annoy wrote:_BataZiv_0809 wrote: Znam sta volis i spreman sam to zlorabiti![]()
![]()
Dobro, bit ću dobra

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
annoy wrote:_BataZiv_0809 wrote: Znam sta volis i spreman sam to zlorabiti![]()
![]()
Dobro, bit ću dobra

To nešto ko' Bosanska verzija Easy Ridera.Bloo wrote:kakav bi to roman bioEuridika wrote: Kako ja uvijek završim u nekoj jebenoj kombinaciji?
on the road with respo
dale cooper wrote:To nešto ko' Bosanska verzija Easy Ridera.Bloo wrote:kakav bi to roman bioEuridika wrote: Kako ja uvijek završim u nekoj jebenoj kombinaciji?
on the road with respo
mijau_BataZiv_0809 wrote:
Bloo wrote:dale cooper wrote:To nešto ko' Bosanska verzija Easy Ridera.Bloo wrote:kakav bi to roman bio
on the road with respo![]()
![]()
joj da i udrobljeno 9 1/2 i fear and loathing in LA
nisam jos ni počelaEuridika wrote:![]()
![]()
Što ste pustili mašti na volju...
Dirty minds think alike.Euridika wrote:
Što ste pustili mašti na volju...
dale cooper wrote:Dirty minds think alike.Euridika wrote:
Što ste pustili mašti na volju...![]()

a tebi kao mrsko biti u takvoj kombinaciji pa bi me zaustavila i na bradini da te opalimEuridika wrote: Kako ja uvijek završim u nekoj jebenoj kombinaciji?
Pa nije baš dotle došlo...supercali wrote:a tebi kao mrsko biti u takvoj kombinaciji pa bi me zaustavila i na bradini da te opalimEuridika wrote: Kako ja uvijek završim u nekoj jebenoj kombinaciji?
nije na bradini nego u blazujuEuridika wrote:Pa nije baš dotle došlo...supercali wrote:a tebi kao mrsko biti u takvoj kombinaciji pa bi me zaustavila i na bradini da te opalimEuridika wrote: Kako ja uvijek završim u nekoj jebenoj kombinaciji?
Definisite smjer i pravac, pocetak i kraj puta,supercali wrote:nije na bradini nego u blazujuEuridika wrote:Pa nije baš dotle došlo...supercali wrote: a tebi kao mrsko biti u takvoj kombinaciji pa bi me zaustavila i na bradini da te opalim
ja se dobrovoljno javljam u rezervni odred ,a zatreba pomoc .edo_79 wrote:Da se prisjetimo nekih strategija na ovu temu:
E'o dobitne strategije:
- Momci slušaj vamo, pogled na 7 sati, 6 udavača u čoporu u separeu, valjalo bi atakovat na njihov teritorijalni integritet, nepoderivost i nepromočivost.
- Uuuu, može. Fini komadi krtine u zoni poprsja i donjoleđne regije. Bato ti si strateg, komanduj kako da napadamo.
- Paz vam. Оne dvije s čela će nas bodi čekovati u startu. Тreba nam jedan razbijač, Ramke upadaj ti si moj čo'ek. I treba nam još jedan kojeg boli qrac za sve, sema upadaj. S4mpione ti imaš curu tako da i nemaš neki interes u atakovanju na teritorijalni integritet, nepoderivost i nepromočivost, ti uleti klizeći drugoj i one su amentubillah. Ona žuja je najbolja treba, njoji ćemo spičit ignore, teško da će ona dat nekom. Na preostale tri idemo Edo, klixo i ja. Koliko vidim sve zone su pokrivene.
- Konobar dajder po jedan vinjak svakom. Hajd eksirajte to i tekbir. Jen, dva, tri, i....!
- U pičkeeee!!!!!
![]()
![]()
Pripremi se sutra idemo al prije toga idemo na kafuEuridika wrote:@Bato, @dale cooper, @Edo, @Respo, @<i_svi_ostali_muški_koji_se_namiriše_na_Klix_Nightlife_slici>![]()
Šta bi od mora? Ja podigla pare za pečenje... a vi se ušutiste...
Pa ja bih se moro poda hitno .... a pečenje more komforno .... nisam se ja ušutio .... čekam sponzoraEuridika wrote:@Bato, @dale cooper, @Edo, @Respo, @<i_svi_ostali_muški_koji_se_namiriše_na_Klix_Nightlife_slici>![]()
Nemoj sutra, ne valja vrijeme...supercali wrote:Pripremi se sutra idemo al prije toga idemo na kafuEuridika wrote:@Bato, @dale cooper, @Edo, @Respo, @<i_svi_ostali_muški_koji_se_namiriše_na_Klix_Nightlife_slici>![]()
Ja sam sponzor za pečenje... i mogu finansirati gorivo za jednu vozilicu... a za ostale se vi utalite. Za spavanje ćemo u neki hostel, pansion... znaš ono, malo a jeftino... pa se poredamo k'o sardine svi u jednu sobu, bude nam fino toplo i svi se družimo...edo_79 wrote:Pa ja bih se moro poda hitno .... a pečenje more komforno .... nisam se ja ušutio .... čekam sponzoraEuridika wrote:@Bato, @dale cooper, @Edo, @Respo, @<i_svi_ostali_muški_koji_se_namiriše_na_Klix_Nightlife_slici>![]()
Samo loši ljudi... da...supercali wrote:Nema loseg vremena
Otto_13 wrote:Nemojte se brinut ba , ja cu vam donirat satore i mozete spavat i dernecit gdje god da hocete . Samo napiste dali za dvije ili vise osoba .
Ima jedan fazon . Zene znaju bit strasno sujetne . Fino je pogledate u okice onako blago telecim zacaranim pogledom i pocnete onako finim rijecima da opisujete njene okice crte lica . I kad vam bude nesto pricala gledajte u nju dok govori i malo se koncentrisite slusajte njenu pricu . Zene takodje vole da pricaju i ako pazljivo slusate sama ce vam reci kako da je oborite sa nogu