http://www.klix.ba/forum/popis-radio-st ... 09103.html
Što se tiče sarajevske antene, na dobrom je putu da postane kao i ona zagrebačka. O D R O N
!!!
Moderator: anex
ENČiKiNe MiNuuuuttTeee...nije ni njemu maneStupskaBitanga wrote:a kada voditeljica zavrišti dobaaaaaarrrr daaaaaaan meni mrak padne na oči
naprave muzicke blokove i pustaju ih svaki dan pa skoro u isto vrijeme...muzicki izbor je neogranicen, a oni vrte non stop isto...amaterizamAmazonka27 wrote:u kancelariji nam svirucka radio...nas je 6 i eto tako...slusali radio M i onda je počeo da šušti...i naletiše na Antenu :/ ja vise ne mogu da podnesem NAAAAAAAJVEĆE HITOVE...ne mogu da pofatam ni ko su izvođači samo znam da frajer svaki dan 6 puta refreniše u-uuuu-u-uuu i neka treba----a-a-a-je.
Utaknem slušalice u uši i ograničim se bezvoljno na komunikaciju jer me muzika na Anteni maltretira. Mogu sve žanrove muzike da podnesem, neke više neke manje...pjesma bude i prođe - ali ljudi ovo je silovanje! ne razumijem zašto ovako rade... Mislim...volim ja Metallicu ali je ne vrtim 6x dnevno svaki dan i tako nekoliko mjeseci...da to radim - očekivala bi od prijatelja da me odvedu psihijatru.
Amazonka27 wrote:ENČiKiNe MiNuuuuttTeee...nije ni njemu maneStupskaBitanga wrote:a kada voditeljica zavrišti dobaaaaaarrrr daaaaaaan meni mrak padne na oči
a veDOOda je posebna prića
badadaStupskaBitanga wrote:šaćajbajtarević kako već
Malo ste ga vala svi pretjerali s Vedadom. Jeste cura prije malo vukla na vedoda, ali se popravila i sasvim pristojno zvuci.Thorgerson wrote:JO SOM VEDODO ŠOĆORBAJTOREVIĆ
zamisli ih kako pjevaju bueck dich ramtamtamtam hahahhaha..... il bila je ona adela pa je izgovarala svoje ime adeela kao ona helooooo sto pjeva.....Amazonka27 wrote:Hvala ekipi sa/iz Antene Sarajevo koja cita ovaj forum pa su ubacili dvije nove pjesme a izbacili one ljetne naajvece hitove![]()
Super su mi ove Antenine zvjezdivce koje zavijaju zbog karti za koncerthahahaha, zamisli da su medijski pokrovitelj Rammstein koncerta i da na ovaj nacin dijele karte
![]()
sto bi rek'o dr. Arsla - Mi smo ba prisiljeni da ovo slusamo
opusti se ba...antenu slusao jedno vrijeme, onda su postali dosadni...Nero Histrion wrote:Malo ste ga vala svi pretjerali s Vedadom. Jeste cura prije malo vukla na vedoda, ali se popravila i sasvim pristojno zvuci.Thorgerson wrote:JO SOM VEDODO ŠOĆORBAJTOREVIĆ
Ona Sinela ima odlican glas, pravi spikerski, pa na bht ima ih nekoliko - valjda su vec u godinama ili ne znaju bolje, ali frfljaju pravo. A nekad je TVSA bila rasadnik dobrih spikera.
Odje sve go ekspert,pa sta vam je ljudi, bas sam skuzio da i Antena i rsg imaju prilicno solidnu dikciju, nema onog gutanja vokala tipa ul'ca, cur'ca, ili ovih bisera - pre'sjednik, pre'sjednistvo. Slusam nedavno na AJB, koju inace cijenim i redovno pratim, neki sto im tamo citaju priloga (ne govorim o voditeljima, nego novinarima-reporterima ), pa ono je katastrofa ... od boje glasova do dikcije, al' eto, to ja AJB, pa ko biva sve tamo valja, a satraste se krtikujucu Antenu i RSG i druge.
Ima onaj jedan fin pichich radi na Anteni, plavusa, ne znam kako se zove.karanana wrote:bezveze stanica. cuj ogranicili na 80te i 90te i to neke lijeve pjesme.
mislim da je rsg dobar potez napravio. u sustini prije par godina dobili novu frekvenciju, prodali ovima staru i sada furaju na novoj frekvenciji 104,3.