Onda OK .. Ja jedva cekam da vidim postavu za Slovacku vise nego samu utakmiculast mohicans wrote:Povrijedio se čojek.Mustang1 wrote:A sto nije Zukanovic igrao ? Ne kazem da Bicakcic nije bio dobar ali u ovakvim utakmicama se ne mijenja kostur tima koji nema poraza !
BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#2376 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
-
last mohicans
#2377 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Joj i Konjić SMORI, gori od Šuke.zecko_kupuz wrote:Poslije par HD prenosa, vratili smo se na staru dobru analognu BHT.![]()
Slika užas, zvuk užas, ako imamo šansu pukne mikrofon od silne vike i tako to. A sve upotpunjeno lošom tekmom, nasmijanim Papetom i brbljivim Konjićem.
Jbte, oni u studiju udruženim snagama uzeli pravdati lošu igru. I voditelji i gosti i igrači. Fol loš dan, fol trebali smo zabiti na početku.
- Partijaner
#2378 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Što se tiče revanša, poručio je da neće mijenjati ekipu jer je ovo "najjača ekipa koju imamo".

- DonV
#2379 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Kad se sjetim slika Ronalda itd... ali nikad pameti
Last edited by DonV on 07/09/2013 00:13, edited 1 time in total.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#2380 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Tako se gubi kad se igra kao da su na shtakama , pa se ne moze shutirati.
Pa hebo ga mish, ja, matori jarac, da sam igrao vise bi shuteva uputio prema protivnickom golu.
Pa hebo ga mish, ja, matori jarac, da sam igrao vise bi shuteva uputio prema protivnickom golu.
-
Mustang1
#2381 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Mislio sam na psihicko stanje sad ce njih biti jebeno dignuti .. Kosarkasi su imali jos nesto gore i nista se ne bi promjenilo da u sred utakmice se par igraca nije naljutilo i zainatilo .. Da smo u drugom poluvremenu osutali 3 puta zabili bi ga .. Ali lopta uvijek ide na stranu pa u peterac .. Od toga nitsa nemanoiserr wrote:Pa nije tako loša utakmica bila. Posjed lopte 58%-42%. Samo to malo treba uštimati bolje.Mustang1 wrote:Jest baraz zagarantovan sa 2 pobjede .. Ali kako poslije ovoga ikoga pobjediti
-
jefferson
#2382 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ma uzas jedan, jebo ih vise TV. Da hoce ukinuti ta vise drzavna sranja od televizija.last mohicans wrote:Zoran Šuko, stari "patriota".Pobio se u Parizu sa Francuzima. Bože dragi smijem se kad ovo pišem. Čim sam ga čuo, rekoh ženi, gubimo, Šuko komentira.Hajde revanš je Face TV otkupio.jefferson wrote:Hajde sve, ali kako se zove onaj polupismeni idiot sa BHT?
Koliko je samo puta rekao: eto Slovaci pokazuju da znaju igrat fudbal! Ma jok ne znaju, jebo te slovaci, ko da su marsovci pa nikad fudbala nisu igrali. kako em samo nervira ta nasa ufuranost cim malo poletimo. Pa nije ni cudo gdje smo kao drzava kada cim se dignemo od zemlje, odmah mislimo da smo svu pamet pokupili.
Inace dugo losiju utakmicu nisam gledao.
Neki ljudi fakat nisu zasluzili ni vidjeti stadiona.
Jbt, pa vidis da je to jedan pravi onaj isklesani bosanski provincijalac da ne kazem bukva.
I ne samo on, pratim u novinama sta se sve pisalo oko Slovacke.
Halo ba ljudi, Slovacka je ozbiljna, organizovana drzava, koja ulaze u sport daleko vise od nas. Mi imamo tako glupu naviku da podcjenjujemo ljude da to nije normalno. Fakat zivimo u svom nekom svijetu, izolirani od ostatka svijet koji haman za nas: je glup, ne zna fudbala igrat, ne zna cevape pravit itd.
Fakat je doslo vrijeme da ozbiljno sebe pogledamo u ogledalo i malo se zamislimo.
-
tipico2
#2383 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Rekao sam ja prije par dana da onaj Platini-mafijas ne dolazi dzaba u Zenicu, uvalio nam Italijana i Spanjolca za sudije, otvorio pomocno igraliste i s tim adutom kupio utakmicu, ne moze Legea protiv Pume(Slovacka) i
Adidasa(Grcka).........................rekoh ja ``zivi bili pa vidjeli``
Fudbal je biznis, necemo mi ni baraza vidjeti...........a mi kakve smo budale dali bi zadnju marku za putovanje u Brazil, ovako cemo odnijeti te pare u kladionicu i stavljati na Talijane, Spanjolce, Francuze, Grke.....
Fudbal je biznis, necemo mi ni baraza vidjeti...........a mi kakve smo budale dali bi zadnju marku za putovanje u Brazil, ovako cemo odnijeti te pare u kladionicu i stavljati na Talijane, Spanjolce, Francuze, Grke.....
Last edited by tipico2 on 07/09/2013 00:16, edited 1 time in total.
- Šveđanin
#2384 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
A slika je tek posebna priča..zecko_kupuz wrote:Poslije par HD prenosa, vratili smo se na staru dobru analognu BHT.![]()
Slika užas, zvuk užas, ako imamo šansu pukne mikrofon od silne vike i tako to. A sve upotpunjeno lošom tekmom, nasmijanim Papetom i brbljivim Konjićem.
Jbte, oni u studiju udruženim snagama uzeli pravdati lošu igru. I voditelji i gosti i igrači. Fol loš dan, fol trebali smo zabiti na početku.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
-
last mohicans
#2385 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
To pape taktizira, da zajebe Kozaka, kao što je on nas večeras.Partijaner wrote:Što se tiče revanša, poručio je da neće mijenjati ekipu jer je ovo "najjača ekipa koju imamo".
- Kemal Malovčić
#2386 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Partijaner wrote:Što se tiče revanša, poručio je da neće mijenjati ekipu jer je ovo "najjača ekipa koju imamo".
- DonV
#2387 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Samoubistvo opet.Partijaner wrote:Što se tiče revanša, poručio je da neće mijenjati ekipu jer je ovo "najjača ekipa koju imamo".
Slovacki selektor napipao u prvom u drugom par rotaciju u sredini mogli smo i gore proci ali eto tako rece selektor da je ovo najjaci tim
Uvijek imao respekta vise prema protivniku nego zasl. ali Slovacke nista. A onda govori posle utakmice znao sam ja da su oni jaka rep.
Last edited by DonV on 07/09/2013 00:18, edited 1 time in total.
-
internazionale
#2388 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
[quote="cyprus"]Pape, jebemu, zašto? Zašto nam je trebao ničim izazvani epitet 'apsolutnog favorita'?
Haj to i nekako, al što se to moralo odraziti na pristup? Očito je da nam se po 1000-ti put pristup 'lako ćemo' obio oglavu... Pa zar Bošnjo stvarno ima pamćenje ko ribica (ko što na političkom podforumu imaju običaj reći)... Koliko je utakmica bilo u kojima meda nismo mogli samo zbog takvog jebenog pristupa? Danska, Srbija, Portugal 1, Portugal 2, Francuska, Slovačka itd... Koliko će nam se puta to još morat ponovit? Koliko?
To je ono što mi najviše ide na živce... Što uvijek u istu rupu upadamo... Jel sastavimo 2-3 pobjede zaredom - najjači smo na svijetu...
i meni su bile cudne ove najave prije utakmice kako smo favoriti, ovo ono...
jedino logicno objasnjenje je da je atmosfera u ekipi bila "potanka", pa da je pokusao da ih "digne"
i meni su bile cudne ove najave prije utakmice kako smo favoriti, ovo ono...
jedino logicno objasnjenje je da je atmosfera u ekipi bila "potanka", pa da je pokusao da ih "digne"
- noiserr
#2389 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ma sve su to profesionalni igrači, neče njima moral tako lako pasti. Sad mi i znamo šta nas čeka, u Slovačkoj.Mustang1 wrote:Mislio sam na psihicko stanje sad ce njih biti jebeno dignuti .. Kosarkasi su imali jos nesto gore i nista se ne bi promjenilo da u sred utakmice se par igraca nije naljutilo i zainatilo .. Da smo u drugom poluvremenu osutali 3 puta zabili bi ga .. Ali lopta uvijek ide na stranu pa u peterac .. Od toga nitsa nemanoiserr wrote:Pa nije tako loša utakmica bila. Posjed lopte 58%-42%. Samo to malo treba uštimati bolje.Mustang1 wrote:Jest baraz zagarantovan sa 2 pobjede .. Ali kako poslije ovoga ikoga pobjediti
- nKrkan
#2390 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ta ti ima smisla samo Grčka je Nike al to je još goretipico2 wrote:Rekao sam ja prije par dana da onaj Platini-mafijas ne dolazi dzaba u Zenicu, uvalio nam Italijana i Spanjolca za sudije, otvorio pomocno igraliste i s tim adutom kupio utakmicu, ne moze Legea protiv Pume(Slovacka) i
-
north
#2391 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Da se napokon složimo....izjava da smo jedni od najboljih u svijetu i da ćemo to svi večeras vidjeti je malo i tragikomična...hajmo biti pošteni, sa ovom grupom koja se lakša nije mogla izabrati, sa čim se mi trebamo toliko do neba dičiti osim odlične pobjede protiv Grčke....pa zar treba slaviti i u nebo okivati pobjede protiv Latvije i Litvanije i Lictensteina...ok, te ekipe smo trpali i to je lijepo, ali zar nam to daje dovoljno razloga da mislimo da smo u svijetu među najboljimcyprus wrote:Pape, jebemu, zašto? Zašto nam je trebao ničim izazvani epitet 'apsolutnog favorita'?Haj to i nekako, al što se to moralo odraziti na pristup? Očito je da nam se po 1000-ti put pristup 'lako ćemo' obio oglavu... Pa zar Bošnjo stvarno ima pamćenje ko ribica (ko što na političkom podforumu imaju običaj reći)... Koliko je utakmica bilo u kojima meda nismo mogli samo zbog takvog jebenog pristupa? Danska, Srbija, Portugal 1, Portugal 2, Francuska, Slovačka itd... Koliko će nam se puta to još morat ponovit? Koliko?
![]()
![]()
To je ono što mi najviše ide na živce... Što uvijek u istu rupu upadamo... Jel sastavimo 2-3 pobjede zaredom - najjači smo na svijetu... Pu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Previše sam razočaran, pa i bijesan, pa malo napamet rafalam, ne želim dalje udarati po nikome, sačekati taj utorak i vidjeti gdje smo i šta smo...
-
Korisničkoime
#2392 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Izjave i najave bilo kakav kontakt sa novinarima i sličnim Sušiću definitivno nije jača strana tu se slažem samo tako.ruud wrote:Jarane onda da je Pape strateg skonto bi nesto a ne Viscu umjsto Avdije, to ti je drug kloc umjesto kloca.Korisničkoime wrote:Dođe i taj vakat da ja branim Papeta drgi moj Pape na šta si spao. Ja sam valjda ovdje bio pljuvač svo vrijeme i vala kad ja kažem da nije kriv onda nijeruud wrote:Eto moj dedo, da mu dragi Allah da lijepi dzennet, je postavio takvu sredinu i dao izjavu
parafraziram
DA BEZ ZADNJEG VEZNOG CEMO IMATI PROBLEMA KAD IMAJU SLOVACI LOPTU, AL CE I ONI IMATI PROBLEMA KAD JE MI BUDEMO IMALI, JER SMO MI JEDNA OD NAJBOLJIH SVIJETSKIH EKIPA, TEHNICKI POTKOVANI I IMAT CEMO POSJED LOPTE OKO 70 % ..........
KO JE SAD LUUUUD ?.
Ljudi su igrali sa meni se čini dva def.vezna i igrali su kontre, polukontre kada imaš dva def.vezna od kojih jedan ne može da stigne protivnika a drugi se sam ne zna postaviti na ispravno mjesto i vazada ispada onda ti i nema koristi od def.veznog u ovakvoj tekmi. Što je Pape pokušao je da razbije njihovu dobru odbranu logika tipa nismo razbili odbranu sa izrazito ofanz.sredinom terena ali zato bi je razbili sa Zahirovićem je malo herava kao razvukli bi mi njih. Pa razvlačili smo ih preko krila kao što se i treba razvlačiti protivnik a ne sa def.veznim samo što su ovu tekmu dobili njihovi stoperi u vazdušnim duelima sa našim napadačima. Ponavljam se ima sve u postu stranicu dvije pozadi ko teravija
4-5-1 bi bila optimalna formacija za vecerasnju tekmu,
ja Papetov fudbalski kvalitet ne osporavam, kapa dole,
al je konj i kreten i idiot zbog svojih nebuloznih izjava i najava,
dno dna, i za to je GLAVNI KRIVAC za sve ovo !
Višća je daleko od kloca mislim da budemo jasni jesi li do sada odgledao sve utakmice repke uključujući prijateljske ako nisi da se dalje ne raspravljamo džabe. Momak je do sada u svakoj tekmi u kojoj je ušao napravio neki pomak dao neki impuls primjetilo se da je na rterenu ne znam ima li ukupno 90 minuta na terenu a upisao je dvije asistencije. Nije jbn Ronaldo i nije još za prvih 11 ali kao zamjena se do sada pokazao.
4-5-1 B.rusije dvomeči cijele prošle kvalifikacije nije se ni znalo da imamo napadače i to ne njegovom krivicom znači imali smo tu priči i protiv slabijih odbrana podbacili zamisli Džeku u zračnom duelu protiv obadva stopera.
Još ako dođe Cvrčak i kaže da Pape nije kriv onda se morate predati.
- antifascism
#2393 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Slovaci jedino imaju sansu za plasman ako nas jos jednom mlatnu, znaci ako odigramo X oni gube u Grckoj.Sheriff wrote:Ko' zna, mi mlatnemo slovacku tamo, slovaci mlatnu grcku u gostima...
jOj varijanti...Moze li neko to na tenane napisati, ko, sta, kako? Ne daj boze da kiksamo u utorak, kakvi bi nam rezultati odgovarali :/
I ne kontam zasto Grci uvijek zadnju utakmicu igraju? Onda mi neznamo jel nam treba X ili samo pobjeda.
Recimo Grci odigraju X sa Latvijom, onda bi i nama X bio dobar, ako grci pobjede nama je isto ili X ili izgubiti.
- omega369
#2394 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
I kao sto to obicno biva, kad se dignemo, a prvi put smo se digli, mi odmah ekspresno i padnemo. prvu mec loptu smo propustili, ostala je druga. samo je problem sto sada MORAMO pobjediti u Slovackoj.
Nevjerovatan je taj nas usud. sve se na kraju UVJEK svodi na tu jednu utakmicu. Po pravilu, vazda smo te utakmice kiksali...
Nevjerovatan je taj nas usud. sve se na kraju UVJEK svodi na tu jednu utakmicu. Po pravilu, vazda smo te utakmice kiksali...
-
Korisničkoime
#2395 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Momak je dobar bolji od Vršajevića, pokazao se i protiv L i protiv SAD nije da će biti uskoro u 1. postavi ali kao zamjena je do sada bio sasvim solidan za razliku od nekih drugih koji kako god okreneš ne pokažu ništa. Uostalom nisi mogao izabrati lika koji je manje kriv za poraz dobro osim ovih koji nikako nisu ni igrali.antifascism wrote:Ja neznam koji q Visca radi u reprezentaciji da ga izvines, HALO bolan DRUGA turska liga![]()
Vrsajevic je tu dok se ne proda.
- Partijaner
#2396 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Mene jede i ovo sto Grcka uvijek pobjedi sa 1:0. 
- BegA_
#2397 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Majko draga...Kemal Malovčić wrote:Partijaner wrote:Što se tiče revanša, poručio je da neće mijenjati ekipu jer je ovo "najjača ekipa koju imamo".
- agent_zero
#2398 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Neću puno, nemam ni snage, ni volje, a ni želje...
Samo par stvari:
1. Mrzim kad selektor i pojedini igrači unaprijed danima pune medije izjavama da ćemo sigurno pobjediti slovake, zabiti im tri gola i slične nebuloze!
2. Uvod ovog poraza se desio nakon katastrofalnog susreta protiv USA na koševu;
3. Igrači psihološki nisu oporavljeni od istog, niti isto tako psihološki pripremljeni za ovaj. Jedino za što su bili izgleda pripremljeni su bombastične izjave u medijima kako ćemo sigurno pobijediti. Pravljenje računa bez krčmara.
4. Selektor kaže zakazao napad. Jeste, ali je više zakazao srednji red, koji niti jedne smislene lopte ili akcije nije pripremio za taj isti napad (podbacili i pjana i miske totalno).
5. Mislim da nemamo više šanse za prvo mjesto, u najboljem slučaju i baraž da izvučemo.
Zasad toliko.
Samo par stvari:
1. Mrzim kad selektor i pojedini igrači unaprijed danima pune medije izjavama da ćemo sigurno pobjediti slovake, zabiti im tri gola i slične nebuloze!
2. Uvod ovog poraza se desio nakon katastrofalnog susreta protiv USA na koševu;
3. Igrači psihološki nisu oporavljeni od istog, niti isto tako psihološki pripremljeni za ovaj. Jedino za što su bili izgleda pripremljeni su bombastične izjave u medijima kako ćemo sigurno pobijediti. Pravljenje računa bez krčmara.
4. Selektor kaže zakazao napad. Jeste, ali je više zakazao srednji red, koji niti jedne smislene lopte ili akcije nije pripremio za taj isti napad (podbacili i pjana i miske totalno).
5. Mislim da nemamo više šanse za prvo mjesto, u najboljem slučaju i baraž da izvučemo.
Zasad toliko.
- Danguba
#2399 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Dosta ce vode proteci Bosnom dok ponovo napravimo ovakvu reprezentaciju. Bila ona dobra ili losa, nacekat cemo se bolje.
Treba ovo sacuvati i malo ih jos motivisati. Ako i ne odemo u Brazil, nista strasno. To je nas domet i ostat ce dugo dok se opet neke stvari ne poklope. I ovo sto su do sada napravili(svi skupa) je nesto iznad nasih realnih ocekivanja...samo smo se mi malo zanijeli...bit ce bolje.
Sretno im bilo u Zilinu. Nadam se pobjedi i da nam ide sve po loju kao do sada.

Treba ovo sacuvati i malo ih jos motivisati. Ako i ne odemo u Brazil, nista strasno. To je nas domet i ostat ce dugo dok se opet neke stvari ne poklope. I ovo sto su do sada napravili(svi skupa) je nesto iznad nasih realnih ocekivanja...samo smo se mi malo zanijeli...bit ce bolje.
Sretno im bilo u Zilinu. Nadam se pobjedi i da nam ide sve po loju kao do sada.
- agnostic_front
#2400 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Evo ga, nije nam dugo trebalo. Sutra će masoni i gušteri da budu krivi za poraz.tipico2 wrote:Rekao sam ja prije par dana da onaj Platini-mafijas ne dolazi dzaba u Zenicu, uvalio nam Italijana i Spanjolca za sudije, otvorio pomocno igraliste i s tim adutom kupio utakmicu, ne moze Legea protiv Pume(Slovacka) i