Sve ovo se desava u momentu dok Suljic vec ima jedan zuti karton, a pomocni sudija ne vidi nista...
Moderators: Charuga, Tomahawk11

I sad zamisli 3000 nas u istom vremenu sa vama,mi nervozno zbog igre i poraza i neko dobaci nesta i imas belaj u kojem bi se pola grbavice srusilo. Eto sad je jasnije valjda sto hd vecina raje govorila da se ne treba ici. Majke mi sam znao da ce murija il pustiti da se mjesamo da bi ispo belaj i da bi onda oni mogli uletiti i spasiti gradjane od huligana koji ruse drzavu ili bi murija dosla,poceli bi nas izbacivati i belaj. Jbg dosta puta i sam stavio ali sabah je pa halaliteLSD wrote:Nema tu namjerenemaju oni mozga da skontaju to...drotine su to, koje ne znaju sabrati dva broja a kamoli skontati da nikad zajedno ne smiju izlaziti sa stadiona dvije navijacke grupe u isto vrijeme...to je za njih viša matematika sa nekoliko nepoznatih.
Jedan jedini razlog je spominjanje one neke crte, tuce i udaranja. Kad se vec sve smirilo, sad treba o tome opet pisati. Mozda na nekom drugom mjestu ..hordas 87 wrote:sto je moj post izbrisan ? sto sam napisao nesto protiv vas ?
Ovo nije forum na kojem bi se takvo nesta pisalo. Da se mene pita sarajevo i zeljo bi se ukinili sa foruma. Moze se premier liga komentarisati,derbi i slicno ali navijaci i klub jok. Imamo svoje forume za to i po meni je bespotrebno i ovdje pisati o klubu i navijacima kad vec imas fksinfo ili neki njihov forum. Ovdje mogu samo prepucavanja biti. Premier liga je taman pa nek se o svemu komentarisehordas 87 wrote: ...
Sta alaudiras ovim ? Nije provokacija nego mi nije jasno jeli ovim mislis da je undercovered drot u pitanju ili jednostavno kako se lik lose zamaskir'o ?ODVRATAN_i_GADAN wrote:
Mozak? 0 bodova!
Maska? 0 bodova!
ma joj ja nikako ne kontam, ja navijam za sarajevo,a stari moj za zelju i sad me covjek normalno podjebaje, po nekim ja trebam uzet ciglu i ubit ga ciglom zbog togPlavih_11 wrote:@hordas 87
Za mene nije ista utakmica Željo-Hajduk i Željo-Sarajevo a samim tim ni prepucavanja nakon utakmice nisu i ne mogu biti ista. Ovde se prepucavaju ljudi iz istih ulica, mahala, naselja i na kraju istog grada i zato sam i rekao da nam ne treba na forumu to vezano za crtu, tuce i bilo sta slicno. Prosao je derbi, podje.avali su jedni druge i nikom nisam brisao normalnu za.ebanciju ali ovo je bezveze za foruma.
Upravu si druze, u tome je car derbija ono zajebancije poslije utakmicejohnny_blazze wrote:ma joj ja nikako ne kontam, ja navijam za sarajevo,a stari moj za zelju i sad me covjek normalno podjebaje, po nekim ja trebam uzet ciglu i ubit ga ciglom zbog togPlavih_11 wrote:@hordas 87
Za mene nije ista utakmica Željo-Hajduk i Željo-Sarajevo a samim tim ni prepucavanja nakon utakmice nisu i ne mogu biti ista. Ovde se prepucavaju ljudi iz istih ulica, mahala, naselja i na kraju istog grada i zato sam i rekao da nam ne treba na forumu to vezano za crtu, tuce i bilo sta slicno. Prosao je derbi, podje.avali su jedni druge i nikom nisam brisao normalnu za.ebanciju ali ovo je bezveze za foruma.ma nek uspaljene glave rade sta go hoce ja cu cekat iduci derbi, pa valjda im vratimo na terenu onako sa 2-3 gola, dovoljno su nas tukli oni sa brda, nema smisla da se sad mi izmedju sebe tucemo...
pa to zajebancija,pdjebavanje a ne provociranje,pa "analiza" utakmice tako te stvari,sam sto je to neko zamjenio kamenjem i sakama...nazalostRadar71 wrote:Upravu si druze, u tome je car derbija ono zajebancije poslije utakmicejohnny_blazze wrote:ma joj ja nikako ne kontam, ja navijam za sarajevo,a stari moj za zelju i sad me covjek normalno podjebaje, po nekim ja trebam uzet ciglu i ubit ga ciglom zbog togPlavih_11 wrote:@hordas 87
Za mene nije ista utakmica Željo-Hajduk i Željo-Sarajevo a samim tim ni prepucavanja nakon utakmice nisu i ne mogu biti ista. Ovde se prepucavaju ljudi iz istih ulica, mahala, naselja i na kraju istog grada i zato sam i rekao da nam ne treba na forumu to vezano za crtu, tuce i bilo sta slicno. Prosao je derbi, podje.avali su jedni druge i nikom nisam brisao normalnu za.ebanciju ali ovo je bezveze za foruma.ma nek uspaljene glave rade sta go hoce ja cu cekat iduci derbi, pa valjda im vratimo na terenu onako sa 2-3 gola, dovoljno su nas tukli oni sa brda, nema smisla da se sad mi izmedju sebe tucemo...
johnny_blazze wrote:ma joj ja nikako ne kontam, ja navijam za sarajevo,a stari moj za zelju i sad me covjek normalno podjebaje, po nekim ja trebam uzet ciglu i ubit ga ciglom zbog togPlavih_11 wrote:@hordas 87
je li ponuda all inclusivePlavih_11 wrote:Evo, mozete na ovoj temi pisati o sarajevskim klubovima ALI sve dok je u granicama normale. Cim krene prvo vrijedjanje i nezdravo prepucavanje u kojem nikad nije bilo pobjednika ide i nagrada u vidu putovanja u Banovice, minimalno 14 dana!

Obuca9 wrote:Na stranu Dedina nepismenost, mene vise fascinura ovaj drugi lik. Frajer ima izgleda opasan fetish da se predstavlja kao neko drugi. Na sa-x forumu se predstavlja kao navijac Sarajeva, iako je navijac onih drugih, na FBu se predstavlja da je Ciro Blazevic...
Fakat na stranu što je Deda nepismen, ne znam po čemu si zaključio da se dotični predstavlja kao MikadoObuca9 wrote:Na stranu Dedina nepismenost, mene vise fascinura ovaj drugi lik. Frajer ima izgleda opasan fetish da se predstavlja kao neko drugi. Na sa-x forumu se predstavlja kao navijac Sarajeva, iako je navijac onih drugih, na FBu se predstavlja da je Ciro Blazevic...