...sorry
od kuda ja znam da ti imas mamu, nedaj boze da je nemas, sto je cak i to moguce.
estakvirullah i tebe @potocanko.
ok.ok. tvoja mama me zaista ne interesuje, ali ne ubacuj tvoju mamu u pricu.
ipak...sorry
- potočanka
#43 Re: Reakcija okoline
alasalata i tebe, opet mi govori šta da ja ubacujem il' ne

- fridmann
#44 Re: Reakcija okoline
e da ga hebes sada potocanka, ti se zezas, nista ja tebi bona ne "govorim",potočanka wrote:alasalata i tebe, opet mi govori šta da ja ubacujem il' ne![]()
ti si haman i onako shejtan cura...jel' se ponovo ljutis ?
cuj, cuj...alasalata....a kakva ti je to salata ?
- potočanka
#45 Re: Reakcija okoline
fridmann wrote: nista ja tebi bona ne "govorim"
gospođo ja samo čitam vijestii, gospođo, vijesti, ne dijelim ja platefridmann wrote: ali ne ubacuj tvoju mamu u pricu.
- fatamorgana
#46 Re: Reakcija okoline
kerima1 wrote:znam da je za vrijeem komunizma bilo ljudi htjeli g.... na dvije stolice zbog interesa koji su mogli ostvariti tada.odosmo mi sa temefatamorgana wrote:Nije bona, otkad vjernici 92-ge pobacase partijske knjizice trend je upravo suprotan, svi se hvale da su vjernici,kerima1 wrote:to vi neku novu religiju prihvatili -ateizam-ne vjerovanje u Boga!!
kod nas od kad znam za sebe postoje ljudi koji ne idu u dzamije ili crkve i nikad se nius hvalili da su to sto jesu,haman sad to neki novi trend biti ateista,to IN,nesto posebno.
Pa radi se o istim ljudima, istom narodu, fake komunisti, fake vjernici, prelivode,
-
kerima1
#47 Re: Reakcija okoline
[/quote]
Nije bona, otkad vjernici 92-ge pobacase partijske knjizice trend je upravo suprotan, svi se hvale da su vjernici,
[/quote]
znam da je za vrijeem komunizma bilo ljudi htjeli g.... na dvije stolice zbog interesa koji su mogli ostvariti tada.odosmo mi sa teme
[/quote]
Danas prijatelju dragi imamo isto toliko ako ne i vise kojekakvih vjetrenjaca.
Malo je, imam utisak, popustilo, ali dok je SDA harala, hajde mi reci , kako smo mogli dobiti posao ako nismo u toj hebenoj stranci.
Ok. neka stranke, cak i SDA, ali, ako su vjernici, moraju li i krasti hudi narod...odo ja sa teme...sorry
[/quote]
"dušo" ja ti ne spadam u te gmazove i mene kao i tebe to nervira sto postoje klanovi i zaposlajvaju svu svoju ulaznu i silaznu fameliju
to i takvi ne treba da budu uzrok da se porice Bog jer ako ti neki idu u dzamije i klanjaju ne znaci da su PRAVI muslimani i vjerici.ok.
Nije bona, otkad vjernici 92-ge pobacase partijske knjizice trend je upravo suprotan, svi se hvale da su vjernici,
znam da je za vrijeem komunizma bilo ljudi htjeli g.... na dvije stolice zbog interesa koji su mogli ostvariti tada.odosmo mi sa teme
Danas prijatelju dragi imamo isto toliko ako ne i vise kojekakvih vjetrenjaca.
Malo je, imam utisak, popustilo, ali dok je SDA harala, hajde mi reci , kako smo mogli dobiti posao ako nismo u toj hebenoj stranci.
Ok. neka stranke, cak i SDA, ali, ako su vjernici, moraju li i krasti hudi narod...odo ja sa teme...sorry
"dušo" ja ti ne spadam u te gmazove i mene kao i tebe to nervira sto postoje klanovi i zaposlajvaju svu svoju ulaznu i silaznu fameliju
-
kerima1
#48 Re: Reakcija okoline
[/quote]
[/quote]
Pa radi se o istim ljudima, istom narodu, fake komunisti, fake vjernici, prelivode,
[/quote]
grijesis jer nisu svi zivili tada kad je bio komunizam prva ja bila sam dijete,al eto ti sebi zamislio tako i neces druge price.ok.
grijesis jer nisu svi zivili tada kad je bio komunizam prva ja bila sam dijete,al eto ti sebi zamislio tako i neces druge price.ok.
- fatamorgana
#49 Re: Reakcija okoline
U medjuvremenu nauci malo citirat', 
-
kerima1
#50 Re: Reakcija okoline
ma kad se spoje 3 posta nece otici ja obrisem koji ono ostane haos vidio sifatamorgana wrote:U medjuvremenu nauci malo citirat',
jel to nemas sta reci pa se uhvatio za citiranje
salim se