Dešavanja u Srbiji

Post Reply
Država

#23101 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Država »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jbt, kod vas nikad nije dosadno. Ali pazi, najjače mi je ono služenje popa za "upokojenje vlade"... Ne mogu da vjerujem...

Pa ko vas Srbe ne voli, taj je budala...
radostan dan

#23102 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Eöl Mornedhel wrote:
radostan dan wrote:odlična prilika da se bg pokaže onakvim kao iz državinog posta...
Odlična prilika da se zakonski procesuiraju i adekvatno utamniče Lords of the Sith. Al neće da bidne.
grojze na vrbu da rodi može, al trebu dobri kalemari, znači jok u skorije vreme... :mrgreen:
Eöl Mornedhel

#23103 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Eöl Mornedhel »

radostan dan wrote:
grojze na vrbu da rodi može, al trebu dobri kalemari, znači jok u skorije vreme... :mrgreen:
true that

inače imam utisak da Atanasije Penzionisani i šeli da dopadne Zebele pa da Mučki Utamničen kmeči i bogoradi a ako ga se sete na dan bezbednosti možda zakači i kanonizaciju.

...

Živa istina
Creasy

#23104 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Creasy »

Država wrote: Pa ko vas Srbe ne voli, taj je budala...

:D
It_is_a_Leclerc

#23105 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by It_is_a_Leclerc »

Protesti su očekivani. Ipak treba nekako nabaviti patike za sezonu proljeće-ljeto 2013.
radostan dan

#23106 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Eöl Mornedhel wrote:
...

Živa istina
:lol: :lol: :lol: :lol: ma idi u kc krasni, oplakah...
Chisum

#23107 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Chisum »

Image

Ali, postoji li ljigavija labrnja od ove..... :lol:

Kako god da ga uslikaju, izgleda ili k'o da mu se prikenjalo, ili k'o da kenja... Cak i Beckovic izgleda k'o da mu se prisralo dok stoji kraj ove sline.

Malo ga je ko bolje opisao kao Basara u knjzi Pocetak bune protiv dahija... znaci, ljigavac kakvog majka ne radja.
radostan dan

#23108 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

CSKA wrote:E zurke danas i veceras u NS-u,nisam znao da se ovdje ovako proslavlja dan pobjede.Bukvalno kao iz onih filmova kada puste studente na onaj proljecni raspust,pa svi polude :D

Prijatno sam iznenadjen :thumbup:
hoćeL biti kakvo foto izvješće glede prirodnih ljepota i geografije?

posjeti NAŠ SALAŠ na čeneju, ima dobra mjuza... :mrgreen:

zabranjeno za đeću do 22. godine

vivace

#23109 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

do vidjenja do oslobodjenja :-D

nova audio emisija

http://pescanik.net/2013/04/emisija-26-04-2013/
vivaldi

#23110 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

sta se ovo popadija osililila u srbiji zadnjih dana...fuckin unbeliveable
zavrzlama

#23111 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

vivaldi wrote:sta se ovo popadija osililila u srbiji zadnjih dana...fuckin unbeliveable
Moraju ako hoce da ostanu u svetom trojcu....svakim danom je sve manje para i donatora da se ideja odrzava,a po vaznosti za ideju(DB i SANU) su ispred SPC....eto zasto su se popovi osilili,izmice se stolica ...
radostan dan

#23112 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

:mrgreen: pa jb ga bog, valjda je spc star koliko i ideja, a obadvoje stariji od sanu i db?
radostan dan

#23113 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

tri TisućE nazočnih spram 2 MilijunA mogućih na oporbenom skupu...
pa dobro, izgleda da država nije pretjerivao u svom postu o bg-u.
Država

#23114 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Država »

radostan dan wrote:tri TisućE nazočnih spram 2 MilijunA mogućih na oporbenom skupu...
Naravno da nisam pretjerivao. Beograđani su progresivni i liberalni (većina)...
Sezam

#23115 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sezam »

Država wrote:
radostan dan wrote:tri TisućE nazočnih spram 2 MilijunA mogućih na oporbenom skupu...
Na osnovu cega to konstatujes? Na osnovu licnog dozivljaja?
Država

#23116 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Država »

Sezam wrote:
Država wrote:
Na osnovu cega to konstatujes? Na osnovu licnog dozivljaja?
Da.
Skijaš

#23117 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Skijaš »

radostan dan wrote:Kao nekad "jugo": Srbija izvozi 3.000 "fijata 500L" u Ameriku

Državni sekretar Ministarstva finansija i privrede Aleksandar Ljubić izjavio je danas da prvi put posle mnogo godina Srbija ponovo počinje da izvozi vozila u Sjedinjene Američke Države (SAD) i da 3.000 vozila ovih dana iz Luke Bar kreće ka Americi.

sa srećom...
samo da ga brus vilis ne provoza u filmu, za nekih 10 godina.
Nece. Talijani su zalozili svoj obraz.

http://www.youtube.com/watch?v=XKUrYf1z9Bg

I da, sa srecom. I Fiatu, i ovoj Srbiji i ovom Beogradu koji je uglavnom ignorisao poludjele klerike.
vivaldi

#23118 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

neki popovi su ocigledno zasluzili da im se jebe keva uzduz i poprijeko.
vivaldi

#23119 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

Skijaš wrote:Talijani su zalozili svoj obraz.
ne obraz no imovinu. ako kakva americka guzica strada zbog toga sto nekakav saraf nije privrnut propasce fiat kad stigne odsteta. kragujevac je trenutno najmodernija auto farbika (jer je najnovija logicno) u evropi sa japanskim robotima posljednje generacije i bezborj stepena kontrole, a iza svakog stoji neciji potpis tako da za svaku sitnicu postoj osoba koja odgovara imenom i prezimenom.
seln

#23120 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

vivaldi wrote:
ne obraz no imovinu. ako kakva americka guzica strada zbog toga sto nekakav saraf nije privrnut propasce fiat kad stigne odsteta. kragujevac je trenutno najmodernija auto farbika (jer je najnovija logicno) u evropi sa japanskim robotima posljednje generacije i bezborj stepena kontrole, a iza svakog stoji neciji potpis tako da za svaku sitnicu postoj osoba koja odgovara imenom i prezimenom.
Ma, Srbija je bre zapad za Europu.
vivaldi

#23121 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

seln wrote:
vivaldi wrote:
mani se patetike.

ustvari eto bas me zanima sta si ga ti to htio shuknuti? eto ti sad propisaps neku dominaciju...

sta ti nije jasno? najnovija fabrika automobila je fiatova fabrika u kragujevu jer poslije nje nije napravljena nijedna druga u evropi. To nije fabrika stojadina vec fabrika fiata. U njoj je instalirana najnovija tehnologija jer to nije fico koji se prodaji srbiji i ostalim vukojebinama vec amerima, engelozima, svabama, zabarima...

ne znam sta bi zadovoljilo tvoju sujetu?

eto selne to su roboti iz svilajnca i zagubice, godina proizbodnje 1964 i oni prave novi fiat.

happy?
strndzov

#23122 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by strndzov »

:thumbup:
vivaldi wrote:neki popovi su ocigledno zasluzili da im se jebe keva uzduz i poprijeko.
seln

#23123 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

vivaldi wrote:
seln wrote:
vivaldi wrote:
mani se patetike.

ustvari eto bas me zanima sta si ga ti to htio shuknuti? eto ti sad propisaps neku dominaciju...

sta ti nije jasno? najnovija fabrika automobila je fiatova fabrika u kragujevu jer poslije nje nije napravljena nijedna druga u evropi. To nije fabrika stojadina vec fabrika fiata. U njoj je instalirana najnovija tehnologija jer to nije fico koji se prodaji srbiji i ostalim vukojebinama vec amerima, engelozima, svabama, zabarima...

ne znam sta bi zadovoljilo tvoju sujetu?

eto selne to su roboti iz svilajnca i zagubice, godina proizbodnje 1964 i oni prave novi fiat.

happy?
Nije to patetika, vec podjebavanje. A zasluzujes ga, jer uprkos pokusajima da ostanes objektivan, uvijek nadjaca zov matice.
Daj nam jos par high tech stvari iz srbije...najnovije neimarske projekte Nemanje Kusturice, njive i salase prodane nekom seiku, vjetroelektrane, suncocentrale made in Berlusconi...
tko to kaze, tko to laze, Srbija je hala....
vivaldi

#23124 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

seln wrote:. A zasluzujes ga, jer uprkos pokusajima da ostanes objektivan, uvijek nadjaca zov matice.
pa za razliku od tebe ja se bar trudim da budem objektivan.

ja mogu tebe da razumijem da je tebi srbija dorbic cosic, sanu, milosevic, seselj i ostale monstruozne pojave.
ja u srbiji imam 2 tetke, 2 tetka, 5 rodjaka, hrpu prijatelju, nezaboravna seksualna iskustva...
ja sam u srbiji i prije rata provodio pola raspusta jer sam imao rodbinu s kojom sam naravno uvijek u kontaktu..

ako ti ocekujes da cu ja srati i prizivati zlo vlastitoj familiji jer bi ti to volio cuti, grdno se varas.. :run:
seln

#23125 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

vivaldi wrote:
seln wrote:. A zasluzujes ga, jer uprkos pokusajima da ostanes objektivan, uvijek nadjaca zov matice.
pa za razliku od tebe ja se bar trudim da budem objektivan.

ja mogu tebe da razumijem da je tebi srbija dorbic cosic, sanu, milosevic, seselj i ostale monstruozne pojave.
ja u srbiji imam 2 tetke, 2 tetka, 5 rodjaka, hrpu prijatelju, nezaboravna seksualna iskustva...
ja sam u srbiji i prije rata provodio pola raspusta jer sam imao rodbinu s kojom sam naravno uvijek u kontaktu..

ako ti ocekujes da cu ja srati i prizivati zlo vlastitoj familiji jer bi ti to volio cuti, grdno se varas.. :run:
Neka ti je familija ziva i zdrava, ali iskreno, zalibo me za njima. Utoliko vise, jer ne propustas priliku da napomenes koliko je Bosna jadna i da bi Bosnjaci trebali kleknuti na koljena i poljubiti srpsku guzicu.
Cudi me da te jos nisu primili u ANUS.
Post Reply