BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
korisnik101
#2401 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Kad je pocela utakmica rekao sam sebi ako ne pobjedimo Slovacku onda ne zasluzujemo da idemo na svjetsko prvenstvo.
Ali kad sam vidio kako su Slovaci odigrali!?? WTF ?
Pa da su uvijek ovako igrali, bili bi prvi u grupi.
Gledao sam Srbiju i Hrvatsku,, pa ovakva Slovacka bi pojela oba njihova tima.
Ali kad sam vidio kako su Slovaci odigrali!?? WTF ?
Pa da su uvijek ovako igrali, bili bi prvi u grupi.
Gledao sam Srbiju i Hrvatsku,, pa ovakva Slovacka bi pojela oba njihova tima.
-
jefferson
#2402 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Eto opet zavjere protiv globalno najvaznijeg naroda na svijetu!tipico2 wrote:Rekao sam ja prije par dana da onaj Platini-mafijas ne dolazi dzaba u Zenicu, uvalio nam Italijana i Spanjolca za sudije, otvorio pomocno igraliste i s tim adutom kupio utakmicu, ne moze Legea protiv Pume(Slovacka) i
Adidasa(Grcka).........................rekoh ja ``zivi bili pa vidjeli``
Fudbal je biznis, necemo mi ni baraza vidjeti...........a mi kakve smo budale dali bi zadnju marku za putovanje u Brazil, ovako cemo odnijeti te pare u kladionicu i stavljati na Talijane, Spanjolce, Francuze, Grke.....
- Idemedosumom
#2403 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ja sam bio optimista, dok nisam vidio sastave, Vrsajevic umjesto Mujdze. Tu me odmah presijeklo.
Ko je kriv za poraz? Papetov izjave pred utakmicu sigurno nisu. Jebes izjave.
Dakle, Vrsajevic nije kvalitet za repke, međutim, ako Mujdža nije bio spreman, sta je Pape mogao drugo učiniti? Da je imao Vranjesa zdravog uz Spahica, pa da Bicakcic odigra desnog beka umjesto Avdije...
Salihovic ocekivan, totalno van forme, ali ponovo sta je tu Pape mogao? Papca nemamo, a i Zukanovic je povrijeđen.
Dalje, ponavljam po 10000-ti put. Miske+Pjanke ne funkcionise. Izbaci jednog, umjesto njega desno krilo (Steva, Hajro ili neko treci), na taj nacin, ako nista, smanjiti propuh po desnoj strani.
Begovic je dobro branio, Lulic je u mojim ocima bio nas najbolji pojedinac. Napadaci su bili totalno odsjeceni.
Zasto smo srljali od pocetka? Zasto je Pape mijenjao jebenu formaciju? Odbrana nam je slaba, nama treba zadnji vezni, makar to bio Zahirefendić.
Treba podvuc da ovoga puta nismo bili nesretni, nego nas je protivnik nadmudrio! Iako je sudija (cini mi se) njima hinjski pomalo navlacio. Nadam se da ce Mujdža biti zdrav i spreman za ovaj slijedeci mec. Isto se nadam da je Pape uvidio da visokim loptama i preskakanjem sredine necemo lahko do gola protiv Slovaka! Jos je sve u nasim rukama!
Dvije stvari koje nam idu u prilog:
-Statisticki gledano, Slovacka igra slabije kuci ne u gostima!
-Sad su oni dobili nadu, pa ce u Zilini sigurno igrati otvorenije nego nocas!
Ko je kriv za poraz? Papetov izjave pred utakmicu sigurno nisu. Jebes izjave.
Dakle, Vrsajevic nije kvalitet za repke, međutim, ako Mujdža nije bio spreman, sta je Pape mogao drugo učiniti? Da je imao Vranjesa zdravog uz Spahica, pa da Bicakcic odigra desnog beka umjesto Avdije...
Salihovic ocekivan, totalno van forme, ali ponovo sta je tu Pape mogao? Papca nemamo, a i Zukanovic je povrijeđen.
Dalje, ponavljam po 10000-ti put. Miske+Pjanke ne funkcionise. Izbaci jednog, umjesto njega desno krilo (Steva, Hajro ili neko treci), na taj nacin, ako nista, smanjiti propuh po desnoj strani.
Begovic je dobro branio, Lulic je u mojim ocima bio nas najbolji pojedinac. Napadaci su bili totalno odsjeceni.
Zasto smo srljali od pocetka? Zasto je Pape mijenjao jebenu formaciju? Odbrana nam je slaba, nama treba zadnji vezni, makar to bio Zahirefendić.
Treba podvuc da ovoga puta nismo bili nesretni, nego nas je protivnik nadmudrio! Iako je sudija (cini mi se) njima hinjski pomalo navlacio. Nadam se da ce Mujdža biti zdrav i spreman za ovaj slijedeci mec. Isto se nadam da je Pape uvidio da visokim loptama i preskakanjem sredine necemo lahko do gola protiv Slovaka! Jos je sve u nasim rukama!
Dvije stvari koje nam idu u prilog:
-Statisticki gledano, Slovacka igra slabije kuci ne u gostima!
-Sad su oni dobili nadu, pa ce u Zilini sigurno igrati otvorenije nego nocas!
- noiserr
#2404 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Kad je to Pape rekao da smo jedni od najboljih na svijetu? Nemojte izmisljaiti ba. To ste vi ćuli ali to Pape nije rekao. One je rekao nešto savim drugo.
-
last mohicans
#2405 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Prilično sam se isto osjećao i govorio da mi to ide na neku stvar. Ali, izgleda da ih je fakat ponijelo to.Shvatio sam to kad sam očekivao neki naš agresivan napad, pritisak, jurnjavu za rezultatom.Ali, oni su meljali loptu i ko Španija vjerovali da će dati 2-3, nije problem.A organizacija napada, brza ko u papetovo doba.north wrote:Da se napokon složimo....izjava da smo jedni od najboljih u svijetu i da ćemo to svi večeras vidjeti je malo i tragikomična...hajmo biti pošteni, sa ovom grupom koja se lakša nije mogla izabrati, sa čim se mi trebamo toliko do neba dičiti osim odlične pobjede protiv Grčke....pa zar treba slaviti i u nebo okivati pobjede protiv Latvije i Litvanije i Lictensteina...ok, te ekipe smo trpali i to je lijepo, ali zar nam to daje dovoljno razloga da mislimo da smo u svijetu među najboljimcyprus wrote:Pape, jebemu, zašto? Zašto nam je trebao ničim izazvani epitet 'apsolutnog favorita'?Haj to i nekako, al što se to moralo odraziti na pristup? Očito je da nam se po 1000-ti put pristup 'lako ćemo' obio oglavu... Pa zar Bošnjo stvarno ima pamćenje ko ribica (ko što na političkom podforumu imaju običaj reći)... Koliko je utakmica bilo u kojima meda nismo mogli samo zbog takvog jebenog pristupa? Danska, Srbija, Portugal 1, Portugal 2, Francuska, Slovačka itd... Koliko će nam se puta to još morat ponovit? Koliko?
![]()
![]()
To je ono što mi najviše ide na živce... Što uvijek u istu rupu upadamo... Jel sastavimo 2-3 pobjede zaredom - najjači smo na svijetu... Pu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, pa jedina prepreka velika koja je do sad bila je ta Grčka i nju smo odradili, super, ali dođe tek druga ona prava gdje treba da potvrdiš to što pričaš i dođeš na korak do Brazila, i tu čučneš na koljena....pa je li to odlika najboljih repki svijeta
? Ne znam koji mu je qrac to trebalo, možda je mislio igrače dići u mikadovom stilu, ali je to očito imalo samo kontraefekat...
Previše sam razočaran, pa i bijesan, pa malo napamet rafalam, ne želim dalje udarati po nikome, sačekati taj utorak i vidjeti gdje smo i šta smo...
-
Korisničkoime
#2406 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ja ću opet nije problem to da su nas nadigrali ili zabili u 16 jer nisu problem je da nismo mogli da probijemo njihovu odbranu to nam sigurno ne bi pošlo za rukom sa Zahirovićem kojem je je pas od 5 m pojam. Naša greška presječena lopta i Slovaci se pale kao petarda a naše greške da žalost bude veća su najmanje uzrokovane njihovim djelovanjem već našim izigravanjem Brazila, prekomplikovano - umri u ljepoti igranje.zecko_kupuz wrote:Nije problem samo što su Medunjanin i Pjanić predaleko od gola, već nemamo nikoga da pritisne suparnički napad u startu. Uzmu Slovaci loptu i drže je dok ne pogriješe u onom zadnjem pasu. Tako je bukvalno bilo tokom većeg dijela susreta.Korisničkoime wrote: Dođe i taj vakat da ja branim Papeta drgi moj Pape na šta si spao. Ja sam valjda ovdje bio pljuvač svo vrijeme i vala kad ja kažem da nije kriv onda nije.
Ljudi su igrali sa meni se čini dva def.vezna i igrali su kontre, polukontre kada imaš dva def.vezna od kojih jedan ne može da stigne protivnika a drugi se sam ne zna postaviti na ispravno mjesto i vazada ispada onda ti i nema koristi od def.veznog u ovakvoj tekmi. Što je Pape pokušao je da razbije njihovu dobru odbranu logika tipa nismo razbili odbranu sa izrazito ofanz.sredinom terena ali zato bi je razbili sa Zahirovićem je malo herava kao razvukli bi mi njih. Pa razvlačili smo ih preko krila kao što se i treba razvlačiti protivnik a ne sa def.veznim samo što su ovu tekmu dobili njihovi stoperi u vazdušnim duelima sa našim napadačima. Ponavljam se ima sve u postu stranicu dvije pozadi ko teravija
Samo gledaš našu "kreativnu trojku"+Vršajevića kako bezidejno pogledom prate gostujuće igrače u napadu.
- don vito
#2407 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ta Slovacka (sa manje-vise ovim igrackim kadrom) na zadnjem prvenstvu izbacila je branioca titule svjetskog prvaka, ispala u 1/8 finala od buduceg finaliste... A mi se samoproglasavamo favoritom iako jos nikad nismo vidjeli velikog takmicenja. Cak i jedna Letonija ima plasman na Euro 2004.jefferson wrote:Ma uzas jedan, jebo ih vise TV. Da hoce ukinuti ta vise drzavna sranja od televizija.
Jbt, pa vidis da je to jedan pravi onaj isklesani bosanski provincijalac da ne kazem bukva.
I ne samo on, pratim u novinama sta se sve pisalo oko Slovacke.
Halo ba ljudi, Slovacka je ozbiljna, organizovana drzava, koja ulaze u sport daleko vise od nas. Mi imamo tako glupu naviku da podcjenjujemo ljude da to nije normalno. Fakat zivimo u svom nekom svijetu, izolirani od ostatka svijet koji haman za nas: je glup, ne zna fudbala igrat, ne zna cevape pravit itd.
Fakat je doslo vrijeme da ozbiljno sebe pogledamo u ogledalo i malo se zamislimo.
Ali, kome pricati kad na ovom forumu frajer mrtav-hladan na temi iz ekonomije pise da je BiH ekonomski jaca od Poljske
- zecko_kupuz
#2408 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Za ovo se slažem, nekako ga Pape k'o grom iz vedra neba ispali "apsolutni smo favoriti". Wtf.. Sušić to rekao?!?internazionale wrote: i meni su bile cudne ove najave prije utakmice kako smo favoriti, ovo ono...
jedino logicno objasnjenje je da je atmosfera u ekipi bila "potanka", pa da je pokusao da ih "digne"
-
korisnik101
#2409 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ali jeste rekao da smo mi apsolutni favoriti , i da cemo im dati dva tri gola.noiserr wrote:Kad je to Pape rekao da smo jedni od najboljih na svijetu? Nemojte izmisljaiti ba. To ste vi ćuli ali to Pape nije rekao. One je rekao nešto savim drugo.
Nikad to ranije nije rekao. Pa cak ni protiv Litvanije.
Odbilo mu se od glavu.
- omega369
#2410 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
I da, zovi pape suljica dok jos nije kasno. blizu je bratislave
vrsajevica i stevanovica ostavi u zenici

moj pape, kiksas li sljedecu tekmu bices samo jos jedan u nizu, od plejade odabranih. na tebi je u stvari tek sad da se dokazes da si ipak 'drugaciji' trener od ostalih
moj pape, kiksas li sljedecu tekmu bices samo jos jedan u nizu, od plejade odabranih. na tebi je u stvari tek sad da se dokazes da si ipak 'drugaciji' trener od ostalih
-
jefferson
#2411 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ma to je sustina. Ja fakat ne znam sta ce biti od ove drzave kada je pocnu voditi ovi narastaji poslije rata koji manje vise nikad nisu izasli iz mahale, ali sve znaju na svijetu.don vito wrote:Ta Slovacka (sa manje-vise ovim igrackim kadrom) na zadnjem prvenstvu izbacila je branioca titule svjetskog prvaka, ispala u 1/8 finala od buduceg finaliste... A mi se samoproglasavamo favoritom iako jos nikad nismo vidjeli velikog takmicenja. Cak i jedna Letonija ima plasman na Euro 2004.jefferson wrote:Ma uzas jedan, jebo ih vise TV. Da hoce ukinuti ta vise drzavna sranja od televizija.
Jbt, pa vidis da je to jedan pravi onaj isklesani bosanski provincijalac da ne kazem bukva.
I ne samo on, pratim u novinama sta se sve pisalo oko Slovacke.
Halo ba ljudi, Slovacka je ozbiljna, organizovana drzava, koja ulaze u sport daleko vise od nas. Mi imamo tako glupu naviku da podcjenjujemo ljude da to nije normalno. Fakat zivimo u svom nekom svijetu, izolirani od ostatka svijet koji haman za nas: je glup, ne zna fudbala igrat, ne zna cevape pravit itd.
Fakat je doslo vrijeme da ozbiljno sebe pogledamo u ogledalo i malo se zamislimo.
Ali, kome pricati kad na ovom forumu frajer mrtav-hladan na temi iz ekonomije pise da je BiH ekonomski jaca od PoljskeKo drukcije kaze, klevece i laze, neprijatelj je drzave
I polakos e sve vise vidi da nam drustvo postaje zatupljeno, da nema veze sa realnoscu.
Cuj mi favoriti, ja akd sam to procitao zlo mi je doslo.
- MOSALJOZE
#2412 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Nema potrebe komentarisati tekmu kad ste vi to sve uradili.Koliko sam ja mogao vidjeti Bičakčić odigrao jako dobro u tandemu sa Spahom,Begović
,vezni red nije potrebno komentarisati mzoda Miske nešto bolji napad ništa posebno.Sve u svemu ništa nije izgubljeno samo momci moraju da igraju sa mnogo više pritiska,kojeg su se mogli riješiti večeras.
ps:dze ćete dijasporci sa stadiona kad se utakmica igra 90 minuta,a ono izlazi u 80-toj.

ps:dze ćete dijasporci sa stadiona kad se utakmica igra 90 minuta,a ono izlazi u 80-toj.
- It_is_a_Leclerc
#2413 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Dakle, stanje je vrlo jasno.
Poraz nas praktički vodi izvan baraža.
Remi nas vodi u baraž.
Pobjeda u Brazil.
Vidjeli smo i čuli sve. Što kaže slovački selektor - "Mi sad znamo šta Bosna može". I tu nema puno filozofije. Mi možemo nabaciti loptu sa 30 metara u 16, gdje čeka Škrtel, ili se igrati Barcelone na 20 metara od gola, dok je oko nas 10 njihovih igrača.
Očekujem minimalan poraz ili remi.
Selektor Sušić - taktički je poražen, razbijen u paramparčad. Ja ne znam je li on zaboravio da ko je ekipa koja je igrala zadnje SP - mi ili oni ?! U svakom slučaju, Avdija Vršajević je igračka ništica, i šokantna mi je hrabrost jednog selektora da tako limitiranu pojavu nagurava u momčad.
Remi nas vodi u baraž.
Pobjeda u Brazil.
Vidjeli smo i čuli sve. Što kaže slovački selektor - "Mi sad znamo šta Bosna može". I tu nema puno filozofije. Mi možemo nabaciti loptu sa 30 metara u 16, gdje čeka Škrtel, ili se igrati Barcelone na 20 metara od gola, dok je oko nas 10 njihovih igrača.
Selektor Sušić - taktički je poražen, razbijen u paramparčad. Ja ne znam je li on zaboravio da ko je ekipa koja je igrala zadnje SP - mi ili oni ?! U svakom slučaju, Avdija Vršajević je igračka ništica, i šokantna mi je hrabrost jednog selektora da tako limitiranu pojavu nagurava u momčad.
- DonV
#2414 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
I jos kad bile price i mnozenje poena kojekakvi kao bicemo nosioci u grupama SP.
Sva sreca pa je Slovacka kiksala protiv L repki i zato su tu gdje jesu, dosao novi selektor donio pozitivni šok, imaju po meni i jacu odbranu od Grcke al et.
Ako im za 180 min ne mozemo dati gol onda
a sa ovakom igrom ne moze, jedino cekati neki prekid slobdni od toga zivimo nema trke u sredini itd.. nista naravno da ce biti gusto i tamo jer onako blagi pokusaji od centarsuta ne mogu proci kraj HUB-SKRTALA-DURICE.
Ako im za 180 min ne mozemo dati gol onda
Last edited by DonV on 07/09/2013 00:35, edited 1 time in total.
- antifascism
#2415 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ja i pomaka, udje u 80. minuti protiv mrtve Latvije koja vec gubi 5-0 i kao napravio neki pomak. Da valja nebi igrao u drugoj turskoj ligi. Pusti ti nase medije, kao zele ga Galatasaray i Fiorentina. Lik je jos jedan propali talenat i na nivou Alispahica i starijeg Zeca. Neznam jel ti rodbine ali on nazalost nije kalibar za repku nit ce ikada bit'. 24. godina.Korisničkoime wrote: Izjave i najave bilo kakav kontakt sa novinarima i sličnim Sušiću definitivno nije jača strana tu se slažem samo tako.
Višća je daleko od kloca mislim da budemo jasni jesi li do sada odgledao sve utakmice repke uključujući prijateljske ako nisi da se dalje ne raspravljamo džabe. Momak je do sada u svakoj tekmi u kojoj je ušao napravio neki pomak dao neki impuls primjetilo se da je na rterenu ne znam ima li ukupno 90 minuta na terenu a upisao je dvije asistencije. Nije jbn Ronaldo i nije još za prvih 11 ali kao zamjena se do sada pokazao.
4-5-1 B.rusije dvomeči cijele prošle kvalifikacije nije se ni znalo da imamo napadače i to ne njegovom krivicom znači imali smo tu priči i protiv slabijih odbrana podbacili zamisli Džeku u zračnom duelu protiv obadva stopera.
Još ako dođe Cvrčak i kaže da Pape nije kriv onda se morate predati.
- MOSALJOZE
#2416 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Nek ga vala Hame nije zabio pa makar
- legionar2010
#2417 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Greska je da smo se opustili i tipicno balkanski mentalitet vec smo u brazilu sta ce slovacka bla bla bla bla... zenske price. Neznam ali nas samo sreca moze odvesti bilokuda jer nas mentalitet zajebe. O Papetu i taktici jedne najboljih ekipa u europi necu trositi rijeci jer je suvisno.
Utorak momci i bez ijedne rijeci selektora znate sta vam je ciniti u to sam ubjedjen.
Utorak momci i bez ijedne rijeci selektora znate sta vam je ciniti u to sam ubjedjen.
- emigrazione
#2418 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
@It_is_a_Leclerc...Izvini brate, Avdija je bio jedan od boljih dok je igrao. Ovu tekmu su izgubili Dzeko, Misimovic, princ i oko plavo...haram im i na ovom i na onom svijetu od mene
Last edited by emigrazione on 07/09/2013 00:36, edited 1 time in total.
-
internazionale
#2419 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
nista braca nego ti nas povediIt_is_a_Leclerc wrote:Dakle, stanje je vrlo jasno.
Remi nas vodi u baraž.
Pobjeda u Brazil.
tako pronicljiv i strucan
ne skrtari nego daj nam jos neku reci iz svoje beskrajne mudrosti
-
tipico2
#2420 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
...........pa de mi reci da li ovo sve ima logike........cim smo mi zavrsili utakmicu, Lihtenstajn dobija crveni karton, par minuta poslije Grcka zabija gol.....al hajd svi smo unaprijed znali da ce Grcka svoje zadnje 4 utakmice dobiti rutinski 1:0.jefferson wrote:Eto opet zavjere protiv globalno najvaznijeg naroda na svijetu!tipico2 wrote:Rekao sam ja prije par dana da onaj Platini-mafijas ne dolazi dzaba u Zenicu, uvalio nam Italijana i Spanjolca za sudije, otvorio pomocno igraliste i s tim adutom kupio utakmicu, ne moze Legea protiv Pume(Slovacka) i
Fudbal je biznis, necemo mi ni baraza vidjeti...........a mi kakve smo budale dali bi zadnju marku za putovanje u Brazil, ovako cemo odnijeti te pare u kladionicu i stavljati na Talijane, Spanjolce, Francuze, Grke.....
_________________________________________________________________________________________________________
............Fudbalska harminija je sa ovim porazom zavrsena, a kad popusimo u Zilini, onda ce da gori kuca, bice otkaza u timu, sve sto smo gradili godinama ce se srusiti u 5 dana......bicemo ``Baraz i Hercegovina``
- ruud
#2421 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
LEKLERK 
Last edited by ruud on 07/09/2013 00:36, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#2422 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
I da.. To ću reći, također, selektor je ispao amaterski s ovim izjavama o najboljoj ekipi, o tri-četiri gola koja možemo dati, o utakmici u kojoj će biti puno golova... Jasno je dao do znanja kako ćemo igrati u prvom poluvremenu, i Slovaci su nas dočekali tu.
Sad nek' pravi neku taktiku kako zna i umije. Nekako ih valja iznenaditi.
Sad nek' pravi neku taktiku kako zna i umije. Nekako ih valja iznenaditi.
- DonV
#2423 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Sva sreca inace bi bilo i gore vidjecemo ga u Slovackoj vjerovatno jos pod vecim motivom jer su svi slovaci uvjedjeli da mogu a PAPE neka se otvori kao danas jos gore ce proci, nazalost.MOSALJOZE wrote:Nek ga vala Hame nije zabio pa makar
A sto se tice njih kao sto sam rekao Weiss nije igrao klf. kao ni Sestak, Nemec.
Igrali kiksali protiv L-L repke i nama poziv da smo dobili 5,6 :0 unaprijed
Last edited by DonV on 07/09/2013 00:38, edited 2 times in total.
-
jefferson
#2424 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Previse jaro komplikujes.tipico2 wrote:...........pa de mi reci da li ovo sve ima logike........cim smo mi zavrsili utakmicu, Lihtenstajn dobija crveni karton, par minuta poslije Grcka zabija gol.....al hajd svi smo unaprijed znali da ce Grcka svoje zadnje 4 utakmice dobiti rutinski 1:0.jefferson wrote:Eto opet zavjere protiv globalno najvaznijeg naroda na svijetu!tipico2 wrote:Rekao sam ja prije par dana da onaj Platini-mafijas ne dolazi dzaba u Zenicu, uvalio nam Italijana i Spanjolca za sudije, otvorio pomocno igraliste i s tim adutom kupio utakmicu, ne moze Legea protiv Pume(Slovacka) i
_________________________________________________________________________________________________________
............Fudbalska harminija je sa ovim porazom zavrsena, a kad popusimo u Zilini, onda ce da gori kuca, bice otkaza u timu, sve sto smo gradili godinama ce se srusiti u 5 dana......bicemo ``Baraz i Hercegovina``
Mozel biti samo to da smo odigrali ko qrtz?
Vazda nam neko kriv, vazda......
- don vito
#2425 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Baraz ne bi trebao izmaci cak i sa jos jednim porazom od Slovacke. Moze izmaci samo spletom okolnosti: Da izgubimo obje u gostima (ili uzmemo samo bod u Litvi), a Slovacka dobije sve do kraja.It_is_a_Leclerc wrote:Dakle, stanje je vrlo jasno.
Remi nas vodi u baraž.
Pobjeda u Brazil.