Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#226 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
16. Aug. 2010. 14:55 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» Fair Life
3 mjeseca
» Fair Life
3 mjeseca
- Bolton
#227 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Nerazumijem zasto mi je obrisan post,cime sam povrijedio pravila foruma ako sam rekao da je velicina itekako bitna

-
sakop
#228 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
nije ni meni jasno zasto se neke teme zaključavaju kad o njima zelimo svi pričati???
evo prijedloga: otključajte nam (poslije bajrama) sve zaključane teme na jedan dan, npr. 30.09.2010 pa da kazemo "u lice" sve sto imamo jedni drugima,moze raja?
evo prijedloga: otključajte nam (poslije bajrama) sve zaključane teme na jedan dan, npr. 30.09.2010 pa da kazemo "u lice" sve sto imamo jedni drugima,moze raja?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#230 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Jos jedna rijec o moderiranju i bit ce vam zadnja!

- Bolton
#231 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Pa dobro de samo sam pitao,odoh dok mi ona sa ljuljaskom nije kazala koju vaspitnu

-
crni jaguar
#232 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
da ti mozda djevojka nije Minela sa Alipasina? 
- burek_in_space
- shibonja
#234 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
E ovako ,neka ona prije odnosa popije jednu dvije dobru tabletu protiv bolova ,a kad pocne djelovat onda ti udaraj pa nek malo i boli ha ja ,kad procepis i kad joj mjeru kako treba uzmes bit ce to u redu vjeruj mi
(ovo ponovit svaki dan cjelu heftu ! ) Inace kako se jadnica danas sutra misli porodit ,pa nije ti glava ko beblja
il ce na carski 
- ljubav_aha
#235 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
procitah dobijenu privatnu poruku danasagent_001 wrote:znaci slucajno sam cito onaj neki forum o velicini i sl. i maksuz sams e registrovo, gledajuc tvoje postove, nebi da peglam, al et onako me zanima, koliko ti je ljeta oca' ti pa ti iskustvo presipa..!? xD
- Suti i trpi
#236 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Ja, ja,... Kako si samo rasplamsala mastu muskog dijela publikeljubav_aha wrote:procitah dobijenu privatnu poruku danasagent_001 wrote:znaci slucajno sam cito onaj neki forum o velicini i sl. i maksuz sams e registrovo, gledajuc tvoje postove, nebi da peglam, al et onako me zanima, koliko ti je ljeta oca' ti pa ti iskustvo presipa..!? xD![]()
Ljubav_aha dominira
- ljubav_aha
#237 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
meni je poruka totlano komicna,nacin pisanja,iznad svega 
- -Romeo-
#238 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
pa dobro jel se konačno zna koliki mu je?
- ljubav_aha
#239 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
problem je velicina-sirine doticnog-Romeo- wrote:pa dobro jel se konačno zna koliki mu je?
- -Romeo-
#240 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
znam to, al me zanima koliki je, šta je prevelikoljubav_aha wrote:problem je velicina-sirine doticnog-Romeo- wrote:pa dobro jel se konačno zna koliki mu je?
- Suti i trpi
#241 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Taj momak sto te vrbuje preko prvatnih poruka sigurno ima veliku alatku. Ne kaze se dzaba, 'ko nema u glavi, ima u gacama'ljubav_aha wrote:meni je poruka totlano komicna,nacin pisanja,iznad svega
- ljubav_aha
#242 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Romeo,ma velicina nije bitna
Suti i Trpi, sto god,tip je komican
a mozda nema nigdje 
Suti i Trpi, sto god,tip je komican
- Suti i trpi
#243 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Za pocetak, vazno je da te je uspjeo nasmijat i razveselitljubav_aha wrote:Suti i Trpi, sto god,tip je komicana mozda nema nigdje
Nadat se da ima u gacama, niko ne moze biti sasvim obezglavljen
- ljubav_aha
#244 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Suti i trpi wrote:Za pocetak, vazno je da te je uspjeo nasmijat i razveselitljubav_aha wrote:Suti i Trpi, sto god,tip je komicana mozda nema nigdje
.
Nadat se da ima u gacama, niko ne moze biti sasvim obezglavljen.
ako nema u glavi,dzaba mu sve u gacama
- Suti i trpi
#245 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Sa zenama se nikada ne znaljubav_aha wrote:Suti i trpi wrote:Za pocetak, vazno je da te je uspjeo nasmijat i razveselitljubav_aha wrote:Suti i Trpi, sto god,tip je komicana mozda nema nigdje
.
Nadat se da ima u gacama, niko ne moze biti sasvim obezglavljen.
ako nema u glavi,dzaba mu sve u gacama
Imam pricu sa jednom curom kojoj sam se 'jako' svidjo (makar je meni tako izgledalo), a ni ja nisam bio ravnodusan (iskljucivo na njen fizicki izgled)... U to vrijeme sam tek poceo petljat sa jednom drugom curom koja mi se vise svidjala (prvenstveno kao osoba), tako da sam se prema prvoj ponaso prilicno nezainteresovano. U to vrijeme smo cesto tulumarili, tako da smo bili zajedno u vecem drustvu. Jedan moj poznanik je nenormalno puko na nju, al je momak jako skucen u glavi. Siguran sam da izvaljuje neuporedivo vece gluposti od tvog udvaraca
Znam da je ta djevojka registrovana na formu, pa bi bilo lijepo da se javi i konacno objasni 'kako je samo mogla'
Hocu ti reci Ljubav_aha, nikad ne reci nikad
- ljubav_aha
#246 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
pa njena reakcija sjedanja tipu u krilo ,ljubljenje pred vama kao bomabsticna najava novosti mi upravo nagovjestava da je ona savrsena za njega 
-
sitna.buranija
- Suti i trpi
#248 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
On je sasvim sigurno zadovoljavo njene kriterije kada je u pitanju fizicki izgled... Bio joj je zanimljiv i smijesan... Ali, meni je govorila da nema teorije da bi mogla biti sa nekim ko je tako glup... Nevjerovatno je koliko ga je znala ocrnit na moje podbadanjeljubav_aha wrote:pa njena reakcija sjedanja tipu u krilo ,ljubljenje pred vama kao bomabsticna najava novosti mi upravo nagovjestava da je ona savrsena za njega
Bio sam ubjedjen da je to uradila iz neke glupe osvete sto sam se prema njoj ophodio krajnje nezainteresovano i sto sam je cesto (u zajebanciji) guro u zagrljaj mome poznaniku. Ali, ona je sa njim bila u vezi 4-5 mjeseci, tako da ta mogucnost ipak otpada
- ljubav_aha
#249 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
pa njih dvoje uopste nisu ni trazili medjusobni intelektualni kapcitetSuti i trpi wrote:On je sasvim sigurno zadovoljavo njene kriterije kada je u pitanju fizicki izgled... Bio joj je zanimljiv i smijesan... Ali, meni je govorila da nema teorije da bi mogla biti sa nekim ko je tako glup... Nevjerovatno je koliko ga je znala ocrnit na moje podbadanjeljubav_aha wrote:pa njena reakcija sjedanja tipu u krilo ,ljubljenje pred vama kao bomabsticna najava novosti mi upravo nagovjestava da je ona savrsena za njega.
Bio sam ubjedjen da je to uradila iz neke glupe osvete sto sam se prema njoj ophodio krajnje nezainteresovano i sto sam je cesto (u zajebanciji) guro u zagrljaj mome poznaniku. Ali, ona je sa njim bila u vezi 4-5 mjeseci, tako da ta mogucnost ipak otpada. Mozda ima veliku alatku, pa je to nadomjestilo intelektualni hendikep
.
- Suti i trpi
#250 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Nije ni meni (toliko) bitan intelektualni kapacitet ako cu sa tom osobom provodit sat vremena dnevno (tesko me mogu privuci glupe osobe, ali recimo da bi se moglo kratko tolerisat u nekom specijalnom slucaju)... Ali, ona je sa njim bila non stop zajednoljubav_aha wrote:pa njih dvoje uopste nisu ni trazili medjusobni intelektualni kapcitetSuti i trpi wrote:On je sasvim sigurno zadovoljavo njene kriterije kada je u pitanju fizicki izgled... Bio joj je zanimljiv i smijesan... Ali, meni je govorila da nema teorije da bi mogla biti sa nekim ko je tako glup... Nevjerovatno je koliko ga je znala ocrnit na moje podbadanjeljubav_aha wrote:pa njena reakcija sjedanja tipu u krilo ,ljubljenje pred vama kao bomabsticna najava novosti mi upravo nagovjestava da je ona savrsena za njega.
Bio sam ubjedjen da je to uradila iz neke glupe osvete sto sam se prema njoj ophodio krajnje nezainteresovano i sto sam je cesto (u zajebanciji) guro u zagrljaj mome poznaniku. Ali, ona je sa njim bila u vezi 4-5 mjeseci, tako da ta mogucnost ipak otpada. Mozda ima veliku alatku, pa je to nadomjestilo intelektualni hendikep
.
taj element nije uopste ni bio bitan u vezi koaj je bila cisto zabavnog tipa