Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
freak_beauty87

#226 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by freak_beauty87 »

ehhh sad mene zanima ako bi htjela da mi odgovoris na neka pitanja :D
1.

1. Je li ti privlacniji momak koji trenutno (godina-dvije) ima, a dugorocno ce zaglavit ili ti je privlacniji tip koji ce jos najmanje godinu-dvije imat po 2 KM, al nakon toga ce stat na svoje noge bolje nego ovaj sto trenutno ima?
2. Koja je donja granica, ili sto bi informaticari rekli, minimalna konfiguracija da ti krenes s nekim momkom?
3. Sta ti nudis kao protuuslugu liku koji ima para? Mocan sex ili sta? :D
4. Zasto mislis da se dugorocni medjuljudski odnosi mogu zasnivati na materijalnom?
5. Sta je za tebe idealan provod s momkom? Odlazak na more 7 dana, inostranstvo, izlazak navece uz veceru i bocu vina od 100 KM?
6. Je li ti privlacnije da ti tip koji ima brdo love pokloni mocan mobitel po koji je poslao nekoga od svoje raje da ga kupi ili ti je privlacnije da ti onaj od 2 KM pokloni ruzu za koju je izvalio zadnju marku?

Ne mislim nista lose zaista, al me zanima kako razmisljas.[/quote]
1.ja uvijek mislim unaprijed tako da je bolje da sad ima 2KM pa kasnije da ima za neki normalan zivot
2.da ima dovoljno za izalazak jednom sedmicno mada naizmjenicno placamo,i ne bi mogla se zamisliti s momkom koji se izlezava citav dan i ceka da mu pare dodju s neba,to znaci neradnici nikako
3.vec sam u vezi 5 godina,ne zasniva se samo na sexu i poklonima vec na ljubavi
4.a sta ti mislis od cega zivjet,ko ce ti placati racune,djecu skolovati?meni su roditelji skupo placali fakultet,bilo je i dana kada sam se dosta toga odricala pocevsi od odjece pa nadalje a da nisu radili kako bi izgeldao taj porodicni odnos,da razmisljamo od koga cemo posuditi i jos gore kako vratiti te pare i onda da u toj porodici ima harmonije,ja mislim da ne moze tako.bez obzira sto nas pare ne mogu uciniti sretnima,mogu nam itekako pomoci.
5.moram opet spomenuti odricanja,i ja i on smo studirali nismo imali vrema ni za more niti za bilo sto.ne pijem skupa pica niti volim volim alkohol,tako sto se tice izlaska ne trosi vise od 5 KM na mene.u inostranstvo odemo kod moje porodice ili kod njegovih sestara a da oni nisu tamo pa kao da bi isli.nama je najbolje kad smo zajedno i to je vecinom u kuci,ionako ne volim kafice
6.normalno ruzu.ko ce curi pokloniti mobitel jos ako nije on izabrao a i ne bi prihvatila,za te stavri imam oca

ako imas jos pitanja slobodno postavi:)
Layne

#227 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Layne »

Šta ću sad?? Nisu me htjele ni kad sam im'o para, a ne sad kad sam kokuz.
freak_beauty87

#228 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by freak_beauty87 »

mostarac wrote:
burek_in_space wrote:
freak_beauty87 wrote: naravno da nisu potrebni samo novci ja sam vec napisala da za izlazak jeste potrebno jer ne moze on izvesti curu sa 2KM.ja sam prosle sedmice od momka dobila takodje cvjetic mada ga ukrao ispred restorana:)ali mi je drago jer je ipak znak paznje..
Sestro slatka, i ja bih bio zadovoljan cvjeticem nakon vechere od 100 maraka! :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
O CEMU TI PRICAS?KO JE SPOMENUO 100KM.VEC SAM NAPISALA DA JA KADA IZADJEM S MOMKOM POTROSIMO MAXIMALNO 5KM.JEDNOM MJESECNO IZADJEMO NA VECERU I AKO TE BAS ZANIMA POTROSIMO 20KM ZA OBJECE VECERE I PICE..STA SE TO JEDE PA BUDE RACUN 100KM.NI KAD SMO U DRUSTVU NE POTROSIMO TOLIKO
Cholina_Lokica

#229 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Cholina_Lokica »

Layne wrote:Šta ću sad?? Nisu me htjele ni kad sam im'o para, a ne sad kad sam kokuz.
postani sponzorusa :D
Layne

#230 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Layne »

Dile wrote:
Layne wrote:Šta ću sad?? Nisu me htjele ni kad sam im'o para, a ne sad kad sam kokuz.
postani sponzorusa :D
Ne mogu. Ružan sam.
burek_in_space

#231 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by burek_in_space »

freak_beauty87 wrote: O CEMU TI PRICAS?KO JE SPOMENUO 100KM.VEC SAM NAPISALA DA JA KADA IZADJEM S MOMKOM POTROSIMO MAXIMALNO 5KM.JEDNOM MJESECNO IZADJEMO NA VECERU I AKO TE BAS ZANIMA POTROSIMO 20KM ZA OBJECE VECERE I PICE..STA SE TO JEDE PA BUDE RACUN 100KM.NI KAD SMO U DRUSTVU NE POTROSIMO TOLIKO
Polako beauty,sh'a se palish ko hepo kocka?! :-)
Da tebe prvo chika doktor jednom :kiss: da se ti ne ljutish,mogle bi ti bore iskochiti pu pu pu daleko bilo. :(

Chuj shta se jede,ja svoju vodim kod Gojka i na 5 klipacha,ako ne mozhe pojest' kilo mesa i popit',onda i nije za mene. :mrgreen:
Cholina_Lokica

#232 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Cholina_Lokica »

nema veze napucas se pa zaHebes koga... nisu sve sponzy lijepe :D
Last edited by Cholina_Lokica on 07/04/2009 14:06, edited 1 time in total.
burek_in_space

#233 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by burek_in_space »

Dile wrote:nema veze napusas se pa zaHebes koga... nisu sve sponzy lijepe :D
Ja volim sponze koje se napusaju! :oops:
Cholina_Lokica

#234 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Cholina_Lokica »

vjerujem da volis bureke :D
freak_beauty87

#235 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by freak_beauty87 »

burek_in_space wrote:
freak_beauty87 wrote: O CEMU TI PRICAS?KO JE SPOMENUO 100KM.VEC SAM NAPISALA DA JA KADA IZADJEM S MOMKOM POTROSIMO MAXIMALNO 5KM.JEDNOM MJESECNO IZADJEMO NA VECERU I AKO TE BAS ZANIMA POTROSIMO 20KM ZA OBJECE VECERE I PICE..STA SE TO JEDE PA BUDE RACUN 100KM.NI KAD SMO U DRUSTVU NE POTROSIMO TOLIKO
Da tebe prvo chika doktor jednom :kiss: da se ti ne ljutish,mogle bi ti bore iskochiti pu pu pu daleko bilo. :(

Chuj shta se jede,ja svoju vodim kod Gojka i na 5 klipacha,ako ne mozhe pojest' kilo mesa i popit',onda i nije za mene. :mrgreen:
:lol: ja ne mogu pojesti ni 100grama;)ma ne ljutim se ja sto bi,neka svako iznese svoje misljenje...
zelenashica

#236 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

burek_in_space wrote:

čuj nju na meso...je l.... :x ma meni vamo maslanice razvlačiš :evil: :oops: ... :lol:
burek_in_space

#237 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by burek_in_space »

freak_beauty87 wrote: :lol: ja ne mogu pojesti ni 100grama;)ma ne ljutim se ja sto bi,neka svako iznese svoje misljenje...
Pa dobro,ako ne mozhesh mesa,uvijek se da naci neshto drugo! :oops:
Last edited by burek_in_space on 07/04/2009 14:29, edited 1 time in total.
zelenashica

#238 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

burek_in_space wrote:
freak_beauty87 wrote: :lol: ja ne mogu pojesti ni 100grama;)ma ne ljutim se ja sto bi,neka svako iznese svoje misljenje...
Pa dobro,ako ne mozhesh mesa,uvijek se da naci neshto drugo! :oops:
mišica wrote: čuj nju na meso...je l.... :x ma meni vamo maslanice razvlačiš :evil: :oops: ... :lol:
Mishice,od tebe sam samo zeljanik trazhio! :skoljka: :mrgreen:
ccccc.......jah sad me eto provali :D :oops: de ne moraju svi znati :oops: :skoljka:
burek_in_space

#239 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by burek_in_space »

...
Last edited by burek_in_space on 07/04/2009 14:30, edited 1 time in total.
freak_beauty87

#240 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by freak_beauty87 »

volim i ja burek i sve pite:)ali posto to nema u restoranima moram uzeti pizzu i to nema na komad i uvijek mi pola ostane...:)
burek_in_space

#241 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by burek_in_space »

freak_beauty87 wrote:volim i ja burek i sve pite:)ali posto to nema u restoranima moram uzeti pizzu i to nema na komad i uvijek mi pola ostane...:)
Sve zhene vole Burek! :mrgreen:
mostarac

#242 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by mostarac »

mišica wrote:
burek_in_space wrote:

čuj nju na meso...je l.... :x ma meni vamo maslanice razvlačiš :evil: :oops: ... :lol:
mora je bona pripazit, ona jos raste :D
colt

#243 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by colt »

mišica wrote:

da...curu ne može :roll: ...bilo kakvu :D ,ali onu koja ga voli,kojoj je stalo može izvesti i bez 1KM...Pa i šetnja je za ljude,i klupa u parku,ima toliko toga za što nije potreban novac,....ma daj ne mogu se pomiriti s tim da neko sa 2KM u džepu ne može napraviti zanimljivo veče sebi i svojoj dragoj....jednostavno neću ... :evil:p
Rijetko je danas vidjeti ovakve osobe. Na zalost !!!!
Nije ni cudo zasto mi muski i ne kupujemo vise cvijece. To postaje vec glupo, jer im cvijece nije ni vazno.(mozda, kao sto Burek rece, cvijece je vazno nekon vecere od 100 KM :dance: )
Znam da ce me napasti da generaalizujem, ali sutuacija je trenutno takva, priznale one ili ne . . .
mostarac

#244 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by mostarac »

sad ce tebo bondusa i ona druga sa njom objasnit kako ti mrzis zenski rod i kako ti ne treba da vjerujes svojim ocima :D
Cek samo dok se pregrupisu i eto ih u brisucem letu :D
burek_in_space

#245 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by burek_in_space »

mostarac wrote:
mišica wrote:
burek_in_space wrote:

mora je bona pripazit, ona jos raste :D
:kravata: :mrgreen:
chuchumbamayumbe

#246 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by chuchumbamayumbe »

Chischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna? :mrgreen:
Nabavi kravu jebote zivot, pa kakvu jedru rumenu seljanchicu uvezi sebi, ta te nece pitati za pare dokle god ima sta pomusti i kumpijera naroviti.
Ha ja.
8-)
hocunecu

#247 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by hocunecu »

burek_in_space wrote:

ovdje sam izgleda jedino ja tvoj broj :lol: :lol: :lol:
zelenashica

#248 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

colt wrote:
mišica wrote:

da...curu ne može :roll: ...bilo kakvu :D ,ali onu koja ga voli,kojoj je stalo može izvesti i bez 1KM...Pa i šetnja je za ljude,i klupa u parku,ima toliko toga za što nije potreban novac,....ma daj ne mogu se pomiriti s tim da neko sa 2KM u džepu ne može napraviti zanimljivo veče sebi i svojoj dragoj....jednostavno neću ... :evil:p
Nije ni cudo zasto mi muski i ne kupujemo vise cvijece. To postaje vec glupo, jer im cvijece nije ni vazno.(mozda, kao sto Burek rece, cvijece je vazno nekon vecere od 100 KM :dance: )
Znam da ce me napasti da generaalizujem, ali sutuacija je trenutno takva, priznale one ili ne . . .
nisu rijetkost ovakve osobe,ali moramo biti realni da su rijetki i muškarci koji se usude izvesti curu sa 1KM... imam osjećaj da i oni koji nemaju novca su opsjednuti s tim,pa se osjećaju manje vrijednim....a u biti ne znaju da vrijede onoliko koliko se osjećaju vrijednim,onoliko koliko imaju univerzalnih ideja,mašte,želje,.....
burek_in_space

#249 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by burek_in_space »

hocunecu wrote:
ovdje sam izgleda jedino ja tvoj broj :lol: :lol: :lol:
:roll: :evil:
freak_beauty87

#250 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by freak_beauty87 »

colt wrote:
mišica wrote:

ti ocigledno ne citas barem sto se mene tice,te vecere od 100KM kakva je to nebuloza pa ne zivimo u monaku da toliko trosimo na vecere
Post Reply