Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

Uglednik

#2476 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Uglednik »

Dammme wrote:Za ovog Kanađanina, Nemanja je gospodin i po.
Može Kanađanin braniti i u Unitedu, ali golman Javora iz Ivanjice će i dalje biti gospodin za njega.
Jeste kad se povrsno gleda. Dosao lik niotkud da se proda preko repke...to mu je i uspjelo. Taman posla da ce odbit svoju promociju.

Svasta ces procitat na ovom forumu , pa i to da je pape "gospodin sa francuskim manirima". :mrgreen:

Helem, sve se odvilo ocekivano, onako kako sam i slutio. Svaki selektor bi trebao znati balansirat medju razlicitim karakterima u ekipi. Pronaci zajednicki nit sa svakim ponaosob, koristit diplomatiju...Nazalost, ovaj se ponjeo kao uvrjedjena mlada i otjerao perspektivnog igraca i moguceg stuba za buduce cikluse. Kratkovidno. Golmani su ili cudaci ili divljaci, ali ipak, trebalo je nastupit drugacije.

inace, vjerujem u Hasagica.

Diskutant @Dead Man Walking je pravo osvjezenje na ovom pdf-u. :D Podrzavam njegove stavove.
Sarajevski_Marlboro

#2477 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Sarajevski_Marlboro »

Može Kanađanin braniti i u Unitedu, ali golman Javora iz Ivanjice će i dalje biti gospodin za njega.

I da dodam da se slaže sa svima koji misle da je i Ibričića trebalo kazniti. Ne toliko zbog samog ne odazivanja, koliko zbog toga što je našao vremena za klub za koji više ne igra, a nije mogao naći vremena za reprezentaciju. Pa i da je rođeni Spličanin bilo bi previše.
E cuj Nemanja Supic. :lol:
Grohot.
burek_in_space

#2478 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by burek_in_space »

Ugledniche, hoce li to?! :D
Corola

#2479 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Corola »

Bubalo1 wrote:Pa Ibricic je od velikog znacaja za reprezentaciju...A koji ce nema kurac Begovic :?
Bravo @Bubalo,konacno pravi post. :thumbup: .......................................... :-) :lol:
Mobile_Disco

#2480 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mobile_Disco »

missko wrote:Ma ljudi Asmir uopste nije tolika klasa golmana da nam je toliko neophodan a pogotovo demoralisan nam ne moze pomoci, drugo je sto ga ovi iz Stokea dizu ne bil za njega uzeli koji dinar od radodajnog rusa.
Ako si gledao koju tekmu premijer lige ili stoka, vidio bi i sam da to sto pricas nije istina, mozda trenutno nije klasa van der sara, buffona, ceha. ali je na jako dobrom putu da to uskoro postane, i definitivno je klasa za sve golmane sa kojima raspolazemo
missko

#2481 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by missko »

Mobile_Disco wrote:
missko wrote:Ma ljudi Asmir uopste nije tolika klasa golmana da nam je toliko neophodan a pogotovo demoralisan nam ne moze pomoci, drugo je sto ga ovi iz Stokea dizu ne bil za njega uzeli koji dinar od radodajnog rusa.
Ako si gledao koju tekmu premijer lige ili stoka, vidio bi i sam da to sto pricas nije istina, mozda trenutno nije klasa van der sara, buffona, ceha. ali je na jako dobrom putu da to uskoro postane, i definitivno je klasa za sve golmane sa kojima raspolazemo
Stoke stvarno ne gledam al pogledam kad neko postavi golove koje je Asmir primio i oni mi ne daju nikakav optimizam da bi se u njemu mogao kriti jedan Van der Sar. A obje reprezentativne tekme koje je trebao da brani i da gavidimo na djelu u reprezentaciji je izbjegao, tako da ga ja vidim u buducnosti kao vjeciti numer 2 u celsiju.
Abacija

#2482 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Abacija »

missko wrote: Stoke stvarno ne gledam al pogledam kad neko postavi golove koje je Asmir primio i oni mi ne daju nikakav optimizam da bi se u njemu mogao kriti jedan Van der Sar. A obje reprezentativne tekme koje je trebao da brani i da gavidimo na djelu u reprezentaciji je izbjegao, tako da ga ja vidim u buducnosti kao vjeciti numer 2 u celsiju.
Begovic je u stanju da kaze Pulisu da nece da udje u igru a gdje nece odjebati Susica. Svaka cast Hasagicu ali je Begovic za njega doktorirao fudbal. I sad Begovic treba da sjedi na klupi. Begovic nije igrac koji treba da se prilagodjava drugima nego drugi njemu. U svakoj ekipi postoje igraci na kojima se zasniva igra i oko kojih se sve vrti. Ako su to Dzeko i Misimovic u napadu onda je to Begovic u odbrani. Susic to ne vidi i zbog toga je doslo do sukoba.
Mobile_Disco

#2483 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mobile_Disco »

missko wrote:
Mobile_Disco wrote:
Stoke stvarno ne gledam al pogledam kad neko postavi golove koje je Asmir primio i oni mi ne daju nikakav optimizam da bi se u njemu mogao kriti jedan Van der Sar. A obje reprezentativne tekme koje je trebao da brani i da gavidimo na djelu u reprezentaciji je izbjegao, tako da ga ja vidim u buducnosti kao vjeciti numer 2 u celsiju.
I sta znaci ako primi par golova da je taraba od golmana? A naravno prikazuju se samo golovi, a odbrane se ne prikazuju, moras gledati utakmicu pa da vidis jel dobar ili nije, ja po onome sto gledam svakog vikenda, mogu reci da me svaki put pozitivno iznenadi, jer neke od njegovih intervencija su fakat savrsene, 100% golove vadi! Al eto, sad na njega drvlje i kamenje jer niko od nas, pa ni ovaj sto 100% tvrdi da zna sta se desilo, reko mu safetov dajdzic, da je njegov babo rekao ovo ili ono, mozemo samo nagadjati, za utakmicu protiv slovacke je rekao da je bolestan, sto mu ne bi vjerovali?
Protiv Meksika znaju on i safet sta se desavalo, samo izgleda safet trenira strogocu na nekom na kome bi najmanje trebao, begovic, jahic, nadarevic, ma kakvi da su ova dvojica smatram da su nam jako potrebni, jer nam je odbrana ionako losa, dok se forsira ibricic koji ionako nije nesto posebno, jos ucini nesto sto je za mene 100 x gore od onog sto su uradila sva trojica zajedno, ne doci na utakmicu reprezentacije, doci na neku tamo prijateljsku hajduka, i to putovati autom da stignes, i poslije toga prijeti kako nece igrati za reprezentaciju, i poslije svega dobije poziv :x
Aferim Safete? :oops:
sinkaspud

#2484 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by sinkaspud »

Da Begovic se prodao preko reprezentacije svima je poznato da nikad ne bi dosao u Premiership da nije dobio 2 minute na golu u utakmici mocne BiH protiv vrlo jake i renomirane Estonije.
Obuca9

#2485 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

Uglednik wrote:
Jeste kad se povrsno gleda. Dosao lik niotkud da se proda preko repke...to mu je i uspjelo. Taman posla da ce odbit svoju promociju.

Svasta ces procitat na ovom forumu , pa i to da je pape "gospodin sa francuskim manirima". :mrgreen:

Helem, sve se odvilo ocekivano, onako kako sam i slutio. Svaki selektor bi trebao znati balansirat medju razlicitim karakterima u ekipi. Pronaci zajednicki nit sa svakim ponaosob, koristit diplomatiju...Nazalost, ovaj se ponjeo kao uvrjedjena mlada i otjerao perspektivnog igraca i moguceg stuba za buduce cikluse. Kratkovidno. Golmani su ili cudaci ili divljaci, ali ipak, trebalo je nastupit drugacije.

inace, vjerujem u Hasagica.

Diskutant @Dead Man Walking je pravo osvjezenje na ovom pdf-u. :D Podrzavam njegove stavove.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Čuj selektor se ponio ko uvrijeđena mlada, jer je odjebao igrača koji mu je tri puta zaredom, tri dana pred prijateljsku utakmicu otkazivao. Pred Katar na Grbavici izmisli povredu, pred Slovačku izmisli gripu, a pred Meksiko slaga da će izgubiti mjesto u ekipi.

Iskreno da ti kažem, drago mi je da si počeo pisati, pravo si osvježenje na temi, svašta smo dosad mogli pročitati, ali ti si prvi koji je izveo dubokoumni zaključak kako je Pape u cijeloj ovoj priči uvrijeđena mlada.
Rottweiler

#2486 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Rottweiler »

Pape je nekad bio Pape, a danas je obicni sonjo, i ubjedljivo najgori selektor kojeg smo ikad imali i mislim da goreg nikad necemo ni imati. Iskreno se nadam da ce nas FIFA i UEFA kazniti, savez razjebati, klubove izbaciti koji ionako nista u Evropi i nepostizu, i reprezentaciju takodjer izbaciti iz kvalifikacija jer ionako se mi ovakvi nikad nigdje necemo ni kvalifikovati.
Šibicar

#2487 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Šibicar »

Rottweiler wrote:Pape je nekad bio Pape, a danas je obicni sonjo, i ubjedljivo najgori selektor kojeg smo ikad imali i mislim da goreg nikad necemo ni imati. Iskreno se nadam da ce nas FIFA i UEFA kazniti, savez razjebati, klubove izbaciti koji ionako nista u Evropi i nepostizu, i reprezentaciju takodjer izbaciti iz kvalifikacija jer ionako se mi ovakvi nikad nigdje necemo ni kvalifikovati.
Molio bih te da daš neke dokaze za ovu tvrdnju.
fosil

#2488 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by fosil »

Begovic jeste mlad, talentovan i ako bude pametan mogao bi imati uspjesnu karijeru, ali neodazivanje selektoru ma ko to da bio, sigurno ce usporiti njegov sportski napredak. Znaci nismo samo "mi" na gubitku, ipak zelim mu sve najbolje u zivotu. I kad smo kod golmana ovaj Green sve brani, Bog mu dao... :D
Dammme

#2489 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Dammme »

Uglednik wrote:
Pa on je za razliku od ovog Kanađanina, DOŠAO. A hajrovao je od reprezentacije, malo je reći. Branio u Anortozisu 3-4 utakmice, a u Temišvaru bio 3. golman. Sada opet brani u Javoru iz Ivanjice. E baš se usrećio.
Bez obzira na to sve, taj lik se ODAZVAO pozivu selektora, kada se ovaj isti Kanađanin još uvijek premišljao da li da brani za nas. I zbog ovog DOŠAO i ODAZVAO uvijek će biti veći gospodin, taman Kanađanin branio i u Man Utd-u.
Ovde su tog Supića pljuvali i pišali se na njega nakon Španije i niko nikad nije čuo da je taj čovjek išta loše rekao, bilo o tadašnjem selektoru, bilo o reprezentaciji, bilo o državi.
E zato će uvijek biti veći gospodin od ovog Kanađanina.
burek_in_space

#2490 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by burek_in_space »

Abacija wrote:
Begovic je u stanju da kaze Pulisu da nece da udje u igru a gdje nece odjebati Susica. Svaka cast Hasagicu ali je Begovic za njega doktorirao fudbal. I sad Begovic treba da sjedi na klupi. Begovic nije igrac koji treba da se prilagodjava drugima nego drugi njemu. U svakoj ekipi postoje igraci na kojima se zasniva igra i oko kojih se sve vrti. Ako su to Dzeko i Misimovic u napadu onda je to Begovic u odbrani. Susic to ne vidi i zbog toga je doslo do sukoba.
A Pulis je neka fudbalska velichina kojoj Pape nije ni do koljena?! :lol:
Abacija

#2491 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Abacija »

burek_in_space wrote:
Abacija wrote:
A Pulis je neka fudbalska velichina kojoj Pape nije ni do koljena?! :lol:
Pulis vodi klub o kojem Susic samo moze sanjati. Da nije bio podoban Savezu Susic nikad nebi vodio reprezentaciju. Kada Susic bude menadzer u EPL onda mi se javi.
burek_in_space

#2492 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by burek_in_space »

Abacija wrote:
Pulis vodi klub o kojem Susic samo moze sanjati. Da nije bio podoban Savezu Susic nikad nebi vodio reprezentaciju. Kada Susic bude menadzer u EPL onda mi se javi.
Stoke je vrh vrhova?! :?
Pulis je gigant, a Pape tek prosjechni kloshar koji je onako, reda radi zasjeo na klupu reprezentacije?!

Gubish se Abacija, vidish svuda oko sebe "chetnike" i urote, dozovi se dok josh nije kasno. :wink:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#2493 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by 1946 »

Abacija wrote:Pulis vodi klub o kojem Susic samo moze sanjati. Da nije bio podoban Savezu Susic nikad nebi vodio reprezentaciju. Kada Susic bude menadzer u EPL onda mi se javi.
Image
Abacija

#2494 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Abacija »

burek_in_space wrote:
Abacija wrote:
Stoke je vrh vrhova?! :?
Pulis je gigant, a Pape tek prosjechni kloshar koji je onako, reda radi zasjeo na klupu reprezentacije?!

Gubish se Abacija, vidish svuda oko sebe "chetnike" i urote, dozovi se dok josh nije kasno. :wink:
Ma ja'. Sta je Stoke u odnosu na Cannes, Istanbulspor, Al-Hilal, Konyaspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Çaykur Rizespor i Ankaraspor. :zzzz: Pulis je samo prolazna stanica prema vrhu.
cyprus

#2495 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by cyprus »

100 stranica :zzzz:

Da je riječ o Buffonu razumio bih, ovako... :-)
burek_in_space

#2496 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by burek_in_space »

Abacija wrote:
Ma ja'. Sta je Stoke u odnosu na Cannes, Istanbulspor, Al-Hilal, Konyaspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Çaykur Rizespor i Ankaraspor. :zzzz: Pulis je samo prolazna stanica prema vrhu.
Stoke je prolazna stanica za Pulisa ili za Asmira?!
Shta god da je u pitanju, to nema nikakve veze sa chinjenicom da je Pulis niko i nishta spram Safeta Sushica u fudbalskom smislu. Tek kada to shvatish, mozhemo nastaviti dalje. Do tada malo analiziraj velikane koje je Pulis vodio
Bournemouth
Gillingham
Bristol City
Portsmouth
Stoke City
Plymouth Argyle
Stoke City
:zzzz:
Abacija

#2497 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Abacija »

burek_in_space wrote:
Abacija wrote:
Stoke je prolazna stanica za Pulisa ili za Asmira?!
Shta god da je u pitanju, to nema nikakve veze sa chinjenicom da je Pulis niko i nishta spram Safeta Sushica u fudbalskom smislu. Tek kada to shvatish, mozhemo nastaviti dalje. Do tada malo analiziraj velikane koje je Pulis vodio
Bournemouth
Gillingham
Bristol City
Portsmouth
Stoke City
Plymouth Argyle
Stoke City
:zzzz:
Za Asmira naravno. Eto ti uporedi Engleske Cityje i Mouthe sa Turskim Sporovima.
Obuca9

#2498 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

Ušutio si mi se nešto na onoj drugoj temi...
burek_in_space

#2499 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by burek_in_space »

Abacija wrote: Za Asmira naravno. Eto ti uporedi Engleske Cityje i Mouthe sa Turskim Sporovima.
Aha, onda tom logikom koju ti koristish mozhemo zakljuchiti da mu je i reprezentacija doshla kao prolazna stanica?! Sjajno, nema shta. :lol:

Nekada si bio ozbiljniji Abacija, shteta...
Abacija

#2500 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Abacija »

burek_in_space wrote:
Abacija wrote: Za Asmira naravno. Eto ti uporedi Engleske Cityje i Mouthe sa Turskim Sporovima.
Aha, onda tom logikom koju ti koristish mozhemo zakljuchiti da mu je i reprezentacija doshla kao prolazna stanica?! Sjajno, nema shta. :lol:

Nekada si bio ozbiljniji Abacija, shteta...
Daj ljudi prestanite idealisati. Nekome je reprezentacija prolazna stanica a nekome kuca. Vazno je snaci se i sa jednima i sa drugima.
Locked