Jbt, kod vas nikad nije dosadno. Ali pazi, najjače mi je ono služenje popa za "upokojenje vlade"... Ne mogu da vjerujem...
Pa ko vas Srbe ne voli, taj je budala...
grojze na vrbu da rodi može, al trebu dobri kalemari, znači jok u skorije vreme...Eöl Mornedhel wrote:Odlična prilika da se zakonski procesuiraju i adekvatno utamniče Lords of the Sith. Al neće da bidne.radostan dan wrote:odlična prilika da se bg pokaže onakvim kao iz državinog posta...
true thatradostan dan wrote:
grojze na vrbu da rodi može, al trebu dobri kalemari, znači jok u skorije vreme...
Država wrote: Pa ko vas Srbe ne voli, taj je budala...

hoćeL biti kakvo foto izvješće glede prirodnih ljepota i geografije?CSKA wrote:E zurke danas i veceras u NS-u,nisam znao da se ovdje ovako proslavlja dan pobjede.Bukvalno kao iz onih filmova kada puste studente na onaj proljecni raspust,pa svi polude![]()
Prijatno sam iznenadjen
Moraju ako hoce da ostanu u svetom trojcu....svakim danom je sve manje para i donatora da se ideja odrzava,a po vaznosti za ideju(DB i SANU) su ispred SPC....eto zasto su se popovi osilili,izmice se stolica ...vivaldi wrote:sta se ovo popadija osililila u srbiji zadnjih dana...fuckin unbeliveable
Naravno da nisam pretjerivao. Beograđani su progresivni i liberalni (većina)...radostan dan wrote:tri TisućE nazočnih spram 2 MilijunA mogućih na oporbenom skupu...
pa dobro, izgleda da država nije pretjerivao u svom postu o bg-u.
Na osnovu cega to konstatujes? Na osnovu licnog dozivljaja?Država wrote:Naravno da nisam pretjerivao. Beograđani su progresivni i liberalni (većina)...radostan dan wrote:tri TisućE nazočnih spram 2 MilijunA mogućih na oporbenom skupu...
Da.Sezam wrote:Na osnovu cega to konstatujes? Na osnovu licnog dozivljaja?Država wrote:Naravno da nisam pretjerivao. Beograđani su progresivni i liberalni (većina)...radostan dan wrote:tri TisućE nazočnih spram 2 MilijunA mogućih na oporbenom skupu...
Nece. Talijani su zalozili svoj obraz.radostan dan wrote:Kao nekad "jugo": Srbija izvozi 3.000 "fijata 500L" u Ameriku
Državni sekretar Ministarstva finansija i privrede Aleksandar Ljubić izjavio je danas da prvi put posle mnogo godina Srbija ponovo počinje da izvozi vozila u Sjedinjene Američke Države (SAD) i da 3.000 vozila ovih dana iz Luke Bar kreće ka Americi.
sa srećom...
samo da ga brus vilis ne provoza u filmu, za nekih 10 godina.
ne obraz no imovinu. ako kakva americka guzica strada zbog toga sto nekakav saraf nije privrnut propasce fiat kad stigne odsteta. kragujevac je trenutno najmodernija auto farbika (jer je najnovija logicno) u evropi sa japanskim robotima posljednje generacije i bezborj stepena kontrole, a iza svakog stoji neciji potpis tako da za svaku sitnicu postoj osoba koja odgovara imenom i prezimenom.Skijaš wrote:Talijani su zalozili svoj obraz.
Ma, Srbija je bre zapad za Europu.vivaldi wrote:ne obraz no imovinu. ako kakva americka guzica strada zbog toga sto nekakav saraf nije privrnut propasce fiat kad stigne odsteta. kragujevac je trenutno najmodernija auto farbika (jer je najnovija logicno) u evropi sa japanskim robotima posljednje generacije i bezborj stepena kontrole, a iza svakog stoji neciji potpis tako da za svaku sitnicu postoj osoba koja odgovara imenom i prezimenom.Skijaš wrote:Talijani su zalozili svoj obraz.
mani se patetike.seln wrote:Ma, Srbija je bre zapad za Europu.vivaldi wrote:ne obraz no imovinu. ako kakva americka guzica strada zbog toga sto nekakav saraf nije privrnut propasce fiat kad stigne odsteta. kragujevac je trenutno najmodernija auto farbika (jer je najnovija logicno) u evropi sa japanskim robotima posljednje generacije i bezborj stepena kontrole, a iza svakog stoji neciji potpis tako da za svaku sitnicu postoj osoba koja odgovara imenom i prezimenom.Skijaš wrote:Talijani su zalozili svoj obraz.
vivaldi wrote:neki popovi su ocigledno zasluzili da im se jebe keva uzduz i poprijeko.
Nije to patetika, vec podjebavanje. A zasluzujes ga, jer uprkos pokusajima da ostanes objektivan, uvijek nadjaca zov matice.vivaldi wrote:mani se patetike.seln wrote:Ma, Srbija je bre zapad za Europu.vivaldi wrote:
ne obraz no imovinu. ako kakva americka guzica strada zbog toga sto nekakav saraf nije privrnut propasce fiat kad stigne odsteta. kragujevac je trenutno najmodernija auto farbika (jer je najnovija logicno) u evropi sa japanskim robotima posljednje generacije i bezborj stepena kontrole, a iza svakog stoji neciji potpis tako da za svaku sitnicu postoj osoba koja odgovara imenom i prezimenom.
ustvari eto bas me zanima sta si ga ti to htio shuknuti? eto ti sad propisaps neku dominaciju...
sta ti nije jasno? najnovija fabrika automobila je fiatova fabrika u kragujevu jer poslije nje nije napravljena nijedna druga u evropi. To nije fabrika stojadina vec fabrika fiata. U njoj je instalirana najnovija tehnologija jer to nije fico koji se prodaji srbiji i ostalim vukojebinama vec amerima, engelozima, svabama, zabarima...
ne znam sta bi zadovoljilo tvoju sujetu?
eto selne to su roboti iz svilajnca i zagubice, godina proizbodnje 1964 i oni prave novi fiat.
happy?
pa za razliku od tebe ja se bar trudim da budem objektivan.seln wrote:. A zasluzujes ga, jer uprkos pokusajima da ostanes objektivan, uvijek nadjaca zov matice.
Neka ti je familija ziva i zdrava, ali iskreno, zalibo me za njima. Utoliko vise, jer ne propustas priliku da napomenes koliko je Bosna jadna i da bi Bosnjaci trebali kleknuti na koljena i poljubiti srpsku guzicu.vivaldi wrote:pa za razliku od tebe ja se bar trudim da budem objektivan.seln wrote:. A zasluzujes ga, jer uprkos pokusajima da ostanes objektivan, uvijek nadjaca zov matice.
ja mogu tebe da razumijem da je tebi srbija dorbic cosic, sanu, milosevic, seselj i ostale monstruozne pojave.
ja u srbiji imam 2 tetke, 2 tetka, 5 rodjaka, hrpu prijatelju, nezaboravna seksualna iskustva...
ja sam u srbiji i prije rata provodio pola raspusta jer sam imao rodbinu s kojom sam naravno uvijek u kontaktu..
ako ti ocekujes da cu ja srati i prizivati zlo vlastitoj familiji jer bi ti to volio cuti, grdno se varas..