Moderator: anex

Ama BetterMan, ne mogu se porediti zensko i musko u kupovanju cipela. I to je tako bilo, tako jeste, i tako ce uvijek biti.Better Man wrote:Cholina_Lokica wrote:Sjo ne mogu da vjerujem da Batter i ovdje negoduje i pljuje
Nije nikakvo pljuvanje, već savjet da budete svoji i orginalni, a da ne kopirate druge i da ne nasjedate na šuplje priče raznoraznih ublehaša kojima je jedini cilj da vam izmuzu što više para. Kad kupujem sebi garderobu, cipele, čizme itd. uvijek gledam mi to stoji dobro, a kod cipela i čizmi mi je bitno da je neobična puput neki Camper modela (imam crne cipele sa crvenim đonom, crvenim pertlama koje se ne vežu, već samo zategnu i prošivene su crvenim koncem) ili crne Paul Smith cipele koje mu gu nositi i uz odjelo ili samo hlaće na peglu,a mogu i uz traperice. Ono što je neobično kod ovih cipela su ljubičaste pertle (došle su mi uz njih i rezervne pertle u crnoj boji, ali ih ne koristim) koje im daju orginalnost i neobičnost, a što je najvažnije udobnost im je savršena. Kad ih obučete naprosto se stope s vašom nogom, kao da se oblikuju prema vašoj nozi i uopće ih ne osjetite. Dakle sva garderoba i obuća koja na vama savršeno stoji je moderna, a sve ono što vam ne stoji nije za vas moderno i to bi trebalo biti jedina vodilja kod kupovine, a ne da se vodite šta vam savjetuju raznorazni modni kritičari koje ja zovem ublehašima i koji vole na drugima da liječe kompleks niže vrijednosti.
E, ne znam stvarno, ni ja nisam još naručivala, a niti neko koga poznajem. Ako budem imala kakve informacije, podijeliću s vama.Gospoda Ministarka wrote:Altheda wrote:http://www.facebook.com/profile.php?id=100002036353152
Ministarka, eto tu.
Pa i ja isto ne bih smjela naručiti dok ne probam, čak ni odjeću. Sestra će kupiti uskoro neki sako, pa ću vidjeti po njoj kako to sve ide i izgleda.
Nemam fb, a i zanima me da li je u pitanju koza jer meni je skupo dati 100 KM za cipelicu ŽNJ kvaliteta.

bas me zanima kako izgledajualica.k wrote:http://www.wholesale-dress.net
tu ima cipela kakvih hocete.
ja eto nedavno uzela svoje prve platforme (ni stikle ne nosim) sa asosa. ok ok, nisam citala, to cudo ima 12 cm i ja to ne znam nosit :S ne znam hodat u tome.
tak da..ljepe moje balerinkice i oksfordice i ostale ravne cipeledjabe sam bacila pare na ovo.
ahh draga imam slican problem*mima* wrote:Koje stikle .....wooow....kako bi to izgledao na mojih 185 cm............
bez_ideje wrote:Koliko je ovoj curici poznato koza,tekstil i ova spaga su prirodni materijali
ALexis wrote:
mislim da 195 eura mogu potrositi na nesto sto mnogo bolje izgleda. (meni se cini da je ovo cipela napravljena za one balerine kojima je noga uporpastena od baleta, bar ja to tako dozivljavam)

bijela wrote:evo ove od repetta su bolje![]()
alemaa wrote:Cure zene...zasto ne bi obuca koja vam iz nekog razloga stoji..da li je mala, il jednostavno vam se ne svidja..prodavale...?
harleyquinn wrote:bas me zanima kako izgledajumozel' slicica?

znaci ako kupuje sa wholesale, to je totalno nekvalitetna kineska obuca, a cijene cipela su tamo najvise nekih 30KM. ako ona uzme 100KM po cipelama zamislite koji je to profit (a mozete same narucitalemaa wrote:Eh tu ona mala Shopingoholicarka kupuje..