Koje biciklo?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

celeron

#26 Re: Koje biciklo?

Post by celeron »

Sta mislite o ovom bajku. Nisam neki zahtjevan vozac iako volim voznju kroz prirodu. Ne skakanja i slicno, vec lagana voznja po utabanim stazama. Ovako meni na prvu je jedini los prednji mjenjac, ali generalno za ove pare, da li se isplati ovo uzet. Tacnije ja cu ga novog dobit za 250km

http://www.decathlon.co.uk/rockrider-52 ... roductAvis
romeomoraprezivjeti

#27 Re: Odg: Koje biciklo?

Post by romeomoraprezivjeti »

celeron wrote:Sta mislite o ovom bajku. Nisam neki zahtjevan vozac iako volim voznju kroz prirodu. Ne skakanja i slicno, vec lagana voznja po utabanim stazama. Ovako meni na prvu je jedini los prednji mjenjac, ali generalno za ove pare, da li se isplati ovo uzet. Tacnije ja cu ga novog dobit za 250km

Koja je velicina rama? Koliko brzina mjenjac? Mogu li i ja dobiti jedan?:-D

poslano s moga Sonija Ze:-D
Ammaar

#28 Re: Koje biciklo?

Post by Ammaar »

Neki dan sam uzeo dobar mt bike i to za bagatelu hehe. Znam ja ovih narkosa odnosno crackheads tako kad mi sta batre no problemo :) Necete vjerovati polovan ali kao nov nigdje ogrebotine Specialized S works mountain bike sta mislite posto? Inace u USA polovan taj bike je od 2500-3000 ali ko nime za $50 hehe bas sam ga jucer prvi put dzirao ludilo disc brakes, suspenzije, carbon itd samo sto ne poleti. Sad moram dobar thule rack uzeti mozda i to od kakvog crackheada uzmem, ali i nov mogu uzeti pojeftino za par stoja.
celeron

#29 Re: Koje biciklo?

Post by celeron »

Ne bih mogao ukraden bajk vozit nikad!
romeomoraprezivjeti

#30 Re: Odg: Koje biciklo?

Post by romeomoraprezivjeti »

celeron wrote:Ne bih mogao ukraden bajk vozit nikad!

Kad nemas obraza, moze se sve?!;-) Takav ti je ovaj slucaj.

poslano s moga sonija ze
Enticer

#31 Re: Koje biciklo?

Post by Enticer »

celeron wrote: 16/04/2014 20:20 Sta mislite o ovom bajku. Nisam neki zahtjevan vozac iako volim voznju kroz prirodu. Ne skakanja i slicno, vec lagana voznja po utabanim stazama. Ovako meni na prvu je jedini los prednji mjenjac, ali generalno za ove pare, da li se isplati ovo uzet. Tacnije ja cu ga novog dobit za 250km

Evo da ozivim ovu temu staru 6 godina, citiram ovaj post jer je moje pitanje isto, ista visina u bobu i teska sam kategorija 100+kg, do 500 KM, sta bi bilo best-buy? Nista sumski putevi, kozje staze, samo asfalt i eventualno fini, mekani i uatabani makadam.
kabal1337

#32 Re: Koje biciklo?

Post by kabal1337 »

Kilaza ne igra ulogu. Ja bi imao na sire gume tipa nesto 2.0-2.25
Nadji sebi odgovarajuci sic, pogledaj temu u podforumu sarajevo-> biciklom kroz sarajevo tamo imas dosta vise aktivnijih biciklista
Post Reply