Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Strelac80 wrote:Dobiveno povjerenje i ljubav,nikada ne treba iznevjeriti,a po pitanju tog pitanja,ma,djevojke gledaju ako si sarmantan,privlacan,duhovit,imas ono u sebi-karizmu,hemiju,nebitno jesi li trenutno u vezi ili ne-bitno je da si muskarcna u svakom pogledu,i ribu nije uopce tesko upecati;-) Znaci,bitno je osjetiti privlacnost,bitno je da zene ,djevojke u tvom okruzenju,bilo to prijateljice,rodbina,ili bilo ko,osjete tvoju ljubav,i tada postajes privlacan djevojkama,kada vide,osjete da iz tebe zraci ljubav u svakom pogledu-uvijek sam naglasavao-ljubav je zelja,zelja je ljubav,ljubav je smisao,jer bez ljubavi,nema smisla....
sent from tapatalk 2
tako jest.
Black swan wrote:kompleksi
neće ništa s tobom samo sebi dokazuju da mogu i zauzetog imati
kad se kita zaleti pobježe ona
Hipoteticno pitam. Sta je sa taktikom? Npr.: Bicu skupa sa jednom dok drugu neprivucem zbog te iste, a kad je imam oko sebe onda cu nju smunatati a ovu skojom sam skupa odbaciti.
Zviz wrote:Hipoteticno pitam. Sta je sa taktikom? Npr.: Bicu skupa sa jednom dok drugu neprivucem zbog te iste, a kad je imam oko sebe onda cu nju smunatati a ovu skojom sam skupa odbaciti.
To nije taktika koju bilo ko moze primjeniti. Takav pokvaren moras biti rodjen
Zviz wrote:Hipoteticno pitam. Sta je sa taktikom? Npr.: Bicu skupa sa jednom dok drugu neprivucem zbog te iste, a kad je imam oko sebe onda cu nju smunatati a ovu skojom sam skupa odbaciti.
fakat, moraš bit' govno
al' haman da nije loše bit' takav u današnje vrijeme
Zviz wrote:Da li vam se nekad desila sledeća situacija? Neko vrijeme ste bili sami i bez obzira koliko se trudili da očarate djevojke to se nije dešavalo. Onda jednog dana upoznate divnu devojku i za tren oka ste se našli u vezi. Stvari sa njom ljepo idu, ali u isto vijreme primećujete kako vas druge djevojke/žene gledaju malo i malo više drugačije. Ovakav preokret sigurno niste očekivali i čini se da vas je uspjeh kod jedne djevojke/žene učinio uspešnijim i kod drugih djevojaka/žene.
Zviz wrote:Da li vam se nekad desila sledeća situacija? Neko vrijeme ste bili sami i bez obzira koliko se trudili da očarate djevojke to se nije dešavalo. Onda jednog dana upoznate divnu devojku i za tren oka ste se našli u vezi. Stvari sa njom ljepo idu, ali u isto vijreme primećujete kako vas druge djevojke/žene gledaju malo i malo više drugačije. Ovakav preokret sigurno niste očekivali i čini se da vas je uspjeh kod jedne djevojke/žene učinio uspešnijim i kod drugih djevojaka/žene.
Istina ili ipak varka?
Da nije instinkt lovca, predatora, meni jedna to ovako objasni ....
fakat, moraš bit' govno
al' haman da nije loše bit' takav u današnje vrijeme
Ma rekoh ako je nekom stalo do nekoga ali taj neko tek realizuje da gubi tog nekoga kad taj neko vec nekog treceg ima onda rekoh da nije do taktike onog nekoga sto zna da igra 7 poteza unaprijed.
gladna sam wrote:Mislim da je ovo mit, isto kao i ono da su muskarci sve bolji i bolji s godinama (valjda se zamisljaju da su holivudski zavodnici i ljepotani)
hahaha
A imal ko da ga je muntala neka cura dok je bio u vezi i da je popustio?
Zene namirisu zagorenost i usamljenost. I onda si ko kugav, niko ti ne prilazi.
Isto ko i sampouzdanje i zadovoljsto koje dolazi od fine veze. I onda si interesantan, i jos kontaju "ako ga hoce neko, ima tu nesto"
Hormoni i jezik tjela. Nikakva magija, nikakva zavjera zenskog roda...
Sitijevac2011 wrote:Prokleta istina, kad si solo - iz vreće pi*ke izvući ćeš ć*nu, kad i svezan; pogotovo duže od godine dvije, počnu se prijavljivati k'o na biro.
Zamislite muskarca solidne gradje, mljecnog lica, mislim ima fine crte lica, da je otmen, ima visoku skolovanje, vozi recimo mercedesa ili porsche, drustven, putuje itd. Koja nebi pokusala tako nesto da ukrade? A u sebi bi govorila vidi one drolje kako je ona dosla do ovog itd. A sad zamisli da je takav tip sam? J*bo me svak ako bi bio dugo sam osim ako nije Riki Martin tip.
hrle1976 wrote:Zamislite muskarca solidne gradje, mljecnog lica, mislim ima fine crte lica, da je otmen, ima visoku skolovanje, vozi recimo mercedesa ili porsche, drustven, putuje itd. Koja nebi pokusala tako nesto da ukrade? A u sebi bi govorila vidi one drolje kako je ona dosla do ovog itd. A sad zamisli da je takav tip sam? J*bo me svak ako bi bio dugo sam osim ako nije Riki Martin tip.
evo ja ti garantujem da ne bih ni pomislila na tako nešto, a kamoli pokušala da ga 'preotmem' Strava i užas kako ljudi razmišljaju!
hrle1976 wrote:Zamislite muskarca solidne gradje, mljecnog lica, mislim ima fine crte lica, da je otmen, ima visoku skolovanje, vozi recimo mercedesa ili porsche, drustven, putuje itd. Koja nebi pokusala tako nesto da ukrade? A u sebi bi govorila vidi one drolje kako je ona dosla do ovog itd. A sad zamisli da je takav tip sam? J*bo me svak ako bi bio dugo sam osim ako nije Riki Martin tip.
evo ja ti garantujem da ne bih ni pomislila na tako nešto, a kamoli pokušala da ga 'preotmem' Strava i užas kako ljudi razmišljaju!
A u dubini duse si hjtela reci; ukrala bi ga, pa makar mi zadnje bilo. Kako samo pogodi moje misli.
Istina ili ipak varka?
U boldiranom je bit. Trud u ocaravanju je unazadjivanje, kad se prestanete truditi sve dobije drugu dimenziju!