_MaYa_ wrote:pa dajte ljudi jos cu se umisliti...nemojte...pa nemojteeeepa nemojte stvarno
(sto znaci dajte jos, pa zar je to sve)
e pa znali ste to, kad zena kaze ne, kao da samu sebe uvjerava u to ne, to znaci DA....kako? pa lijepo
nikad te vise necu nazvati-joj kako cu se suzdrzati da te ne nazovem
ovo je zadnji put da se sexam s tobom-joooj kako cu bez sexa s tobom
itd,,,,
nego ljudi moji patka je ziva i zdrava...jos uvjek je![]()
kao sto rekoh iz mala ostecenja
Samo da znate da stvari nisu onakve, kakvim ih vi vidite :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
daredevil
-
Ereinion
U zdravlju je derala._MaYa_ wrote:pa dajte ljudi jos cu se umisliti...nemojte...pa nemojteeeepa nemojte stvarno
(sto znaci dajte jos, pa zar je to sve)
e pa znali ste to, kad zena kaze ne, kao da samu sebe uvjerava u to ne, to znaci DA....kako? pa lijepo
nikad te vise necu nazvati-joj kako cu se suzdrzati da te ne nazovem
ovo je zadnji put da se sexam s tobom-joooj kako cu bez sexa s tobom
itd,,,,
nego ljudi moji patka je ziva i zdrava...jos uvjek je![]()
kao sto rekoh iz mala ostecenja
-
_MaYa_
e izidjem ti ja van s tipom i isapricam mu pricu o patki kako su ljudi reagirali na nju, te pomnislim kako ce on reci nesto tipa "glupana...bla bla ", a pogodite..sta je pitao
"a gdje je ta patka, kako izgleda, hoces je donijeti da ja gledam kako vi"
reko skuliraj se tipe
ta je patka samo moja...ljubomorno je cuvan...
e on se fakat naljutio, "hocu patku"
"a gdje je ta patka, kako izgleda, hoces je donijeti da ja gledam kako vi"
e on se fakat naljutio, "hocu patku"
- Alfons Kauders
Ma ljudi, Maya je musko ! 
- Alfons Kauders
Hehe, istina, popravila si mi raspolozenje, moze gore !_MaYa_ wrote:e da bar jesam....stvari bi bile punoo drugacije-jednostavnije , znas i sam musko siAlfons Kauders wrote:Ma ljudi, Maya je musko !
-
_MaYa_
aaaaa dobro, ajde sad ti meni popravi raspolozenje, posto sam imala bas gadan dan...Alfons Kauders wrote:Hehe, istina, popravila si mi raspolozenje, moze gore !_MaYa_ wrote:e da bar jesam....stvari bi bile punoo drugacije-jednostavnije , znas i sam musko siAlfons Kauders wrote:Ma ljudi, Maya je musko !
-
_MaYa_
Zox wrote:NEMAS PATKU???![]()
Srusio mi se jos jedan mit![]()
Ali svejedno te onaj komentar o glumljenju orgazma vadi.
a mili, za tebe je cuvam
hmmm koji o glumljenju orgazma? hmm to si me za mjenio s nekom od silnih maja na ovom forumu
raspitaj se , ima ih pun...ma puna..., uglavnom puno ih je
-
_MaYa_
car-x wrote:sta ljudi ocekuju kad dodju na forum i postiraju svoje misljenje koje je u vecini slucajeva oprecno misljenju vecine?neki pripadnici muskos spola s ovog foruma su se gadno urotili protiv mene
da ce svi potapsati po ramenu novopridoslog sa suprotnim misljenjem, ili ce mu nekako pokusati servirati svoje?
zato, mayo, nista ne uzimaj licno.. ti imas neko svoje misljenje, drugi ce imat neko svoje, i tako u krug..
diskusija bi bila kurac, kad bi se svi slagali.. a ako hoces da vidis kako je to kad sve slazu, otvori zdravo bug, zdravo sicky, dobro jutro, ili tako neku temu, povrati dorucak jutrosnji kvalitetni, i vrati se na price gdje mislis da su se neki urotili protiv tebe i bori se za svoje stavove..
you've got to fight, for your rights
prije svega ja ne iznosim nikakva suprotna misljenja, vec iznosim 8misljenja, sto vecina cura ne radi...prema tome...nisi upravu ne ocekujem ja tapsanje po ramenu ali napade...tako da zlatna srendina je potrebna:)
- stickitout
a "moja tema" pa to sam samo tako napisala da skraceno napisem, da nemoram objasnjavati, ali izgleda da moram. pa tema ispred koje pise da sam otvorila ja. jer da neko ko se meni osobno ne svidja otvori temu, ja nebi ulazila i davala komentare...pa mi zato niej jasno zasto oni ulaze i daju komentare ako me bas ne gotive:) eto...nema nego kuckati
Ja licno ne idem ni na "cije" teme zbog osobe koja je tu temu postavila, niti izbjegavam teme zbog osobe koja je postavila istu. Tema i postoji zato da bi se na nju i o njoj razgovaralo i raspravljalo, upravo i jeste problem ove zemlje " njega ili nju ne volim, nemamo mi o cemu pricat".
Covijek je socijalna zivotinja i uvijek je diskusija ili razgovor bolji od sutnje.
-
_MaYa_
zamisli da ti sad otvoris neku temu a ja tebe nikako ne mogu slusati ... znaci da sam unaprijed svjesna sta cu cuiti, pa zasto bi onda isla tu temu i govorila ti gadosti
zar nije bolje zaobici ju ili normalno pricati
ma daj