fahro je crnogorac, pitt i ja smo srbi! jel' tako pitticu?callmethebreeeze wrote:meni nista nije sveto![]()
Seha......fahro je iz suparnickog klana....tj plemena
ma vi sve u rukavicama radite
Moderator: anex
fahro je crnogorac, pitt i ja smo srbi! jel' tako pitticu?callmethebreeeze wrote:meni nista nije sveto![]()
Saian wrote:fahro je crnogorac, pitt i ja smo srbi! jel' tako pitticu?callmethebreeeze wrote:meni nista nije sveto![]()
irfan2 wrote:ma profesionalci nikadne ostavljaju tragove za sobom ..a ponajmanje otiske prtiju
Jok meniSaian wrote:irfan2 wrote:ma profesionalci nikadne ostavljaju tragove za sobom ..a ponajmanje otiske prtiju
a i svidja im se kako latex prijanja uz kozhu![]()
![]()
ma tebi je kremapitt wrote:Jok meniSaian wrote:irfan2 wrote:ma profesionalci nikadne ostavljaju tragove za sobom ..a ponajmanje otiske prtiju
a i svidja im se kako latex prijanja uz kozhu![]()
![]()
breeze ima taj fetis
:D
Ako nekog optuzujes za nepismenost, daj se, majke ti, sam opismeni. Fakat je obicni "falus" ovo sto ti pises. Covjek se zove Klajic, a ne Kljaic.misterix wrote:Ja mislim da bi ih Šimići trebali tužiti, ak ništa drugo zbog nacionalnog vrijeđanja, izbit par hiljada maraka Avazovim "pulenima" . Ak Fahro ima para da gradi onaj falusoidni simbol, ima para i da plaća advokate. (Avazov novinar koji ovo bude čitao nek pogleda u Kljaića da vidi značenje riječi falus, mislim da se neće snaći inače, ako zna šta je Kljaić)
Kakogod, podrška Sarajevo-x-u i ne dajte se seljakluku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
panzer wrote:Zašto se ovaj članak ne može kometarisati.Ministar Hećo napao fotografa Avaza
Jel se "drugovi" sa portala boje ABA3A ili je u pitanju kolegijalnost?
Zar se neko može smatrati kolegom A.Hadžiarapovića?
One Avaz to bind them allHendrix wrote:One Avaz to rule them all !
tek sad ovo citam, samo da kazem da je postdr.gog wrote:Koja isfrustriranost...i naspram sa-x i naspram avaza...od količine bijesa,obostranog, mi dolazi muka.Sve,od usporedbi pisanog tabloida i njegove novine-majke sa internet -zajednicom i samo suprostavljanje mišljenja je na fuj nivou.Koja posjećenost čega?Čemu služi poređenje brojeva?Da bi dokazali "njima"da smo bolji?
Ko hoće da kupi Avaz i čita "otvorenog" mozga,pokupiće informacije koje mu trebaju bez neke posebne opasnosti da bude izmanipulisan,ako misli glavom.Ne uzima marku iz mog džepa uostalom.Fahro vam nije simbol poput Taje,on je daleko jačeg profila i debljeg novčanika od spodoba tipa Premijera i Mame.I to bljutavo pominjanje porijekla,izvrtanje imena,maltene proklinjanje na najnižem je nivou i pokazuje u osnovi zavist prema osobi koja drsko,u stilu s vremenom i političkom klimom uzima što stiže,dok vi pričate i kunete na markove konake.Niti on može posebno tangirati stabilnost i rad Sarajevo -x.coma,niti ga to interesuje,kao što i Šimiće zaboli šta piše neki pakosni početnik iz AS-a.
Oni koji zaista patološki mrze Sarajevo-x.com su plitki mozgovi koji nasjedaju na senzacionalističko prepucavanje tipa Reis vs.SDP vs.Krst vs.Džamija,i slično smeće koje truje Forume već pola godine.To su,da ne bude zabune,izvjesni banovani forumaši sa ovog istog Foruma-pod drugim nickovima.Neću iz srkleta da vam postiram linkove kao dokaz ,a imam ih od samog početka one smijurije od diletantskih protesta,frke oko krsta na zlatištu,jajarenja kantolanog wc-a od vlade i svađe sa Ćelavim Tajom od Rulje.Imam čitavu kolekciju i hronologiju ove besmislene i prenapuhane čimburijade,ove gluposti od internetske ,virtualne borbe urbanih vs.došlja&papaka.I svagdje je jedna stvar ista...hebena frustracija i patološka opsjednutost traženjem uzroka sveg zla kod onih drugih,i pretjerano uživljavanje u ulogu internetskih narodnih tribuna..govornika neke "raje"..zlo mi je fakat,ima li šta drugo osim Avaza na tapeti(osim reisa,i religijeuvrtićima)?
Otiđite malo na isti Portal,ne ujeda..registrujte se i tamo i uzvratite onako kako mislite da treba i kome treba,bez šupljeg prepucavanja o "njima"
Toliko...
Dr.Gog.
Otišla, registrovala se i nakon prvog komentara banovana ... nadobudni supčići od moderatora ne ujedaju, to si u pravu, ali šalju sve u banoviće, ko god napiše slovo "P" od riječi "pohvala" za sa-x ili napiše slovo "L" od riječi "loše" za Avaz. Primitvci, kao i njihovi priučeni novinarčići.dr.gog wrote:Otiđite malo na isti Portal,ne ujeda..registrujte se i tamo i uzvratite onako kako mislite da treba i kome treba,bez šupljeg prepucavanja o "njima"
Toliko...
Dr.Gog.
meni se desila slična stvar,par puta sam spomenuo komentare u avazu u kojima je čedo jovanović proglašavan maltene četnikom i ti postovi su obrisani,niđe veze,pravi pravcati havazDr.Kloc wrote:Otišla, registrovala se i nakon prvog komentara banovana ... nadobudni supčići od moderatora ne ujedaju, to si u pravu, ali šalju sve u banoviće, ko god napiše slovo "P" od riječi "pohvala" za sa-x ili napiše slovo "L" od riječi "loše" za Avaz. Primitvci, kao i njihovi priučeni novinarčići.dr.gog wrote:Otiđite malo na isti Portal,ne ujeda..registrujte se i tamo i uzvratite onako kako mislite da treba i kome treba,bez šupljeg prepucavanja o "njima"
Toliko...
Dr.Gog.
Hajmo klocevi u ordinaciju, prijem pacijenata za pola sata,jer sestra ima pauzu za doručak..