Nope , dodatni modul nema nista sa paketima , platit ces za njega kao da je to drugi stan, dakle start paket je 3KM , osnovni je 5KM , prosireni 10KM ...Webamaster Dub wrote:Dakle ako bi uzeo dodatni modul uz njega ide i prošireni paket uz onaj osnovni?Benq wrote:
A sto se tice Family paketa , svakako u njemu dolazi prosireni paket.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Benq
#23326 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Benq
#23327 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jbg drug tako je kako je , zvao sam da provjerim za drugaricu ,raspitao se i tako mi rekose. Dakle ti mozes uzeti koji god hoces paket , npr Trio Grande Family i jedan modul , to ces da platis 56,9KM , eh ako hoces dodatni modul za drugi tv , onda ces i kanale platiti po vazecem cjenovniku , 3-5-10... sto znaci da u slucaju ako hoces iste kanale na oba tv-a (posto family paket ima prosireni paket kanala) , placat ces 56,9 + 18KM (start-osnovni-prosireni) i izadje te 74,9KM mjesecno Family paket.Webamaster Dub wrote: Pa nisu normalni istu uslugu da plaćam 2 puta, nećemo tako dino bogami, nećemo tako...
Naravno imas ti opciju da izaberes samo neki od paketa kanala za drugi modul , ne mora biti sve isto kao na prvom modulu.
- avaks
#23328 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
25KM je jednokratno zamjena resivera za modul. Imaš kanale kao i na resiveru odnosno uključeno u paket.
Sve ostale kombinacije, resiver-modul, modul-modul, 3 modula, za svaki sljedeći plaćaš koje kanale hoćeš i to je to, nema pametovanja.
Primjera radi:
Imaš Trio Grande Family koji uključuje prošireni paket, imaćeš ga na resiveru, nećeš doplaćivati ništa jer je uključeno u paket. Odlučio si zamijeniti resiver za modul, potpišeš novi ugovor ili uzmeš neki skuplji paket i onda poklanjaju modul (resiver ti uzmu), ili jednokratno platiš 25KM (što sam ja uradio) i ne produžiš ugovor niti plaćaš išta dodatno. S modulom iste kanale imaš i ne doplaćuješ ništa, znači prošireni i to je to.
Ako hoćeš još jedan modul, na drugi TV, nemaš opciju kao s resiverom da plaćaš 3,5KM pa imaš sve kanale nego recimo za start paket 3KM ili prošireni moraš plaćati 10KM i to ti je to. Evo cjenovnik:
http://telemach.ba/D3+-+digitalna+telev ... v_start2=0
Fakat ne znam što se komplikuje toliko, kome se ne sviđa neka ostane na resiveru i ćao. Ako hoćeš za 3,5KM ima D3 kuća i imaš dva resivera sa istim kanalima.
Sve ostale kombinacije, resiver-modul, modul-modul, 3 modula, za svaki sljedeći plaćaš koje kanale hoćeš i to je to, nema pametovanja.
Primjera radi:
Imaš Trio Grande Family koji uključuje prošireni paket, imaćeš ga na resiveru, nećeš doplaćivati ništa jer je uključeno u paket. Odlučio si zamijeniti resiver za modul, potpišeš novi ugovor ili uzmeš neki skuplji paket i onda poklanjaju modul (resiver ti uzmu), ili jednokratno platiš 25KM (što sam ja uradio) i ne produžiš ugovor niti plaćaš išta dodatno. S modulom iste kanale imaš i ne doplaćuješ ništa, znači prošireni i to je to.
Ako hoćeš još jedan modul, na drugi TV, nemaš opciju kao s resiverom da plaćaš 3,5KM pa imaš sve kanale nego recimo za start paket 3KM ili prošireni moraš plaćati 10KM i to ti je to. Evo cjenovnik:
http://telemach.ba/D3+-+digitalna+telev ... v_start2=0
Fakat ne znam što se komplikuje toliko, kome se ne sviđa neka ostane na resiveru i ćao. Ako hoćeš za 3,5KM ima D3 kuća i imaš dva resivera sa istim kanalima.
-
kakaljin
#23329 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@telemach
Pitanje: Koliko cu placati pretplatu na duo net grande extra sa 3 cam modula? Jeli cijena 65,90 KM + 6 KM dva modula ili je neka druga cijena? Svi kanali na sva 3 modula
Pitanje: Koliko cu placati pretplatu na duo net grande extra sa 3 cam modula? Jeli cijena 65,90 KM + 6 KM dva modula ili je neka druga cijena? Svi kanali na sva 3 modula
-
kakaljin
#23330 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To je nagadjanje, a kada @telemach odgovori to je zvanicno.Webamaster Dub wrote:odgovorio ti čovjek iznadkakaljin wrote:@telemach
-
nekkem
#23331 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije nagađanje nego ono što telemach nudi kao uslugu i što su već nekoliko puta i sami napisali ovdje, samo raja ne čita starije postove.kakaljin wrote:To je nagadjanje, a kada @telemach odgovori to je zvanicno.Webamaster Dub wrote:odgovorio ti čovjek iznadkakaljin wrote:@telemach
-
Kralj Tvrtko I.
#23332 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Samo da pohvalim Telemach podrsku na forumu, kao i njegove kolege u Sarajevu.
Jeste da im je jedini problem "serviseri" koji nisu bas obuceni sa novim tehnologijama ali sto se tice telefonske i podrske putem foruma, maila i sl. svaka cast. Uradite obuku servisera na terenu, prosirite se na cijelu teritoriju BiH i bicete najjaci.
Jeste da im je jedini problem "serviseri" koji nisu bas obuceni sa novim tehnologijama ali sto se tice telefonske i podrske putem foruma, maila i sl. svaka cast. Uradite obuku servisera na terenu, prosirite se na cijelu teritoriju BiH i bicete najjaci.
- avaks
#23333 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jbt ovo ko nuklearna fizika da je... Plaćaš cijenu za duo net grande extra koliko god je (79,9KM osim ako nisi u ovoj akciji), za prvi modul sam ti rekao kako stvari stoje, ako prelaziš na skuplji paket dobiješ ga za dž, ako ne, zamjena resivera 25KM.kakaljin wrote:To je nagadjanje, a kada @telemach odgovori to je zvanicno.Webamaster Dub wrote:odgovorio ti čovjek iznadkakaljin wrote:@telemach
Druga dva modula plaćaš dodatno kanale koje hoćeš, znači da bi imao sve kanale na sve tri modula plaćaš:
79,9KM paket (uključen taj prvi modul), drugi modul - prošireni paket 10KM+ HBO Premium 12KM, treći modul - prošireni paket 10KM + HBO Premium 12KM.
Sve zajedno: 79,9KM + 22KM + 22KM = 123,9KM mjesečno (ne računajući akcije uz koje je sve jeftinije).
Pogledaj cjenovnike i ne treba ti nikakva gatara niti Telemach da ti to sabira ili?!
Ako hoćeš 3 resivera i sve kanale plaćaš 79,9KM paket + 3,5KM D3 kuća odnosno 83,4KM mjesečno za sve pa ti vidi šta ti se isplati!
- typeOnegative
#23334 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
jel se kome ko ima modul i pravio je svoju listu i raspored kanala danas poremetilo sve ? Danas sam povilenio , jučer sam potrošio nekoliko sati da napravim kako mi paše , danas upalim TV i ko da nisam ništa ni radio aaaaaaaaa
sad moram sve ponovo , nadam se zadnji put
Telemach , da niste radili kakav refresh programa ili tako nešto , jer je sve drugačije nego što je jučer bilo nakon što sam preskenirao TV ? i brate mogao bi biti malo smisleniji raspored kad se programi poslože ko na analognoj ili na risiveru , regionalni pa filmski pa ovi pa oni , a ne ovo , mtv pa sk , pa dokumentarni a pa neki regionalni
Telemach , da niste radili kakav refresh programa ili tako nešto , jer je sve drugačije nego što je jučer bilo nakon što sam preskenirao TV ? i brate mogao bi biti malo smisleniji raspored kad se programi poslože ko na analognoj ili na risiveru , regionalni pa filmski pa ovi pa oni , a ne ovo , mtv pa sk , pa dokumentarni a pa neki regionalni
- supercali
#23335 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
1 stavim rai 2 stavim hustler 3 dorcel 4 private 5 pink erotic ostalo kako je poredano svejedno mi 
- typeOnegative
#23336 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
supercali wrote:1 stavim rai 2 stavim hustler 3 dorcel 4 private 5 pink erotic ostalo kako je poredano svejedno mi
hahahaha dobar dobar
- Benq
#23337 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
supercali wrote:1 stavim rai 2 stavim hustler 3 dorcel 4 private 5 pink erotic ostalo kako je poredano svejedno mi
- avaks
#23339 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma ja konto da redam i na kraju odustao baš zbog takvih stvari 
Da ne bih gubio par sati svaki put, listu favorita koji se prate i ćao. A vala poredano je i kod mene s brda s dola. Prvi mi je B92 info koliko sam upratio, valjda je po frekvenciji prvi
Da ne bih gubio par sati svaki put, listu favorita koji se prate i ćao. A vala poredano je i kod mene s brda s dola. Prvi mi je B92 info koliko sam upratio, valjda je po frekvenciji prvi
- supercali
#23340 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kad su ukidali sct ja sam plako ko ona za merkatorom
- seketa88
#23341 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kad možemo očekivati da Telemach ubaci svoje pakete na VKT 
- typeOnegative
#23342 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eee kolega , nema meni ali imaju neki koji su mi zbog toga popili krv na slamku jučer kad je ugrađenoWebamaster Dub wrote:šta ima veze kakav je raspored kanala, ja samo znam da su crtani od 170-174, SCIFI 58, HBO HD i Cinemax od 320-324 i SK ostalo i ne gledamavaks wrote:Ma ja konto da redam i na kraju odustao baš zbog takvih stvari
- typeOnegative
#23343 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hahahaha baš tako
Još kad rekoše danas kako opet nije poslagano a juče se ****** s tim dva tri sata aaaaaaaaa htio sam iscjepat i TV i modul
Još kad rekoše danas kako opet nije poslagano a juče se ****** s tim dva tri sata aaaaaaaaa htio sam iscjepat i TV i modul
-
badmir
#23344 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Webamaster Dub wrote:jel neko zna hoće li biti zatamnjenje na RTS_ovima da pogledam tekmu albanija-srbija?
Izgleda da ce biti utakmica na PTPC
- Maharadza
#23345 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Živio Guardian i slobodarCka šumSka zauvijek - Pederacija dok mora!badmir wrote:Webamaster Dub wrote:jel neko zna hoće li biti zatamnjenje na RTS_ovima da pogledam tekmu albanija-srbija?
Izgleda da ce biti utakmica na PTPC
-
kakaljin
#23346 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zaboravio si HD paket, znaci jos bi platio dodatno 16 KM, tj ukupno bi placao 139,90 KM da bi gledao isti paket na tri tv-a sa modulimaavaks wrote:Jbt ovo ko nuklearna fizika da je... Plaćaš cijenu za duo net grande extra koliko god je (79,9KM osim ako nisi u ovoj akciji), za prvi modul sam ti rekao kako stvari stoje, ako prelaziš na skuplji paket dobiješ ga za dž, ako ne, zamjena resivera 25KM.kakaljin wrote:To je nagadjanje, a kada @telemach odgovori to je zvanicno.Webamaster Dub wrote: odgovorio ti čovjek iznad
Druga dva modula plaćaš dodatno kanale koje hoćeš, znači da bi imao sve kanale na sve tri modula plaćaš:
79,9KM paket (uključen taj prvi modul), drugi modul - prošireni paket 10KM+ HBO Premium 12KM, treći modul - prošireni paket 10KM + HBO Premium 12KM.
Sve zajedno: 79,9KM + 22KM + 22KM = 123,9KM mjesečno (ne računajući akcije uz koje je sve jeftinije).
Pogledaj cjenovnike i ne treba ti nikakva gatara niti Telemach da ti to sabira ili?!
Ako hoćeš 3 resivera i sve kanale plaćaš 79,9KM paket + 3,5KM D3 kuća odnosno 83,4KM mjesečno za sve pa ti vidi šta ti se isplati!
plus 75 KM dati uz prvi racun instalaciju 3 modula
Ako je tako pa oni nisu normalni
-
NediM17
#23347 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da mi je ko pricao da cu stati u odbranu Telemach-a ne bih vjerovao... Ali vidim da ih u zadnjih par stranica raja stalno maltretira oko nekih gluposti vezano za modul, a koje nemaju veze sa modulom.typeOnegative wrote:jel se kome ko ima modul i pravio je svoju listu i raspored kanala danas poremetilo sve ? Danas sam povilenio , jučer sam potrošio nekoliko sati da napravim kako mi paše , danas upalim TV i ko da nisam ništa ni radio aaaaaaaaa![]()
Opet moram napisati, shvatite jednu stvar. Telemach je samo odgovoran da vam isporuci signal i da njihov modul taj signal dekodira. Dakle, ako vam TV sporo salta kanale, ne mozete uci u listu, vidite samo trenuti sadrzaj EPG-a, ne mozete napraviti listu kanala, ili nesto deseto, to nema nikakve veze sa Telemach-om, nego samo i iskljucivo sa vama i vasim TV-om.
I evo da ti odgovorim kod mene se kanali nisu pomakli, dakle definitivno nije do Telemach-a.
- Maharadza
#23348 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma raja jednostavno ne konta da MODUL NIJE ISTO ŠTO I RESIVER tj. modul samo OTKLJUČAVA kanale dok je za SVE OSTALO isključivo TV "odgovoran"! Naravno, ovdje su sada u prednosti oni sa smartTV uređajima a koje naravno ne možeš porediti sa starijim telkama!NediM17 wrote:Da mi je ko pricao da cu stati u odbranu Telemach-a ne bih vjerovao... Ali vidim da ih u zadnjih par stranica raja stalno maltretira oko nekih gluposti vezano za modul, a koje nemaju veze sa modulom.typeOnegative wrote:jel se kome ko ima modul i pravio je svoju listu i raspored kanala danas poremetilo sve ? Danas sam povilenio , jučer sam potrošio nekoliko sati da napravim kako mi paše , danas upalim TV i ko da nisam ništa ni radio aaaaaaaaa![]()
Opet moram napisati, shvatite jednu stvar. Telemach je samo odgovoran da vam isporuci signal i da njihov modul taj signal dekodira. Dakle, ako vam TV sporo salta kanale, ne mozete uci u listu, vidite samo trenuti sadrzaj EPG-a, ne mozete napraviti listu kanala, ili nesto deseto, to nema nikakve veze sa Telemach-om, nego samo i iskljucivo sa vama i vasim TV-om.
I evo da ti odgovorim kod mene se kanali nisu pomakli, dakle definitivno nije do Telemach-a.
-
shandrprcSA
#23349 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
bas i ne otkljucava iako bi trebao...Maharadza wrote:Ma raja jednostavno ne konta da MODUL NIJE ISTO ŠTO I RESIVER tj. modul samo OTKLJUČAVA kanale dok je za SVE OSTALO isključivo TV "odgovoran"!NediM17 wrote:Da mi je ko pricao da cu stati u odbranu Telemach-a ne bih vjerovao... Ali vidim da ih u zadnjih par stranica raja stalno maltretira oko nekih gluposti vezano za modul, a koje nemaju veze sa modulom.typeOnegative wrote:jel se kome ko ima modul i pravio je svoju listu i raspored kanala danas poremetilo sve ? Danas sam povilenio , jučer sam potrošio nekoliko sati da napravim kako mi paše , danas upalim TV i ko da nisam ništa ni radio aaaaaaaaa![]()

-
AnonymousBIH
#23350 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I meni stigao modul, sve za 10. Brojevi kanala su isti kao i na resiveru, tako da ... Definitivno brže, bolje i kvalitetnije.