1.
1. Je li ti privlacniji momak koji trenutno (godina-dvije) ima, a dugorocno ce zaglavit ili ti je privlacniji tip koji ce jos najmanje godinu-dvije imat po 2 KM, al nakon toga ce stat na svoje noge bolje nego ovaj sto trenutno ima?
2. Koja je donja granica, ili sto bi informaticari rekli, minimalna konfiguracija da ti krenes s nekim momkom?
3. Sta ti nudis kao protuuslugu liku koji ima para? Mocan sex ili sta?
4. Zasto mislis da se dugorocni medjuljudski odnosi mogu zasnivati na materijalnom?
5. Sta je za tebe idealan provod s momkom? Odlazak na more 7 dana, inostranstvo, izlazak navece uz veceru i bocu vina od 100 KM?
6. Je li ti privlacnije da ti tip koji ima brdo love pokloni mocan mobitel po koji je poslao nekoga od svoje raje da ga kupi ili ti je privlacnije da ti onaj od 2 KM pokloni ruzu za koju je izvalio zadnju marku?
Ne mislim nista lose zaista, al me zanima kako razmisljas.[/quote]
1.ja uvijek mislim unaprijed tako da je bolje da sad ima 2KM pa kasnije da ima za neki normalan zivot
2.da ima dovoljno za izalazak jednom sedmicno mada naizmjenicno placamo,i ne bi mogla se zamisliti s momkom koji se izlezava citav dan i ceka da mu pare dodju s neba,to znaci neradnici nikako
3.vec sam u vezi 5 godina,ne zasniva se samo na sexu i poklonima vec na ljubavi
4.a sta ti mislis od cega zivjet,ko ce ti placati racune,djecu skolovati?meni su roditelji skupo placali fakultet,bilo je i dana kada sam se dosta toga odricala pocevsi od odjece pa nadalje a da nisu radili kako bi izgeldao taj porodicni odnos,da razmisljamo od koga cemo posuditi i jos gore kako vratiti te pare i onda da u toj porodici ima harmonije,ja mislim da ne moze tako.bez obzira sto nas pare ne mogu uciniti sretnima,mogu nam itekako pomoci.
5.moram opet spomenuti odricanja,i ja i on smo studirali nismo imali vrema ni za more niti za bilo sto.ne pijem skupa pica niti volim volim alkohol,tako sto se tice izlaska ne trosi vise od 5 KM na mene.u inostranstvo odemo kod moje porodice ili kod njegovih sestara a da oni nisu tamo pa kao da bi isli.nama je najbolje kad smo zajedno i to je vecinom u kuci,ionako ne volim kafice
6.normalno ruzu.ko ce curi pokloniti mobitel jos ako nije on izabrao a i ne bi prihvatila,za te stavri imam oca
ako imas jos pitanja slobodno postavi:)