SDA-All about

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#24276 Re: SDA-All about

Post by pici »

eno dosHo vam koaliCiJoni brat u Tuzlu i trazi da se ukine majorizacija nad pucanstvom... SDA je za Stolni grad odavno, samo fali Pecat :bih:
oridjidji

#24277 Re: SDA-All about

Post by oridjidji »

Alfons Kauders

#24278 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

sumirprimus wrote:
General War wrote:
Alfons Kauders wrote: 75000

Tuzla

Republika Bosna i Hercegovina

neka SDA odluci kako ce zvati svoj novi fildzan :D iskreno me zaboli, ne namjeravam ga posjecivati :D nikad me nisu privlacile te bliskoistocne feudalne monarhije :D
:lol: :thumbup:
prodat im i zivinice i kalesiju...
Dosta su nas zivinicani handrili po rijAlitijima...
Sto je najjace, jako puno ljudi u Zivinicama i Kalesiji su ljevica. Mislim, ne u omjeru kao u Tuzli, ali po mnogim stvarima, Zivinice su spram Zenice i Sarajeva kao Amsterdam :D

Ljudi cesto potcjenjuju manje sredine, ali recimo da u Zivinicama, Srebreniku, Gracanici, Gradaccu zivi masa progresivnih i obrazovanih ljudi. Jednostavno govoreci, ta regija je specificna po rasporedu stanovnistva i gustoci naseljenosti...
palermo

#24279 Re: SDA-All about

Post by palermo »

Banksy wrote:
palermo wrote:
Mostar će svakako biti glavni hrvatski grad u BiH, pitanje je samo koliko če u njemu biti Bosne i Hercegovine.
Misliš li to zaista?
Jel ti to mene ozbiljno pitaš ? Naravno da mislim, svi trendovi to pokazuju. Ono, naravno da će Mostar ostati u BiH, i Banjaluka je.....
sumirprimus

#24280 Re: SDA-All about

Post by sumirprimus »

Alfons Kauders wrote:
Sto je najjace, jako puno ljudi u Zivinicama i Kalesiji su ljevica. Mislim, ne u omjeru kao u Tuzli, ali po mnogim stvarima, Zivinice su spram Zenice i Sarajeva kao Amsterdam :D

Ljudi cesto potcjenjuju manje sredine, ali recimo da u Zivinicama, Srebreniku, Gracanici, Gradaccu zivi masa progresivnih i obrazovanih ljudi. Jednostavno govoreci, ta regija je specificna po rasporedu stanovnistva i gustoci naseljenosti...
tacno,ipak,paket aranzman katete i hipotenuza!
Alfons Kauders

#24281 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

pici wrote:eno dosHo vam koaliCiJoni brat u Tuzlu i trazi da se ukine majorizacija nad pucanstvom... SDA je za Stolni grad odavno, samo fali Pecat :bih:
Ma tako svako malo dodje delegacija iz Ercegsrbske da pokusa nagovoriti nase Hrvate da se uljudno presele dole gdje je dogovoreno. S tim sto nasi to ne jebu ni 2%.

Mislim, koji ce kurac Hrvat iz Zivinica ili Gradacca, kraj svog zelenila, otici da zivi u kamenjar oko Ravnog ili Livna ? :D To je isto kao da sad kazes nekom u Visokom da bi bilo najbolje da proda kucu, a da mu Bakir napravi novu, u Ustikolini ili Lukomiru. :D

Nisu idioti. Ako vec moraju negdje da idu trbuhom za kruhom, ganjaju Zagreb ili zapad. I najcesce ne idu za stalno, vec radi love.
Trebam te

#24282 Re: SDA-All about

Post by Trebam te »

:thumbup:
Alfons Kauders wrote: 75000
Tuzla

Republika Bosna i Hercegovina

neka SDA odluci kako ce zvati svoj novi fildzan :D iskreno me zaboli, ne namjeravam ga posjecivati :D nikad me nisu privlacile te bliskoistocne feudalne monarhije :D
:lol: :thumbup:
prodat im i zivinice i kalesiju...
Dosta su nas zivinicani handrili po rijAlitijima...

:thumbup: :bih:
palermo

#24283 Re: SDA-All about

Post by palermo »

Alfons Kauders wrote:
Banksy wrote:
palermo wrote:
Mostar će svakako biti glavni hrvatski grad u BiH, pitanje je samo koliko če u njemu biti Bosne i Hercegovine.
Misliš li to zaista?
moze biti pola glavnog grada... :D

i to nije bas gotivnija polovina... :D nesto kao kad bi sarajevo podijelio tako da na jednoj strani ostane mdvor i carsija... a na drugoj alipasino i dobrinja :D
pogodio si k'a prstom u neku stvar.......zar bolan nisi naučio da pare sve kupuju, i ljepotu, i ljepotice i ljepotane......čuj, gotivnija strana.....nemam cvonka u džepu, ali što sam lijep......
sumirprimus

#24284 Re: SDA-All about

Post by sumirprimus »

mostar?pitanja?nis se ne brinite kirbaš ce to sredit dok si reko radoncic... :D
pici

#24285 Re: SDA-All about

Post by pici »

ono iza Ivana je za SDA odavno hallalosum... valja na savu izic... :bih:
sumirprimus

#24286 Re: SDA-All about

Post by sumirprimus »

pici wrote:ono iza Ivana je za SDA odavno hallalosum... valja na savu izic... :bih:
sto bi reko mamic,neces razbojnice! :D
pici

#24287 Re: SDA-All about

Post by pici »

kanaliziCijski brat se uskoprCao...

"Nemamo još uvijek usuglašene stavove, pa na taj način mogu to tako i prokomentirati. Jer, ti stavovi, ne govorim sa aspekta Interresorne radne skupine, odnosno o takvim stvarima se razgovara na razini Grada Mostara, na razini gradskog odbora HDZ-a BiH i SDA, naravno unutar kantonalnih organizacija i na razini stranke. Mi nudimo rješenja i želimo i uistinu smo opredijeljeni i zainteresirani da se ova odluka implementira, da se izbori u Gradu Mostaru provedu u skladu sa Izbornim zakonom BiH, a naravno da odluke i rješenja ne ovise od nas nego i od drugih aktera i faktora u Parlamentarne skupštine BiH", rekla je Krišto.

da pojasnimo...

Alfons Kauders

#24288 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

palermo wrote:
Alfons Kauders wrote:
Banksy wrote:
Misliš li to zaista?
moze biti pola glavnog grada... :D

i to nije bas gotivnija polovina... :D nesto kao kad bi sarajevo podijelio tako da na jednoj strani ostane mdvor i carsija... a na drugoj alipasino i dobrinja :D
pogodio si k'a prstom u neku stvar.......zar bolan nisi naučio da pare sve kupuju, i ljepotu, i ljepotice i ljepotane......čuj, gotivnija strana.....nemam cvonka u džepu, ali što sam lijep......
Za eventualnu prodaju se obrati Prvom Sinu Bakiru, ne meni. :)

A i za taj cvonjak se obrati doticnom, nek te ubaci u onih 100,000. :D
Alfons Kauders

#24289 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

sumirprimus wrote:mostar?pitanja?nis se ne brinite kirbaš ce to sredit dok si reko radoncic... :D
Ja se nimalo ne brinem. Znamo da je SDA stalo do Hercegovine, kako u ratu, tako i danas. :lol:
palermo

#24290 Re: SDA-All about

Post by palermo »

Alfons Kauders wrote:

Uvijek isti odgovor, nije važnoi jel mi odgovora ljevičar, dijasporski patriota, zeleni.....samo se mijenjaju imena, obrati se Bakiru, obrati se Zlaji, ......i tako ukrug....

I onda me Banksy pita je ozbiljno mislim. Ma mislim, bona
madner

#24291 Re: SDA-All about

Post by madner »

Pa znamo ko ti odgovara, samo ne trazis odgovornost od njega. :D
palermo

#24292 Re: SDA-All about

Post by palermo »

madner wrote:Pa znamo ko ti odgovara, samo ne trazis odgovornost od njega. :D
and again
Alfons Kauders

#24293 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

palermo wrote:
Alfons Kauders wrote:

Uvijek isti odgovor, nije važnoi jel mi odgovora ljevičar, dijasporski patriota, zeleni.....samo se mijenjaju imena, obrati se Bakiru, obrati se Zlaji, ......i tako ukrug....

I onda me Banksy pita je ozbiljno mislim. Ma mislim, bona
Jbg kazem da se obratis lideru stranke na vlasti, stranke koja ce i na sljedecim izborima osvojiti vlast. Kome drugom bi se obratio? Nije bitno da li je u pitanju Bakir, Fahro, Komsic - obraca se onim koji su na vlasti, a trenutno je na vlasti SDA, u koaliciji sa SBB-om u rasulu.

Necu reci "obrati se Pedji Kojovicu"... :roll:
AzerVisoko

#24294 Re: SDA-All about

Post by AzerVisoko »

Nisam simpatiser SDA ali snjimah protiv novotarija :bih:
sumirprimus

#24295 Re: SDA-All about

Post by sumirprimus »

AzerVisoko wrote:Nisam simpatiser SDA ali snjimah protiv novotarija :bih:
I idolatrije,pederastije,crnomagije,duŠmana sho bi reko sulejman velicanstveni...
palermo

#24296 Re: SDA-All about

Post by palermo »

Alfons Kauders wrote:
Jbg kazem da se obratis lideru stranke na vlasti, stranke koja ce i na sljedecim izborima osvojiti vlast. Kome drugom bi se obratio? Nije bitno da li je u pitanju Bakir, Fahro, Komsic - obraca se onim koji su na vlasti, a trenutno je na vlasti SDA, u koaliciji sa SBB-om u rasulu.

Pa evo, obraćam se, ovo je jedini način na koji ja mogu izraziti svoj stav, nisam član stranke niti me zovu da idem na sijela i tabirim.

Problem je što ideološka ostrašženost ne dozvoljava racionalno razmišljanje, crveni sada drže palčeve da Bakir se dokaže kao raspordavač Mostara (govorim o konkretnom slučaju) u obrnutoj situaciji zeleni bi držali palčeve da se Žele dokaže kao prodana hrvatska duša.

A vozovi prolaze, tj već bi se moglo reći vlakovi prolaze.
Banksy

#24297 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

palermo wrote:
I onda me Banksy pita je ozbiljno mislim. Ma mislim, bona.
Ako namjera i postoji, šta su Mostarci učinili u vezi toga? Mislim na one kojima ste dali glas, na stranačke centrale, sve, ali i na nevladin sektor, obične građane? Sve i da smo najaktivniji i najsolidarniji, a nismo, teško da Sarajevo i bilo ko drugi može učiniti toliko koliko možete vi, sami.

Postane li Mostar zaista ''stolni'', vjerujem da će najveću krivicu za to snositi upravo Mostarci - i oni koji su svojim glasom omogućili onima koji donose odluke da tako zaista bude, i oni koji će svojim nedjelovanjem pridonijeti konačnoj odluci.
AzerVisoko

#24298 Re: SDA-All about

Post by AzerVisoko »

sumirprimus wrote:
AzerVisoko wrote:Nisam simpatiser SDA ali snjimah protiv novotarija :bih:
I idolatrije,pederastije,crnomagije,duŠmana sho bi reko sulejman velicanstveni...
Sta velih narod :D

Elvis Demajli
Sistemaski rad od strane kjafira dase ugasi i zaustavi sirenje islama u bosni ali Allah upucuje koga hoce i ostavlja u zabludu koga hoce

Nezir agic
A vidi li neko vezu između budućih pederskih šetnji po šeheru, i ukidanja "paradžemata", te proizvodnje trorizma tamo gdje ga nema? (A ima otpora pederastiji!?)
(Hajmo ih da se o sebi zabave, pa ćemo se lahko prošetati!?)

Amir kadic
Allahu sacuvaj nas naroda koji ne vjeruje i koji u zlu svaku granicu pretjeruju. Svjetskoj eliti smeta sto se izvorni islam poceo siriti Bosnom i u Evropi pa to pokusavaju nazalost ugasiti i korumpirani lideri ovog bosnjackog naroda pa podrzavaju pedere dok normalni ljudi koji se drze vjerskih pricipa su prijetnja po drustvo. "sjajno"

Fatmira Alispahica za halifu :bih:
AzerVisoko

#24299 Re: SDA-All about

Post by AzerVisoko »

Greska
Alfons Kauders

#24300 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

palermo wrote:
Alfons Kauders wrote:

Pa evo, obraćam se, ovo je jedini način na koji ja mogu izraziti svoj stav, nisam član stranke niti me zovu da idem na sijela i tabirim.

Problem je što ideološka ostrašženost ne dozvoljava racionalno razmišljanje, crveni sada drže palčeve da Bakir se dokaže kao raspordavač Mostara (govorim o konkretnom slučaju) u obrnutoj situaciji zeleni bi držali palčeve da se Žele dokaže kao prodana hrvatska duša.

A vozovi prolaze, tj već bi se moglo reći vlakovi prolaze.
Bakir, kao i babo mu, su se davno dokazali na tom frontu. Ne znam zasto bi iko drzao palceve kad je to vec rijesena stvar?
Post Reply