Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#226 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by mIRCerka »

17/04/2008 18:02 Banned user for reason “Vrijedjanje ucesnika diskusije i ignorisanje upozorenja administratora, pominjanje majke drugim forumasima”
» Markus Merk

Ja dva puta upozoravati necu.
saraydjecko

#227 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by saraydjecko »

Naprijed plavi pjesma se ori-naprijed modri pjesma se ori (ukradeno od BBB)
Napred Zeljo ljubavi moja (ukradeno od Delija)
Mi smo Zeljini Zeljo je nas(hahaha drug Tito)
Naprijed Zeljo samo naprijed(ukradena od Delija)
Otiso si Djilda(ukradena od Grobara)
Sve sto zelim u ovom trenutku(Delije)
Udarne pjesmice sa juga sve kopija do kopije :-)
Uglavnom ste smijesni i ponekad zalosni...
Ultrasi vas ganjaju po Sarajevu,grupa koja je u krizi vam uzme jedan od vidjenijih transova nesto city boys PA DOKLE VISE
LSD

#228 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by LSD »

saraydjecko wrote:Naprijed plavi pjesma se ori-naprijed modri pjesma se ori (ukradeno od BBB)
Ultrasi vas ganjaju po Sarajevu,grupa koja je u krizi vam uzme jedan od vidjenijih transova nesto city boys PA DOKLE VISE
Nemoj mi samo ono ko papagaj "Gdje god bili..." ali gdje su HZ?? gdje je ta navijacka skupina sa CEBEPA?...bezveze je derbi u kojem samo mi navijamo,a vi gledate ko da igra mecka...mislim,lose je to.
I jos nesto,kad si vec poceo nabrajati mane i minuse manijaka,red bi bio da nabrojis i bisere iz svoje avlije 8-)
kofi anan

#229 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by kofi anan »

2 Jaka, posebno ovaj prvi 8-) 8-)
DicaTM

#230 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by DicaTM »

Posvetiti pjesmu nekome zbog jednog gola, niđe veze. Još vas je i izradio kasnije...
nikad_izvini

#231 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by nikad_izvini »

saraydjecko wrote:Naprijed plavi pjesma se ori-naprijed modri pjesma se ori (ukradeno od BBB)
Ti očito dugo nisi otišao na utakmicu(sad su dva derbija bila :-D )E moj navijač :D .Bile udarne pjesme,bile kolega ;-) Zadatak: dođi na derbi ;-) Nije ti valjda mrsko :dance:

Nemoj biti kao ostale njanje :roll:
Last edited by nikad_izvini on 17/04/2008 18:59, edited 1 time in total.
slucajan

#232 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by slucajan »

Odlicno receno.... volio bih da postave sliku tribina protiv ostalih ekipa protiv kojih je Zeljo igrao u Evropi (iako je davno bilo, nadam se da postoje barem crno-bijele slike). Ja dajem glavu, a lahko je naci i statistiku da nikada, ali bas nikada nije bilo vise od 15.000 ljudi na tim utakmicama. Dok se na utakmicama Sarajeva u Euro kupovima uvijek na tribinama nadje 25-30.000 ljudi, bio protivnik Sigma, Besiktas, Germinal, Basel ili Dynamo... jer za to postoji samo jedno obralozenje.

MI NA UTAKMICE DOLAZIMO ZBOG SARAJEVA, A VI ZBOG ZELJINOG PROTIVNIKA!!!
nikad_izvini

#233 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by nikad_izvini »

slucajan wrote:Odlicno receno.... volio bih da postave sliku tribina protiv ostalih ekipa protiv kojih je Zeljo igrao u Evropi (iako je davno bilo, nadam se da postoje barem crno-bijele slike). Ja dajem glavu, a lahko je naci i statistiku da nikada, ali bas nikada nije bilo vise od 15.000 ljudi na tim utakmicama. Dok se na utakmicama Sarajeva u Euro kupovima uvijek na tribinama nadje 25-30.000 ljudi, bio protivnik Sigma, Besiktas, Germinal, Basel ili Dynamo... jer za to postoji samo jedno obralozenje.

Misliš,dolazili :D :-D :roll:
DicaTM

#234 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by DicaTM »

slucajan wrote:Odlicno receno.... volio bih da postave sliku tribina protiv ostalih ekipa protiv kojih je Zeljo igrao u Evropi (iako je davno bilo, nadam se da postoje barem crno-bijele slike). Ja dajem glavu, a lahko je naci i statistiku da nikada, ali bas nikada nije bilo vise od 15.000 ljudi na tim utakmicama. Dok se na utakmicama Sarajeva u Euro kupovima uvijek na tribinama nadje 25-30.000 ljudi, bio protivnik Sigma, Besiktas, Germinal, Basel ili Dynamo... jer za to postoji samo jedno obralozenje.

:lol: :lol: :lol: :lol:
slucajan

#235 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by slucajan »

Prowler wrote:
pitarozder wrote:ja sto se kitice male pale hahahahah ... popijte jedno Manijacko da sebi dodjete

Image

Posto vidim da te niko ne zeli citirati, jer ti se postovi sastoje od jedne prosto prosirene recenice, evo ja cu te citirati, da ucinim jedno dobro djelo. Sevap je, yebi ga :oops:
mojne ga ba... dosta mu je sto je strumf, jos ga i ti ponizavas

:dance:
alijagoro

#236 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by alijagoro »

Posto vidim da niko nije pomenuo jednu zanimljivu pricu sto se tice navijaca ja cu probati.Tamo nekad 98,99 bila je neka emisija FINALE emitovana mislim petkom u 18:00h.Povodom derbija bili su neki gosti ,prikazali su navijace oba tima pustili njihove himne .Pred kraj emisije bivsi igrac Sarajeva ne mogu se sjetiti imena bilo je podavno kaze nesto u stilu da je 5000 navijaca Zeljeznicara glasnije od 10 000 HZ i da njemu to nikad nije bilo jasno i za nepovjerovati.To je on rekao onako nepetrebno mislim da to uopste nije bilo pitanje,ako se neko sjeca bilo bi dobro. :mrgreen:
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#237 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by since1921 »

hocemo slike juga sa pitarskih euro tekmi please da uocimo razliku
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#238 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by since1921 »

hoce li vaziti regularno postignuti golovi ovaj put?
Enrico

#239 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Enrico »

Protiv Basela je bilo 8.000, a sve mi se čini da ti nisi bio jedan od njih. :)
-----------------------
[color=#0000BF]elSaik[/color] wrote:Uglavnom, dijaspora će moći tekmu gledati na NTV Hayat, a ovi naši ovdašnji ljudi na TVSA. Utakmica počinje u 18:00, a negdje otprilike oko 18:37 će pobjednik biti poznat. Gosti će biti zadovoljniji rezultatom, dok će se domaći žaliti ili na suđenje, ili na vremenske uslove ili na to da im se igrači nisu mogli skoncentrisati zbog koncerta Seke Aleksić. Na tribinama će biti više pitara, jer, ipak, dolazi veliki Željo u goste. Što se navijanja tiče, sve tri treibine Hordi će nijemo da posmatraju šta se dešava, anamo onamo, na južnoj tribini, gdje će maleni štrumfovi uz morske melodije Popaja da bodre svoje mlade lavove na terenu u prvoj od dvije vezane gostujuće pobjede. ;)
nikad_izvini

#240 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by nikad_izvini »

Enrico wrote:

Protiv Basela je bilo 8.000, a sve mi se čini da ti nisi bio jedan od njih. :)
-----------------------
[color=#0000BF]elSaik[/color] wrote:Uglavnom, dijaspora će moći tekmu gledati na NTV Hayat, a ovi naši ovdašnji ljudi na TVSA. Utakmica počinje u 18:00, a negdje otprilike oko 18:37 će pobjednik biti poznat. Gosti će biti zadovoljniji rezultatom, dok će se domaći žaliti ili na suđenje, ili na vremenske uslove ili na to da im se igrači nisu mogli skoncentrisati zbog koncerta Seke Aleksić. Na tribinama će biti više pitara, jer, ipak, dolazi veliki Željo u goste. Što se navijanja tiče, sve tri treibine Hordi će nijemo da posmatraju šta se dešava, anamo onamo, na južnoj tribini, gdje će maleni štrumfovi uz morske melodije Popaja da bodre svoje mlade lavove na terenu u prvoj od dvije vezane gostujuće pobjede. ;)
:D :-D

PS Više njanja ima na sa x nego na Koševu :roll: Da ne znaš kolika je posjeta na Koševu i čitaš pompezne izjave njanja,imao bi utisak da je stadion rasprodan godinama unaprijed i da se mjesto na tribinama naslijeđuje :roll:
PITARKA_SA

#241 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by PITARKA_SA »

Vaso wrote:vrlo orginalan zadnji pasus, gdjice krompirusho :lol:

dodji nekad na utakmicu ;-) Zeljo svako malo izbaci novu pjesmu 8-) ( ODLICNU novu pjesmu)

( sta je ovo 5 puta postam, ne ide mi poruka :roll: )
"dragi" kolega kospicaru,
prvo,ne pada mi na pamet doc vama na sugavicu,da me malo bolje znas ne bi to reko ni u sali
drugo,nisam znala da ZELJO izbacuje nove pjesmice :D mislila sam da to ipak rade navijaci.
a trece ,primjetila sam te slavne vase pjesme mornar sam popaj ja,leteci medvjedici..itd
mislim ako je to vrhunac smisljanja pjesama i melodija,onda se bolje drzite plagijata BBB,grobara i slicno
:oops:

"kako je dobrrooo vidjeti te opeeeeet..." jeste i to pjevali DAVNO, vise ne pjevate a? :D
tuzno i zalosno,a nekome nesto pricate :lol: :D
Mikado

#242 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Mikado »

13.04.2008.
LEKCIJA NAVIJANJA br.1

stochar

#243 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by stochar »

vidi se po posjeti: 18.600 gledalaca u 10 kola na stadionu koji prima 35.000 ljudi! posjeta nema sta. a sad cete na derbi doci zbog protivnika Sarajeva, kao sto vam je inace slucaj.
stochar

#244 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by stochar »

Mikado wrote:13.04.2008.
LEKCIJA NAVIJANJA br.1

grohotom se smijem! hahahaha! pa vise navijaca ima na utakmicama skolskog turnira u FIS-u...
pudlica

#245 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by pudlica »

joj stochar kako si ti nadaren,aj majke ti koliko vas ode na gostovanje a koliko nas na klipu ima,joj... :lol: :lol:
lahor

#246 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by lahor »

stochar wrote:
LEKCIJA NAVIJANJA br.1

grohotom se smijem! hahahaha! pa vise navijaca ima na utakmicama skolskog turnira u FIS-u...
ovo treba poslati u svijet da ljudi vide....ovo je recept za dug zivot i dobro zdravlje jer poslije ovoga ljudi se ubijaju od smijeha.....jos jednom svaka vam cast...hahahahahaa :thumbup:
stochar

#247 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by stochar »

pudlica wrote:joj stochar kako si ti nadaren,aj majke ti koliko vas ode na gostovanje a koliko nas na klipu ima,joj... :lol: :lol:
bar to ne nazivamo 'lekcijama iz navijanja'. ono nije nikakva lekcija, ono je komedija! ovo je lekcija:

http://youtube.com/watch?v=vrMoFK75mUI&feature=related
Last edited by stochar on 17/04/2008 21:57, edited 2 times in total.
zgembo_sa

#248 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by zgembo_sa »

Ja se nadam da ce fk sarajevo do utakmice uspjeti da oformi svoju navijacku skupinu, ipak nije to to kad manijaci na tribinama nemaju konkurenciju koliko god ona smijesna bila :D
lahor

#249 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by lahor »

LEKCIJA NAVIJANJA br.1

Nisam ni pogledo pomenuti snimak jer nemam vremena za takve gluposti.Dovoljno je vidjeti ovu sacicu jada na tribinama i sve ti bude jasno.... :lol:
stochar

#250 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by stochar »

Prowler wrote:
stochar wrote:
pudlica wrote:joj stochar kako si ti nadaren,aj majke ti koliko vas ode na gostovanje a koliko nas na klipu ima,joj... :lol: :lol:
bar to ne nazivamo 'lekcijama iz navijanja'. ono nije nikakva lekcija, ono je komedija! ovo je lekcija:

http://youtube.com/watch?v=vrMoFK75mUI&feature=related
:roll: :-) :lol:

Ja ocekivao da ces postaviti neki youtube link sa navijanjem manijaka, kad ono navijaci Holandskog Ajaxa. Fakat, sve ste mi vise smijesni, a bogami i zalosni. A ti posebno Stochar. Veliki navijac omanjeg željice, postavlja link sa navijacima Ajaxa. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to da je navijanje Manijaka bolje je davno dokazano, htio sam samo staviti neuttralan primjer da malcu pokazem sta je lekcija iz navijanja!
Last edited by stochar on 17/04/2008 22:13, edited 1 time in total.
Post Reply