Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#226 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ladyblue18 »

16. Aug. 2010. 14:55 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» Fair Life

3 mjeseca
Bolton

#227 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Bolton »

Nerazumijem zasto mi je obrisan post,cime sam povrijedio pravila foruma ako sam rekao da je velicina itekako bitna :? :? :? :?
sakop

#228 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by sakop »

nije ni meni jasno zasto se neke teme zaključavaju kad o njima zelimo svi pričati???

evo prijedloga: otključajte nam (poslije bajrama) sve zaključane teme na jedan dan, npr. 30.09.2010 pa da kazemo "u lice" sve sto imamo jedni drugima,moze raja? :sax:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#230 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ladyblue18 »

Jos jedna rijec o moderiranju i bit ce vam zadnja!
:sax:
Bolton

#231 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Bolton »

Pa dobro de samo sam pitao,odoh dok mi ona sa ljuljaskom nije kazala koju vaspitnu :sax: :run:
crni jaguar

#232 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by crni jaguar »

da ti mozda djevojka nije Minela sa Alipasina? :)
shibonja

#234 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by shibonja »

E ovako ,neka ona prije odnosa popije jednu dvije dobru tabletu protiv bolova ,a kad pocne djelovat onda ti udaraj pa nek malo i boli ha ja ,kad procepis i kad joj mjeru kako treba uzmes bit ce to u redu vjeruj mi :D (ovo ponovit svaki dan cjelu heftu ! ) Inace kako se jadnica danas sutra misli porodit ,pa nije ti glava ko beblja :dance: il ce na carski :-)
ljubav_aha

#235 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

agent_001 wrote:znaci slucajno sam cito onaj neki forum o velicini i sl. i maksuz sams e registrovo, gledajuc tvoje postove, nebi da peglam, al et onako me zanima, koliko ti je ljeta oca' ti pa ti iskustvo presipa..!? xD
procitah dobijenu privatnu poruku danas :-) :lol:
Suti i trpi

#236 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

ljubav_aha wrote:
agent_001 wrote:znaci slucajno sam cito onaj neki forum o velicini i sl. i maksuz sams e registrovo, gledajuc tvoje postove, nebi da peglam, al et onako me zanima, koliko ti je ljeta oca' ti pa ti iskustvo presipa..!? xD
procitah dobijenu privatnu poruku danas :-) :lol:
Ja, ja,... Kako si samo rasplamsala mastu muskog dijela publike :D . Mogu samo pretpostavit o cemu su pojedinci razmisljali citajuci tvoje komentare na ovoj temi :D :lol: ...

Ljubav_aha dominira :dance: !!

:mrgreen:
ljubav_aha

#237 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

meni je poruka totlano komicna,nacin pisanja,iznad svega :lol:
-Romeo-

#238 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by -Romeo- »

pa dobro jel se konačno zna koliki mu je?
ljubav_aha

#239 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

-Romeo- wrote:pa dobro jel se konačno zna koliki mu je?
problem je velicina-sirine doticnog :D
-Romeo-

#240 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by -Romeo- »

ljubav_aha wrote:
-Romeo- wrote:pa dobro jel se konačno zna koliki mu je?
problem je velicina-sirine doticnog :D
znam to, al me zanima koliki je, šta je preveliko :D
Suti i trpi

#241 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

ljubav_aha wrote:meni je poruka totlano komicna,nacin pisanja,iznad svega :lol:
Taj momak sto te vrbuje preko prvatnih poruka sigurno ima veliku alatku. Ne kaze se dzaba, 'ko nema u glavi, ima u gacama' :D .
ljubav_aha

#242 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

Romeo,ma velicina nije bitna :-D
Suti i Trpi, sto god,tip je komican :lol: a mozda nema nigdje :D
Suti i trpi

#243 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

ljubav_aha wrote:Suti i Trpi, sto god,tip je komican :lol: a mozda nema nigdje :D
Za pocetak, vazno je da te je uspjeo nasmijat i razveselit :D .

Nadat se da ima u gacama, niko ne moze biti sasvim obezglavljen :D .
ljubav_aha

#244 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote:
ljubav_aha wrote:Suti i Trpi, sto god,tip je komican :lol: a mozda nema nigdje :D

ako nema u glavi,dzaba mu sve u gacama :D
Suti i trpi

#245 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

ljubav_aha wrote:
Suti i trpi wrote:

ako nema u glavi,dzaba mu sve u gacama :D
Sa zenama se nikada ne zna :D .

Imam pricu sa jednom curom kojoj sam se 'jako' svidjo (makar je meni tako izgledalo), a ni ja nisam bio ravnodusan (iskljucivo na njen fizicki izgled)... U to vrijeme sam tek poceo petljat sa jednom drugom curom koja mi se vise svidjala (prvenstveno kao osoba), tako da sam se prema prvoj ponaso prilicno nezainteresovano. U to vrijeme smo cesto tulumarili, tako da smo bili zajedno u vecem drustvu. Jedan moj poznanik je nenormalno puko na nju, al je momak jako skucen u glavi. Siguran sam da izvaljuje neuporedivo vece gluposti od tvog udvaraca :D . Pito me je da li moze stupit u akciju, sto sam mu ja sa odusevljenjem odobrio, jer sam mislio da ce od toga ispasti dobar cirkus.. Bio sam ubjedjen da kod nje nema ni grama sanse. Ja sam nju cesto podbado, 'eto momak za tebe, jako mu se svidjas, a uvijek te sa svojim glupostima nasmije do suza... sigurno bi vam bilo urnebesno zanimljivo... :D ). Ona je na to reagovala kao da sam je macolom odvalio i govorila 'nebi sa njim da je posljednji, momak je smijesan, ali je glup kao panj itd itd. I bez tih rijeci sam bio ubjedjen da nikada nebi usla u bilo kakvu vezu sa njim (iako momak izgleda dosta dobro). I tako, ja batalim sa tom drugom jer sam u to vrijeme bio nezainteresovan za zene, nisam imo vremena pored silnih aktivnosti :D ... Sjedimo ja i moj poznanik kada moja potencijalna djevojka sjeda njemu u krilo i pocinju se ljubiti :shock: :D :lol: ... Jebo te zivot, ne mogu vam opisat koliko sam bio iznenadjen :D . Moji drugari napadose na njega... Kao, gdje ces na njegovu cur... On se brani, kaze da sam mu ja dao odobrenje... I ja ga branim... Ma ludnica opsta :D . Pukupe se oni i odose, a mi se zgledamo u cudu :shock: :D :lol: .

Znam da je ta djevojka registrovana na formu, pa bi bilo lijepo da se javi i konacno objasni 'kako je samo mogla' :D .

Hocu ti reci Ljubav_aha, nikad ne reci nikad :D !!
ljubav_aha

#246 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

pa njena reakcija sjedanja tipu u krilo ,ljubljenje pred vama kao bomabsticna najava novosti mi upravo nagovjestava da je ona savrsena za njega :D
Suti i trpi

#248 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

ljubav_aha wrote:pa njena reakcija sjedanja tipu u krilo ,ljubljenje pred vama kao bomabsticna najava novosti mi upravo nagovjestava da je ona savrsena za njega :D
On je sasvim sigurno zadovoljavo njene kriterije kada je u pitanju fizicki izgled... Bio joj je zanimljiv i smijesan... Ali, meni je govorila da nema teorije da bi mogla biti sa nekim ko je tako glup... Nevjerovatno je koliko ga je znala ocrnit na moje podbadanje :D .

Bio sam ubjedjen da je to uradila iz neke glupe osvete sto sam se prema njoj ophodio krajnje nezainteresovano i sto sam je cesto (u zajebanciji) guro u zagrljaj mome poznaniku. Ali, ona je sa njim bila u vezi 4-5 mjeseci, tako da ta mogucnost ipak otpada :D . Mozda ima veliku alatku, pa je to nadomjestilo intelektualni hendikep :D .
ljubav_aha

#249 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote:
ljubav_aha wrote:pa njena reakcija sjedanja tipu u krilo ,ljubljenje pred vama kao bomabsticna najava novosti mi upravo nagovjestava da je ona savrsena za njega :D
On je sasvim sigurno zadovoljavo njene kriterije kada je u pitanju fizicki izgled... Bio joj je zanimljiv i smijesan... Ali, meni je govorila da nema teorije da bi mogla biti sa nekim ko je tako glup... Nevjerovatno je koliko ga je znala ocrnit na moje podbadanje :D .

Bio sam ubjedjen da je to uradila iz neke glupe osvete sto sam se prema njoj ophodio krajnje nezainteresovano i sto sam je cesto (u zajebanciji) guro u zagrljaj mome poznaniku. Ali, ona je sa njim bila u vezi 4-5 mjeseci, tako da ta mogucnost ipak otpada :D . Mozda ima veliku alatku, pa je to nadomjestilo intelektualni hendikep :D .
pa njih dvoje uopste nisu ni trazili medjusobni intelektualni kapcitet :-D taj element nije uopste ni bio bitan u vezi koaj je bila cisto zabavnog tipa ;-)
Suti i trpi

#250 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

ljubav_aha wrote:
Suti i trpi wrote:

pa njih dvoje uopste nisu ni trazili medjusobni intelektualni kapcitet :-D taj element nije uopste ni bio bitan u vezi koaj je bila cisto zabavnog tipa ;-)
Nije ni meni (toliko) bitan intelektualni kapacitet ako cu sa tom osobom provodit sat vremena dnevno (tesko me mogu privuci glupe osobe, ali recimo da bi se moglo kratko tolerisat u nekom specijalnom slucaju)... Ali, ona je sa njim bila non stop zajedno :D . Sto je najgore od svega, o njemu je pricala sve najgore i onda zavrsila sa njim. Pljunula je sama sebi u faci. Ali, sve ja to razumijem, ima nas svakakvih, karakteri su razliciti. Svakog privlace razlicite stvari 8-) .
Post Reply