SDA-All about
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#24276 Re: SDA-All about
eno dosHo vam koaliCiJoni brat u Tuzlu i trazi da se ukine majorizacija nad pucanstvom... SDA je za Stolni grad odavno, samo fali Pecat 
-
oridjidji
- Alfons Kauders
#24278 Re: SDA-All about
Sto je najjace, jako puno ljudi u Zivinicama i Kalesiji su ljevica. Mislim, ne u omjeru kao u Tuzli, ali po mnogim stvarima, Zivinice su spram Zenice i Sarajeva kao Amsterdamsumirprimus wrote:prodat im i zivinice i kalesiju...General War wrote:Alfons Kauders wrote: 75000
Tuzla
Republika Bosna i Hercegovina
neka SDA odluci kako ce zvati svoj novi fildzaniskreno me zaboli, ne namjeravam ga posjecivati
nikad me nisu privlacile te bliskoistocne feudalne monarhije
![]()
Dosta su nas zivinicani handrili po rijAlitijima...
Ljudi cesto potcjenjuju manje sredine, ali recimo da u Zivinicama, Srebreniku, Gracanici, Gradaccu zivi masa progresivnih i obrazovanih ljudi. Jednostavno govoreci, ta regija je specificna po rasporedu stanovnistva i gustoci naseljenosti...
-
palermo
#24279 Re: SDA-All about
Jel ti to mene ozbiljno pitaš ? Naravno da mislim, svi trendovi to pokazuju. Ono, naravno da će Mostar ostati u BiH, i Banjaluka je.....Banksy wrote:Misliš li to zaista?palermo wrote:
Mostar će svakako biti glavni hrvatski grad u BiH, pitanje je samo koliko če u njemu biti Bosne i Hercegovine.
-
sumirprimus
#24280 Re: SDA-All about
tacno,ipak,paket aranzman katete i hipotenuza!Alfons Kauders wrote:
Sto je najjace, jako puno ljudi u Zivinicama i Kalesiji su ljevica. Mislim, ne u omjeru kao u Tuzli, ali po mnogim stvarima, Zivinice su spram Zenice i Sarajeva kao Amsterdam![]()
Ljudi cesto potcjenjuju manje sredine, ali recimo da u Zivinicama, Srebreniku, Gracanici, Gradaccu zivi masa progresivnih i obrazovanih ljudi. Jednostavno govoreci, ta regija je specificna po rasporedu stanovnistva i gustoci naseljenosti...
- Alfons Kauders
#24281 Re: SDA-All about
Ma tako svako malo dodje delegacija iz Ercegsrbske da pokusa nagovoriti nase Hrvate da se uljudno presele dole gdje je dogovoreno. S tim sto nasi to ne jebu ni 2%.pici wrote:eno dosHo vam koaliCiJoni brat u Tuzlu i trazi da se ukine majorizacija nad pucanstvom... SDA je za Stolni grad odavno, samo fali Pecat
Mislim, koji ce kurac Hrvat iz Zivinica ili Gradacca, kraj svog zelenila, otici da zivi u kamenjar oko Ravnog ili Livna ?
Nisu idioti. Ako vec moraju negdje da idu trbuhom za kruhom, ganjaju Zagreb ili zapad. I najcesce ne idu za stalno, vec radi love.
-
Trebam te
#24282 Re: SDA-All about
Alfons Kauders wrote: 75000
Tuzla
Republika Bosna i Hercegovina
neka SDA odluci kako ce zvati svoj novi fildzaniskreno me zaboli, ne namjeravam ga posjecivati
nikad me nisu privlacile te bliskoistocne feudalne monarhije
![]()
prodat im i zivinice i kalesiju...
Dosta su nas zivinicani handrili po rijAlitijima...
Sto je najjace, jako puno ljudi u Zivinicama i Kalesiji su ljevica. Mislim, ne u omjeru kao u Tuzli, ali po mnogim stvarima, Zivinice su spram Zenice i Sarajeva kao Amsterdam![]()
-
palermo
#24283 Re: SDA-All about
pogodio si k'a prstom u neku stvar.......zar bolan nisi naučio da pare sve kupuju, i ljepotu, i ljepotice i ljepotane......čuj, gotivnija strana.....nemam cvonka u džepu, ali što sam lijep......Alfons Kauders wrote:moze biti pola glavnog grada...Banksy wrote:Misliš li to zaista?palermo wrote:
Mostar će svakako biti glavni hrvatski grad u BiH, pitanje je samo koliko če u njemu biti Bosne i Hercegovine.![]()
i to nije bas gotivnija polovina...nesto kao kad bi sarajevo podijelio tako da na jednoj strani ostane mdvor i carsija... a na drugoj alipasino i dobrinja
-
sumirprimus
#24284 Re: SDA-All about
mostar?pitanja?nis se ne brinite kirbaš ce to sredit dok si reko radoncic... 
- pici
#24285 Re: SDA-All about
ono iza Ivana je za SDA odavno hallalosum... valja na savu izic... 
-
sumirprimus
#24286 Re: SDA-All about
sto bi reko mamic,neces razbojnice!pici wrote:ono iza Ivana je za SDA odavno hallalosum... valja na savu izic...
- pici
#24287 Re: SDA-All about
kanaliziCijski brat se uskoprCao...
da pojasnimo...
"Nemamo još uvijek usuglašene stavove, pa na taj način mogu to tako i prokomentirati. Jer, ti stavovi, ne govorim sa aspekta Interresorne radne skupine, odnosno o takvim stvarima se razgovara na razini Grada Mostara, na razini gradskog odbora HDZ-a BiH i SDA, naravno unutar kantonalnih organizacija i na razini stranke. Mi nudimo rješenja i želimo i uistinu smo opredijeljeni i zainteresirani da se ova odluka implementira, da se izbori u Gradu Mostaru provedu u skladu sa Izbornim zakonom BiH, a naravno da odluke i rješenja ne ovise od nas nego i od drugih aktera i faktora u Parlamentarne skupštine BiH", rekla je Krišto.
da pojasnimo...
- Alfons Kauders
#24288 Re: SDA-All about
Za eventualnu prodaju se obrati Prvom Sinu Bakiru, ne meni.palermo wrote:pogodio si k'a prstom u neku stvar.......zar bolan nisi naučio da pare sve kupuju, i ljepotu, i ljepotice i ljepotane......čuj, gotivnija strana.....nemam cvonka u džepu, ali što sam lijep......Alfons Kauders wrote:moze biti pola glavnog grada...Banksy wrote:
Misliš li to zaista?![]()
i to nije bas gotivnija polovina...nesto kao kad bi sarajevo podijelio tako da na jednoj strani ostane mdvor i carsija... a na drugoj alipasino i dobrinja
A i za taj cvonjak se obrati doticnom, nek te ubaci u onih 100,000.
- Alfons Kauders
#24289 Re: SDA-All about
Ja se nimalo ne brinem. Znamo da je SDA stalo do Hercegovine, kako u ratu, tako i danas.sumirprimus wrote:mostar?pitanja?nis se ne brinite kirbaš ce to sredit dok si reko radoncic...
-
palermo
#24290 Re: SDA-All about
Uvijek isti odgovor, nije važnoi jel mi odgovora ljevičar, dijasporski patriota, zeleni.....samo se mijenjaju imena, obrati se Bakiru, obrati se Zlaji, ......i tako ukrug....Alfons Kauders wrote:
Za eventualnu prodaju se obrati Prvom Sinu Bakiru, ne meni.
I onda me Banksy pita je ozbiljno mislim. Ma mislim, bona
- madner
#24291 Re: SDA-All about
Pa znamo ko ti odgovara, samo ne trazis odgovornost od njega. 
-
palermo
#24292 Re: SDA-All about
and againmadner wrote:Pa znamo ko ti odgovara, samo ne trazis odgovornost od njega.
- Alfons Kauders
#24293 Re: SDA-All about
Jbg kazem da se obratis lideru stranke na vlasti, stranke koja ce i na sljedecim izborima osvojiti vlast. Kome drugom bi se obratio? Nije bitno da li je u pitanju Bakir, Fahro, Komsic - obraca se onim koji su na vlasti, a trenutno je na vlasti SDA, u koaliciji sa SBB-om u rasulu.palermo wrote:Uvijek isti odgovor, nije važnoi jel mi odgovora ljevičar, dijasporski patriota, zeleni.....samo se mijenjaju imena, obrati se Bakiru, obrati se Zlaji, ......i tako ukrug....Alfons Kauders wrote:
Za eventualnu prodaju se obrati Prvom Sinu Bakiru, ne meni.
I onda me Banksy pita je ozbiljno mislim. Ma mislim, bona
Necu reci "obrati se Pedji Kojovicu"...
-
AzerVisoko
#24294 Re: SDA-All about
Nisam simpatiser SDA ali snjimah protiv novotarija 
-
sumirprimus
#24295 Re: SDA-All about
I idolatrije,pederastije,crnomagije,duŠmana sho bi reko sulejman velicanstveni...AzerVisoko wrote:Nisam simpatiser SDA ali snjimah protiv novotarija
-
palermo
#24296 Re: SDA-All about
Pa evo, obraćam se, ovo je jedini način na koji ja mogu izraziti svoj stav, nisam član stranke niti me zovu da idem na sijela i tabirim.Alfons Kauders wrote:
Jbg kazem da se obratis lideru stranke na vlasti, stranke koja ce i na sljedecim izborima osvojiti vlast. Kome drugom bi se obratio? Nije bitno da li je u pitanju Bakir, Fahro, Komsic - obraca se onim koji su na vlasti, a trenutno je na vlasti SDA, u koaliciji sa SBB-om u rasulu.
Problem je što ideološka ostrašženost ne dozvoljava racionalno razmišljanje, crveni sada drže palčeve da Bakir se dokaže kao raspordavač Mostara (govorim o konkretnom slučaju) u obrnutoj situaciji zeleni bi držali palčeve da se Žele dokaže kao prodana hrvatska duša.
A vozovi prolaze, tj već bi se moglo reći vlakovi prolaze.
- Banksy
#24297 Re: SDA-All about
Ako namjera i postoji, šta su Mostarci učinili u vezi toga? Mislim na one kojima ste dali glas, na stranačke centrale, sve, ali i na nevladin sektor, obične građane? Sve i da smo najaktivniji i najsolidarniji, a nismo, teško da Sarajevo i bilo ko drugi može učiniti toliko koliko možete vi, sami.palermo wrote:
I onda me Banksy pita je ozbiljno mislim. Ma mislim, bona.
Postane li Mostar zaista ''stolni'', vjerujem da će najveću krivicu za to snositi upravo Mostarci - i oni koji su svojim glasom omogućili onima koji donose odluke da tako zaista bude, i oni koji će svojim nedjelovanjem pridonijeti konačnoj odluci.
-
AzerVisoko
#24298 Re: SDA-All about
Sta velih narodsumirprimus wrote:I idolatrije,pederastije,crnomagije,duŠmana sho bi reko sulejman velicanstveni...AzerVisoko wrote:Nisam simpatiser SDA ali snjimah protiv novotarija
Elvis Demajli
Sistemaski rad od strane kjafira dase ugasi i zaustavi sirenje islama u bosni ali Allah upucuje koga hoce i ostavlja u zabludu koga hoce
Nezir agic
A vidi li neko vezu između budućih pederskih šetnji po šeheru, i ukidanja "paradžemata", te proizvodnje trorizma tamo gdje ga nema? (A ima otpora pederastiji!?)
(Hajmo ih da se o sebi zabave, pa ćemo se lahko prošetati!?)
Amir kadic
Allahu sacuvaj nas naroda koji ne vjeruje i koji u zlu svaku granicu pretjeruju. Svjetskoj eliti smeta sto se izvorni islam poceo siriti Bosnom i u Evropi pa to pokusavaju nazalost ugasiti i korumpirani lideri ovog bosnjackog naroda pa podrzavaju pedere dok normalni ljudi koji se drze vjerskih pricipa su prijetnja po drustvo. "sjajno"
Fatmira Alispahica za halifu
- Alfons Kauders
#24300 Re: SDA-All about
Bakir, kao i babo mu, su se davno dokazali na tom frontu. Ne znam zasto bi iko drzao palceve kad je to vec rijesena stvar?palermo wrote:Pa evo, obraćam se, ovo je jedini način na koji ja mogu izraziti svoj stav, nisam član stranke niti me zovu da idem na sijela i tabirim.Alfons Kauders wrote:
Jbg kazem da se obratis lideru stranke na vlasti, stranke koja ce i na sljedecim izborima osvojiti vlast. Kome drugom bi se obratio? Nije bitno da li je u pitanju Bakir, Fahro, Komsic - obraca se onim koji su na vlasti, a trenutno je na vlasti SDA, u koaliciji sa SBB-om u rasulu.
Problem je što ideološka ostrašženost ne dozvoljava racionalno razmišljanje, crveni sada drže palčeve da Bakir se dokaže kao raspordavač Mostara (govorim o konkretnom slučaju) u obrnutoj situaciji zeleni bi držali palčeve da se Žele dokaže kao prodana hrvatska duša.
A vozovi prolaze, tj već bi se moglo reći vlakovi prolaze.