Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Euridika wrote:
Ma kad ste tako solidarni, evo ja vas častim tim pečenjem
A ne tražim puno zauzvrat... Nek me samo jedan od vas trzne do mora i ostavi tamo, a poslije nek ide svojim poslom...
Kako da te odbacimo kada ćemo pod 1. vjerovatno biti pripiti i pod 2. gledati kako da nam se posreći.
A ti hoćeš ni manje ni više do mora. Šta ćeš na moru u ovo doba godine?
Nećete me odbaciti odmah istu noć... ah, joooj, moram sve objašnjavati... . Može i sutra ili prekosutra.
A na more moram iz nekih privatnih razloga... ne, ne radi se o muškarcu...
A zar se ne kaže hvala, a ne odmah problemi i izvlačenja?
Prvo mezence, pićance, a u uletimo sa prijedlogom za more
Koja bi odoljela?
Al' u ovoj kombinaciji ja izvisih...
Mislim, jedno je vama pomoći, ali sad da vas gledam dok se muntate s curama, a ja da držim svijeću... ne ide nekako...
Koja bi odoljela?
Mislim, jedno je vama pomoći, ali sad da vas gledam dok se muntate s curama, a ja da držim svijeću... ne ide nekako...
Koja bi odoljela?
dale cooper wrote:More, skijanje. Nas 5-6 će izgleda morati dignuti kredite.
Ma jok. Sad su akcijske cijene, nije sezona ni za more ni za planinu. Plus na brojnost, a i činjenicu da će se neke sobe dijeliti... izađe to povoljno.
Ma jok. Sad su akcijske cijene, nije sezona ni za more ni za planinu. Plus na brojnost, a i činjenicu da će se neke sobe dijeliti... izađe to povoljno.
Red je vala da i tebe povedemo...da se odužimo za pruženu pomoć.
Red je vala da i tebe povedemo...da se odužimo za pruženu pomoć.
Ah, hvala. Mogla bih nam vala ispeći i uštipaka i pite za puta + domaće meze, a možda i neki kolačić. Valja li ova?