Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#24076 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by malakh »

zlajapravaraja wrote:
malakh wrote:cuj sa hajrovicem smo druga ekipa. i dan danas stojim pri onoj svojoj da je hajrovic najveca ubleha u historiji nase reprezentacije.

neka njega u werderu i neka susi klupu. samo ne znam kako se povrijedi kada je 90% prethodne sezone presjedio.

bjezi ba...
Nemaš ti pojma jarane...

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... -mehr.html

Sjećeš li se gola Kelnu prije povrede? Onaj sa 40 metara?

Idi beri kupine.
koliko golova je dao i koliko utakmica je odrigrao u prosloj sezoni. sve minute odigrane kada mu se skupe doci ces do cifre da nije odigrao ni 15 utakmica u cijeloj sezoni.

tako da te diketantske postove prosipaj gdje si naucio.
zlajapravaraja

#24077 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by zlajapravaraja »

malakh wrote:
koliko golova je dao i koliko utakmica je odrigrao u prosloj sezoni. sve minute odigrane kada mu se skupe doci ces do cifre da nije odigrao ni 15 utakmica u cijeloj sezoni.

Izet će već od sljedećeg kola biti u sastavu Werdera, trener uveliko računa na njega, čak je i sistem podredio njemu, sve to tamo piše, znaš već gdje :izet:

Izet je bio u top formi prije povrede ligamenata, kao preporođen je igrao pod ovim istim trenerom koji mu je napokon pružio šansu, tako da se bojim da si ti taj koji se prosipa :oops:

Piše i nešto o Izetu i Baždareviću, pa to slobodno proćeraj kroz gugl :wink:
spree

#24078 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by spree »

Niko sretniji od mene da hajrovic postane bolji od balea, ali realno u dosadasnjoj karijeri ispodprosjecan igrac, bez ikakvog uspjeha. Povlačio se po klupama i po doktorima. Ne kontam razlog nekog optimizma, ali haj.
Jbt po mesinoj strucnog analizi da je vedo vise trcao onda bi igrao protiv Gibraltara. Sreca pa nije, jer smo ga onda mogli obaliti i od luckilh radnika. Vedo hvala ti :roll: .
zlajapravaraja

#24079 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by zlajapravaraja »

S Hajrovićem se Višća može vratiti na svoje lijevo krilo, a Lulić na klupu.

Mogao bi se Izet isprobati i više centralno, kao viseći špic iza Đeke, odakle je uvijek može opaliti.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#24080 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by malakh »

zlajapravaraja wrote:
malakh wrote:

Izet će već od sljedećeg kola biti u sastavu Werdera, trener uveliko računa na njega, čak je i sistem podredio njemu, sve to tamo piše, znaš već gdje :izet:

Izet je bio u top formi prije povrede ligamenata, kao preporođen je igrao pod ovim istim trenerom koji mu je napokon pružio šansu, tako da se bojim da si ti taj koji se prosipa :oops:

Piše i nešto o Izetu i Baždareviću, pa to slobodno proćeraj kroz gugl :wink:
prijatelju šta pričaš ti? mislimo li mi o istom izetu hajroviću?

momak jednostavno nije ni igrao i malo prije povrede ga počeo forsirati i to što je počinjao sa klupe i onda pri kraju utakmice zamijeni bartelsa, jer je isti bio ko nešto povrijeđen ili suspendovan, šta li već

i čuj pružio mu šansu. priča se ima godina dana da će mu ovaj trener pružiti šansu i iz utakmice u utakmicu bartels igra lijevo krilo, a ponekad junuzović. forsirao ga je trener to te mjere da ga nekada nije uvrštavao u roster. i njegova vrijednost konstantno opada, a statistika katastrofalna.

https://www.transfermarkt.de/izet-hajro ... /verein/86

lijepo ti to sve pogledaj i pregledaj, pa se vrati da komentarišeš i spominješ go koji je dao kelnu, a hajrović u prošloj sezoni dao golove protiv mainza, padeborna i u kupu protiv nekih levata i zaradio jedan žuti karton i to je njegova kompletna prošla sezona.

i on je po meni ubleha teška, ali bi iskreno volio da me demantuje i da postane najbolji igrač bundeslige. ali ono što sam vidio i u werderu i u reprezentaciji, tanko je to sve i sada kada je otišao najbolji igrač werdera i kada je junuzović povrijeđen, ako ne iskoristi priliku njega više nema na mapi.

i čuj višća na svoje lijevo krilo. pa i ja svašta da pročitam na ovom forumu. gdje je onaj @point, sa njim sam makar imao kvalitetnu raspravu o hajroviću na bazi činjenica.
Raigor Stonehoof

#24081 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Raigor Stonehoof »

AmiĐa_Idriz wrote:Ma sve je meni jasno bilo kad je bilo izvlacenje protivnika za baraz...izvuce onaj Irsku, prikaza kamera Curana ovaj klima glavom ko da su nam Njemacku izvukli grob te yebo :roll:
to je taj seljin dnk, vidi pod klocim junior i evropske utakmice
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#24082 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Slo Burner »

Nije mi repka ovako ohladila od one godine kad nas je Malta mlatila u priajteljskoj, uopste se nisam iznervirao protiv Kipra
malakh

#24083 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by malakh »

Slo Burner wrote:Nije mi repka ovako ohladila od one godine kad nas je Malta mlatila u priajteljskoj, uopste se nisam iznervirao protiv Kipra
dobar si, ja sam bio pred srčanim.
Fudo387

#24084 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

Nista, vracaj Spahu, on i Jozo nazad, Kolasinac i Vranjes sa strane,
Ispred Besic i Pjanic, Visca i Lulic krila, malo napred Medunjanin i Dzeko sam u napadu.
Mozda ih i dobijemo.
Ovo ostalo, dati sansu Kodri ako se vise nema sta cekati.
leškarenje

#24085 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by leškarenje »

Hibic i Spaha stoperi :thumbup: bez toga ništa,Konjica na klupu....najjaca zadnja linija koju možemo imati.
Fudo387

#24086 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

Spaha je i bez kluba, i bez jedne noge bolji od Sunjica i Bicakcica. Isto vazi i za Hareta kad su u pitanju Jajale, Milicevici i ostali Cimirot kloc igraci.
leškarenje

#24087 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by leškarenje »

Pa isto kazem,upariti ga sa Hibicem...a Konjic da uleti po potrebi :thumbup: ne bi nam niko gola dao :oops:

vratiti jos Misketa u sredinu,a Baljica umjesto Vede.....Hasana umjesto Visce,sjooojjj :izet: ovo izvesti i satracemo Belegiju 8)
Logovan

#24088 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

leškarenje wrote:Pa isto kazem,upariti ga sa Hibicem...a Konjic da uleti po potrebi :thumbup: ne bi nam niko gola dao :oops:

vratiti jos Misketa u sredinu,a Baljica umjesto Vede.....Hasana umjesto Visce,sjooojjj :izet: ovo izvesti i satracemo Belegiju 8)
A Rahimić? Muratović? Musić?
LSD

#24089 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by LSD »

Cimirot i Jajalo :lol: :lol: smijehotresni igraci.
Fudo387

#24090 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

Pa i Hibic ce bolje odigrati od kloceva koje sam vec nabrojao.
Spaha se jos nije oprostio, moze on odigrati dvije utakmice.
Bazinga1234

#24091 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bazinga1234 »

Fudo387 wrote:Spaha je i bez kluba, i bez jedne noge bolji od Sunjica i Bicakcica. Isto vazi i za Hareta kad su u pitanju Jajale, Milicevici i ostali Cimirot kloc igraci.
Dobar je Hare samo sto igra u MLS-u i pretrci 100 metara po utakmici
Fudo387

#24092 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

Bazinga1234 wrote:
Fudo387 wrote:Spaha je i bez kluba, i bez jedne noge bolji od Sunjica i Bicakcica. Isto vazi i za Hareta kad su u pitanju Jajale, Milicevici i ostali Cimirot kloc igraci.
Hare je ne tako davno sam pobijedio jebeni Kipar kad je trebalo, jebo trcanje ako nista ne zna s loptom.
Nema Pjanic s kim pas napraviti, ostaje mu samo da je nabije, ako pogodi Edina pogodio i jeste.
Bazinga1234

#24093 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bazinga1234 »

Fudo387 wrote:
Bazinga1234 wrote:
Hare je ne tako davno sam pobijedio jebeni Kipar kad je trebalo, jebo trcanje ako nista ne zna s loptom.
Nema Pjanic s kim pas napraviti, ostaje mu samo da je nabije, ako pogodi Edina pogodio i jeste.
:lol:
Al ga je pobjedio nema sta. Mučili se sa njima čitavu utakmicu dok nam nisu poklonili loptu.
Citava igra nam se zasnivala na ubacajima Dzeki I Đuriću na glavu.

A sa Jajalom ubili Grke u Atini.
Naravno važno je hejtat Jajala i slične bez imalo objektivnosti.
Fudo387

#24094 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

Naravno da je pobijedio, imas snimak na youtube i Haretove majstorije u stilu Mesija.
Mozes se ti smijati, ali tako je bilo.
Bazinga1234

#24095 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bazinga1234 »

Fudo387 wrote:Naravno da je pobijedio, imas snimak na youtube i Haretove majstorije u stilu Mesija.
Jel ti misliš na zadnju utakmicu ili onu 2015?
spree

#24096 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by spree »

joj sta je ovo iskacu ljudi sa nekim svojim igracima, al sto je najgore sa poluinvalidima, mumijama i igracima bez kluba :-) . mogu misliti kako tek onda menaĐeri skacu oko reprezentacije, da uvale nekog svog. sto je najgore nekako takvi zavrse na spisku.
Fudo387

#24097 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

Bazinga1234 wrote:
Fudo387 wrote:Naravno da je pobijedio, imas snimak na youtube i Haretove majstorije u stilu Mesija.
Mislim na onu kad je Hare u trku kucno felsom loptu i sa 150 metara je zabio pod precku, a malo poslije toga poslao svu odbranu Kipra po cevape i kulturno je zavuko.
Fudo387

#24098 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

spree wrote:joj sta je ovo iskacu ljudi sa nekim svojim igracima, al sto je najgore sa poluinvalidima, mumijama i igracima bez kluba :-) . mogu misliti kako tek onda menaĐeri skacu oko reprezentacije, da uvale nekog svog. sto je najgore nekako takvi zavrse na spisku.
Nisu to neki moji igraci, realan osvrt.
Hare zna lopte, dok Jajalo, Milicevic, Cimirot, Anel ne znaju.
Jednostavne stvari.
Bazinga1234

#24099 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bazinga1234 »

Fudo387 wrote:
Bazinga1234 wrote:
Mislim na onu kad je Hare u trku kucno felsom loptu i sa 150 metara je zabio pod precku, a malo poslije toga poslao svu odbranu Kipra po cevape i kulturno je zavuko.
E pa mi smo sada u 2017 godini i ako ce nam protiv Belgije samo zbog starih zasluga igrati medunjanin onda smo gotovi.
I za ono o trčanju...
https://youtu.be/69GRP9ZFhNA

:mrgreen:
Bazinga1234

#24100 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bazinga1234 »

Fudo387 wrote:
spree wrote:joj sta je ovo iskacu ljudi sa nekim svojim igracima, al sto je najgore sa poluinvalidima, mumijama i igracima bez kluba :-) . mogu misliti kako tek onda menaĐeri skacu oko reprezentacije, da uvale nekog svog. sto je najgore nekako takvi zavrse na spisku.
Nisu to neki moji igraci, realan osvrt.
Hare zna lopte, dok Jajalo, Milicevic, Cimirot, Anel ne znaju.
Jednostavne stvari.
Vidili smo u Atini kako ne zna.
Post Reply