Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Matzan wrote:@edo_79 i @spreca su neozbiljni!
Miniraju ovu jako dobru inicijativu druženja u prirodi.
@Euridika, ne daj se ti zbuniti, nego traži još kandidatkinji.
Ona @pukepuke se nešto javljala... ili je to bilo na temi o masturbiranju?
Ne dam se ja zbuniti, moje inicijative ne propadaju!
A inače, dobra je inicijativa (bez zeze sad pričam). Samo su žene deficitarne... Pukepuke je na onoj drugoj temi, sad je trznem. Imaš li još prijedloga?
uzevsi u obzir moje vise nego sramotno nepoznavanje geografije bosne i hercegovine i nedostatak prostorne inteligencije i bilo kakve orijentacije, ja cu zavrsiti u madarskoj
Bloo wrote:uzevsi u obzir moje vise nego sramotno nepoznavanje geografije bosne i hercegovine i nedostatak prostorne inteligencije i bilo kakve orijentacije, ja cu zavrsiti u madarskoj
Ma ne'š sama ići. Prvo pravilo, žene NE VOZE! Nije ovo zato što smo lošije, već zato što ih je više... i nek uostalom oni troše svoja auta... ha ja. Nama je dosta što sve organiziramo. A i za hranu smo mi zadužene, nek oni nešta rade...
Bloo wrote:uzevsi u obzir moje vise nego sramotno nepoznavanje geografije bosne i hercegovine i nedostatak prostorne inteligencije i bilo kakve orijentacije, ja cu zavrsiti u madarskoj
Ma ne'š sama ići. Prvo pravilo, žene NE VOZE! Nije ovo zato što smo lošije, već zato što ih je više... i nek uostalom oni troše svoja auta... ha ja. Nama je dosta što sve organiziramo. A i za hranu smo mi zadužene, nek oni nešta rade...
a) nemam auta
b) kakvi su ovo rodni stereotipi
c) ja cijepam drva katanom
d) ne ulazim u kuhinju u kojoj je vise od jedne zene (mene)
e) ja cu hladiti alolol u snijegu
a) nemam auta
b) kakvi su ovo rodni stereotipi
c) ja cijepam drva katanom
d) ne ulazim u kuhinju u kojoj je vise od jedne zene (mene)
e) ja cu hladiti alolol u snijegu
Bona ne čitaš... kak'i stereotipi...
Znamo mi voziti, nego neću da vozimo... nek se oni nešta potrude! Isto vrijedi za cijepanje drva, potpalu roštilja i ostale 'muške' radnje...
Kuhinja: pa puno ih je... bolje se raspodijeliti... a ako baš hoćeš sama, bujrum!
Ja ću te voziti, tako da ne trebaš znati geografiju.
Poželjne su neke druge vještine.
Last edited by Matzan on 24/11/2015 14:25, edited 1 time in total.
Poželjne su neke drugevještine.
Poželjne su neke druge vještine.