Većina moje voznje bi bila po gradu, tako da mi ne treba nikakvo off-road biciklo. Visok sam 1.85, pokrupan
Eto raja, hvala unapred na prijedlozima
Moderator: anex

Pa ispravi felge ziv bio.super_woofer wrote:sta spada pod garanciju? kupio sam prosle godine gt biciklo i pred kraj sezone sam primjetio da mi felge sveraju i samim tim i pakne koce, pa sam opustio malo pakne ali opet nisam nista dobio.. imam garanciju do kraja aprila pa me zanima sta konkretno spada u tu garanciju?
GT je postao golf među ovdašnjim narodom.. Zašto svi preferiraju toliko gt bicikle kao da se besplatno dijele, cudan je to mentalitet u sarajevu postao. Kao prvo; Jedan Polar od 600km i gt u istoj cijeni ima skuplju opremu na sebi ako ne i istu kao i gt. Kod gt-a placas ime (Brend), kod polara ne što ne umanjuje na vrijednosti polara.. Kao drugo, ljudi uopšte ne znaju koji je to brend GT, vjeruj mi da nije isti GT u ciklo centru kod nine u u seattle-u kada ga kupiš.. Ramovi gt-a za nase tržište se u kini proizvode, a ja sam igrom slucaja bio u prilici da probam u americi GT i vjeruj razlika je kao dan i noc u svemu da sada ne dužim..Chischo wrote:Kao neko ko se bavi biciklima i vozi ih mnogo godina savjetujem ti slijedece:
1. Izbjegavaj Polar i Capriolo bicikla, osim ako ne namjeravas kupiti nov bicikl a naletis na neki polovan od ova dva za 100 maraka. To su nedokazani brendovi i novi igraci na trzistu, a uopste nisu jeftini...
2. Ne kupuj bicikl preko PIK-a i ne kupuj polovno, osim ako nemas drugog izbora, u tom slucaju povedi sa sobom nekog strucnog da pogleda to polovno biciklo, pogotovo ako dajes 300 ili vise KM
3. Preporuka: kupi brendiran bicikl, ja preferiram GT, jer im je odlican odnos cijene i kvaliteta, a imaju veoma kvalitetne ramove sto je i najvaznije kod bicikla, sve ostale komponente se lako zamjene. Mozes kupiti i Specialized, TREK, Scott, Cube, ili neki slican, ali oni isti kvalitet daju za nesto vise novaca...
4. Za tvoje potrebe preporucio bi ti GT Agressor 3.0 Model 2012, imas ga na snizenju trenutno u Ciklocentru u Sarajevu za nekih 430,00 KM ga mozes dobiti, a tu je i garancija, servis i sve ostalo.
Sretno s kupovinom...
Dobro, polar jeste sranje ali i dalje ne zelim biti dio stada golfova, nego imati bolju opremu na biciklu ciji brend postoji od 1999, ne tako star kao GT.jabidapitam wrote:Polar je i dalje sranje. GT jeste isforsiran al je dobar, dobar omjer novca i kvalitete a isforsiran je bas zbog tog i sto je i dostupan...
platio 700km biciklo i nakon voznje od 6mjeseci se felge iskrive i ja treba da to ispravljam!!jabidapitam wrote:Pa ispravi felge ziv bio.super_woofer wrote:sta spada pod garanciju? kupio sam prosle godine gt biciklo i pred kraj sezone sam primjetio da mi felge sveraju i samim tim i pakne koce, pa sam opustio malo pakne ali opet nisam nista dobio.. imam garanciju do kraja aprila pa me zanima sta konkretno spada u tu garanciju?
super_woofer wrote:platio 700km biciklo i nakon voznje od 6mjeseci se felge iskrive i ja treba da to ispravljam!!jabidapitam wrote:Pa ispravi felge ziv bio.super_woofer wrote:sta spada pod garanciju? kupio sam prosle godine gt biciklo i pred kraj sezone sam primjetio da mi felge sveraju i samim tim i pakne koce, pa sam opustio malo pakne ali opet nisam nista dobio.. imam garanciju do kraja aprila pa me zanima sta konkretno spada u tu garanciju?
moje pitanje je konkretno i ako imas konkretan odgovor pucaj
mora da si teska kategorijasuper_woofer wrote:sta spada pod garanciju? kupio sam prosle godine gt biciklo i pred kraj sezone sam primjetio da mi felge sveraju i samim tim i pakne koce, pa sam opustio malo pakne ali opet nisam nista dobio.. imam garanciju do kraja aprila pa me zanima sta konkretno spada u tu garanciju?
sema911s wrote:vidim opet prica o gt a na njemu turney oprema i sis index mjenjaci tako bolesnici za tim da budete vidjeni svaka cast nini kada vas dere ko budalee,,,
Nego drug kod nas u unisu ima nekih modela do 500km ima nekih centuriona al su lady line c6 i c8 malo su skuplji al su bar kvalitetni svi ramovi su sa tayland,.,
Doci ce nam i neki gradski 28gume al im je turney
Ako imas vremena navrati do nas envera sehovica 54 naci cemo staa
Samo ne slusaj ovu nafuranu djecurliju razmisisljanja su im ko kod cvrcka,.,
Jer oni voze bajkove za spust i sl koji kostaju nekoliko hiljada po vilsu jer babo neda dalje a servis istih se obavlja oni ustvari neznaju za servis jer je gt najbolji i poredis ga sa dvojkom to nemoze da nevaljaa
ma jok, 80kgDoradO wrote:mora da si teska kategorijasuper_woofer wrote:sta spada pod garanciju? kupio sam prosle godine gt biciklo i pred kraj sezone sam primjetio da mi felge sveraju i samim tim i pakne koce, pa sam opustio malo pakne ali opet nisam nista dobio.. imam garanciju do kraja aprila pa me zanima sta konkretno spada u tu garanciju?
Koje biciklo, pošto i sam namjeravam da kupim, pa da mi se isto ne desisuper_woofer wrote:sta spada pod garanciju? kupio sam prosle godine gt biciklo i pred kraj sezone sam primjetio da mi felge sveraju i samim tim i pakne koce, pa sam opustio malo pakne ali opet nisam nista dobio.. imam garanciju do kraja aprila pa me zanima sta konkretno spada u tu garanciju?
Pa ima logike, al evo gledam na piku nema 4,5 treking bicikala i svi su itekako skupiSAID5 wrote:ako je samo za kafe i "ponekad" makadama, kupi si treking bike. Leđa će ti biti zadovoljna.
hvala, ako ti se nesvidja roba koju ja nudim, zaobidjes me i kupis gt, polar, trek scot, capriolo, imas i interex,SAID5 wrote:ako je samo za kafe i "ponekad" makadama, kupi si treking bike. Leđa će ti biti zadovoljna.
Sema, pored toga što prodaješ zadnju ligu bicikala, malo je postalo bezobrazno što se reklamiraš nenormalno po forumu, ali i to da pričaš loše o drugim prodavačima, što nije korektno!