Cipelice, cipelice..

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Nadinka

#226 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nadinka »

ma ja volem baletanke bas :)
Image

Image
swirl

#227 Re: Cipelice, cipelice..

Post by swirl »

Better Man wrote:
Cholina_Lokica wrote:Sjo ne mogu da vjerujem da Batter i ovdje negoduje i pljuje :-)

Nije nikakvo pljuvanje, već savjet da budete svoji i orginalni, a da ne kopirate druge i da ne nasjedate na šuplje priče raznoraznih ublehaša kojima je jedini cilj da vam izmuzu što više para. Kad kupujem sebi garderobu, cipele, čizme itd. uvijek gledam mi to stoji dobro, a kod cipela i čizmi mi je bitno da je neobična puput neki Camper modela (imam crne cipele sa crvenim đonom, crvenim pertlama koje se ne vežu, već samo zategnu i prošivene su crvenim koncem) ili crne Paul Smith cipele koje mu gu nositi i uz odjelo ili samo hlaće na peglu,a mogu i uz traperice. Ono što je neobično kod ovih cipela su ljubičaste pertle (došle su mi uz njih i rezervne pertle u crnoj boji, ali ih ne koristim) koje im daju orginalnost i neobičnost, a što je najvažnije udobnost im je savršena. Kad ih obučete naprosto se stope s vašom nogom, kao da se oblikuju prema vašoj nozi i uopće ih ne osjetite. Dakle sva garderoba i obuća koja na vama savršeno stoji je moderna, a sve ono što vam ne stoji nije za vas moderno i to bi trebalo biti jedina vodilja kod kupovine, a ne da se vodite šta vam savjetuju raznorazni modni kritičari koje ja zovem ublehašima i koji vole na drugima da liječe kompleks niže vrijednosti.
Ama BetterMan, ne mogu se porediti zensko i musko u kupovanju cipela. I to je tako bilo, tako jeste, i tako ce uvijek biti.
bijela

#228 Re: Cipelice, cipelice..

Post by bijela »

Image
Altheda

#229 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Altheda »

Gospoda Ministarka wrote:
Altheda wrote:http://www.facebook.com/profile.php?id=100002036353152

Ministarka, eto tu.

Pa i ja isto ne bih smjela naručiti dok ne probam, čak ni odjeću. Sestra će kupiti uskoro neki sako, pa ću vidjeti po njoj kako to sve ide i izgleda.

Nemam fb, a i zanima me da li je u pitanju koza jer meni je skupo dati 100 KM za cipelicu ŽNJ kvaliteta.
E, ne znam stvarno, ni ja nisam još naručivala, a niti neko koga poznajem. Ako budem imala kakve informacije, podijeliću s vama. :)
Jedino da ju pitam...
because_of_you

#230 Re: Cipelice, cipelice..

Post by because_of_you »

Piše da je obuća iz Amerike, eventualno zapadne Europe, to je sve od podataka :)

A ima neke obuće piše da je nošena na nekim revijama, također i odjeće, baš identična sa nekih manekenki, pjevačica i sl.. Mislim, ko želi da ima isto kao one :D
alica.k

#231 Re: Cipelice, cipelice..

Post by alica.k »

www.wholesale-dress.net
tu ima cipela kakvih hocete.

ja eto nedavno uzela svoje prve platforme (ni stikle ne nosim) sa asosa. ok ok, nisam citala, to cudo ima 12 cm i ja to ne znam nosit :S ne znam hodat u tome.

tak da..ljepe moje balerinkice i oksfordice i ostale ravne cipele :D djabe sam bacila pare na ovo.
bez_ideje

#232 Re: Cipelice, cipelice..

Post by bez_ideje »

Image
Image
Image

Ovo troje obucem svake prestupne,fale mi jedne crvene i jedne teget plave da mi kolekcija u ormaru ima smisla :lol: (ove crne haman iste,samo moje imaju jedan kajis......ne mogu sliku da nadjem )

Image
Image

Ove konopare pravo volim,pa ih cesce i noham....
Lounge Act

#233 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Lounge Act »

.
Last edited by Lounge Act on 03/01/2015 11:48, edited 1 time in total.
Rosalie20

#234 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Rosalie20 »

Image
Image :):):)
harleyquinn

#235 Re: Cipelice, cipelice..

Post by harleyquinn »

alica.k wrote:http://www.wholesale-dress.net
tu ima cipela kakvih hocete.

ja eto nedavno uzela svoje prve platforme (ni stikle ne nosim) sa asosa. ok ok, nisam citala, to cudo ima 12 cm i ja to ne znam nosit :S ne znam hodat u tome.

tak da..ljepe moje balerinkice i oksfordice i ostale ravne cipele :D djabe sam bacila pare na ovo.
bas me zanima kako izgledaju :-D mozel' slicica? :D
Rosalie20

#236 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Rosalie20 »

*mima* wrote:Koje stikle .....wooow....kako bi to izgledao na mojih 185 cm............ :D
ahh draga imam slican problem :D visoka neikh 178cm al sta cu kad volim stikle :D ja ih obucem pa makar bila do neba visoka 8) 8)
Théa

#237 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Théa »

Drage Curice...

ne mogu a da ne odgovrim vasem postu...

mah te cipelice, cipelice

Ja vam moram priznati sljedece: da ne shvatam kako neko moze nositi cipele a da nisu od prirodnih materijala.

Posmatrala sam modele koje ste do sada prestavile, a ja cu se ipak vratite na nesto sto su u posljednje vrijeme sto su kreatori zaboravili, a to je zenstvenost.

Ako ikad budete dubljeg dzepa preporucujem kucu REPETTO. paris za balerinke
nema nista ljepse nego osijetiti njeznu kozu koja miluje i stiti moju nogu.
bez_ideje

#238 Re: Cipelice, cipelice..

Post by bez_ideje »

Koliko je ovoj curici poznato koza,tekstil i ova spaga su prirodni materijali :-)
harleyquinn

#239 Re: Cipelice, cipelice..

Post by harleyquinn »

bez_ideje wrote:Koliko je ovoj curici poznato koza,tekstil i ova spaga su prirodni materijali :-)
:thumbup:
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#240 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ALexis »

@ Thea:
je li ovo to o cemu ti pricas

http://www.repetto.fr/boutique/derby-ne ... -cuba.html

:shock:

mislim da 195 eura mogu potrositi na nesto sto mnogo bolje izgleda. (meni se cini da je ovo cipela napravljena za one balerine kojima je noga uporpastena od baleta, bar ja to tako dozivljavam)
because_of_you

#241 Re: Cipelice, cipelice..

Post by because_of_you »

:lol: :lol: :lol: :lol:
bijela

#242 Re: Cipelice, cipelice..

Post by bijela »

ALexis wrote:
mislim da 195 eura mogu potrositi na nesto sto mnogo bolje izgleda. (meni se cini da je ovo cipela napravljena za one balerine kojima je noga uporpastena od baleta, bar ja to tako dozivljavam)
:lol: :lol:
bijela

#243 Re: Cipelice, cipelice..

Post by bijela »

evo ove od repetta su bolje :D
Image
because_of_you

#244 Re: Cipelice, cipelice..

Post by because_of_you »

bijela wrote:evo ove od repetta su bolje :D
Image

Ako su jePtinije od dvista ojra, ja neću da ih kupim :D :D :D :D
bez_ideje

#245 Re: Cipelice, cipelice..

Post by bez_ideje »

Stavljam ruku u vatru da zagovornici zdrave,prirodne i udobne obuce nisu imali na umu cipele od 400 KM kada su se obracali naciji!
Jasno je meni da oderana krava nije mjerilo cijene cipela vec ime i dizajn,no izgleda da je neka nova moda precjenjenu obucu prodavati kao zdravu.E pa nije zdrava,ha za savjest ha za bankovni racun ......
Eh ..ett,ovo ja cisto malo radi tog nadobudnog stava
because_of_you

#246 Re: Cipelice, cipelice..

Post by because_of_you »

alemaa wrote:Cure zene...zasto ne bi obuca koja vam iz nekog razloga stoji..da li je mala, il jednostavno vam se ne svidja..prodavale...?

Pa prodaju, imaš na p i k .ba , market.ba, svega se može naći ;-)
because_of_you

#247 Re: Cipelice, cipelice..

Post by because_of_you »

To treba priupitati nadležne... Mada, mislim da im ne bi smetalo :)
alica.k

#248 Re: Cipelice, cipelice..

Post by alica.k »

harleyquinn wrote:bas me zanima kako izgledaju :-D mozel' slicica? :D
Image
evo, to su te.
super su one. cak savrseno odgovaraju. al sam visoka 182cm u njima, i plus, ne znam hodat u njima. zasto da pravim cirkus od sebe kad ne moram :D

a da ih prodam..sumnjam da mi ih iko bude kupio za pare koliko sam ih ja platila :D
alemaa wrote:Eh tu ona mala Shopingoholicarka kupuje..
znaci ako kupuje sa wholesale, to je totalno nekvalitetna kineska obuca, a cijene cipela su tamo najvise nekih 30KM. ako ona uzme 100KM po cipelama zamislite koji je to profit (a mozete same narucit :) za manje). dobro se to ona dosjetila, meni ne bi palo na pamet.
Last edited by alica.k on 26/02/2011 00:02, edited 2 times in total.
Mis mekinjas

#249 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Mis mekinjas »

Image

još se samo zlato, čisto nisam usudila kupiti... :-)
ali.... jaooooooooooooo :razz: :razz: :razz: :razz:
Mis mekinjas

#250 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Mis mekinjas »

gospodine Jimmy Choo, usvojite me :cry:
Image
Image
:-) :-) :razz: :razz: :razz: :cry:
Post Reply