Logosoft
Moderator: Benq
- afannedim
#2401 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja nemam kod mene normala 100%
- cyber_kurajber
#2402 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zna li neko da li im je u planu da ubace i Sportklub Prime ?
Ili još i SK HD ?
To bi bilo vrh.
Ili još i SK HD ?
To bi bilo vrh.
-
coolkid
#2403 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja se nadam da će ipak ubaciti do septembra bar SPORT KLUB PRIME,ako ni zbog čega drugog onda bar zbog španske lige.A sada svakako SK PRIME ide u sklopu sa SK i SK+.Još me zanima zašto je slika na B92 katastrofa.odnosno mutna.a na B92 INFO odlična?Na ova pitanja nam može odgovoriti samo ljuska.
- semirsar
#2404 Re: Logosoft ALL ABOUT
Od avgusta jos povoljnije za "mahaluse"...
https://www.lol.ba/v4/News.aspx?usluga= ... 0a8e82b887
https://www.lol.ba/v4/userfiles/Cjenovn ... 5B1%5D.pdf
https://www.lol.ba/v4/News.aspx?usluga= ... 0a8e82b887
https://www.lol.ba/v4/userfiles/Cjenovn ... 5B1%5D.pdf
- karanana
#2405 Re: Logosoft ALL ABOUT
sta je povoljnije?
gledam cijenu poziva prema fixnoj bhtelecoma 0,025 i prema mobilnoj bh telecoma 0,18. toliko su bili i ranije, a one me najvise interesuju. e sad, ako su snizili cijenu minute poziva prema djevicanskim ostrvima, to mozda nisam primjetio.
gledam cijenu poziva prema fixnoj bhtelecoma 0,025 i prema mobilnoj bh telecoma 0,18. toliko su bili i ranije, a one me najvise interesuju. e sad, ako su snizili cijenu minute poziva prema djevicanskim ostrvima, to mozda nisam primjetio.
- semirsar
#2406 Re: Logosoft ALL ABOUT
Je l' jeftinije il' nije, ne znam, nisam neki potrosac impulsa, mislim da, sve u svemu, u ovijeh pola godine nisam potrosio ni 15-ak maraka LOL fiksnog telefona, uglavnom se mobilni dere...
Cisto da uporedi koga zanima, tu je i stara cijena https://www.lol.ba/v4/userfiles/Cjenovn ... 281%29.pdf
Cisto da uporedi koga zanima, tu je i stara cijena https://www.lol.ba/v4/userfiles/Cjenovn ... 281%29.pdf
-
Sakazulu
#2407 Re: Logosoft ALL ABOUT
Cijenim potez...
A i ovo mi je šega napisano "Korisnici koji se ne slažu sa novim uslovima korištenja LOLphone usluge imaju pravo da raskinu korisnički ugovor u roku od četiri sedmice od dana objavljivanja izmjena u sredstvima javnog informisanja, odnosno do 31. jula 2012. godine. U suprotnom smatrat će se da su saglasni sa navedenim izmjenama." haha...
Kad ćete namjestiti da možemo pratiti non stop potrošnju impulsa a ne samo kad preguramo 15 KM?
A i ovo mi je šega napisano "Korisnici koji se ne slažu sa novim uslovima korištenja LOLphone usluge imaju pravo da raskinu korisnički ugovor u roku od četiri sedmice od dana objavljivanja izmjena u sredstvima javnog informisanja, odnosno do 31. jula 2012. godine. U suprotnom smatrat će se da su saglasni sa navedenim izmjenama." haha...
Kad ćete namjestiti da možemo pratiti non stop potrošnju impulsa a ne samo kad preguramo 15 KM?
-
harph
#2408 Re: Logosoft ALL ABOUT
a uzeli neku srednju vrijednost i ukinuli peak i offpeak periode, nidje veze.
ne znam po kojoj je logici jeftinije nekome iz tuzle da zove na 033 bh telecoma, nego na 035 telecoma, smijesno
ne znam po kojoj je logici jeftinije nekome iz tuzle da zove na 033 bh telecoma, nego na 035 telecoma, smijesno
- novi.dan.nova.nafaka
#2409 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zna li neko da li bi kvalitet slike na Super TV-u bio bolji da se sa STB-a HDMI kablom prenosi slika na TV. Kod mene je slika dobra i preko SCART-a, imam Plazmu 42".
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... 5#p7512579
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... 5#p7512579
- Qler
#2410 Re: Logosoft ALL ABOUT
pa scart je analogni, hdmi je digitalni... logicno da je slika bolja preko hdmi-a
-
Xarfaxuss
#2411 Re: Logosoft ALL ABOUT
Qler wrote:pa scart je analogni, hdmi je digitalni... logicno da je slika bolja preko hdmi-a
- Cracked
#2412 Re: Logosoft ALL ABOUT
Duo+ sam sa amino 110 tek desetak dana. ZAdovoljan sam uglavnom. KAd vec imam betu na duo se prikljuciti nije skupo. Nazalost ako hocu hd stb 5km dodatno. Inace sam zadovoljan mada nebi bilo lose za duo+ da daju hd stb.
Kako je ako uzimam drugi stb ali hd jel onda 13 ili 8
-
zilog
#2413 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mislim 13.Cracked wrote:Duo+ sam sa amino 110 tek desetak dana. ZAdovoljan sam uglavnom. KAd vec imam betu na duo se prikljuciti nije skupo. Nazalost ako hocu hd stb 5km dodatno. Inace sam zadovoljan mada nebi bilo lose za duo+ da daju hd stb.
- cyber_kurajber
#2414 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sakazulu wrote:Evo i ja imam jedan prijedlog koji je nadam se logičan.
Zašto ne podese daljinski da ne moram dva puta kliknuti da bi pomjerio kanal naprijed ili nazad. Ovo je jako iritantno!
Kako ovo slatko potpisujem !
Molim ekipu iz LS-a da nam da odgovor
-
Vodja uvale
#2415 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni 3 dana ovi iz tehnicke podrske pricaju istu pricu..
Kao netreba dolazit niko na adresu trebaju promjenit nakav kanal sta ja znam..
I tako 4 dana dok opet zovem danas kao sredice se, i opet evo niko nista..
Jos lik govori ako si nezadovoljan dodji odjavi se??
Kao netreba dolazit niko na adresu trebaju promjenit nakav kanal sta ja znam..
I tako 4 dana dok opet zovem danas kao sredice se, i opet evo niko nista..
Jos lik govori ako si nezadovoljan dodji odjavi se??
-
vitezovi
#2416 Re: Logosoft ALL ABOUT
a sta ti je problem?
ja nemam iskustava sa tom promjenom kanala...
- false
#2417 Re: Logosoft ALL ABOUT
cyber_kurajber wrote:Sakazulu wrote:Evo i ja imam jedan prijedlog koji je nadam se logičan.
Zašto ne podese daljinski da ne moram dva puta kliknuti da bi pomjerio kanal naprijed ili nazad. Ovo je jako iritantno!
Kako ovo slatko potpisujem !
Molim ekipu iz LS-a da nam da odgovor
-
Vodja uvale
#2418 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma ukratko nemam pojma u cemu je problem, vjerovatno im je mrsko dolazit' na adresu pa zato..vitezovi wrote:a sta ti je problem?
Jos mi rece ako si nezadovoljan dodji fino i odjavi se..
Ma sutra direktora zvat..
- Cracked
#2419 Re: Logosoft ALL ABOUT
kad bi mi iz logosofta tako odgovorili, nebi se iznervirao ali bi mi sve ladje potonule. Toliko godina sam korisnik uvijek ljubazni i kad god sam zvao da srede odmah su ili sredili "remote" ili dosli ( u 8 godina jednom su morali doci tek kad su xdsl uveli kod mene). Logosoft mi je rijetka svijetlost tmurne nam bosne.Vodja uvale wrote:Ma ukratko nemam pojma u cemu je problem, vjerovatno im je mrsko dolazit' na adresu pa zato..vitezovi wrote:a sta ti je problem?
Zato se nadam da si ti samo lud i ne znas sta pricas
-
Vodja uvale
#2420 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma brate do prosle srijede savrseno sve radilo..Cracked wrote:kad bi mi iz logosofta tako odgovorili, nebi se iznervirao ali bi mi sve ladje potonule. Toliko godina sam korisnik uvijek ljubazni i kad god sam zvao da srede odmah su ili sredili "remote" ili dosli ( u 8 godina jednom su morali doci tek kad su xdsl uveli kod mene). Logosoft mi je rijetka svijetlost tmurne nam bosne.Vodja uvale wrote:Ma ukratko nemam pojma u cemu je problem, vjerovatno im je mrsko dolazit' na adresu pa zato..vitezovi wrote:a sta ti je problem?
Zato se nadam da si ti samo lud i ne znas sta pricas
I onda mi je toliko internet usporio da je to cudo jedno, i tako mi pricaju istu pricu 7 dana..
Svaki dan prica popravice se u toku dana.Naravno kad' se ne popravi onda ovaj za telefonom kaze da nemoze on sad nista uradit jer su svi otisli.I sto je najgore rekao mi je ovo gore za odjavu, malo sam se sjeb'o da mi oprostis na rijecniku.
-
zilog
#2421 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kako bi bilo da nam kazes koji paket imas i koja je lokacija? Kao sto vidis niko nema problema, samo ti, ali ako se vec zelis ovde zaliti, makar daj neku informaciju...Vodja uvale wrote:Ma ukratko nemam pojma u cemu je problem, vjerovatno im je mrsko dolazit' na adresu pa zato..vitezovi wrote:a sta ti je problem?
-
Vodja uvale
#2422 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa napisao sam vec iznad u cemu je problem..
Govori mi da mi je signal ok, i da me treba na neki drugi kanal prebacit'.Samo je problem sto mi to govori vec 8 dana.Zilog ja sam znam da ja jedini imam problema s internetom..Al' najgore sto me svaki dan furaju ba!
Vjerovatno nije problem ni u toj promjeni kanala vec sasvim drugi tezi problem sto se da i naslutit'.
Imam osjecaj da su se ti likovi dogovorili da mi ovaj kaze da se odjavim da mi nebi dolazili...
Govori mi da mi je signal ok, i da me treba na neki drugi kanal prebacit'.Samo je problem sto mi to govori vec 8 dana.Zilog ja sam znam da ja jedini imam problema s internetom..Al' najgore sto me svaki dan furaju ba!
Vjerovatno nije problem ni u toj promjeni kanala vec sasvim drugi tezi problem sto se da i naslutit'.
Imam osjecaj da su se ti likovi dogovorili da mi ovaj kaze da se odjavim da mi nebi dolazili...
-
zilog
#2423 Re: Logosoft ALL ABOUT
Koji ti je paket covjece? Nisi napisao. Spominjes neku promjenu kanala, a to me asocira na wireless, ali moze biti i kablovski.Vodja uvale wrote:Pa napisao sam vec iznad u cemu je problem..
-
Vodja uvale
#2424 Re: Logosoft ALL ABOUT
Wireless je u pitanju..
-
zilog
#2425 Re: Logosoft ALL ABOUT
Tako reci, nemoj da grah bacamo.Vodja uvale wrote:Wireless je u pitanju..
Moze biti da se pojavila neka smetnja u tvom sektoru. Ako je tako i ako nema slobodnih kanala - mrka kapa.
Koja ti je lokacija?