Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ODVRATAN_i_GADAN

#2451 Re: Sarajevski derbi

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Image

Image

Sve ovo se desava u momentu dok Suljic vec ima jedan zuti karton, a pomocni sudija ne vidi nista... :-) :-)
cappy_tempo

#2452 Re: Sarajevski derbi

Post by cappy_tempo »

LSD wrote:Nema tu namjere ;-) nemaju oni mozga da skontaju to...drotine su to, koje ne znaju sabrati dva broja a kamoli skontati da nikad zajedno ne smiju izlaziti sa stadiona dvije navijacke grupe u isto vrijeme...to je za njih viša matematika sa nekoliko nepoznatih.
I sad zamisli 3000 nas u istom vremenu sa vama,mi nervozno zbog igre i poraza i neko dobaci nesta i imas belaj u kojem bi se pola grbavice srusilo. Eto sad je jasnije valjda sto hd vecina raje govorila da se ne treba ici. Majke mi sam znao da ce murija il pustiti da se mjesamo da bi ispo belaj i da bi onda oni mogli uletiti i spasiti gradjane od huligana koji ruse drzavu ili bi murija dosla,poceli bi nas izbacivati i belaj. Jbg dosta puta i sam stavio ali sabah je pa halalite :D
hordas 87

#2453 Re: Sarajevski derbi

Post by hordas 87 »

sto je moj post izbrisan ? sto sam napisao nesto protiv vas ?
Charuga
Globalni moderator

#2454 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

hordas 87 wrote:sto je moj post izbrisan ? sto sam napisao nesto protiv vas ?
Jedan jedini razlog je spominjanje one neke crte, tuce i udaranja. Kad se vec sve smirilo, sad treba o tome opet pisati. Mozda na nekom drugom mjestu ..
cappy_tempo

#2455 Re: Sarajevski derbi

Post by cappy_tempo »

hordas 87 wrote: ...
Ovo nije forum na kojem bi se takvo nesta pisalo. Da se mene pita sarajevo i zeljo bi se ukinili sa foruma. Moze se premier liga komentarisati,derbi i slicno ali navijaci i klub jok. Imamo svoje forume za to i po meni je bespotrebno i ovdje pisati o klubu i navijacima kad vec imas fksinfo ili neki njihov forum. Ovdje mogu samo prepucavanja biti. Premier liga je taman pa nek se o svemu komentarise
Leftist

#2456 Re: Sarajevski derbi

Post by Leftist »

ODVRATAN_i_GADAN wrote:Image

Image

Image

Image

Image

Mozak? 0 bodova!
Maska? 0 bodova!
Sta alaudiras ovim ? Nije provokacija nego mi nije jasno jeli ovim mislis da je undercovered drot u pitanju ili jednostavno kako se lik lose zamaskir'o ? :-D Jeli ovo slikano na istom mjestu ili na razlicitim dijelovima tribine ?
ODVRATAN_i_GADAN

#2457 Re: Sarajevski derbi

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Aludiram na lik i djelo laznog mangupa, a uzgred i na "inteligentno" maskiranje.

p.s. Uglovi su razliciti!
Charuga
Globalni moderator

#2458 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

@hordas 87

Za mene nije ista utakmica Željo-Hajduk i Željo-Sarajevo a samim tim ni prepucavanja nakon utakmice nisu i ne mogu biti ista. Ovde se prepucavaju ljudi iz istih ulica, mahala, naselja i na kraju istog grada i zato sam i rekao da nam ne treba na forumu to vezano za crtu, tuce i bilo sta slicno. Prosao je derbi, podje.avali su jedni druge i nikom nisam brisao normalnu za.ebanciju ali ovo je bezveze za foruma.
johnny_blazze

#2459 Re: Sarajevski derbi

Post by johnny_blazze »

Plavih_11 wrote:@hordas 87

Za mene nije ista utakmica Željo-Hajduk i Željo-Sarajevo a samim tim ni prepucavanja nakon utakmice nisu i ne mogu biti ista. Ovde se prepucavaju ljudi iz istih ulica, mahala, naselja i na kraju istog grada i zato sam i rekao da nam ne treba na forumu to vezano za crtu, tuce i bilo sta slicno. Prosao je derbi, podje.avali su jedni druge i nikom nisam brisao normalnu za.ebanciju ali ovo je bezveze za foruma.
ma joj ja nikako ne kontam, ja navijam za sarajevo,a stari moj za zelju i sad me covjek normalno podjebaje, po nekim ja trebam uzet ciglu i ubit ga ciglom zbog tog :? ma nek uspaljene glave rade sta go hoce ja cu cekat iduci derbi, pa valjda im vratimo na terenu onako sa 2-3 gola, dovoljno su nas tukli oni sa brda, nema smisla da se sad mi izmedju sebe tucemo...
Radar71

#2460 Re: Sarajevski derbi

Post by Radar71 »

johnny_blazze wrote:

ma joj ja nikako ne kontam, ja navijam za sarajevo,a stari moj za zelju i sad me covjek normalno podjebaje, po nekim ja trebam uzet ciglu i ubit ga ciglom zbog tog :? ma nek uspaljene glave rade sta go hoce ja cu cekat iduci derbi, pa valjda im vratimo na terenu onako sa 2-3 gola, dovoljno su nas tukli oni sa brda, nema smisla da se sad mi izmedju sebe tucemo...
Upravu si druze, u tome je car derbija ono zajebancije poslije utakmice :thumbup:
johnny_blazze

#2461 Re: Sarajevski derbi

Post by johnny_blazze »

Radar71 wrote:
johnny_blazze wrote:

Upravu si druze, u tome je car derbija ono zajebancije poslije utakmice :thumbup:
pa to zajebancija,pdjebavanje a ne provociranje,pa "analiza" utakmice tako te stvari,sam sto je to neko zamjenio kamenjem i sakama...nazalost
M10A4EVER

#2462 Re: Sarajevski derbi

Post by M10A4EVER »

johnny_blazze wrote:

Najbolji komentar u posljednjih 15-ak stranica, sve receno, bravo!!! Poslije ovoga bi najbolje bilo "zamandaliti" temu do iduceg derbija, jer bilo bi i glupo i ruzno poslije ovog gore recenog otici sad u neku drugu krajnost totalno (i ponovo)...
Charuga
Globalni moderator

#2463 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

Tema ce ponovo biti otvorena poslije 27. kola tj. kolo prije derbija.
Charuga
Globalni moderator

#2464 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

Evo, mozete na ovoj temi pisati o sarajevskim klubovima ALI sve dok je u granicama normale. Cim krene prvo vrijedjanje i nezdravo prepucavanje u kojem nikad nije bilo pobjednika ide i nagrada u vidu putovanja u Banovice, minimalno 14 dana!
simonese

#2465 Re: Sarajevski derbi

Post by simonese »

Plavih_11 wrote:Evo, mozete na ovoj temi pisati o sarajevskim klubovima ALI sve dok je u granicama normale. Cim krene prvo vrijedjanje i nezdravo prepucavanje u kojem nikad nije bilo pobjednika ide i nagrada u vidu putovanja u Banovice, minimalno 14 dana!
je li ponuda all inclusive :D
tazmaniaBAN4

#2466 Re: Sarajevski derbi

Post by tazmaniaBAN4 »

poruka Ciri Blazevicu

Image

:lol:
Obuca9

#2467 Re: Sarajevski derbi

Post by Obuca9 »

Na stranu Dedina nepismenost, mene vise fascinura ovaj drugi lik. Frajer ima izgleda opasan fetish da se predstavlja kao neko drugi. Na sa-x forumu se predstavlja kao navijac Sarajeva, iako je navijac onih drugih, na FBu se predstavlja da je Ciro Blazevic...
BHF_Manijak

#2468 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

Obuca9 wrote:Na stranu Dedina nepismenost, mene vise fascinura ovaj drugi lik. Frajer ima izgleda opasan fetish da se predstavlja kao neko drugi. Na sa-x forumu se predstavlja kao navijac Sarajeva, iako je navijac onih drugih, na FBu se predstavlja da je Ciro Blazevic...
:lol: :lol: :mrgreen:

Sto ti je prokletinja ljudska, covjek otvori temu da se zajebajemo sad, da ne seremo bezze po onoj o PL a vidi sad ovo, nigdje zive duse... :mrgreen: :lol:
smurf

#2469 Re: Sarajevski derbi

Post by smurf »

Najsladje je zabranjeno voce :D
BHF_Manijak

#2470 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

Inace, meni se recimo uvijek svide prepricavanja nasih starih kakve su prije te bile zajebancije, na nekoj normalnoj, saljivoj, osnovi, a danas izgleda nove furke, neki novi klinci sto bi rekli pa se i to promjenilo...Ima toga s obje strane da se ne lazemo, meni je recimo najgnusnije u zadnje vrijeme sto sam procito jeste ono postavljanje slag pjene, aludirajuci na I. Osima, zatim "suspenduj nas šlageru" itd...Za mene licno nema te frustracije koja muze izazvati takvo nesto da kazem, klasicno seljacki, ili recimo ono "svi u napad mrtav je Hase", mene je prosto stid takvih ispada, makar i sa "moje" strane dolazilo.
ganjeta

#2471 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Obuca9 wrote:Na stranu Dedina nepismenost, mene vise fascinura ovaj drugi lik. Frajer ima izgleda opasan fetish da se predstavlja kao neko drugi. Na sa-x forumu se predstavlja kao navijac Sarajeva, iako je navijac onih drugih, na FBu se predstavlja da je Ciro Blazevic...
Fakat na stranu što je Deda nepismen, ne znam po čemu si zaključio da se dotični predstavlja kao Mikado :shock: ?!. Jesi li siguran? Ne želim ulaziti u to kako se predstavlja, odnosno čijeg navijača glumi, ali što se tiče ovoga mislim da si u zabuni i to velikoj.
Baudelaire

#2472 Re: Sarajevski derbi

Post by Baudelaire »

Ja znam da nije u zabuni, i to pouzdano.
Dead Man Walking

#2473 Re: Sarajevski derbi

Post by Dead Man Walking »

Dobar ovaj Husic - Zeljo ovo, Zeljo ono. 8-)
LSD

#2474 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Bacate koske opet, ha...loša vam je prica svima ;-) , a ni Plavi nece tolerisati više ko nekad.
BHF_Manijak

#2475 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

Gdje nestadose postovi, ja dok se okrenuh propustih sta je bilo nakon moje replike... :mrgreen: LSD moze i PM! :mrgreen:
Post Reply