1991 - 1992 - 1993 - ... lazi i istine

Post Reply
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

nebi wrote:Pravo diplomatski.. :shock:
Diplomatski nediplomatski to je bilo tako.A to sto sam napiso da za Celu(mogao je biti bilo ko drugi) imam vise razumijevanja mislio sam na taj dan i dogadjaj ne na poslije
Fair Life

Post by Fair Life »

nebi wrote:Ma salim se,ake,nisi valjda alergican na brotherhood :D
Ne moramo se mi voljeti,dovoljno je da se respektiramo...
i da imamo muda da kazemo istinu,cak i ako nam se ne uklapa u koncept.
djelici istine:

http://www.bhdani.com/arhiva/165/t16511.htm

http://www.bhdani.com/arhiva/166/t16605.htm
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

Fair Life wrote:
djelici istine:

svi imamo pravi na misljenje i ocjenjivanje pojediniih dogadjaja pa tako i Tunjo,Gutman,ti ja ,Dani..To ti je ta demokratija.Naravno mozda su ljudi u pravu a i ne mora biti...Dovoljno si pametan da znas da se cijela istina nikad nece saznat...
margareta

Post by margareta »

DiplomataSaSela wrote:
Fair Life wrote:
djelici istine:

svi imamo pravi na misljenje i ocjenjivanje pojediniih dogadjaja pa tako i Tunjo,Gutman,ti ja ,Dani..To ti je ta demokratija.Naravno mozda su ljudi u pravu a i ne mora biti...Dovoljno si pametan da znas da se cijela istina nikad nece saznat...
......osim sto po tvojim diplomatskim stavovima ti bi to pravo ukinuo u sekundi.meni uredjujes misaonu 'politiku' ?demokratski, nema sta.
neutral-vojerasa

Post by neutral-vojerasa »

Reci cu vam samo jednu stvar na brzinu.

Iz ovih razloga nemozes svakog srbina smatrati chetnikom a ni svakog muslimana gledati ko baliju.

Pozdrav svima
Goge
margareta

Post by margareta »

neutral-vojerasa wrote:Reci cu vam samo jednu stvar na brzinu.

Iz ovih razloga nemozes svakog srbina smatrati chetnikom a ni svakog muslimana gledati ko baliju.

Pozdrav svima
Goge
Da te ne znam povjerovala bih ti.Bila sam svjedok markala. ti i rajvosa ste zemlja i nebo.lazes to za srbe.lazes sve.ti si gogo.izvarao si u ratu gogo a varas i sada.seres.bili smo skupa i ne kenjaj.
neutral-vojerasa

Kako slatko pricas tacno te moj prstic ono ko i zagotivio. Gogo ovo, gogo ono...... jos da si ovde da me ceskas malo uffff gdje bi nam kraj bio.
LONG LIVE NEUTRAL-no SARAJEVO.
neutral-vojerasa

Margi, sta mislis jel mogla eventualno kafica negdje na poluvremenu past?????? Vidim volim da se forum-iras pa sam konto mozda se volis i kafenisat.
tvoj Goge
hihiiiihi
margareta

Post by margareta »

ne njajke gogi.mojne nime shatro.stalno nesto kukumaces.ovdje si.vozdra.
margareta

Post by margareta »

neutral-vojerasa wrote:Margi, sta mislis jel mogla eventualno kafica negdje na poluvremenu past?????? Vidim volim da se forum-iras pa sam konto mozda se volis i kafenisat.
tvoj Goge
hihiiiihi
ej gogo znamo se.kaficama se ne bavim.volim sama piti kaficu.ne volim lazi.nicije.posebno iz zadnjeg dijela tvog brzog opusa.ni cetnicke ni balijske ni ustaske.voljela bih da nestanemo sa tim odvratnim blacenjem jednih na druge.tu posast trebamo ostaviti onima sto nas vintaju oko svojih
prljavih shapa.gogo pun mi je klinac tog naseg trvenja oko dima i magle.
pozrav
zzzzz

Post by zzzzz »

Pozdrav svima
Goge
Kakve ti nebuloze valjas :shock: cuj prve barikade postavili Bosnjaci
Da se slucajno ne zadesih u prvom trolejbusu koji su presreli na Vrbanji, jos bi povjerovo kretenu. Barikada je bila toliko friska da jos ni carape nisu stigli staviti na glavu.
Da slucajno na pet minuta prije nisam prosao pored Markala, na kafu do Raguze, vec bi sad zamisljao alijine bojovnike kako nose leseve sa Treskavice (srnin opis dogadjaja) da sto vise ocrne neduzne sa okolnih brda.
Ma ja veci kreten kad polemisem sa osobom ovako pomracenog uma
Last edited by zzzzz on 12/11/2004 13:27, edited 2 times in total.
neutral-vojerasa

Pa ne ono fakat slazem se u potpunosti i mislim da si u pravu. Svidja mi se tvoja brza replika, vidim i kod tebe je garant pola sest ujutro a nemozes spavat ko ni ja.
Sto se natezanja tice, nisam ja ni zado ovu temu, ja bih najradje o ..........
ma pretpostavljam da bih najradje supljiro.
Svidja mi se tvoja spika. Koliko ti je dinago????? 23 24 ?????
Sarajevo????? Inostranstvo?????
neutral-vojerasa

hej zzzzzzzzzzz,zz zzz,zzz
Mozda i ti na kafu da navratis. Vidim i tebi je desanke maksimovic pun kurac. Kakvu pijes? Mojne mi te politike, "oni ce kafu a ja cu sta hocu"????
Neznam jel " dovidjenja i prijatno" serija jos u rajvosa u modi?
Mozda da sebi izrentas kasetu ceveras.
Vozdrica
margareta

Post by margareta »

50 kao i tebi.ja sam stara baka.po godinama rodjenju a po ubjedjenju imam oko 150 - 200 kuka.ok gogo?ovdje si.
vozdra
ake

Post by ake »

margareta wrote:Da te ne znam povjerovala bih ti.Bila sam svjedok markala. ti i rajvosa ste zemlja i nebo.lazes to za srbe.lazes sve.ti si gogo.izvarao si u ratu gogo a varas i sada.seres.bili smo skupa i ne kenjaj.
margi, gospo, hajde kao svjedok, ispricaj nam kako se to desilo iz tvog ugla,
samo bez emocija, please 8)

ispricaj svoju pricu, pa ce pitanja citalaca, nista ne brini ;)
margareta

Post by margareta »

ake wrote:
margareta wrote:Da te ne znam povjerovala bih ti.Bila sam svjedok markala. ti i rajvosa ste zemlja i nebo.lazes to za srbe.lazes sve.ti si gogo.izvarao si u ratu gogo a varas i sada.seres.bili smo skupa i ne kenjaj.
margi, gospo, hajde kao svjedok, ispricaj nam kako se to desilo iz tvog ugla,
samo bez emocija, please 8)

ispricaj svoju pricu, pa ce pitanja citalaca, nista ne brini ;)
osh muzicku?samo mi jos reci koji font slova?kako da sjedim?sta ti je?
imas svoje izvore lazi i zivi s'njima.pitaj gonzalesa.vozdra!
ake

Post by ake »

margi nam izgleda ipak nema nista reci :( :roll:
margareta

Post by margareta »

zar bih trebala?poubijajte se sto se mene tice.nije vam bilo dosta?sad se krvite ko je a ko nije.stavi kamen da te zulja ako ti je preudobno.vozdrica.
nebi

Post by nebi »

Ma jasta,ba.
margareta

Post by margareta »

cuo se prvo onaj stravicni zvuk i onda ocekivana explozija.
ahuseino

Post by ahuseino »

Pozdrav svima
Goge

E, Gogo, Gogo, :evil: :evil:

Sto si ti neutralan u picku materinu.

Koliko je tebi godina 26-27 ?

Kontam, kakve nebuloze pricas mora da ti je bilo tLinaest u ratu.

Ali sve je to smisljeno, samo da zivac pincetom vadis.

Ali kad bolje razmislim... Ubijedio si me, ja mislim da si ti potpuno u pravu :shock: . Tek mi se sad upalilie lampice (nakon sto pricitah tvoj komentar- neutralni). Srbi nisu imali ni oruzje, mi smo ih odozdo napali jer imamo bolju perspektivu. Ja sam jos odavno cuo da je puska, rukotvorina od vodovodnih cijevi puno preciznija od snajpera. A tek sto ima domet!!??

To ti je bila ponovljena istorija. Sve su pocele Beretke, TO, PL, i policija. Mi smo napravili barikade, s ciljem da napadnemo goloruki Srpski narod.
Nego nam se plan razbi o glavu. Srpski junacki branioci, jadni u bijegu pobise 250 000 ljudi.

I mislim da im se ne smije pripisati nikakvo zlodjelo. Oni nikad nista lose nisu u radili, pa da se moze i naslutiti da bi mogli izvesti nesto kao pokolj u Ferhadiji, Markalama, Srebrenici ...

Mora da je to sve iscenirano, podmetnuto da se SDS strana jos vise oblati u svjetskoj javnosti. I kad smo kod toga, ja mislim da se citav svijet bio urotio protiv Srbije i cisto iz hira im pripisao tu "bednu' agresiju na BIH :-x .

A jos sam odavno isto cuo je da je Sarajevo u stvari izgradjeno od strane Universal Studios, kao jedna velika scena za snimanje reality showa. Jedino tako mogu objasniti "donosenje leseva sa Treskavice" :shock: :(
Jer to je vrlo lako izvodivo. I ne zaboravimo da su Muslimani jako dobri u isceniranju, sto dokazuje i taj "bedni" Oskar Danisa Tanovica.

KAKO OVO PRIJE NISAM SKONTAO. A znaci su mi se ukazivali sve vrijeme. Jesam glup.

Pa sto ce ti to bolan?:twisted:

Smijesno je dokle ide ta tvoja vjera u propagandu (ali nemoj se sjebavat', ima vas jos).
Meni se cini da je Goebbels mala maca za Ristu Djogu....Ali kad malo promislim, nije, nego su oni koji mu vjeruju :-) , toliko manje inteligenti nego njemci.

Pozdrav svima osim ovome gore. :evil:
ake

Post by ake »

ahuseino wrote:Srpski junacki branioci, jadni u bijegu pobise 250 000 ljudi.
istine radi 130.000 bosnja pobise uglavnom srbi i nesto hrvati, a nesto se i medjusobno pobise :oops:

a 90.000 srba pobise bosnje i nesto malo hrvati :skoljka:

ahuseino wrote: Jesam glup.

nisi glup
margareta

Post by margareta »

propaganda cuda cini.taj te sigurno nije zelio uvrijediti.jednostavno vjeruje u to sto govori.nista me vise ne moze iznenaditi.
ahuseino

Post by ahuseino »

ake wrote: nisi glup
:-? Hvala Ake, to je otkrivenje (ali jos uvijek nisam ubijedjen) 8-) .
ake wrote: istine radi 130.000 bosnja pobise uglavnom srbi i nesto hrvati ... a 90.000 srba pobise bosnje i nesto malo hrvati :skoljka:
E, ako je istine radi i sto se brojeva tice- onda nista, ako je samo 130 000 onda ne znam sta raspravljamo, to je nista :evil: .

:-? ...i zve zavisi cije statistike citas, i kako ih citas.

Recimo- zene, djeca i starci?
Muskarci?
Pitam se 'oce li se slucajno otkriti poznata opstepriznata shema GENOCIDA u tim statistikama?

E ba, G-E-N-O-C-I-D. Rijec zvuci pravo ruzno kao pesticid - za istrebljenje uljeza.

Kako neko optuzen za GENOCID moze imati i trun kredibiliteta da mu neko/iko vjeruje, pa i sopstveni narod :shock: :? .

ake wrote:...a nesto se i medjusobno pobise :oops:
Vjerovatno smo se u stvari u vecinom sami pobili, izmedju sebe. Vi ste samo bili posmatraci, dok smo mi tukli po gradu sa svojih polozaja. Recimo ja znam covjeka koji je bacio te granate na Markale, Ferhadiju, a znam i gdje su kupovali lesheve sa Treskavice.

A isto tako znam i sajtove sa subdomain extenzijom - .org, (da ne bude zabune izgledaju ovako: http://www.blablabla.org.yu) koji javno iznose ovu nasu tajnu o samoubistvu, picka im materina izdajnicka. :x

Ali neka nek' oni obajestavaju "nas" polupismeni narod

Fuj :-x
manijak1

Post by manijak1 »

90.000 srba
:shock: :shock: :shock: :shock: podijeljeno sa :? :? :? :?
Post Reply