Aurora Borealis wrote:@IHAVEDREAM
Svaka dva mjeseca?! Blago tebi, kod mene to raste k'o iz vode, svake 2-3 hefte je pod moranje
A @Sunasce, istina, rastu izgleda jace od zileta. Nisam vise pametna sta i kako. Pomagajte!
@bez_ideje: Kad bih znala da cu biti i tih 6-7 god. mirna, odmah bih pocela sa stednjom.
nije bas sad toliko skupo,
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 9#p3692239
Edit: probajte ono sa secerom, ne znam da li ce urastati, ali meni je malo bezbolnije od voska, i sve cupa, samo mi je bila rijetka smjesa, pa sam poderala carsaf
sto se tice urastanja, ja sam imala katastrofa noge prije dvije godine, al od tada samo zilet, puno mlijeka za tijelo, najbolje da sto cesce brijete jer time radite i piling koze, zatim domaci pilinzi (sve sto je u zrnastom obliku pomijesati sa maslinovim uljem i trljati - secer, so, palenta

.....), a negdje sam procitala da se kupi ulje cajevca (ima u dmu al je 39%) i stavi 20 kapljica u casu vode i time maze, nisam sigurna jel od toga ali cini mi se da meni one preostale urasle izgledaju sve blize kozi, ali necu jos da ih diram.
A najvaznije od svega manite se vi copanja i izvlacenja, pogotovo ako je u onoj nateknutoj fazi, to mjesto mazite ovim rastvorom cajevca i tek kad budete jasno dlacicu vidjeli uzmite one igle u apoteci i lagano je izvucite. Ja sam kroz svasta prosla, i trenutno imam na umu ovu lasersku u zenici, samo cekam jesen