Telemach wrote: ↑14/07/2024 14:07
Hakiz wrote: ↑14/07/2024 12:04
Zbog čega Pink Movies ne radi kako treba, zapinje, gubi sliku itd? Primibetio sam sinoć, ne znam od kada je tako.
Svi ostali rade normalno. D3, nije EON.
I ne, ne trebaju moji podaci, sigurno, za samo jedan kanal koji ne radi, dok ostalih 200 rade na istom kablu, prijemniku, usluzi.
Zdravo @Hakiz,
Zahvaljujemo Vam se na obraćanju. Kolege iz nadležnog odjeljenja su izvršile provjeru navedenog kanala te su nas informisale da ne bilježimo generalni problem sa emitovanjem istog. Ukoliko je kod Vas i dalje prisutna smetnja ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam putem privatne poruke dostavite Vaše korisničke podatke kako bi Vas pozvale kolege iz Tima za tehničku podršku te izvršile detaljne provjere. Stojimo Vam na raspolaganju.
Nazovem ja telefonom umjesto da ovdje ostavim podatke. Jer, ista stvar se desila i sa Pink Comedy, pored Pink Movies.
Kaže mi operater da se zna za taj problem, da je Pink obaviješten, da je problem u Pinku. Razgovor je snimljen i u firmi i kod mene, može se provjeriti.
Vi ovdje kažete "Kolege iz nadležnog odjeljenja su izvršile provjeru navedenog kanala te su nas informisale da ne bilježimo generalni problem sa emitovanjem istog."
Ko je rekao istinitu informaciju, a ko je samo skinuo sa grbače korisnika, operater ili onaj koji mi je ovdje odgovorio? Ah, da, kada mi je ovdje odgovoreno, nije bilo problema, kada mi je operater odgovorio, u međuvremenu se saznalo za problem, pa je i ovdje i telefonom rečena istinita informacija, bit će da je to, zar ne? Da se ne trudite odgovoriti, eto, smislio sam vam izgovor, besplatno.
Nije pristojno tako se igrati sa korisnikom usluge.
P. S. Skloniji sam vjerovati operateru sa kojim sam razgovarao telefonom.