Kakvu si poruku dobionivla wrote:mislio glasat al nakon ovog sms marketinga sa meni nepoznatog broja mogu samo reci fuj
Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
-
Rizvan
#2476 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
- nivla
#2477 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
promotivnuRizvan wrote:Kakvu si poruku dobionivla wrote:mislio glasat al nakon ovog sms marketinga sa meni nepoznatog broja mogu samo reci fuj
dobio poruku sa meni nepoznatog broja da glasam za pomenutog, broj je ocito neki automat

-
soha96
#2478 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Znaci to je lose, a kad ti sda ostavi promotivne letke u postansko sanduce to je normala niko se ne zali. 
- Dosadno mii
#2479 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Vala bas fuj.
Bolje glasati za one sto nam se smiju sa plakata
Bolje glasati za one sto nam se smiju sa plakata
-
l33t
#2480 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
i mene je poruka malo iznenadila...jos otkud broj, randomaka
- nivla
#2481 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
meni u ovoj izbornoj kampanji niko nije ostavio niti jedan letak u postansko sanduce, a lose je jer koristi neciju bazu brojeva za koje ja nisam dao saglasnost da mi salju poruke reklamne i nikakve drugesoha96 wrote:Znaci to je lose, a kad ti sda ostavi promotivne letke u postansko sanduce to je normala niko se ne zali.
neodobreno slanje poruka na moj privatni broj je uznemiravanje (ako su reklame u pitanju)
o plakatima mislim sve najgore takodjer, steta novca koji se na to utrosio, toliko bolesnih nema za lijecenje ali zato ovi sa plakata, hadzikadici i njima slicni milione potrosise na beskorisni papir i sms poruke
o podobnosti hadzikadica zbog toga sto je profesor ne bih pretjerano govorio, jedan bravar je vodio jugoslaviju 50 godina, formalno obrazovanje nije garant niceg
-
soha96
#2482 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Meni su ostavili milion letaka i jos toliko mi podijelili po ulici tako da mi sms poruka nije cudna(nisam je dobio). Udjes i na fb i na forum bilo gdje po internetu pa ti iskoci reklama sda sdp glasajte i slicno. A to sto pricas o parama on barem koristi svoje pare ovi ostali koriste moje i tvoje. Ybg moras kakvu takvu reklamu napraviti.nivla wrote:meni u ovoj izbornoj kampanji niko nije ostavio niti jedan letak u postansko sanduce, a lose je jer koristi neciju bazu brojeva za koje ja nisam dao saglasnost da mi salju poruke reklamne i nikakve drugesoha96 wrote:Znaci to je lose, a kad ti sda ostavi promotivne letke u postansko sanduce to je normala niko se ne zali.
neodobreno slanje poruka na moj privatni broj je uznemiravanje (ako su reklame u pitanju)
o plakatima mislim sve najgore takodjer, steta novca koji se na to utrosio, toliko bolesnih nema za lijecenje ali zato ovi sa plakata, hadzikadici i njima slicni milione potrosise na beskorisni papir i sms poruke
- Kikibombona
#2483 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
E, baksuze, ti dobio SMS poruku a ja paket. Banane odlicne!nivla wrote:meni u ovoj izbornoj kampanji niko nije ostavio niti jedan letak u postansko sanduce, a lose je jer koristi neciju bazu brojeva za koje ja nisam dao saglasnost da mi salju poruke reklamne i nikakve drugesoha96 wrote:Znaci to je lose, a kad ti sda ostavi promotivne letke u postansko sanduce to je normala niko se ne zali.
o podobnosti hadzikadica zbog toga sto je profesor ne bih pretjerano govorio, jedan bravar je vodio jugoslaviju 50 godina, formalno obrazovanje nije garant niceg

-
soha96
- Dosadno mii
#2485 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
ja da dobijem paket ja bih glasala za sda

- Kikibombona
#2486 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Moras malo sire sagledati.soha96 wrote:Meni su ostavili milion letaka i jos toliko mi podijelili po ulici tako da mi sms poruka nije cudna(nisam je dobio). Udjes i na fb i na forum bilo gdje po internetu pa ti iskoci reklama sda sdp glasajte i slicno. A to sto pricas o parama on barem koristi svoje pare ovi ostali koriste moje i tvoje. Ybg moras kakvu takvu reklamu napraviti.nivla wrote:meni u ovoj izbornoj kampanji niko nije ostavio niti jedan letak u postansko sanduce, a lose je jer koristi neciju bazu brojeva za koje ja nisam dao saglasnost da mi salju poruke reklamne i nikakve drugesoha96 wrote:Znaci to je lose, a kad ti sda ostavi promotivne letke u postansko sanduce to je normala niko se ne zali.
Zamisli guzis, pa u sred igre, na samom vrhuncu, dodje ti poruka. Ti otvoris, kad ono - Hadzikadic. Zar to nije uznemiravanje najgore vrste?
...
Sramota je da Hadzikadic i njegovi simpatizeri trose vlastite pare na kampanju. Po meni to nije ok. Dok druge stranke raspolazu budzetskim sredstvima, Hadzikadic trosi vlastiti novac. Treba uvesti 'Politicki fair play', po uzoru na 'UEFA fair play', koji ce obavezati politicke kandidate da mogu trositi samo ono sto zarade od politike. Pogledajte vlasnika PSG ili Manchester City, oni mogu trositi jedino novac zaradjen od fudbala. Ne smiju ulagati vlastite milijarde. To nam treba u politici. Hadzikadicu - nemas pravo trositi vlastiti novac na kampanju
- Dosadno mii
#2487 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
mora da živiš baš negdje zabačenonivla wrote:meni u ovoj izbornoj kampanji niko nije ostavio niti jedan letak u postansko sanduce, a lose je jer koristi neciju bazu brojeva za koje ja nisam dao saglasnost da mi salju poruke reklamne i nikakve drugesoha96 wrote:Znaci to je lose, a kad ti sda ostavi promotivne letke u postansko sanduce to je normala niko se ne zali.
možda bi i tito bio profesor da je živio u drugom sistemu
- Kikibombona
#2488 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Aj na kafu, imam soljice sa likom Bakira Izetbegovica i Fadila Novalica. Izaberi koju hoces.Dosadno mii wrote:ja da dobijem paket ja bih glasala za sda
- Dosadno mii
#2489 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Hoću, ako ćeš mi poslužiti vodu sa okusom Seke.Kikibombona wrote:Aj na kafu, imam soljice sa likom Bakira Izetbegovica i Fadila Novalica. Izaberi koju hoces.Dosadno mii wrote:ja da dobijem paket ja bih glasala za sda
- Ja_Ja
#2490 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Kako meni niko pišljivu šljivu da da? Vrhunac mi bi ceker NS neki dan.
Imam isti broj mobilnog vec godinama pa sam navikao svako malo da mi dodje neka promotivna SMS poruka.
Imam isti broj mobilnog vec godinama pa sam navikao svako malo da mi dodje neka promotivna SMS poruka.
- BarbaDue
#2491 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ti izgleda nisi svjestan svoje nesvijesti!?nivla wrote:meni u ovoj izbornoj kampanji niko nije ostavio niti jedan letak u postansko sanduce, a lose je jer koristi neciju bazu brojeva za koje ja nisam dao saglasnost da mi salju poruke reklamne i nikakve drugesoha96 wrote:Znaci to je lose, a kad ti sda ostavi promotivne letke u postansko sanduce to je normala niko se ne zali.
Jel možeš da procesuiraš šta je značilo 1910 završiti zanat za bravara, do 1920 ga usavršiti do perfekcije!?
Ajde malo nek ti odradi sistem pa se javi.
- Smrcak15
#2492 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Nisi svjestan koliko si nesvjestannivla wrote:meni u ovoj izbornoj kampanji niko nije ostavio niti jedan letak u postansko sanduce, a lose je jer koristi neciju bazu brojeva za koje ja nisam dao saglasnost da mi salju poruke reklamne i nikakve drugesoha96 wrote:Znaci to je lose, a kad ti sda ostavi promotivne letke u postansko sanduce to je normala niko se ne zali.
Pa Jedini Hadzikadic ne trosi budzetske pare na plakate, i jedini je protiv toga a njega si uzeo u usta da to radi....u kakvoj si ti zabludi braco mila
-
FrozenCastle
#2493 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Hadžikadić je veliki kiks napravio što nije počeo kampanju na vrijeme prije 4 godine kad je i bilo vrijeme za to a ne na tek par mjeseci prije. To će ga koštati svakako tako da ne očekujem nikakav plasman u ovom ciklusu za njega. Za slijedeći put neka bude pametniji i krene na vrijeme. Sve super, sve krasno ali tajming loš - nikakav. Šteta.
- nivla
#2494 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
nije bitno jel trosi budzetske ili svoje, trosi ih na stvari koje su meni kao biracu nebitne,ako prodje svakako ga sljeduju budzetske za narednu kampanjuSmrcak15 wrote:Nisi svjestan koliko si nesvjestannivla wrote:meni u ovoj izbornoj kampanji niko nije ostavio niti jedan letak u postansko sanduce, a lose je jer koristi neciju bazu brojeva za koje ja nisam dao saglasnost da mi salju poruke reklamne i nikakve drugesoha96 wrote:Znaci to je lose, a kad ti sda ostavi promotivne letke u postansko sanduce to je normala niko se ne zali.
Pa Jedini Hadzikadic ne trosi budzetske pare na plakate, i jedini je protiv toga a njega si uzeo u usta da to radi....u kakvoj si ti zabludi braco mila
svakako se svaki novi koji je neka nada pokazao supkom kad je dobio minimalni komad vlasti(sjetimo se demagoga komsica), ne vjerujem ni da je sa njim drugacije
- Smrcak15
#2495 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Pa vidis li ti gdje hadzikadiceve bilboarde/plakate po gradu???nivla wrote: nije bitno jel trosi budzetske ili svoje, trosi ih na stvari koje su meni kao biracu nebitne,ako prodje svakako ga sljeduju budzetske za narednu kampanju
svakako se svaki novi koji je neka nada pokazao supkom kad je dobio minimalni komad vlasti(sjetimo se demagoga komsica), ne vjerujem ni da je sa njim drugacije
- BarbaDue
#2496 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ja kako imam informacije on namjerava bez obzira kakvi rezultati bili nakon izbora ostati u BiH i nastaviti projekat.FrozenCastle wrote:Hadžikadić je veliki kiks napravio što nije počeo kampanju na vrijeme prije 4 godine kad je i bilo vrijeme za to a ne na tek par mjeseci prije. To će ga koštati svakako tako da ne očekujem nikakav plasman u ovom ciklusu za njega. Za slijedeći put neka bude pametniji i krene na vrijeme. Sve super, sve krasno ali tajming loš - nikakav. Šteta.
- Drosera capensis
- Kikibombona
#2498 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Da je dasao 2014. rekao bi: 'los tajming, trebao je doci 2010'.FrozenCastle wrote:Hadžikadić je veliki kiks napravio što nije počeo kampanju na vrijeme prije 4 godine kad je i bilo vrijeme za to a ne na tek par mjeseci prije. To će ga koštati svakako tako da ne očekujem nikakav plasman u ovom ciklusu za njega. Za slijedeći put neka bude pametniji i krene na vrijeme. Sve super, sve krasno ali tajming loš - nikakav. Šteta.
Bitno je glasati za Hadzikadica, da se ne rasipaju glasovi na Komsica, Becirevica, Radoncica i Dzaferovica.
-
putokaz1
#2499 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
SDA igrač al džaba im opet gube
- sinuhe
#2500 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Dobio zadatak u AmerikU da ih spasi od ujedinjene ljevice 
Ce sa Sefikom da docekuje Erdogana.
Ce sa Sefikom da docekuje Erdogana.