UDOMLJEN - NAPOKON
jao Boze dragi, pa sta je sa ovim narodom? ima li iko neki osnov kulture da se drzis dogovora ili ako se predomislis, da barem nazoves? ma milion puta mi se desilo da se s nekim dogovorim da dodju vidjeti macka, a onda se samo ne pojave, ugase mobitel, nadju u roku 6 sati drugo mace iako sam rekla da cu njima dati , ili se dogovorimo za dva dana da dodju da ga vide, a medjuvremenu mene ljudi nazovu i ja ih odbijem rijecima da je macak vec obecan. onda kad ga treba dati, ona samo kaze "ma necu ga vise". evo jutros me nazvao ozbiljan covjek, u stanu zivi, imao je vec macaka i molio me bukvalno da ga nikom ne dajem dok ga on ne uzme. dogovorim se sa njim u petak da dodje da ga vidi jer sam obicno do kasno na fakultetu. sad sam slucajno ranije dosla kuci. nazovem ga da mu kazem ako hoce mozemo sad to obaviti, kad javi mi se njegova zena i kaze da su vec nabavili macka. sad kad skontam da bi ja inace do petka eto njega cekala da me nazove, ne bih znala da je on vec uzeo macka a ja bih mozda u medjuvremenu odbijala potencijalno dobre udomitelje, kao sto mi se cesto desavalo. kako ti ljudi ne shvataju da se igraju sa necijim zivcima, parama, strpljenjem, zivotom jedne macke. ja sa udomljavanjem ovog macka nemam nikako srece, barem sam se 5 puta bila dogovorila s nekim, i oni me ovako izrade. svaki dan me kosta hrane i pijeska za njega, pored mojih milion macaka. i onda mi dodje ovakav lola koji ga "rezervise" a ja odbijem druge zainteresirane, da bi na kraju i on mene odbio.
joj ljudi, jednostavno sam iznervirana ovakvim ponasanjem... pa mozes se predomisliti, ne silim nikog da uzme macku, ali brate javi mi...
zato ako znate nekog da bi uzeo ovog ljepotana, javite mi na 061/378-684 begin_of_the_skype_highlighting 061/378-684 end_of_the_skype_highlighting
vakcinisan, revakcinisan, ociscen on vanjskih i unutrasnjih parazita, ima 5 mjeseci ali je manji od prosjecnog muzjaka. maza, samo u krilo skace i razigran je.