Ne kazu djaba: Dobro procitaj prije nego potpises!
PREVARA : BH Telecom Topphone paket
- Cossack
#26 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Kralju ukratko: zaletio si se! Advokati, tuzbe ovo ono... tesko da ce ti pomoci.
- Cossack
#27 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
charrrmed wrote:Ja kupio telefon, tada kostao 800KM, za dva dana spustise cijenu na 600KM, sad je jos jeftiniji, ali ga ja otplacujem po cijeni od 800KMtalić wrote:dugo godina sam bio na pretplati, paket od 50 KM i prije tri godina uzmem jedan telefon na ugovor od 24 mjeseca. Telefon mi nije ni trebao nego sam ga poklonio, učinim dobro djelo. Poslije pola godine dođe do promjena i moja potrošnja padne na dvadesetak KM. Odem u telecom da promjenim ugovor i da sa paketa od 50 KM pređem na paket od 15 KM. Kažu ne može, moram platiti 300 i kusur maraka za taj aparat. Kažem toj gospođi da sam i uz paket od 15 KM mogao dobiti isti aparat za 1 KM. Njen odgovor je bio da prekidam ugovor i da moram izmiriti obaveze po ugovoru. Tako ja ostanem na tom paketu još godinu i po i ponekad nazovem brata u Njemačkoj i prijatelja u USAda bi potrošio sve što me slijeduje. Rekao sam sebi da nikad više nikakvi ugovori ni uređaji ne dolaze u obzir.
Koji je mobitel u pitanju?
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#28 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
E jebi ga, kupujem od stranaca (strane online prodavnice) telefon koji kosta 450€. Za 2 dana cijena spadne na 390€, kontaktiram prodavaca i uredno mi vrati 60€ 
Sto ti je reci svijet...
Sto ti je reci svijet...
-
Saka
#29 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Jest al to je njegova dobra volja i ulaganje u musterije. Zasto bi ti BHT ista dao kad on nema konkurencije? Samo mi nemojte reci da su ostala dva nacionalna operatera konkurencija.
-
alanskoda
#30 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Lud i ponosan wrote:BH Telekom je pravno potpuno zasticen, kako je to vec napisao neko od prethodnika. Dakle, pravno, oni uredjaj rentaju korisniku i tek ga nakon isteka ugovora otpisuju.alanskoda wrote:Pusti ti gargu. Nek advokat lijepo napise pismo appleu i kopira racun . S tim pismom odes u telekom i kazes da ces ih prijaviti za prodaju iphonea na crnjaka plus da ces sve drzavne novine i tv obavijestiti da drzavni telekom prodaje iphone na crno tj bez dozvole. To ti jedini pravi i legalni izlaz. Nadam se da ti na racunu pise da su ti uz tu pretplatu prodali i iphone.
Koji racun, koja prodaja na crno?
Pozivas se na pravo i legalitet, a argumenti su ti? De, ljudi, kakav apple i tuzba, kakvo mlacenje prazne slame.
ma kako pravno zasticeni .Oni nemaju pravo ni rentati iphone. S tim da je drugi par cipela sto u ugovoru ne stoji da je to bas iphone. ali jebo ti takvu drzavnu firmu koja prodaje telefone na crnjaka. to samo u bosni ima. boze sacuvaj.
- Op3r4t0r
#31 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Vani je to drugacije, imao sam slican slucaj samo ne sa telefonom nego sa masinom za kafu, kupio masinu, nakon nekih 10-tak dana odem da kupim neke kapsule za masinu i vidim da je ista ta masina na akciji jeftinija za 40 eura, fino zaustavim prvog prodavaca na kojeg sam naletio i upitam, on pozove neku nadredjenu i zena mi fino kaze da donesem racun i da cu i ja dobiti 40 eura nazad, dodjem sa racunom i fino mi vrate 40 eura, sekunda posla i bez ikakvih problemanimajneb wrote:E jebi ga, kupujem od stranaca (strane online prodavnice) telefon koji kosta 450€. Za 2 dana cijena spadne na 390€, kontaktiram prodavaca i uredno mi vrati 60€
Sto ti je reci svijet...
A da se situacija u BiH ne moze porediti sa onom vani govori i sljedeci primjer, ja u svojoj banci imam i online-banking koji koristim prilikom placanja racuna, uglavnom u posljednjih 10-tak dana mi nije trebao niti sam se logovao, ali je valjda u tim danima nekoliko dana bilo nekih tehnickih problema sa stranicom, uglavnom meni je na email dosla poruka od njih, njihovo izvinjenje svim korisnicima zbog tehnickih problema i i bon u vrijednosti od 30 eura kao znak izvinjenja koji mogu potrositi u skoro sve i jednoj prodavnici u gradu, niti sam znao za te tehnicke probleme a docekalo me lijepo iznenadjenje od 30 eura
- dadsprincess
#32 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Pretpostavljam da ovo nije slučaj, (ali vrijedi pitati
) jesi li ti ili neko drugi slao nekome na ultru kredit sa tog broja
Ja sam nedavno imala neki prigovor njima, i za ne povjerovati, odmah su ga uvažili (pri tome ne mislim da će ti raskinuti ugovor, nego da ćeš dobiti povoljnije, da ne kažem normalne uslove). I da, priča o socijali ne pali, ali mislim da je kod mene više upalila činjenica da (u porodici) sve što koristimo od telekomunikacijskih usluga, koristimo od Bhtelecoma, i onda sam sve te korisnike taksativno nabrojala (a imala sam šta nabrajati
). Odgovor je došao u roku od 10 dana, u moju korist, naravno . 
Ja sam nedavno imala neki prigovor njima, i za ne povjerovati, odmah su ga uvažili (pri tome ne mislim da će ti raskinuti ugovor, nego da ćeš dobiti povoljnije, da ne kažem normalne uslove). I da, priča o socijali ne pali, ali mislim da je kod mene više upalila činjenica da (u porodici) sve što koristimo od telekomunikacijskih usluga, koristimo od Bhtelecoma, i onda sam sve te korisnike taksativno nabrojala (a imala sam šta nabrajati
- Zuhel
#33 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Ne kazu dzaba ne grabi koliko ne mozes ponjeti ... trebao si jos mozda uzeti novog M5 na kredit i onda tuziti banku sto ti svaki mjesec dolazi rata kredita.kapokapic wrote:Pozdrav svim forumasima,
Evo nakon 5 dana agonije i zvanja svih mogucih support sluzbi Bh telecoma odlucio sam da postiram ovu temu na forum da bih upoznao sve ljude sa ovim paketom..
Samo mali uvod da kazem da sam korisnik Bh telecom mreze posljednjih 10 godina a na pretplati sam sigurno preko 8..Za tog vremena nikada mi racun nije dosao veci od 160 KM ( paket 50 KM ) i to kad sam otplacivao mobilne aparate ili bio u romingu..Mislim da sam jedan od onih klijenata koje bi svaki telecom operater pozelio jer gotovo da nikad nisam ni pratio svoju potrosnju,gotovo da se i nesjecam kada sam koristio fiksi telefon da nekog nazovem.
Nedavno mi se pokvario stari telefon pa sam odlucio da predjem na ovaj cuveni Topphone paket jer sa ugovorom na dvije godine dobijete Iphone za jednu KM..Kako mi je prosjek racuna svakako bio oko 100 KM racunao sam da mi je to pametan potez..Velika greska....Racun za prosli mjesec mi je dosao 270 KM....Znam da nisam pricao nista vise nego uobicajeno ali sam kontao da je ovo PDV na telefon pa nisam obracao previse pozornosti na sve to da bi juce slucajno provjerio potrosnju za ovaj mjesec i vec je bila na 170 KM plus PDV...Moram reci da sam ostao u soku..Iako mi je telefon prijeko potreban radi posla i fala Bogu fino zaradjujem , ovo je previse..Naravno kada sam otisao da vidim u cemu je problem oni su pogledali i konstatovali da je sve uredu...Meni se samo cini da je malo velika koincidencija da odmah nakon prelaska na drugu tarifu racuni mi se skoro utrostruce iako prema svim specifikacijama paketa ( besplatne minute , poruke,flat internet, jeftiniji implus itd) racun bi trebao biti manji..
Jedva cekam utorak da vidim sa advokatom kakve su mogucnosti raskidanja ugovora i naravno prelaska na HT eronet ili Mtel ili sta vec jos ima tamo..Naravno ovo ide sa ostalih 5 telefona iz moje kuce jer ovo je cista pljacka ...
Ako neko ima neki savjet o raskidanju ugovora molim neka se javi..Takodje bih volio da cujem dali ima jos ljudi sa ovim paketom i kakva su njihova iskustva..
i ja bi volio novi iPhone ... ali kao student tesko mogu sebi to priustiti. Meni je drago sto su uveli ove nove student pakete za po meni najugrozeniju kategoriju a to smo mi studenti. i zato im skidam kapu.
- mayab
#34 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Mislim ljudi, sami ste krivi, ja kad sam vidio otvorenu ovu temu, fino potrazim sta ima o tome, i u roku 5 minuta mi sve bude jasno! 5 minuta!!!!!
Sami ste si krivi, morate citati sta pise i ne podlijegati suhoparnoj reklami, te uvijek u podsvijesti imati ove dvije aksiome:
1. niko ti nista nece dati "dzaba, prejeftino, ispod cijene itd." i
2.U PITANJU JE PONUDA BH TELEKOMA , sto samo po sebi odmah treba da podigne nivo opreza
Meni je dosta kad vidim njihove cijene bez PDV-a, a u nekim drugim njihovim cijenama je , opet , uracunat PDV, tako da samo mogu zakljuciti da im je CILJ da nas pokusaju obmanuti i ze.ebati.
Oni se pozivaju na neki glupi propis po kojem oni (a i svi drugi koji se bave tom djelatnoscu) imaju pravo da objavljuju cijene bez PDV-a!
U redu , to je njihovo pravo, ali ako zelis da igras posteno i fer prema korisniku, onda bi sve cijene odmah davao u punom iznosu.Tu je Telemach dobar primjer
Sami ste si krivi, morate citati sta pise i ne podlijegati suhoparnoj reklami, te uvijek u podsvijesti imati ove dvije aksiome:
2.U PITANJU JE PONUDA BH TELEKOMA , sto samo po sebi odmah treba da podigne nivo opreza
Meni je dosta kad vidim njihove cijene bez PDV-a, a u nekim drugim njihovim cijenama je , opet , uracunat PDV, tako da samo mogu zakljuciti da im je CILJ da nas pokusaju obmanuti i ze.ebati.
Oni se pozivaju na neki glupi propis po kojem oni (a i svi drugi koji se bave tom djelatnoscu) imaju pravo da objavljuju cijene bez PDV-a!
U redu , to je njihovo pravo, ali ako zelis da igras posteno i fer prema korisniku, onda bi sve cijene odmah davao u punom iznosu.Tu je Telemach dobar primjer
-
kapokapic
#35 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
[/quote]
Ne kazu dzaba ne grabi koliko ne mozes ponjeti ... trebao si jos mozda uzeti novog M5 na kredit i onda tuziti banku sto ti svaki mjesec dolazi rata kredita.

i ja bi volio novi iPhone ... ali kao student tesko mogu sebi to priustiti. Meni je drago sto su uveli ove nove student pakete za po meni najugrozeniju kategoriju a to smo mi studenti. i zato im skidam kapu.
[/quote]
Sta da ti kazem drug kad zavrsis sa studiranjem i nadjes posao mozda ces i ti sebi moci priustiti Iphone,a sto se tice placanja niko i nije rekao da nemogu placati to nije poenta price..
Jos samo jednom da ponovim da je jedan od razloga otvaranja ove teme da druga raja znaju sta mogu ocekivati ako uzmu taj paket.
Ne kazu dzaba ne grabi koliko ne mozes ponjeti ... trebao si jos mozda uzeti novog M5 na kredit i onda tuziti banku sto ti svaki mjesec dolazi rata kredita.
Sta da ti kazem drug kad zavrsis sa studiranjem i nadjes posao mozda ces i ti sebi moci priustiti Iphone,a sto se tice placanja niko i nije rekao da nemogu placati to nije poenta price..
Nisam pravnik al bez obzira na te njihove folove i nacine da sebe zastite prevara ostaje prevara..cak i da sam procitao obracun tarife +1,+10 ili sta su vec napisali sumnjam da bi mi to ista znacilo,jer ni na jednom dokumentu koji sam potpisao takvo nesto nestoji..sve sto pise je da se obracunava prema postojecem cjenovniku sto znaci a tamo sve sto sam vidio je da pise da je implus jeftiniji,minuta razgovora jeftinija itd...Ja mislim da je to klasicno obmanjivanje kupaca a koliko znam to nije bas legalno a to cu uskoro i provjeriti...mayab wrote:Mislim ljudi, sami ste krivi, ja kad sam vidio otvorenu ovu temu, fino potrazim sta ima o tome, i u roku 5 minuta mi sve bude jasno! 5 minuta!!!!!
2.U PITANJU JE PONUDA BH TELEKOMA , sto samo po sebi odmah treba da podigne nivo opreza![]()
Jos samo jednom da ponovim da je jedan od razloga otvaranja ove teme da druga raja znaju sta mogu ocekivati ako uzmu taj paket.
Last edited by kapokapic on 27/11/2012 20:47, edited 1 time in total.
-
kapokapic
#36 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Stoji u ugovoru fino Iphone 4Salanskoda wrote:Lud i ponosan wrote:BH Telekom je pravno potpuno zasticen, kako je to vec napisao neko od prethodnika. Dakle, pravno, oni uredjaj rentaju korisniku i tek ga nakon isteka ugovora otpisuju.alanskoda wrote:Pusti ti gargu. Nek advokat lijepo napise pismo appleu i kopira racun . S tim pismom odes u telekom i kazes da ces ih prijaviti za prodaju iphonea na crnjaka plus da ces sve drzavne novine i tv obavijestiti da drzavni telekom prodaje iphone na crno tj bez dozvole. To ti jedini pravi i legalni izlaz. Nadam se da ti na racunu pise da su ti uz tu pretplatu prodali i iphone.
Koji racun, koja prodaja na crno?
Pozivas se na pravo i legalitet, a argumenti su ti? De, ljudi, kakav apple i tuzba, kakvo mlacenje prazne slame.
ma kako pravno zasticeni .Oni nemaju pravo ni rentati iphone. S tim da je drugi par cipela sto u ugovoru ne stoji da je to bas iphone. ali jebo ti takvu drzavnu firmu koja prodaje telefone na crnjaka. to samo u bosni ima. boze sacuvaj.
-
kapokapic
#37 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Najgore je od svega sto sam ja uvijek prvi u drustvu bio koji se bunio kada neko uzme 063 ili 065...Mislim svaka cast svakome al nikad nisam sreo hrvata u Mostaru koji je imao 061 mob ili srbina u Banja Luci a kroz posao sam ih dosta upoznao i do juce da su mi davali 6 Iphone telefona nebih im dao marke niti bi kakav ugovor potpisao...Tako razmisljam i za sve drugo prvo prednost ima domaci pa tek onda gledam prema drugim artiklima..A kod mene u kuci na nas troje ima 5 mobilnih telefona plus fiksni i jos sam trebao uvesti Moja TV....A za svaki telefon smo korisnici sigurno 10-tak godina....I znas koliko to sve njima vrijedidadsprincess wrote:Pretpostavljam da ovo nije slučaj, (ali vrijedi pitati) jesi li ti ili neko drugi slao nekome na ultru kredit sa tog broja
![]()
Ja sam nedavno imala neki prigovor njima, i za ne povjerovati, odmah su ga uvažili (pri tome ne mislim da će ti raskinuti ugovor, nego da ćeš dobiti povoljnije, da ne kažem normalne uslove). I da, priča o socijali ne pali, ali mislim da je kod mene više upalila činjenica da (u porodici) sve što koristimo od telekomunikacijskih usluga, koristimo od Bhtelecoma, i onda sam sve te korisnike taksativno nabrojala (a imala sam šta nabrajati). Odgovor je došao u roku od 10 dana, u moju korist, naravno .
- bpsang
#38 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
ganjaj ih za fening ako treba, dok nije bilo ovih famoznih mobitela, kad je internet bio pojam u gradu i kad si se jedva kacio na dial-up ,pa nekad nisi mogao ostvariti vezu duzu od 5 minuta, meni u listingu dodje da sam bio zakacen 6 dana neprekidno to je bilo negdje 99 godine, 4 godine smo se ganjali sa njima jer nam je dosao racun da platimo 369 maraka ,uglavnom nismo htjeli to platiti. i oni podignu tuzbu protiv nas ,a nikad se niko od njihovih nije pojavio na ročištu tako da poslije 4 godine tužakanja mi dobijemo presudu kao neosnovanu i da nigdje u telekomu nije zabiljezen promet od 6 neprekidnih dana boravka na internetu .
Ja sam davno sa njima raskrstio čak i fiksni otkazao,jer to je monopolistička firma,koja samo gleda kako da te pokrade...
htio sam ja nedavno uzeti paket sa Samsung tel. ali kad sam proracuno da cu ga platiti dvaput skuplje, onoj zenskoj iza stakla rekoh pa bolje mi je kupiti tel. u svojoj reziji nego od vas i uvalim ultru i ko vas ...., ona gleda za mnom.
Ja sam davno sa njima raskrstio čak i fiksni otkazao,jer to je monopolistička firma,koja samo gleda kako da te pokrade...
htio sam ja nedavno uzeti paket sa Samsung tel. ali kad sam proracuno da cu ga platiti dvaput skuplje, onoj zenskoj iza stakla rekoh pa bolje mi je kupiti tel. u svojoj reziji nego od vas i uvalim ultru i ko vas ...., ona gleda za mnom.
-
alanskoda
#39 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
ako stoji u ugovoru iphone 4s onda bih poduzeo odredjene korake. oni ne smiju taj telefon prodavati bez appleove dozvole.znaci svercuju a drzavna su firma. drugo su preprodavaci po shopovima.oni ti ne nude i neobavezuju na pretplatu ako im uzmes telefon.
Last edited by alanskoda on 27/11/2012 23:45, edited 1 time in total.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#40 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Da li bi mogao da nam uslikas i postavis ugovor da vidimo kako izgleda ? 
-
blesava
#41 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Ja sam imala pretplatu, midi paket koji je kostao 30 KM i u tih 30 KM sam imala nesto kao puno nekakvih besplatnih minuta i sms-ova- Medjutim racun mi nikad nije dosao manji od 50 KM. POtrosnju nisam nesto posebno gledala, ali uglavnom mob mi sluzi za jako kratke i hitne razgovore, i porukicanje.
Sad sam presla na mini paket od 15KM, i racun mi nije presao vise od 20KM, a pricam kao sto sam i pricala do sada. U cemu je fazon nemam pojma.
Sad sam presla na mini paket od 15KM, i racun mi nije presao vise od 20KM, a pricam kao sto sam i pricala do sada. U cemu je fazon nemam pojma.
- shape of despair
#42 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Napiši nam detaljnije kako si dobila puno besplatnih minuta i sms-ovablesava wrote:Ja sam imala pretplatu, midi paket koji je kostao 30 KM i u tih 30 KM sam imala nesto kao puno nekakvih besplatnih minuta i sms-ova- Medjutim racun mi nikad nije dosao manji od 50 KM. POtrosnju nisam nesto posebno gledala, ali uglavnom mob mi sluzi za jako kratke i hitne razgovore, i porukicanje.
- cappy_tempo1
#43 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
haj ziv bio ne kaki vise, utusi ovdje... ako je iko zastices svim mogucim onda je to Telecom...raspitivao sam se, Apple prodaje uredjaje svakom telecom operatoru za njegove interne potrebe tipa za uposlenike i sl...ovaj iphone je telecomomv sljedeca 24 mjeseca i tada ga Apple otpisuje, sto ujedno i telecom radi. Telecom ga jeste platio i nama prodao,a mi ga "rentamo" al kroz pretplatu placamo rentanje...zasticeno sve...alanskoda wrote:ako stoji u ugovoru iphone 4s onda bih poduzeo odredjene korake. oni ne smiju taj telefon prodavati bez appleove dozvole.znaci svercuju a drzavna su firma. drugo su preprodavaci po shopovima.oni ti ne nude i neobavezuju na pretplatu ako im uzmes telefon.
- Zuhel
#44 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
pa kad si toliko navalio što ih ti ne tužiš ?alanskoda wrote:ako stoji u ugovoru iphone 4s onda bih poduzeo odredjene korake. oni ne smiju taj telefon prodavati bez appleove dozvole.znaci svercuju a drzavna su firma. drugo su preprodavaci po shopovima.oni ti ne nude i neobavezuju na pretplatu ako im uzmes telefon.
-
alanskoda
#45 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Zuhel wrote:pa kad si toliko navalio što ih ti ne tužiš ?alanskoda wrote:ako stoji u ugovoru iphone 4s onda bih poduzeo odredjene korake. oni ne smiju taj telefon prodavati bez appleove dozvole.znaci svercuju a drzavna su firma. drugo su preprodavaci po shopovima.oni ti ne nude i neobavezuju na pretplatu ako im uzmes telefon.
Pa sto cu ih ja tuziti. Ne placam ja 200 maraka mjesecno za ublehu.
- cappy_tempo1
#46 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
kapokapice, mozes li nam skenirat svoj racun sto si dobio od telecoma (prekri ime i prezime) pa da zajedno proanaliziramo, mozda grijesimo pa da svi vidimo, bolje svi vidimo...
-
alanskoda
#47 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
rico wrote:haj ziv bio ne kaki vise, utusi ovdje... ako je iko zastices svim mogucim onda je to Telecom...raspitivao sam se, Apple prodaje uredjaje svakom telecom operatoru za njegove interne potrebe tipa za uposlenike i sl...ovaj iphone je telecomomv sljedeca 24 mjeseca i tada ga Apple otpisuje, sto ujedno i telecom radi. Telecom ga jeste platio i nama prodao,a mi ga "rentamo" al kroz pretplatu placamo rentanje...zasticeno sve...alanskoda wrote:ako stoji u ugovoru iphone 4s onda bih poduzeo odredjene korake. oni ne smiju taj telefon prodavati bez appleove dozvole.znaci svercuju a drzavna su firma. drugo su preprodavaci po shopovima.oni ti ne nude i neobavezuju na pretplatu ako im uzmes telefon.
To "kaki" mozes svojim ukucanima reci. Kakva zastita, pusti ti sta tebi telekom kaze. Cuj apple dao bh telekomu telefone za njihove uposlenike.pa kako to u njemackoj prije par godina nije dao nikom sem t-mobileu? Ili u franciskoj dao samo orangeu. Svi ostali su mogli kupiti ali preko tih operatora uz pretplatu. Jarane kad ne znas, ne javljaj se. Nego u bosni moze raditi ko sta hoce , jer nema kontrole.
Ja sam radio u t-mobile, i znam kako to funkcionise. Apple je samo nama dao telefone da ih mozemo prodavati. Ostali operatori su samo mogli gledati , mogli su i oni na crnjaka nabaviti telefone ali znaju da bi popusili veliku kaznu za prodaju bez ugovora. I svugdje na svijetu kad dobijes telefon, otplacujes ga uz pretplatu. Pa niko na svijetu nista djaba ne daje.
-
Melami
#48 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Nemozes im nista, nema advokata koji ti moze pomoci. Kontaktiraj njih i vidi sta treba da uradis da raskines ugovor, mozda da platis nekih 500KM i to je to 
- cappy_tempo1
#49 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
kad dobijes tuzbu javi nam...a objasnjenje ti je bas da se vidi kako si radio u tmobile...
-
alanskoda
#50 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
rico wrote:kad dobijes tuzbu javi nam...a objasnjenje ti je bas da se vidi kako si radio u tmobile...
Veze ti blage nemas.