Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
MedenoSrce

#2251 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

Vid Nenjia sto je samozadovoljan :mrgreen:
Averus

#2252 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Averus »

MedenoSrce wrote:Vid Nenjia sto je samozadovoljan :mrgreen:
nisam ja forumašica, pa da se ne samozadovoljavam Image
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2253 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

Not My Idea wrote:Zato sto se zene ne samozadovoljavaju, joj ja tebe. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
radenska

#2254 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by radenska »

VenomousV wrote:
miki.ba wrote:Žene da li je istina kad kod vas prođe određeni period bez sexa, recimo mjesec, da možete hladno izdržati još pola godine i više bez njega ?

ne bih znala :roll:
Evo ja sam primjer da moze. Kazu u trudnoci se povecava zelja za sexom gotovo dvostruko, kod mene je dvostruko opala :D :D Kaze doktor da je do ovih hormona sto pijem.
Great Cornholio

#2255 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Great Cornholio »

Raspored wrote:
Great Cornholio wrote:Ne odgovara ti na poruke, onda te pozove i ponaša se kao da nije dobila poruku :-?

Meni se čini da ona tebe ne smatra nekom pretjerano važnom osobom, ali eto drži te u rezervi dok ne nađe nešto bolje.
Možda griješim, ali eto ja bih to tako protumačio.
Hvala svima. Promjenio sam ploču. Dopisujem se sa drugima, malo ih vučem za nos, jednoj sam zakazao kafu za večeras pa ću je ispaliti u zadnji čas, odlučio sam da ukopam onog dobrog momka i postanem muški skot koji će vrtiti pet-šest u isto vrijeme pa ću da javim rezultate za mjesec-dva. Već se osjeti pozitivna razlika u odgovorima žena na grubost i drskost :-D
Ti ode iz krajnosti u krajnost :-)
rise against

#2256 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by rise against »

I zbog ovakvih,ja sam svojoj morao doslovce skidati zvijezde da pristane biti sa mnom,i 5 mjeseci joj dokazivati da nisam kao drugi
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#2257 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ladyblue18 »

:-) :-) :-)
plain vanilla

#2258 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

Raspored wrote:
Great Cornholio wrote:Ne odgovara ti na poruke, onda te pozove i ponaša se kao da nije dobila poruku :-?

Meni se čini da ona tebe ne smatra nekom pretjerano važnom osobom, ali eto drži te u rezervi dok ne nađe nešto bolje.
Hvala svima. Promjenio sam ploču. Dopisujem se sa drugima, malo ih vučem za nos, jednoj sam zakazao kafu za večeras pa ću je ispaliti u zadnji čas, odlučio sam da ukopam onog dobrog momka i postanem muški skot koji će vrtiti pet-šest u isto vrijeme pa ću da javim rezultate za mjesec-dva. Već se osjeti pozitivna razlika u odgovorima žena na grubost i drskost :-D
neko se rodi kao muski/zenski skot, a neko postane u voznji
vidi se da kod tebe nije urodjeno cim hoces da otkazes u zadnji tren..ne trebas nikako otkazati, trebas se sad ne javiti nikako :lol:
Sunrise00

#2259 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Sunrise00 »

Raspored wrote:

:x :x :x :x :x :x
ovi sto kaznjavaju citav zenski rod zbog jedne cure bih isamarala onako s gustom :oops:
Vijetnamac13

#2260 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

hej blesovino jedna :D :lol:
ko je to jos izvukao pozitivan rezultat protiv zene pa samim tim i zena uopsteno

neka ce te nasukati dok ti budes mislio da vuces nju za nos :D
plain vanilla

#2261 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

ne mogu da se sjetim nicka forumasa iz zivinica, pa mu ne mogu poslati PP, zato evo ovdje

http://doznajemo.com/2012/08/13/fenomen ... jte-zasto/
Not My Idea

#2262 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Not My Idea »

Raspored wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Lounge Act

#2263 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Lounge Act »

miki.ba wrote:Žene da li je istina kad kod vas prođe određeni period bez sexa, recimo mjesec, da možete hladno izdržati još pola godine i više bez njega ?
izgleda kako kod koje zene, ja tacno znam kada mi je ovulacija po stalnoj zelji za sexom :lol: a onda bih do iduce ovulacije mogla izdrzati bez problema :D
warna 1444

#2264 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by warna 1444 »

Sunrise00 wrote: :x :x :x :x :x :x
ovi sto kaznjavaju citav zenski rod zbog jedne cure bih isamarala onako s gustom :oops:
Slažem se s ovim, al ljudski rod je ne realan, pa je tako i u ovom pogledu
p206

#2265 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by p206 »

Vijetnamac13 wrote:hej blesovino jedna :D :lol:
ko je to jos izvukao pozitivan rezultat protiv zene pa samim tim i zena uopsteno

neka ce te nasukati dok ti budes mislio da vuces nju za nos :D
u 90. minuta može se izvući samo remi jer su tiki-taku usavršili ko Barcelona... možda misli da odigra samo 45 i da ne izađe na drugo poluvrijeme, ali mu onda slijede sankcije od uefe
balooon

#2266 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by balooon »

da li se zaista ne samozadovoljavateili je to samo prica za javnost..da li ste bar ikada probali..mastate li o drugom frajeru kad ste u krevetu sa deckom
VenomousV

#2267 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by VenomousV »

Image
rise against

#2268 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by rise against »

Jel moze proci ovo fora:
Stanemo ispred cure i okrenemo dzepove,tako da cine usi i onda je pitamo oces pupiti zeku izmedju usiju?
coinspinner

#2269 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by coinspinner »

Raspored wrote:

Pa kad se dogovoriš s tom što ti ne odgovara na poruke, nju ispali (ako misliš da je to neka fora, a nije) a ne ovamo neku curu ni krivu ni dužnu :-? Šta si s tim postigao?
Korisnicko ime

#2270 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Korisnicko ime »

balooon wrote:da li se zaista ne samozadovoljavateili je to samo prica za javnost..da li ste bar ikada probali..mastate li o drugom frajeru kad ste u krevetu sa deckom
Je li ti ovo ozbiljno???????!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

On topic:

Djevojcice, djevojke, zene...koji je najljepsi kompliment koji ste dobili od pripadnika suprotnog pola?
In love with Bosnia

#2271 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by In love with Bosnia »

Korisnicko ime wrote:
Djevojcice, djevojke, zene...koji je najljepsi kompliment koji ste dobili od pripadnika suprotnog pola?
lepota i značaj kokmplimenta zavisi od našeg doživljaja i vezanosti za onoga ko ga daje. isti kompliment od dve različite osobe od kojih nas jedna ne interesuje a druga je u centru našeg "svemira" imaju različitu težinu pa samim tim i lepotu. :)
Korisnicko ime

#2272 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Korisnicko ime »

In love with Bosnia wrote:
Korisnicko ime wrote:
lepota i značaj kokmplimenta zavisi od našeg doživljaja i vezanosti za onoga ko ga daje. isti kompliment od dve različite osobe od kojih nas jedna ne interesuje a druga je u centru našeg "svemira" imaju različitu težinu pa samim tim i lepotu. :)
Naravno da nemaju istu tezinu, ali ljepotu mogu imati.
Moje misljenje...
blentava

#2273 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by blentava »

Korisnicko ime wrote:
Zelim da budes majka mojoj djeci... :mrgreen:

ali me slagao :roll:
Not My Idea

#2274 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Not My Idea »

Korisnicko ime wrote: Djevojcice, djevojke, zene...koji je najljepsi kompliment koji ste dobili od pripadnika suprotnog pola?
Ne pamtim toliko, ali nedavno mi je rekao nesto sto mozda i nije cemu, al je to rekao u tom momentu, na takav nacin da je meni znacilo. Nesto smo se zezali i opali on mene po nozi, i ja dreknem "Halo, nije ti ovo javno dobro" da bi on na to "Al jest moje dobro".

Et. :D A sad nek me banuju. :D :lol:
madtv

#2275 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by madtv »

Banujte je :razz: :razz:
Locked