Confederation Cup
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- scheph
#226 Re: Confederation Cup
Ovaj turnir ne treba uzimati za previse ozbiljno. USA je mozda trenutno u najboljoj formi od svih ovih ekipa ali pravu formu treba imati za jedno godinu dana, tada se treba pokazati. Mislim da niko od ovih "velikih" (Spanija, Brazil, Italija) nece biti prvak svijeta. Sve 3 reprezentacije su jako ranjive i imaju slabu odbranu. Ja vec sada tipujem na Argentinu. Najkompletniji su i ako svi budu na okupu niko ih nece zaustaviti.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#227 Re: Confederation Cup
To ti dodje negdje 50-60 miliona navijacaPaco wrote:E ovo sve naopako ode...
Sto je najgore, u USA ni 20% stanovnistva ne zna da njihovi nogometasi upravo deru Brazil.
Amerima trebaju ovakve utakmice da ih probude. Prije neki dan kad su uzeli Spance po prvi put u zadnjih nekoliko godina u novinama sto citam fudbal je dobio barem pola stranice.
- karanana
#228 Re: Confederation Cup
evo 2-1.
pitanje: ako tim napada i odbrambeni igrac sutne loptu u korner i sudija zasvira kraj prije nego se taj korner izvede, da li se taj korner ubraja u statistiku ili ne?
pitanje: ako tim napada i odbrambeni igrac sutne loptu u korner i sudija zasvira kraj prije nego se taj korner izvede, da li se taj korner ubraja u statistiku ili ne?
-
Paco
#229 Re: Confederation Cup
@Dado dijasporitus - pa nije bas da je svaki od onih 20% navijac
Nego pitanje - ima li negdje zvanicna odluka o zabrani unosenja ovih truba na stadion za vrijeme SP 2010?
neko je ranije spomenuo da je donesena neka odluka o zabrani, ali ja nisam uspio pronaci.
Nego pitanje - ima li negdje zvanicna odluka o zabrani unosenja ovih truba na stadion za vrijeme SP 2010?
neko je ranije spomenuo da je donesena neka odluka o zabrani, ali ja nisam uspio pronaci.
-
Paco
#230 Re: Confederation Cup
Pa ako sudija dosudi korner onda mora dopustiti i da se izvede. Ako isti nije dosudjen onda statisticki i ne postoji.karanana wrote:evo 2-1.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#231 Re: Confederation Cup
Je li ovo nije dosudjen gol Brazilcima
-
Sounder
#232 Re: Confederation Cup
Mislim da je Blatter rekao kao da je to dio Juzno Africke scene i nemoze sada svjet govoriti kako da se ponasaju, nego prihvati kako je. A opet se spominjalo da bi se mikrofoni mogli postaviti na neki drukciji nacin po stadionima i tako bi se onda mnogo manje culo.Paco wrote:@Dado dijasporitus - pa nije bas da je svaki od onih 20% navijac![]()
-
Sounder
#233 Re: Confederation Cup
Zajeb malo zesci, ali ipak Ameri su postigli nesto sto niko nije ocekivao od njih!
- Edin H.
#234 Re: Confederation Cup
Cist gol KakeDado dijasporitus wrote:Je li ovo nije dosudjen gol Brazilcima
Mrsko Amerikancima bilo igrati u drugom poluvremenu
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#235 Re: Confederation Cup
Sounder wrote:Ameri su trenutno najbolja ekipa u svijetu i to je to!!! Gdje one iz Australije sto stvrdi da Amerika nista nemoze osvojiti hahah !!
Hajmo Ameriko!!
Na cemu si ti sviju ti cuj najbolja ekipa na svijetu
-
Paco
#236 Re: Confederation Cup
Ma svaka cast njihovoj sceni, ali ono je monotono i dosadno. Evo veceras, pun stadion, 5 golova a opet nakon golova se nije cuo onaj uzvik odusevljenja navijaca nego samo jednolicno i dosadno brujanje. Ako se tokom SP-a mikrofoni podese tako da se tribine ne cuju, onda ce TV prijenosi svakako izgubiti na kvalitetu.Sounder wrote:Mislim da je Blatter rekao kao da je to dio Juzno Africke scene i nemoze sada svjet govoriti kako da se ponasaju, nego prihvati kako je. A opet se spominjalo da bi se mikrofoni mogli postaviti na neki drukciji nacin po stadionima i tako bi se onda mnogo manje culo.Paco wrote:@Dado dijasporitus - pa nije bas da je svaki od onih 20% navijac![]()
Moramo sad pisati peticiju da Marjan Mijajlovic komentira svaku utakmicu SP-a
-
pOZz
#237 Re: Confederation Cup
A baš se neka dječica ponadala. 
- JThomas
#238 Re: Confederation Cup
zasluženo.
ali ako ameri budu igrali ovakvu odbranu i kontru i na svjetskom, mogu itekako iznenaditi.
ali ako ameri budu igrali ovakvu odbranu i kontru i na svjetskom, mogu itekako iznenaditi.
-
vjecnobordo
#239 Re: Confederation Cup
Ako je kladionice radi, ne ubraja se u statistikukaranana wrote:evo 2-1.
-
Sounder
#240 Re: Confederation Cup
Me zezam se na racun toga sto su uzeli dvostruke Africke prvake i Spaniju (najbolju ekipu u svjetu) prema tome oni su najboljiMELBOURNE_SARAJEVO wrote:Sounder wrote:Ameri su trenutno najbolja ekipa u svijetu i to je to!!! Gdje one iz Australije sto stvrdi da Amerika nista nemoze osvojiti hahah !!
Hajmo Ameriko!!
Na cemu si ti sviju ti cuj najbolja ekipa na svijetu![]()
![]()
Dobise ljudi fore 2 gola razlike ali izgleda da im je malo bilo
![]()
Halo najbolja ekipa na svijetu
![]()
Gudra je cudo
- bijelo_dugme
#241 Re: Confederation Cup
Sounder wrote:Ameri su trenutno najbolja ekipa u svijetu i to je to!!! Gdje one iz Australije sto stvrdi da Amerika nista nemoze osvojiti hahah !!
Hajmo Ameriko!!
- rado_vidjen
#242 Re: Confederation Cup
inace, nisam pratio ovo nebitno takmicenje na kojem ne igra najjaca selekcija. (na koga vas ovo podsjeca?
ali malo mi je degutantantno onakvo javno ispoljavanje vjere na kraju tekme...ko u transu, k'o oni dervisi. nazovimo to pravim imenom: fundamentalisti zesci
lucio bi se raznio na centru za jesusa
- ja.neron
#243 Re: Confederation Cup
ma kakvi fundamentalisti, a žene u Brazilu haman gole hodaju nemaju oni ni ž od vjere sve je to biznis postalo
- bijelo_dugme
#244 Re: Confederation Cup
Kaka kaze da nije pycke vidio prije braka 
- Edin H.
#245 Re: Confederation Cup
Oni gubitnici Spanci uzeli Juznoafricku Republiku u produzecima 3 - 2
Alonso postigao pogodak u drugom produzetku
Alonso postigao pogodak u drugom produzetku
- zalizani
#246 Re: Confederation Cup
Dok Brazil osvaja internacionalne kupove,Ronaldo i Adriano traže zalogaj više.

- jeza u ledja
#247 Re: Confederation Cup
Kaka je vjerski fanatik zesci.bijelo_dugme wrote:Kaka kaze da nije pycke vidio prije braka
-
baxus
#248 Re: Confederation Cup
Kaka picko, osunetit cemo te