Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MedenoSrce
#2251 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Vid Nenjia sto je samozadovoljan 
- Averus
#2252 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
nisam ja forumašica, pa da se ne samozadovoljavamMedenoSrce wrote:Vid Nenjia sto je samozadovoljan

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2253 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Not My Idea wrote:Zato sto se zene ne samozadovoljavaju, joj ja tebe.
-
radenska
#2254 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Evo ja sam primjer da moze. Kazu u trudnoci se povecava zelja za sexom gotovo dvostruko, kod mene je dvostruko opalaVenomousV wrote:miki.ba wrote:Žene da li je istina kad kod vas prođe određeni period bez sexa, recimo mjesec, da možete hladno izdržati još pola godine i više bez njega ?
ne bih znala
-
Great Cornholio
#2255 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ti ode iz krajnosti u krajnostRaspored wrote:Hvala svima. Promjenio sam ploču. Dopisujem se sa drugima, malo ih vučem za nos, jednoj sam zakazao kafu za večeras pa ću je ispaliti u zadnji čas, odlučio sam da ukopam onog dobrog momka i postanem muški skot koji će vrtiti pet-šest u isto vrijeme pa ću da javim rezultate za mjesec-dva. Već se osjeti pozitivna razlika u odgovorima žena na grubost i drskostGreat Cornholio wrote:Ne odgovara ti na poruke, onda te pozove i ponaša se kao da nije dobila poruku![]()
Meni se čini da ona tebe ne smatra nekom pretjerano važnom osobom, ali eto drži te u rezervi dok ne nađe nešto bolje.
Možda griješim, ali eto ja bih to tako protumačio.
-
rise against
#2256 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
I zbog ovakvih,ja sam svojoj morao doslovce skidati zvijezde da pristane biti sa mnom,i 5 mjeseci joj dokazivati da nisam kao drugi
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- plain vanilla
#2258 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
neko se rodi kao muski/zenski skot, a neko postane u voznjiRaspored wrote:Hvala svima. Promjenio sam ploču. Dopisujem se sa drugima, malo ih vučem za nos, jednoj sam zakazao kafu za večeras pa ću je ispaliti u zadnji čas, odlučio sam da ukopam onog dobrog momka i postanem muški skot koji će vrtiti pet-šest u isto vrijeme pa ću da javim rezultate za mjesec-dva. Već se osjeti pozitivna razlika u odgovorima žena na grubost i drskostGreat Cornholio wrote:Ne odgovara ti na poruke, onda te pozove i ponaša se kao da nije dobila poruku![]()
Meni se čini da ona tebe ne smatra nekom pretjerano važnom osobom, ali eto drži te u rezervi dok ne nađe nešto bolje.
vidi se da kod tebe nije urodjeno cim hoces da otkazes u zadnji tren..ne trebas nikako otkazati, trebas se sad ne javiti nikako
- Sunrise00
#2259 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Raspored wrote:Hvala svima. Promjenio sam ploču. Dopisujem se sa drugima, malo ih vučem za nos, jednoj sam zakazao kafu za večeras pa ću je ispaliti u zadnji čas, odlučio sam da ukopam onog dobrog momka i postanem muški skot koji će vrtiti pet-šest u isto vrijeme pa ću da javim rezultate za mjesec-dva. Već se osjeti pozitivna razlika u odgovorima žena na grubost i drskostGreat Cornholio wrote:Ne odgovara ti na poruke, onda te pozove i ponaša se kao da nije dobila poruku![]()
ovi sto kaznjavaju citav zenski rod zbog jedne cure bih isamarala onako s gustom
- Vijetnamac13
#2260 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
hej blesovino jedna
ko je to jos izvukao pozitivan rezultat protiv zene pa samim tim i zena uopsteno
neka ce te nasukati dok ti budes mislio da vuces nju za nos
ko je to jos izvukao pozitivan rezultat protiv zene pa samim tim i zena uopsteno
- plain vanilla
#2261 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ne mogu da se sjetim nicka forumasa iz zivinica, pa mu ne mogu poslati PP, zato evo ovdje
http://doznajemo.com/2012/08/13/fenomen ... jte-zasto/
http://doznajemo.com/2012/08/13/fenomen ... jte-zasto/
- Not My Idea
#2262 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Raspored wrote:
Hvala svima. Promjenio sam ploču. Dopisujem se sa drugima, malo ih vučem za nos, jednoj sam zakazao kafu za večeras pa ću je ispaliti u zadnji čas, odlučio sam da ukopam onog dobrog momka i postanem muški skot koji će vrtiti pet-šest u isto vrijeme pa ću da javim rezultate za mjesec-dva. Već se osjeti pozitivna razlika u odgovorima žena na grubost i drskost
-
Lounge Act
#2263 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
izgleda kako kod koje zene, ja tacno znam kada mi je ovulacija po stalnoj zelji za sexommiki.ba wrote:Žene da li je istina kad kod vas prođe određeni period bez sexa, recimo mjesec, da možete hladno izdržati još pola godine i više bez njega ?
- warna 1444
#2264 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Slažem se s ovim, al ljudski rod je ne realan, pa je tako i u ovom pogleduSunrise00 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovi sto kaznjavaju citav zenski rod zbog jedne cure bih isamarala onako s gustom
- p206
#2265 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
u 90. minuta može se izvući samo remi jer su tiki-taku usavršili ko Barcelona... možda misli da odigra samo 45 i da ne izađe na drugo poluvrijeme, ali mu onda slijede sankcije od uefeVijetnamac13 wrote:hej blesovino jedna![]()
![]()
-
balooon
#2266 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
da li se zaista ne samozadovoljavateili je to samo prica za javnost..da li ste bar ikada probali..mastate li o drugom frajeru kad ste u krevetu sa deckom
- VenomousV
-
rise against
#2268 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jel moze proci ovo fora:
Stanemo ispred cure i okrenemo dzepove,tako da cine usi i onda je pitamo oces pupiti zeku izmedju usiju?
Stanemo ispred cure i okrenemo dzepove,tako da cine usi i onda je pitamo oces pupiti zeku izmedju usiju?
- coinspinner
#2269 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa kad se dogovoriš s tom što ti ne odgovara na poruke, nju ispali (ako misliš da je to neka fora, a nije) a ne ovamo neku curu ni krivu ni dužnuRaspored wrote:Hvala svima. Promjenio sam ploču. Dopisujem se sa drugima, malo ih vučem za nos, jednoj sam zakazao kafu za večeras pa ću je ispaliti u zadnji čas, odlučio sam da ukopam onog dobrog momka i postanem muški skot koji će vrtiti pet-šest u isto vrijeme pa ću da javim rezultate za mjesec-dva. Već se osjeti pozitivna razlika u odgovorima žena na grubost i drskostGreat Cornholio wrote:Ne odgovara ti na poruke, onda te pozove i ponaša se kao da nije dobila poruku![]()
- Korisnicko ime
#2270 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Je li ti ovo ozbiljno???????!!!!!!!!!balooon wrote:da li se zaista ne samozadovoljavateili je to samo prica za javnost..da li ste bar ikada probali..mastate li o drugom frajeru kad ste u krevetu sa deckom
On topic:
Djevojcice, djevojke, zene...koji je najljepsi kompliment koji ste dobili od pripadnika suprotnog pola?
-
In love with Bosnia
#2271 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
lepota i značaj kokmplimenta zavisi od našeg doživljaja i vezanosti za onoga ko ga daje. isti kompliment od dve različite osobe od kojih nas jedna ne interesuje a druga je u centru našeg "svemira" imaju različitu težinu pa samim tim i lepotu.Korisnicko ime wrote:
Djevojcice, djevojke, zene...koji je najljepsi kompliment koji ste dobili od pripadnika suprotnog pola?
- Korisnicko ime
#2272 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Naravno da nemaju istu tezinu, ali ljepotu mogu imati.In love with Bosnia wrote:lepota i značaj kokmplimenta zavisi od našeg doživljaja i vezanosti za onoga ko ga daje. isti kompliment od dve različite osobe od kojih nas jedna ne interesuje a druga je u centru našeg "svemira" imaju različitu težinu pa samim tim i lepotu.Korisnicko ime wrote:
Moje misljenje...
-
blentava
#2273 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zelim da budes majka mojoj djeci...Korisnicko ime wrote:
ali me slagao
- Not My Idea
#2274 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne pamtim toliko, ali nedavno mi je rekao nesto sto mozda i nije cemu, al je to rekao u tom momentu, na takav nacin da je meni znacilo. Nesto smo se zezali i opali on mene po nozi, i ja dreknem "Halo, nije ti ovo javno dobro" da bi on na to "Al jest moje dobro".Korisnicko ime wrote: Djevojcice, djevojke, zene...koji je najljepsi kompliment koji ste dobili od pripadnika suprotnog pola?
Et.
- madtv