bosanka
bosnjakinja
bosnjak
bosanac

Autošovinisto.505sCrtom wrote:steta sto nema onog truepath da nam malo osvjezi glasacku kutiju. ja bih sad napravio samo 4 opcije
bosanka
bosnjakinja
bosnjak
bosanac
505sCrtom wrote:steta sto nema onog truepath da nam malo osvjezi glasacku kutiju. ja bih sad napravio samo 4 opcije
bosanka
bosnjakinja
bosnjak
bosanac
Bosnjaci su danas vecinom muslimni, prije 1000 godina to nisu bili.salvatore paradise wrote:Jedino ko se treba stidjeti su degenerici koji su ovo smislili. Koji pozivaju na Bosnjastvo i islam a odmah zatim u kadar guraju Kulina i stecke.![]()
Dobar si. Ne znam ni ja bubnjave, ni bas gitaru. Jos da nadjemo nekog ko ne zna pjevati i mozemo snimiti pjesmu za promotivni spot: Bitno je biti Vlah.Kemal Malovčić wrote:Ne znam sad ali naučiću, ne znam ni gitaru ni gusle.505sCrtom wrote:znas li svirati usnu harmoniku?Kemal Malovčić wrote:Jedno pitanje za stručne: ako se ja izjasnim kao vlah, hoće li me upisati kao srbina? Danke.
Ovo su napisali cionisticki placenici. Jasno ko danMedenoSrce wrote:
cigani, grobari, torcida i bed blu.BatoS wrote:505sCrtom wrote:steta sto nema onog truepath da nam malo osvjezi glasacku kutiju. ja bih sad napravio samo 4 opcije
bosanka
bosnjakinja
bosnjak
bosanac
A sta je sa Srbima i Hrvatima? Kako njih dijelis?
Jel stvarno?lazni liberal wrote:Oni koji se danas izjasnjavaju kao Bosnjaci su jedini koji se nisu odrekli ni Kulina bana ni stecaka ni srednjovjekovne Bosne i koji cuvaju svoje ime , jedino je njima u interesu da Bosna bude jaka i jedino oni ne bi da Bosnu ili njen dio odnesu u Srbiju,Hrvatsku ili Jugoslaviju.
moreš proćMedenoSrce wrote:ne znam ja pjevat'
ma ova je tema, generalno, bosnjak/inja vs bosanac/ka. mozda treba dodati i ostali, da se bosnjaci ne nadju pokradeni.BatoS wrote: A sta je sa Srbima i Hrvatima? Kako njih dijelis?
merhametli, daje da se osevapiTuula wrote:nije on peder on je hallal šupak meraklijasalvatore paradise wrote:Ovo su napisali cionisticki placenici. Jasno ko danMedenoSrce wrote:![]()
![]()
![]()
Ako ces tako, onda ukloni "bosance i bosanke" dodaj samo ostale, jer i oni tamo zavrsavaju.505sCrtom wrote:ma ova je tema, generalno, bosnjak/inja vs bosanac/ka. mozda treba dodati i ostali, da se bosnjaci ne nadju pokradeni.BatoS wrote: A sta je sa Srbima i Hrvatima? Kako njih dijelis?
Ali isto tako ovi što povećavaju broj Bošnjaka ne rade za badi-havu.lazni liberal wrote:Cim se postavi video koji govori kako se finansiraju oni koji zele da smanje broj Bosnjaka na popisu i da za to dobijaju 150000 dolara odmah dolazi do toga da se smisljeno spamuje tema samo da bi se to sakrilo i da bi se nastavilo sa zbunjivanjem ljudi koji nisu upuceni sve sto se tice popisa .
MedenoSrce wrote:
Elem, šetao Fatmir Alispahić Ferhadijom i sreo Muju. Đe si, Mujo, šta ima?, evo bio u Buybooku kupio neku knjigu, kakvu knjigu?, veli Mujo - "Logiku".
- Šta ti je bogati to logika? - pita Fatmir.
- To ti je zgodna jedna stvar - krenuo objašnjavati Mujo. - Evo, na primjer, ti ono imaš u kući akvarijum?
- Imam - odgovorio Fatmir.
- To znači da voliš male ribice, jel tako?
- Tačno.
- A ako voliš ribice, znači da voliš životinje.
- Volim.
- E, ako voliš životinje, onda voliš i ljude.
- Volim, jašta.
- A ako voliš ljude, voliš i žene.
- Naravno.
- E, vidiš: ako voliš žene, to znači da nisi peder. Kontaš?
Svidjela se Fatmiru Alispahiću ta, kako se zove, logika, i odmah otrčao da kupi knjigu. Taman izašao iz knjižare, kad naišao Suljo. Đe si, Spaho, šta ima?, evo bio u Buybooku kupio neku knjigu, kakvu knjigu?, veli Fatmir - "Logika".
- Šta ti je bogati to logika? - pita Suljo.
- To ti je zgodna jedna stvar - krenuo objašnjavati Fatmir. - Evo, na primjer, imaš li ti u kući akvarijum?
- Nemam - odgovorio Suljo zbunjeno.
- Marš, pederčino!
Koji su to? Salonski cetnici? Cionisti? Americki placenici? Domace izdajice?lazni liberal wrote:Cim se postavi video koji govori kako se finansiraju oni koji zele da smanje broj Bosnjaka na popisu i da za to dobijaju 150000 dolara odmah dolazi do toga da se smisljeno spamuje tema samo da bi se to sakrilo i da bi se nastavilo sa zbunjivanjem ljudi koji nisu upuceni sve sto se tice popisa .
nazovi me isfrustriranim. lakse ces me pridobiti.Kemal Malovčić wrote: