Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovaj zadnji je najskuplji, i mislim da bi mi na carini puno uzeli. Sta mislite o ovom drugom?
Ili ako mi imate vi nesto preporuciti... da je oko 300-400KM, a da ima klasican izgled, bez dzidza na njemu, i da nema veliko kuciste (popularni su takvi u zadnje vrijeme). Hvala!!
Mislim da je ovaj zadnji na listi i najbolji,Citizen je predobar ali poskup,za ove police mogu reci samo da su smece zesce,imao dva sata Police i oba se pokvarila, prvi nakon 15 dana,reklamacija i uzmed drugi,potpuno drugi model koji je takodjer radio puna dva mjeseca i na kraju vratim lovu i kupim dobri ,stari fossil
Ja bih ti uvijek preporucio Fossil.Devinitivno najbolji odnos cijena-kvalitet.Cije su do 250KM u prosijeku...
Ja bih ti predlozio sljedece modele:
Kod Amazon-a kosta 289 Eura iako bi kako kaze po podacima proizvodjaca trebao kostati 795 Eura.
Kaze zbog forme i dizajna slaze se uz poslovnu osjecu marke Hogo Boss,Esprit i S. Oliver.
citroen wrote:
trenutno nosim ovaj,na slici(lijevo) Fossil,za mene najbolji odnos cijena-kvalitet,imao do prije dva dana i jedan model od Diesela,al sam ga izgubio,pa ako neko nadje nek javi ,ev kako izgleda ,on mi je bio pravo dobar,izuzetno lagan,otporan na ogrebotine,za svaki dan,inace volim satove i redovno to mjenjam ali ne dajem bas puno love za to,jer mislim da sat ne moze da vrijedi kao sto ovi neki ovdje postavljaju cifre od 1000eura ili vise,tamo do 200KM moze se naci solidan sat a i to je previse za nekog na ovom poganom vaktu
licno imam swach,ne znma koji po redu,ai prvi sam pocela nositi u osnovnoj skoli,inace klasicna elegancija su satovi anne klein
Ženski satovi, ne znam, meni swatch, ok, tanki, jedan jedva kupih u Švedskoj, jednom....
Ali kad su muški u pitanju, ljepota je široka, RADO, to je..... mmmmmmmmmmmm
Miš mekinjaš wrote:Ženski satovi, ne znam, meni swatch, ok, tanki, jedan jedva kupih u Švedskoj, jednom....
tacno,ali ja sam jedna nosila pod jadrasnkim morem,savrsen
inace,najnoviji kupih bas u SA prosle godine,inace,svi moji prethodnici su kupljeni u svajcarskoj ,ipak je veci izbor,inace ,iako tezim onim klasicnim dobrim modelima
Miš mekinjaš wrote:Ženski satovi, ne znam, meni swatch, ok, tanki, jedan jedva kupih u Švedskoj, jednom....
tacno,ali ja sam jedna nosila pod jadrasnkim morem,savrsen
inace,najnoviji kupih bas u SA prosle godine,inace,svi moji prethodnici su kupljeni u svajcarskoj ,ipak je veci izbor,inace ,iako tezim onim klasicnim dobrim modelima
I još kad ih kupiš u Švicarskoj,lijepo, kulturno ti kažu da će povrat poreza poslati na banku, da sjedne na račun......
Milina, ma kupila bih 100 satova tamo
Izvini što te pitam, ali koji model Hamiltona je na slici i koliko si ga platio? U BiH nemaju dilera koliko znam, što jeveoma tužno. I još nešto. Jeli taj tvoj automatik ili kvarc?
Izvini što te pitam, ali koji model Hamiltona je na slici i koliko si ga platio? U BiH nemaju dilera koliko znam, što jeveoma tužno. I još nešto. Jeli taj tvoj automatik ili kvarc?
Ovo je "Hamilton Khaki - Field Quartz" i došao me negdje oko 200 eura.
Gdje u Sarajevu ima kupiti sat za djecaka od 10 godina, a da nije Swatch-ov? I ne mislim na one jeftine djecije satove, nego nesto vise frajerski, ali da je primjeren djecijoj ruci?
Neposlusna wrote:Licno nosim samo Guess ili Esprit satove.
Nedavno sam kupila ovaj sat i veoma sam zadovoljna. Sto jest jest, bio je stvarno preskup ali je vrijedan svakog centa.
Ima i zlatna verzija, i nju se omisljam da uzmem ali to cu da se castim za novu godinu.
Takodje sam odnedavno vlasnik ovog sata a trazila sam ga dugo nigdje ga nisam mogla nac..gdje si ti uzela..
iako sam vlasnik jos par ovaj je definitivno nadmasio sve ostali su sad samo u sjeni
takodje bih voljela imat zlatnu verziju sad hoce li bit guess il neki dr ne znam..al za sad ovaj je vrh
citroen wrote:
trenutno nosim ovaj,na slici(lijevo) Fossil,za mene najbolji odnos cijena-kvalitet,imao do prije dva dana i jedan model od Diesela,al sam ga izgubio,pa ako neko nadje nek javi ,ev kako izgleda ,on mi je bio pravo dobar,izuzetno lagan,otporan na ogrebotine,za svaki dan,inace volim satove i redovno to mjenjam ali ne dajem bas puno love za to,jer mislim da sat ne moze da vrijedi kao sto ovi neki ovdje postavljaju cifre od 1000eura ili vise,tamo do 200KM moze se naci solidan sat a i to je previse za nekog na ovom poganom vaktu
licno imam swach,ne znma koji po redu,ai prvi sam pocela nositi u osnovnoj skoli,inace klasicna elegancija su satovi anne klein
Neposlusna wrote:Licno nosim samo Guess ili Esprit satove.
Nedavno sam kupila ovaj sat i veoma sam zadovoljna. Sto jest jest, bio je stvarno preskup ali je vrijedan svakog centa.
Ima i zlatna verzija, i nju se omisljam da uzmem ali to cu da se castim za novu godinu.
Takodje sam odnedavno vlasnik ovog sata a trazila sam ga dugo nigdje ga nisam mogla nac..gdje si ti uzela..
iako sam vlasnik jos par ovaj je definitivno nadmasio sve ostali su sad samo u sjeni
takodje bih voljela imat zlatnu verziju sad hoce li bit guess il neki dr ne znam..al za sad ovaj je vrh
Ja sam ga uzela u Zlatari u Amsterdamu. Gdje si ti svoj sat uzela?
Zlatna verzija je isto prelijepa, ali nije za svaki dan nego bas za specijalne momente.