missko wrote:Mobile_Disco wrote:missko wrote:Ma ljudi Asmir uopste nije tolika klasa golmana da nam je toliko neophodan a pogotovo demoralisan nam ne moze pomoci, drugo je sto ga ovi iz Stokea dizu ne bil za njega uzeli koji dinar od radodajnog rusa.
Ako si gledao koju tekmu premijer lige ili stoka, vidio bi i sam da to sto pricas nije istina, mozda trenutno nije klasa van der sara, buffona, ceha. ali je na jako dobrom putu da to uskoro postane, i definitivno je klasa za sve golmane sa kojima raspolazemo
Stoke stvarno ne gledam al pogledam kad neko postavi golove koje je Asmir primio i oni mi ne daju nikakav optimizam da bi se u njemu mogao kriti jedan Van der Sar. A obje reprezentativne tekme koje je trebao da brani i da gavidimo na djelu u reprezentaciji je izbjegao, tako da ga ja vidim u buducnosti kao vjeciti numer 2 u celsiju.
I sta znaci ako primi par golova da je taraba od golmana? A naravno prikazuju se samo golovi, a odbrane se ne prikazuju, moras gledati utakmicu pa da vidis jel dobar ili nije, ja po onome sto gledam svakog vikenda, mogu reci da me svaki put pozitivno iznenadi, jer neke od njegovih intervencija su fakat savrsene, 100% golove vadi! Al eto, sad na njega drvlje i kamenje jer niko od nas, pa ni ovaj sto 100% tvrdi da zna sta se desilo, reko mu safetov dajdzic, da je njegov babo rekao ovo ili ono, mozemo samo nagadjati, za utakmicu protiv slovacke je rekao da je bolestan, sto mu ne bi vjerovali?
Protiv Meksika znaju on i safet sta se desavalo, samo izgleda safet trenira strogocu na nekom na kome bi najmanje trebao, begovic, jahic, nadarevic, ma kakvi da su ova dvojica smatram da su nam jako potrebni, jer nam je odbrana ionako losa, dok se forsira ibricic koji ionako nije nesto posebno, jos ucini nesto sto je za mene 100 x gore od onog sto su uradila sva trojica zajedno, ne doci na utakmicu reprezentacije, doci na neku tamo prijateljsku hajduka, i to putovati autom da stignes, i poslije toga prijeti kako nece igrati za reprezentaciju, i poslije svega dobije poziv
Aferim Safete?