Jemen

Post Reply
sarajevoxxxx

#2326 Re: Jemen

Post by sarajevoxxxx »

Co0l wrote:
Challenger__ wrote:Ne učešće nego obim učešća. Tako sam jasno i glasno napisao.

Kliberenje nikad nije bilo "argument".
Kad sve propadne,hvatas se za slamku,ha?Tanko,tanko.
Potpuno je nebitno koliko je egipatsko ucesce po obimu.Sve i da je samo jedan egipatski metak ispaljen na Jemen,a nije samo toliko,to je dovoljno jer je u ovom slucaju simbolika ucesca daleko vaznija od obima.To je i najvecem neznalici jasno.A po obimu su iza Saudije najvazniji ucesnik koalicije.Ako ocekujes da ti neko daje statistiku ucesca u operaciji koja je jos uvijek u toku pao si sa kontraargumentacijom i nize nego sto je uobicajeno od tebe.

P.S.Repostovo si 'izvor' na kojem pise da ni jedan egipatski avion ne ucestvuje u operaciji.Dakle i samo ucesce si time doveo u pitanje a ne samo obim.
Cheli je u pravu, Egipta nema u Koaliciji nikako, ja pratim dešavanja, koliko znam oni ni jedan zračni udar nisu izveli.

Oni su dio potrebnog dekora, Sisi nije imao izbora i mora je pristati da Saudija manipuluše sa egipatskim učešćem u Koaliciji.

A i to je i više nego dovoljno, tj. nema ni potrebe za egipatskim udarima, ljudstvom, ili municijom.
Fantassin

#2327 Re: Jemen

Post by Fantassin »

Challenger__ wrote:Fantassin i Nesanica uopšte nisu svjesni da su na istoj strani sa Sa'voxom.
Afkors :mrgreen: SA radi kako treba a to jeste slusa zapad.Zato smiju da tuku manje oko sebe.A Iran jednako kao i SA uplice prste u poslove Jemena... kao sto se to radi i u Siriji ... samo su razlicite strane favorizirane .
Challenger__

#2328 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

Challenger__ wrote:- Najgori dan u dosadašnjoj USA backed saudijskoj agresiji na Jemen. Preko 100 vazdušnih napada, veliki obim razaranja i ljudskih žrtava. Razorena i predsjednička palata bivšeg predsjednika Abdullaha Saleha. Huti spremni na primirje a bivši predsjednik Saleh, pored ruševina palate najavio i zvaničnu koaliciju sa Hutima.

AJB
Ali Abdullah Saleh (Ali Abdulah Salih) pored ruševina svoje kuće/rezidencije:

Image
Fantassin

#2329 Re: Jemen

Post by Fantassin »

Iza Kuce 20 Huta sa Kalasima...normalno da prica ono sto je njima na vodenicu ;-)
Co0l

#2330 Re: Jemen

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:Još 2012 smo konstatovali da su cionisti, vahabisti i usa-intervencionisti tri stuba jedne te iste politike. Kao što smo konstatovali da su ekstremni neoliberalizam, još ekstremniji neokonzervativizam i ekstremni vahabizam komplementarni, srodni, u osnovi isti. Nema potrebe da se to potvrđuje dizanjem prsta.

:wink:
Vidi ga sto se persira :D
Co0l

#2331 Re: Jemen

Post by Co0l »

sarajevoxxxx wrote: Cheli je u pravu, Egipta nema u Koaliciji nikako, ja pratim dešavanja, koliko znam oni ni jedan zračni udar nisu izveli.

Oni su dio potrebnog dekora, Sisi nije imao izbora i mora je pristati da Saudija manipuluše sa egipatskim učešćem u Koaliciji.

A i to je i više nego dovoljno, tj. nema ni potrebe za egipatskim udarima, ljudstvom, ili municijom.
Cheli uopste nije ni svjestan da je na istoj strani sa Sav'oxom. :D
Challenger__

#2332 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

To nije bilo samo moje mišljenje. Otud plural.
Co0l

#2333 Re: Jemen

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:
To nije bilo samo moje mišljenje. Otud plural.
Ejs :D
David Icke i Dževdo Galijasevic se ne pikaju.
Challenger__

#2334 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

Koji si ti šupljak, smutljivac i lažov, malo je reći.

______
sarajevoxxxx

#2335 Re: Jemen

Post by sarajevoxxxx »

Challenger__ wrote:
Challenger__ wrote:- Najgori dan u dosadašnjoj USA backed saudijskoj agresiji na Jemen. Preko 100 vazdušnih napada, veliki obim razaranja i ljudskih žrtava. Razorena i predsjednička palata bivšeg predsjednika Abdullaha Saleha. Huti spremni na primirje a bivši predsjednik Saleh, pored ruševina palate najavio i zvaničnu koaliciju sa Hutima.

AJB
Ali Abdullah Saleh (Ali Abdulah Salih) pored ruševina svoje kuće/rezidencije:

Image
Izgubljen u vremenu i prostoru.40 godina bio predsjednik Jemena, sada bi kao trebalo da nešto znači što mu je jedan od milion njegovih objekata sravnjen sa zemljom.

Milioni Jemenaca su decenijama sanjali upravo ovaj prizor, Ali Saliha kako stoji pored svog sravnjenog objekta.Došao đavo po svoje.
Co0l

#2336 Re: Jemen

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:Koji si ti šupljak, smutljivac i lažov, malo je reći.

______
Kad ti dokazani lazov kaze da si lazov,znas da si na pravoj strani :thumbup:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2337 Re: Jemen

Post by japin_mutapi »

da nisu čeli i sa-x jedan te isti lik a ove diskusije "između njih" neki eksperiment
ono na početku potpuno suprotni stavovi da bi se polako počeli približavati i u jednom momentu se usaglasili a onda krenuli u suprotnom pravcu - da bi na kraju čeli zastupao teze koje je sa-x zastupao na početku i obratno

maske su pale
Challenger__

#2338 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

Co0l wrote:Kad ti dokazani lazov kaze da si lazov,znas da si na pravoj strani :thumbup:
Nesretna, tužna pojavo... :) Kakve veze ona misao ima sa Ickom ili Galiješevićem? Čitaš li ti sebe? Uopšte ne daješ doprinos temi nego kao opsjednut pokušavaš da diskrdituješ neistomišljenike. Personalizuješ raspravu jer si bolestan od mržnje. A mržnja te vodi ka tvojim favoritima, zločincima širom planete. Jadno, patetično stvorenje.

:)
sarajevoxxxx wrote:Milioni Jemenaca su decenijama sanjali upravo ovaj prizor, Ali Saliha kako stoji pored svog sravnjenog objekta.Došao đavo po svoje.
Stavi i Saude na listu, nećeš pogriješiti.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2339 Re: Jemen

Post by japin_mutapi »

Challenger__ wrote:
sarajevoxxxx wrote:Milioni Jemenaca su decenijama sanjali upravo ovaj prizor, Ali Saliha kako stoji pored svog sravnjenog objekta.Došao đavo po svoje.
ko su bili saudi - saudi su bili dobri i pošteni ljudi koji su nam donijeli mir i slobodu
a ko su bili huti - huti su bili babo, dajdža, amidža, tetak ...
Challenger__

#2340 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

A sad, dajte da se držimo teme. Prepustimo nebitne personalizacije malim, sitnim ljudima. Sitnim dušicama.
Fantassin

#2341 Re: Jemen

Post by Fantassin »

japin_mutapi wrote:
Challenger__ wrote:
ko su bili saudi - saudi su bili dobri i pošteni ljudi koji su nam donijeli mir i slobodu
a ko su bili huti - huti su bili babo, dajdža, amidža, tetak ...
Ispade sad odjednom Huti vecinsko stanovnistvo :mrgreen:
Co0l

#2342 Re: Jemen

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:
Co0l wrote:Kad ti dokazani lazov kaze da si lazov,znas da si na pravoj strani :thumbup:
Nesretna, tužna pojavo... :) Kakve veze ona misao ima sa Ickom ili Galiješevićem? Čitaš li ti sebe? Uopšte ne daješ doprinos temi nego kao opsjednut pokušavaš da diskrdituješ neistomišljenike. Personalizuješ raspravu jer si bolestan od mržnje. A mržnja te vodi ka tvojim favoritima, zločincima širom planete. Jadno, patetično stvorenje.

:)
Naravno da ima veze sa spomenutim dvojcem,ne samo ona misao nego i vecina tvojih upisa jer zastupas slicne teorije zavjera poput prvog a sluzis za ismijavanje na forumu poput drugog.Tebe ne mora niko diskreditovati,sam to radis sasvim pristojno.
Ko je pun mrznje,jadan i tuzan najbolje se moze vidjeti iz redova punih gorcine,jada i nicim izazavanih kvalifikacija koje pise.Al',ko o cemu,kurva o postenju :lol:
Challenger__

#2343 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

Opet personalizacije... :) Opet spin u funkciji laži... :) Patetična mrziteljska pojava umislila da je ideološka/vjerska policija u virtuelnom "hilafetu". Evo misli, u cjelini:
Još 2012 smo konstatovali da su cionisti, vahabisti i usa-intervencionisti tri stuba jedne te iste politike. Kao što smo konstatovali da su ekstremni neoliberalizam, još ekstremniji neokonzervativizam i ekstremni vahabizam komplementarni, srodni, u osnovi isti. Nema potrebe da se to potvrđuje dizanjem prsta.
Očekujem od patetične sitne duše da sada podupre svoju tezu citatima "Icka i Dž. Galijaševića".
Challenger__

#2344 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

Znači, misao, tema (Jemen) a ne forumaši. Koga boli racq za tvoje/vaše emocije prema meni ili bilo kome drugom. Misao, ideja, tema.

_____
Co0l

#2345 Re: Jemen

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:Opet personalizacije... :) Opet spin u funkciji laži... :) Patetična mrziteljska pojava umislila da je ideološka/vjerska policija u virtuelnom "hilafetu". Evo misli, u cjelini:
Još 2012 smo konstatovali da su cionisti, vahabisti i usa-intervencionisti tri stuba jedne te iste politike. Kao što smo konstatovali da su ekstremni neoliberalizam, još ekstremniji neokonzervativizam i ekstremni vahabizam komplementarni, srodni, u osnovi isti. Nema potrebe da se to potvrđuje dizanjem prsta.
Očekujem od patetične sitne duše da sada podupre svoju tezu citatima "Icka i Dž. Galijaševića".
Ja svo vrijeme pricam o tome da su ti stavovi slicni ili isti spomenutim ublehama a ti pricas o mojoj licnosti i etiketiras mene.I onda ti mene optuzis za personalizaciju :lol: Zaista,ko o cemu,kurva o postenju.
Bilo bi gubljenje vremena traziti citate ove dvojice i porediti ih sa tvojim kad svako ko zna o kojim likovima se radi i ko je citao tvoje upise zna da se radi o istom sranju,samo drugom pakovanju.A ti bi ionako i dalje,da te parafraziram,furo svoju pricu.
Po ko zna koji put-nema niko nikakve emocije prema tebi a kamoli da te neko mrzi,ne laskaj si,nisi toliko bitan.jedino sto ti se pocesto dobro ismiju ljudi,to je sve.
Challenger__

#2346 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

Jedan bulazni o gušterima a drugi uopšte nema u fokusu kritiku cionizma. Jasno, ti si mala, lažljiva, od mržnje bolesna pojava.

Challenger__

#2347 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

A sad se bavi temom (Jemen). Pričaj nam o egipatskim avionima nad Jemenom.

______
Novak20

#2348 Re: Jemen

Post by Novak20 »

Posljedice agresije i dvostrukih standarda... 18+

https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphot ... e=55CA132A
Challenger__

#2349 Re: Jemen

Post by Challenger__ »

Novak20 wrote:Posljedice agresije i dvostrukih standarda... 18+

https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphot ... e=55CA132A
Sad će bolesnik doći sa pričom da su to Sisijeve žrtve. Pazi sad.

Co0l

#2350 Re: Jemen

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:Jedan bulazni o gušterima a drugi uopšte nema u fokusu kritiku cionizma. Jasno, ti si mala, lažljiva, od mržnje bolesna pojava.

Eto,vidis da i sam znas pronaci slicnosti sa spomenutim dvojcem :thumbup:
Post Reply