Kakvu Vrabac ima statistiku?
8 izgubljenih, jbte, trećinu naših izgubljenih je izgubio Vrabac
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ima losu ali zato je protiv Madjarske bio jedan od najboljih. Protiv Francuske u Skenderiji isto tako, protiv Slovenije na EP je bio odlican.....kada igra svoju poziciju i moze da se posveti odbrani Vrabac obicno bude vise nego solidan.Student_u_Ostavci wrote: ↑14/11/2022 22:08Kakvu Vrabac ima statistiku?
8 izgubljenih, jbte, trećinu naših izgubljenih je izgubio Vrabac![]()
swanfilter wrote: ↑14/11/2022 21:19Kakav bojkot??
Avdic, sina Samira mora igrati.
Mulic za 18. rođendan igra NBA utakmicu.
Da se ima kakvog pleja, a da se Vrabac i Gegic ne ubijaju, na nesto bi ovo i licilo ...
A, to sto spominjes bojkot. Sulejmanovicu svaka cast, al odigrao je dvi tekme za sjetiti se. Njega nema klupski godinama, a potpisuje za dobre ekipe jer mu repka daje priliku.
Atic? Isto, igrao je kada se nije znalo ocel nastaviti profesionalno, il ce plocice ljepiti. Al, on je svakako ogranicen ko franckuski balkon i njemu reci, budi zahvalan na pozivu, bezze je ...
Daj ne lupaj ziv bio....Lazic poslije Kamenjasa bio najbolji igrac protiv Madjarske, bio izvrstan protiv Francuske i Bugarske u Skenderiji. On je igrac srednje klase. Nije igrac na kojeg mozes ozbiljno racunati da ce napraviti neku prevagu. Jebi ga da igra protiv nas ne bi pogodio onu zadnju tricu u Skenderiji protiv Francuske.Piaty wrote: ↑14/11/2022 22:34 Da ponovim opet. Lazic igra protiv BiH pa nek se javi onaj dezurni pametnjakovic koji mi je j... sve kada sam ovo isto napisao za vrijeme jedne od nasih utakmica na prvenstvu.
Znaci, ili igra protiv BiH ili ce se desiti jednog dana naslov u fazonu " LAZIC: Kako sam prevario sve klubove i BH reprezentaciju da znam igrati kosarke".
Sulejmanovic je nepravedno kao i Penava zapostavljen na EP i ima razloga za frustraciju po tom pitanju ali te se stvari rjesavaju razgovorom. Nije Adis ni Obradovic ni Dule Vujosevic da zna igrati sa citavim rosterom ali ova dva igraca jednostavno u nasoj reprezentaciji moraju igrati jer nemamo boljih. Sto se tice Atica kod njega je opet suprotna situacija i imao je ogoromen kredite i kod Bosnica i kod Adisa ali on je jednostavno takav igrac koji moze da odluci ssvaku utakmicu ma protiv koga da se igra a moze i da zasere na najbanalnijim stvarima. U svakom slucaju sva trojica su neophodni nasoj reprezentaciji kao i Camppara koji je Robersonu svidjelo se to nama ili ne jedini moguci backup jer mi treceg nemamo posto je Talic vazda nesto povrijedjen.Vaya wrote: ↑14/11/2022 22:38swanfilter wrote: ↑14/11/2022 21:19
Kakav bojkot??
Avdic, sina Samira mora igrati.
Mulic za 18. rođendan igra NBA utakmicu.
Da se ima kakvog pleja, a da se Vrabac i Gegic ne ubijaju, na nesto bi ovo i licilo ...
A, to sto spominjes bojkot. Sulejmanovicu svaka cast, al odigrao je dvi tekme za sjetiti se. Njega nema klupski godinama, a potpisuje za dobre ekipe jer mu repka daje priliku.
Atic? Isto, igrao je kada se nije znalo ocel nastaviti profesionalno, il ce plocice ljepiti. Al, on je svakako ogranicen ko franckuski balkon i njemu reci, budi zahvalan na pozivu, bezze je ...
Pa upravo govorim za Atica i Sulejmanovica, navodno oni nesto pametuju, nadam se da to nece otici predaleko...
hrasno38 wrote: ↑14/11/2022 22:41Daj ne lupaj ziv bio....Lazic poslije Kamenjasa bio najbolji igrac protiv Madjarske, bio izvrstan protiv Francuske i Bugarske u Skenderiji. On je igrac srednje klase. Nije igrac na kojeg mozes ozbiljno racunati da ce napraviti neku prevagu. Jebi ga da igra protiv nas ne bi pogodio onu zadnju tricu u Skenderiji protiv Francuske.Piaty wrote: ↑14/11/2022 22:34 Da ponovim opet. Lazic igra protiv BiH pa nek se javi onaj dezurni pametnjakovic koji mi je j... sve kada sam ovo isto napisao za vrijeme jedne od nasih utakmica na prvenstvu.
Znaci, ili igra protiv BiH ili ce se desiti jednog dana naslov u fazonu " LAZIC: Kako sam prevario sve klubove i BH reprezentaciju da znam igrati kosarke".
Ma srednja klasa koja dobro odigra ako je u ekipi pet igraca koji nesto vrijede. Ni on ni Vrabac nisu igraci koji mogu voditi ekipu za razliku recimo od Gegica i Atica ali ako ih postavis na njihova mjesta i das im da igraju svoju igru oni ce to korektono odraditi.swanfilter wrote: ↑14/11/2022 23:05Lupa lik ...hrasno38 wrote: ↑14/11/2022 22:41
Daj ne lupaj ziv bio....Lazic poslije Kamenjasa bio najbolji igrac protiv Madjarske, bio izvrstan protiv Francuske i Bugarske u Skenderiji. On je igrac srednje klase. Nije igrac na kojeg mozes ozbiljno racunati da ce napraviti neku prevagu. Jebi ga da igra protiv nas ne bi pogodio onu zadnju tricu u Skenderiji protiv Francuske.
Lazic je skolski igrac. Upotrebi ga, odradice svoje ...
Aticu se pise na kredu jos iz vakta AEKA. Nesto kod Bajica proigrao, al danas vec sve po starom ..hrasno38 wrote: ↑14/11/2022 22:46Sulejmanovic je nepravedno kao i Penava zapostavljen na EP i ima razloga za frustraciju po tom pitanju ali te se stvari rjesavaju razgovorom. Nije Adis ni Obradovic ni Dule Vujosevic da zna igrati sa citavim rosterom ali ova dva igraca jednostavno u nasoj reprezentaciji moraju igrati jer nemamo boljih. Sto se tice Atica kod njega je opet suprotna situacija i imao je ogoromen kredite i kod Bosnica i kod Adisa ali on je jednostavno takav igrac koji moze da odluci ssvaku utakmicu ma protiv koga da se igra a moze i da zasere na najbanalnijim stvarima. U svakom slucaju sva trojica su neophodni nasoj reprezentaciji kao i Camppara koji je Robersonu svidjelo se to nama ili ne jedini moguci backup jer mi treceg nemamo posto je Talic vazda nesto povrijedjen.
Ma imao je i on dobrih partija recimo protiv Slovenije na EP i bio je peti igrac po ucinku ukupno na EP. Cinjenica je da je Penava puno korisniji igrac i od Atica i od Lazica i od Vrapca a nije jos uvijek dobio pravu priliku. Mene je cudilo da mu ni Bossnic nije davao prave prilike. Evo tek sad u ov dvije utakmice je dobio pravu priliku i opravdo je pogotovo veceras sa 10 poena i 8 skokova i jednom asistencijom.swanfilter wrote: ↑14/11/2022 23:09Aticu se pise na kredu jos iz vakta AEKA. Nesto kod Bajica proigrao, al danas vec sve po starom ..hrasno38 wrote: ↑14/11/2022 22:46
Sulejmanovic je nepravedno kao i Penava zapostavljen na EP i ima razloga za frustraciju po tom pitanju ali te se stvari rjesavaju razgovorom. Nije Adis ni Obradovic ni Dule Vujosevic da zna igrati sa citavim rosterom ali ova dva igraca jednostavno u nasoj reprezentaciji moraju igrati jer nemamo boljih. Sto se tice Atica kod njega je opet suprotna situacija i imao je ogoromen kredite i kod Bosnica i kod Adisa ali on je jednostavno takav igrac koji moze da odluci ssvaku utakmicu ma protiv koga da se igra a moze i da zasere na najbanalnijim stvarima. U svakom slucaju sva trojica su neophodni nasoj reprezentaciji kao i Camppara koji je Robersonu svidjelo se to nama ili ne jedini moguci backup jer mi treceg nemamo posto je Talic vazda nesto povrijedjen.
Dobro se sjećam akcije protiv Mađarske pred kraj, stisnuše Sanija Mađari i odmah diže dribling. To je problem. Zamisli kako bi to tek izgledalo protiv Francuza koji su puno fizikalnije igrali i nerijetko full court presing...
Gdje je puno baba kilava su djeca.swanfilter wrote: ↑14/11/2022 22:26 Kod nas Bosna ne radi 15 godina. Sto je SRAMOTA za Sa kao grad i Kanton.
Evo crnogorci navijaju da se Kamenjas kazni od strane Buducnosti:canvra888 wrote: ↑15/11/2022 12:15 https://www.facebook.com/10006298334118 ... /?sfnsn=mo
Kameni gigant!
Isto bi postupio i svaki igrac Crne Gore i svaki igrac na svijetu kojem zaista znaci igrati za svoju zemlju.giovanni008 wrote: ↑15/11/2022 21:46Evo crnogorci navijaju da se Kamenjas kazni od strane Buducnosti:canvra888 wrote: ↑15/11/2022 12:15 https://www.facebook.com/10006298334118 ... /?sfnsn=mo
Kameni gigant!
https://www.vijesti.me/sport/kosarka/63 ... /komentari
Mozda kosarkaski savez Bosne i Hercegovine nije trebao izlaziti sa ovakvom informacijom, koja daje povod da kazni Kamenog!