Onda se i ja zapitam kome ja da dokazujem bosanstvo time sto cu se izjasniti kao Bosanac.
Znaci u oktobru - Bosnjak ateista -bosanski jezik
Mnogo stosta ali vidim da si zadrt pa nemamo mogucnost uzajamne komunikacije. Bilo je govora poslije probnog popisa osim ta tri naroda staviti i narod ove drzave pa me interesovalo jesu li i ima li itko o tome informaciju.BatoS wrote:Tri naroda su konstitutivna, ostali idu u Ostale. Sta ti nije jasno?Smrznuta wrote:Nisam razumjela sta si rekao. Pitala sam da li itko zna da li na popisu postoje Bosanci i Hercegovci ili samo ova tri naroda i ostali? Znam da se polemisalo oko toga poslije probnog popisa aili ne znam da li postojimo ili ne.
niti te zanima, niti sta znas. Cak ni engleskiBatoS wrote:Ja sam Bosnjak, ko si ti me ne zanima.Krushna mrva wrote:ma hvala Tunji sto mi je smislio "ko sam", hvala Alju sto mi je potvrdio, vas indoktrinirao, a sve zajedno odbranio, hvala Cericu sto mi je pojasnio ko sam i hvala tebi sto sam licemjer
Jesam vanago, nema sumnje
A spominjanje Cerica i Tunja is getting old.
Bosanci i Hercegovci su svi drzavljani Bosne i Hercegovine bez obzira na narodnost.Smrznuta wrote:Mnogo stosta ali vidim da si zadrt pa nemamo mogucnost uzajamne komunikacije. Bilo je govora poslije probnog popisa osim ta tri naroda staviti i narod ove drzave pa me interesovalo jesu li i ima li itko o tome informaciju.
Da, da to je problem o kome govorim. Ja sam Bosanka rodjenjem Hercegovka porijeklom, vjeroispovjest Rimokatolicka i sad ne umijem taj cudni papir ispuniti.kremali wrote:Ja sam se zaprepastio kada sam u neobaveznoj raspravi od 3 sarajevska Hrvata inace probosanski orijentiranih cuo da ce se izjasniti kao Hrvati katolici (u zivotu nisu bili u crkvi) i navesti hrvatski jezik, iako imaju pravi sarajevski naglasak i pricaju identicno ko ja (dakle hiljada,sedmica uopste i sl).
Onda se i ja zapitam kome ja da dokazujem bosanstvo time sto cu se izjasniti kao Bosanac.
Znaci u oktobru - Bosnjak ateista -bosanski jezik
Znam kojem narodu pripadam za razliku od tebe.Krushna mrva wrote:niti te zanima, niti sta znas.
Try me...Cak ni engleski
nacionalnost tvoje drzave je srbin,hrvat,bosnjak,to pise u ustavu posle rata a pisalo je i prije rata,,a ti imas pravo da se izjaznis i kao kineskinja,ali ova drzava je srpska,hrvatska,i bosnjacka,pozz..BatoS wrote:Znam kojem narodu pripadam za razliku od tebe.Krushna mrva wrote:niti te zanima, niti sta znas.
Try me...Cak ni engleski
Try me...Cak ni engleski
To pricas o ovima iz koalicije JednakostTuula wrote:s čime pravi bošnjak i patriJOta se motiviše sa milion ukradenih hallal maraka a ne tamo s nekim videommiki.ba wrote:Evo malo da vas motivišem.![]()
![]()
![]()
![]()
Ova je pjesma namijenjena osobama kao sto si ti mikimiki.ba wrote:Evo malo da vas motivišem.![]()
Za zajebanciju, ništa drugo.BatoS wrote:
Ova je pjesma namijenjena osobama kao sto si ti miki
Ti si maloprije slavio sto je iz Bosne za vrijeme rata otislo triput vise Bosnjaka nego Srba ( zna se na koji nacin ) tako da mi je jasno sto ti smeta da se ljudi izjasne kao Bosnjaci. Samo ne znam zbog cega moderatori nisu sankcionisali slavljenje protjerivanja Bosnjaka.ija wrote:aa jjoojj slusam pjesmu i ne vjerujemm,pa zar je ovo moguce u 21 vijeku a na kraju pjesme ,bitno je biti bosnjak i slika alije izetbegovica muslimani 93 kad su trebali postati bosnjaci najvise se alija protiv toga bunio,komedija brate
gdje sam ja napiso da meni smeta kako ce se ko izjasniti,,gdje sam ja napiso kako je ko otiso iz ove zemlje,,neki su otisli sto su protjerani neki sto su imali kome otici,a otisli bi i ja i ti kad bi imali gdje,,a bosnjaka je otislo 3 puta vise jel je zapad tad primo bosnjacke izbjeglice dok srpske nije htjeo,,i kako te nije sramota pozivati moderatora da nekog sakcionise samo zato sto ne dijeli isto misljenje kao ti.lazni liberal wrote:Ti si maloprije slavio sto je iz Bosne za vrijeme rata otislo triput vise Bosnjaka nego Srba ( zna se na koji nacin ) tako da mi je jasno sto ti smeta da se ljudi izjasne kao Bosnjaci. Samo ne znam zbog cega moderatori nisu sankcionisali slavljenje protjerivanja Bosnjaka.ija wrote:aa jjoojj slusam pjesmu i ne vjerujemm,pa zar je ovo moguce u 21 vijeku a na kraju pjesme ,bitno je biti bosnjak i slika alije izetbegovica muslimani 93 kad su trebali postati bosnjaci najvise se alija protiv toga bunio,komedija brate
hahahaa zapad nije htio srpske izbjeglice, hahahahahija wrote:gdje sam ja napiso da meni smeta kako ce se ko izjasniti,,gdje sam ja napiso kako je ko otiso iz ove zemlje,,neki su otisli sto su protjerani neki sto su imali kome otici,a otisli bi i ja i ti kad bi imali gdje,,a bosnjaka je otislo 3 puta vise jel je zapad tad primo bosnjacke izbjeglice dok srpske nije htjeo,,i kako te nije sramota pozivati moderatora da nekog sakcionise samo zato sto ne dijeli isto misljenje kao ti.lazni liberal wrote:Ti si maloprije slavio sto je iz Bosne za vrijeme rata otislo triput vise Bosnjaka nego Srba ( zna se na koji nacin ) tako da mi je jasno sto ti smeta da se ljudi izjasne kao Bosnjaci. Samo ne znam zbog cega moderatori nisu sankcionisali slavljenje protjerivanja Bosnjaka.ija wrote:aa jjoojj slusam pjesmu i ne vjerujemm,pa zar je ovo moguce u 21 vijeku a na kraju pjesme ,bitno je biti bosnjak i slika alije izetbegovica muslimani 93 kad su trebali postati bosnjaci najvise se alija protiv toga bunio,komedija brate
Ne pozivam moderatora da sankcionise zbog razlicitog misljenja nego zbog toga sto si slavio sto je u ratu 3 puta vise Bosnjaka napustilo zemlju nego Srba. Zna se zbog cega je 90% njih otislo, zbog toga sto su morali i nije to bila stvar njihove volje niti zbog toga sto im je zapad nudio med i mlijeko a Srbima nije.ija wrote:gdje sam ja napiso da meni smeta kako ce se ko izjasniti,,gdje sam ja napiso kako je ko otiso iz ove zemlje,,neki su otisli sto su protjerani neki sto su imali kome otici,a otisli bi i ja i ti kad bi imali gdje,,a bosnjaka je otislo 3 puta vise jel je zapad tad primo bosnjacke izbjeglice dok srpske nije htjeo,,i kako te nije sramota pozivati moderatora da nekog sakcionise samo zato sto ne dijeli isto misljenje kao ti.lazni liberal wrote:Ti si maloprije slavio sto je iz Bosne za vrijeme rata otislo triput vise Bosnjaka nego Srba ( zna se na koji nacin ) tako da mi je jasno sto ti smeta da se ljudi izjasne kao Bosnjaci. Samo ne znam zbog cega moderatori nisu sankcionisali slavljenje protjerivanja Bosnjaka.ija wrote:aa jjoojj slusam pjesmu i ne vjerujemm,pa zar je ovo moguce u 21 vijeku a na kraju pjesme ,bitno je biti bosnjak i slika alije izetbegovica muslimani 93 kad su trebali postati bosnjaci najvise se alija protiv toga bunio,komedija brate
Idi na tenis nisu za tebe ove ozbiljne teme .Tuula wrote:izjasnite se ko budale i papci jer nakon 20 godina niste još skontali ko ste![]()
![]()
![]()
Mene Bosanca sramotamiki.ba wrote:Evo malo da vas motivišem.![]()
Duhovit si brateTuula wrote:zar ima nešto ozbiljno kod bošnjaka se terorizma i heroinalazni liberal wrote:Idi na tenis nisu za tebe ove ozbiljne teme .Tuula wrote:izjasnite se ko budale i papci jer nakon 20 godina niste još skontali ko ste![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima ljudskost ali ne znas ti sta je toTuula wrote:zar ima nešto ozbiljno kod bošnjaka se terorizma i heroinalazni liberal wrote:Idi na tenis nisu za tebe ove ozbiljne teme .Tuula wrote:izjasnite se ko budale i papci jer nakon 20 godina niste još skontali ko ste![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()