Zašto žene vole zauzete muškarce?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

honky tonk

#26 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by honky tonk »

Strelac80 wrote:Dobiveno povjerenje i ljubav,nikada ne treba iznevjeriti,a po pitanju tog pitanja,ma,djevojke gledaju ako si sarmantan,privlacan,duhovit,imas ono u sebi-karizmu,hemiju,nebitno jesi li trenutno u vezi ili ne-bitno je da si muskarcna u svakom pogledu,i ribu nije uopce tesko upecati;-) Znaci,bitno je osjetiti privlacnost,bitno je da zene ,djevojke u tvom okruzenju,bilo to prijateljice,rodbina,ili bilo ko,osjete tvoju ljubav,i tada postajes privlacan djevojkama,kada vide,osjete da iz tebe zraci ljubav u svakom pogledu-uvijek sam naglasavao-ljubav je zelja,zelja je ljubav,ljubav je smisao,jer bez ljubavi,nema smisla....
sent from tapatalk 2 :-)
tako jest. 8-)

Black swan wrote:kompleksi
neće ništa s tobom samo sebi dokazuju da mogu i zauzetog imati
kad se kita zaleti pobježe ona

čuvaj curu batali te smećarke oko sebe
:lol: :thumbup: :thumbup:
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#27 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Zviz »

Hipoteticno pitam. Sta je sa taktikom? Npr.: Bicu skupa sa jednom dok drugu neprivucem zbog te iste, a kad je imam oko sebe onda cu nju smunatati a ovu skojom sam skupa odbaciti.
zlajapravaraja

#28 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by zlajapravaraja »

Zviz wrote:Hipoteticno pitam. Sta je sa taktikom? Npr.: Bicu skupa sa jednom dok drugu neprivucem zbog te iste, a kad je imam oko sebe onda cu nju smunatati a ovu skojom sam skupa odbaciti.
To nije taktika koju bilo ko moze primjeniti. Takav pokvaren moras biti rodjen :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#29 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Velkoski »

zlajapravaraja wrote:
Zviz wrote:Hipoteticno pitam. Sta je sa taktikom? Npr.: Bicu skupa sa jednom dok drugu neprivucem zbog te iste, a kad je imam oko sebe onda cu nju smunatati a ovu skojom sam skupa odbaciti.
To nije taktika koju bilo ko moze primjeniti. Takav pokvaren moras biti rodjen :D
fakat, moraš bit' govno :zoka:

al' haman da nije loše bit' takav u današnje vrijeme :zoka: :mrgreen:
Zatamnjena stakla

#30 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Zatamnjena stakla »

Black swan wrote:kompleksi
neće ništa s tobom samo sebi dokazuju da mogu i zauzetog imati
kad se kita zaleti pobježe ona

čuvaj curu batali te smećarke oko sebe

8-)
Anestezija

#32 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Anestezija »

Zato sto gledaju puno serija :lol:
fatamorgana

#33 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by fatamorgana »

plain vanilla wrote:
Zviz wrote:Da li vam se nekad desila sledeća situacija? Neko vrijeme ste bili sami i bez obzira koliko se trudili da očarate djevojke to se nije dešavalo. Onda jednog dana upoznate divnu devojku i za tren oka ste se našli u vezi. Stvari sa njom ljepo idu, ali u isto vijreme primećujete kako vas druge djevojke/žene gledaju malo i malo više drugačije. Ovakav preokret sigurno niste očekivali i čini se da vas je uspjeh kod jedne djevojke/žene učinio uspešnijim i kod drugih djevojaka/žene.

Istina ili ipak varka?
meni se to nikad nije desilo :D
Ma mi tebi vjerujemo na riječ ....
fatamorgana

#34 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by fatamorgana »

Zviz wrote:Da li vam se nekad desila sledeća situacija? Neko vrijeme ste bili sami i bez obzira koliko se trudili da očarate djevojke to se nije dešavalo. Onda jednog dana upoznate divnu devojku i za tren oka ste se našli u vezi. Stvari sa njom ljepo idu, ali u isto vijreme primećujete kako vas druge djevojke/žene gledaju malo i malo više drugačije. Ovakav preokret sigurno niste očekivali i čini se da vas je uspjeh kod jedne djevojke/žene učinio uspešnijim i kod drugih djevojaka/žene.

Istina ili ipak varka?
Da nije instinkt lovca, predatora, meni jedna to ovako objasni ....
Zviz

#35 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Zviz »

leet wrote:
zlajapravaraja wrote:
fakat, moraš bit' govno :zoka:

al' haman da nije loše bit' takav u današnje vrijeme :zoka: :mrgreen:

:lol: Ma rekoh ako je nekom stalo do nekoga ali taj neko tek realizuje da gubi tog nekoga kad taj neko vec nekog treceg ima onda rekoh da nije do taktike onog nekoga sto zna da igra 7 poteza unaprijed.
Joker88

#36 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Joker88 »

gladna sam wrote:Mislim da je ovo mit, isto kao i ono da su muskarci sve bolji i bolji s godinama (valjda se zamisljaju da su holivudski zavodnici i ljepotani) :oops:
hahaha :D

A imal ko da ga je muntala neka cura dok je bio u vezi i da je popustio?
malsal

#37 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by malsal »

Zene namirisu zagorenost i usamljenost. I onda si ko kugav, niko ti ne prilazi.
Isto ko i sampouzdanje i zadovoljsto koje dolazi od fine veze. I onda si interesantan, i jos kontaju "ako ga hoce neko, ima tu nesto"
Hormoni i jezik tjela. Nikakva magija, nikakva zavjera zenskog roda...
zlajapravaraja

#38 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by zlajapravaraja »

Znaci, najpostenija taktika je lagati i ponasati se kao da si s nekim u vezi... :D

A rece jos neko "zato sto previse gledaju serije" - eh', ima i toga :roll:
Logovan

#39 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Logovan »

Sitijevac2011 wrote:Prokleta istina, kad si solo - iz vreće pi*ke izvući ćeš ć*nu, kad i svezan; pogotovo duže od godine dvije, počnu se prijavljivati k'o na biro.
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
hrle1976

#40 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by hrle1976 »

Zamislite muskarca solidne gradje, mljecnog lica, :lol: mislim ima fine crte lica, da je otmen, ima visoku skolovanje, vozi recimo mercedesa ili porsche, drustven, putuje itd. Koja nebi pokusala tako nesto da ukrade? A u sebi bi govorila vidi one drolje kako je ona dosla do ovog itd. A sad zamisli da je takav tip sam? J*bo me svak ako bi bio dugo sam osim ako nije Riki Martin tip. :D
žuta lala

#41 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by žuta lala »

hrle1976 wrote:Zamislite muskarca solidne gradje, mljecnog lica, :lol: mislim ima fine crte lica, da je otmen, ima visoku skolovanje, vozi recimo mercedesa ili porsche, drustven, putuje itd. Koja nebi pokusala tako nesto da ukrade? A u sebi bi govorila vidi one drolje kako je ona dosla do ovog itd. A sad zamisli da je takav tip sam? J*bo me svak ako bi bio dugo sam osim ako nije Riki Martin tip. :D
evo ja ti garantujem da ne bih ni pomislila na tako nešto, a kamoli pokušala da ga 'preotmem' :-) Strava i užas kako ljudi razmišljaju!
Zviz

#42 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Zviz »

zuta_lala wrote:
hrle1976 wrote:Zamislite muskarca solidne gradje, mljecnog lica, :lol: mislim ima fine crte lica, da je otmen, ima visoku skolovanje, vozi recimo mercedesa ili porsche, drustven, putuje itd. Koja nebi pokusala tako nesto da ukrade? A u sebi bi govorila vidi one drolje kako je ona dosla do ovog itd. A sad zamisli da je takav tip sam? J*bo me svak ako bi bio dugo sam osim ako nije Riki Martin tip. :D
evo ja ti garantujem da ne bih ni pomislila na tako nešto, a kamoli pokušala da ga 'preotmem' :-) Strava i užas kako ljudi razmišljaju!
A u dubini duse si hjtela reci; ukrala bi ga, pa makar mi zadnje bilo. Kako samo pogodi moje misli. :lol:
Logovan

#43 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Logovan »

zuta_lala wrote:
Tako vazda kažete, pa bude suprotno. :mrgreen: :P
honky tonk

#44 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by honky tonk »

zasto muski vole kucHke?
žuta lala

#45 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by žuta lala »

Zviz wrote: A u dubini duse si hjtela reci; ukrala bi ga, pa makar mi zadnje bilo. Kako samo pogodi moje misli. :lol:
_terminaš_ wrote: Tako vazda kažete, pa bude suprotno. :mrgreen: :P
Ne valja svoju sreću graditi na tuđoj nesreći, kažem po ne znam ni ja koji put. Ako to svi ljudi shvate, sve bi nam bilo puno lakše. :)
Zviz

#46 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Zviz »

zuta_lala wrote:
Zviz wrote: A u dubini duse si hjtela reci; ukrala bi ga, pa makar mi zadnje bilo. Kako samo pogodi moje misli. :lol:
_terminaš_ wrote: Tako vazda kažete, pa bude suprotno. :mrgreen: :P
Ne valja svoju sreću graditi na tuđoj nesreći, kažem po ne znam ni ja koji put. Ako to svi ljudi shvate, sve bi nam bilo puno lakše. :)
Od gledanja nema salameta. A ni sreca nekuca sama od sebe na vrata ;-)
honky tonk

#47 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by honky tonk »

čovjek tikva wrote:
honky tonk wrote:zasto muski vole kucHke?
zato sto je s njima prljaviji (bolji) sex.
bez obzira na sex, opcenito, i prije sexa.

a kad smo vec kod toga, otrov se krije u malim bocicama.
honky tonk

#48 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by honky tonk »

jah 8-)
Kona__

#49 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Kona__ »

Istina ili ipak varka?
U boldiranom je bit. Trud u ocaravanju je unazadjivanje, kad se prestanete truditi sve dobije drugu dimenziju! :D
žuta lala

#50 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by žuta lala »

Zviz wrote:
Od gledanja nema salameta. A ni sreca nekuca sama od sebe na vrata ;-)
Nema selameta od gledanja, ali nema ni od otimanja. :D
Post Reply