belfy wrote: ↑07/05/2025 01:27
dr_Evil wrote: ↑06/05/2025 11:31
Aman, dugo nije bilo kakvih poziva na duel
Melbourn vs Belfy, hajde ako nista da vidim ko ce vise pive popit, to bi bio duel
Ko prvi dotakne pod izgubio je
nema tu duela ni u prvom smislu, niti drugom drze Evil. prijeti on i preko privatnih poruka, ali ja sam mu i tamo samo ponudio da se upoznamo i poslao mjesto gdje se nalazim, sto je i trazio (koristeci istu glupu satru kao da nikada ne moze ni preci preko iste)... docim, zasigurno sam vise pive prolio nego su je mnogi i popili (bez zajebancije). nema tu duela nego samo nekih napuhanih balona malo tezih na rijecima ovako online. to se, uzivo, lako svede na pravi nivo. zato ja volim druzenja uzivo i radujem se istima.
meni je, svakako, najdraze raspaliti rostilj, pa onda gajba ti - gajba mi, da se moze ljudski popricati... sve i ako tokom diskusije se treba malo i posaketati da se argumenti bolje razjasne - sve ok. nakon razjasnjavanja sjedi opet na gajbu i idemo dalje... doduse, mozda sam malo staromodan...
P.S. i nije Belfy, nego belfy.
Da li se iko ikad, u historiji foruma, 20 i kusur godina, ovako nasao na sake, radi par glupih rijeci na forumu? Mislim ono...
Koliko god da se covjek naljuti i hoce da odgovori, nekome spusti, pokaze gdje mu je mjesto....realno, nema nista gluplje od ovakvih razmjena prijetnji. Zamisljam dva matorca se nalaze negdje preko granica, okeana, ili na odmoru, samo eto da se kobajagi posaketaju ako zatreba.
Djaba brate. Jednostavno ispada glup onaj ko uopste zapocne tu pricu.
To ovaj drugi treba da skonta. I treba da zna da svi ostali koji citaju to takodje kontaju. I to mu treba biti dovoljna satisfakcija.
Samo upri prstom i smij se.