zlajapravaraja wrote:malakh wrote:
koliko golova je dao i koliko utakmica je odrigrao u prosloj sezoni. sve minute odigrane kada mu se skupe doci ces do cifre da nije odigrao ni 15 utakmica u cijeloj sezoni.
tako da te diketantske postove prosipaj gdje si naucio.
Izet će već od sljedećeg kola biti u sastavu Werdera, trener uveliko računa na njega, čak je i sistem podredio njemu, sve to tamo piše, znaš već gdje
Izet je bio u top formi prije povrede ligamenata, kao preporođen je igrao pod ovim istim trenerom koji mu je napokon pružio šansu, tako da se bojim da si ti taj koji se prosipa
Piše i nešto o Izetu i Baždareviću, pa to slobodno proćeraj kroz gugl

prijatelju šta pričaš ti? mislimo li mi o istom izetu hajroviću?
momak jednostavno nije ni igrao i malo prije povrede ga počeo forsirati i to što je počinjao sa klupe i onda pri kraju utakmice zamijeni bartelsa, jer je isti bio ko nešto povrijeđen ili suspendovan, šta li već
i čuj pružio mu šansu. priča se ima godina dana da će mu ovaj trener pružiti šansu i iz utakmice u utakmicu bartels igra lijevo krilo, a ponekad junuzović. forsirao ga je trener to te mjere da ga nekada nije uvrštavao u roster. i njegova vrijednost konstantno opada, a statistika katastrofalna.
https://www.transfermarkt.de/izet-hajro ... /verein/86
lijepo ti to sve pogledaj i pregledaj, pa se vrati da komentarišeš i spominješ go koji je dao kelnu, a hajrović u prošloj sezoni dao golove protiv mainza, padeborna i u kupu protiv nekih levata i zaradio jedan žuti karton i to je njegova kompletna prošla sezona.
i on je po meni ubleha teška, ali bi iskreno volio da me demantuje i da postane najbolji igrač bundeslige. ali ono što sam vidio i u werderu i u reprezentaciji, tanko je to sve i sada kada je otišao najbolji igrač werdera i kada je junuzović povrijeđen, ako ne iskoristi priliku njega više nema na mapi.
i čuj višća na svoje lijevo krilo. pa i ja svašta da pročitam na ovom forumu. gdje je onaj @point, sa njim sam makar imao kvalitetnu raspravu o hajroviću na bazi činjenica.