Avaz protiv sarajevo-x portala

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Saian

#226 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by Saian »

callmethebreeeze wrote:meni nista nije sveto :D
Seha......fahro je iz suparnickog klana....tj plemena :D
fahro je crnogorac, pitt i ja smo srbi! jel' tako pitticu?
:D[/quote]

ma vi sve u rukavicama radite :D :D :D
pitt

#227 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by pitt »

Saian wrote:
callmethebreeeze wrote:meni nista nije sveto :D
Seha......fahro je iz suparnickog klana....tj plemena :D
fahro je crnogorac, pitt i ja smo srbi! jel' tako pitticu?
:D

ma vi sve u rukavicama radite :D :D :D[/quote]

Cistunci :D :D :D
irfan2

#228 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by irfan2 »

ma profesionalci nikadne ostavljaju tragove za sobom ..a ponajmanje otiske prtiju :D
Saian

#229 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by Saian »

irfan2 wrote:ma profesionalci nikadne ostavljaju tragove za sobom ..a ponajmanje otiske prtiju :D

a i svidja im se kako latex prijanja uz kozhu :D :D :D
irfan2

#230 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by irfan2 »

jah..i poslije jos malo nivee stave da se razmeksa :D ..
pitt

#231 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by pitt »

Saian wrote:
irfan2 wrote:ma profesionalci nikadne ostavljaju tragove za sobom ..a ponajmanje otiske prtiju :D

Jok meni :D breeze ima taj fetis :D:D
don_corleone

#232 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by don_corleone »

da nije bilo avaza, ne bi saznao ko su vlasnici sax-a... :D
ipak, neprofesionalnost na nivou... :roll:

sa-x, nedaj se.... :thumbup:
irfan2

#233 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by irfan2 »

pitt wrote:
Saian wrote:

Jok meni :D breeze ima taj fetis :D:D
ma tebi je krema :D
Saian

#234 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by Saian »

jes' ga to mazo irfo :D :D :D
pitt

#235 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by pitt »

vidi ovih pionira sto provociraju :D :D :D
irfan2

#236 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by irfan2 »

nisam .. to vidio na plazi kad ste bili vas dvojica :D ..

ovo je vas song :D ..

Mažemo si tijela nekim faktorom
Na istome ručniku ja i on
On ima divna mišićava leđa
I kosu poput Jimmy Page-a

Poslije će se on još malo brčkat' u moru
Pravit' se važan i muževan
Ja ću na plaži pijuckati kolu
I čekati da izađe van

On pije pivo jer vozi bolje od mene
Ja pijem sok jer su mi ruke nježnije

On pije pivo jer vozi bolje od mene
Ja pijem sok jer su mi ruke

Nježnije
Nježnije
Nježnije
Nježnije

:D :D
Hendrix

#237 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by Hendrix »

One Avaz to rule them all !
igrac

#238 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by igrac »

misterix wrote:Ja mislim da bi ih Šimići trebali tužiti, ak ništa drugo zbog nacionalnog vrijeđanja, izbit par hiljada maraka Avazovim "pulenima" . Ak Fahro ima para da gradi onaj falusoidni simbol, ima para i da plaća advokate. (Avazov novinar koji ovo bude čitao nek pogleda u Kljaića da vidi značenje riječi falus, mislim da se neće snaći inače, ako zna šta je Kljaić :D )

Kakogod, podrška Sarajevo-x-u i ne dajte se seljakluku :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :D :D
Ako nekog optuzujes za nepismenost, daj se, majke ti, sam opismeni. Fakat je obicni "falus" ovo sto ti pises. Covjek se zove Klajic, a ne Kljaic. :mrgreen: I onda ti popujes novinarima Avaza. Koji apsurd!
pesak

#239 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by pesak »

E, svasta. Sta li bih ja radila ovde da je portal ustaski ... :roll:
Hvala vama na mestu ovde , gde se slobodno moze reci sta se misli.

I u Srbiji je slicno sto se "medija" tice... :roll:

:sax:
krmenadla

#240 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by krmenadla »

I dokle je?

Je li stigla tužba oficijelno?
The__Doctor

#242 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by The__Doctor »

Ukucaj umjesto avaz dnevni avaz i vidi rezultat :D
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#243 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by dr.gog »

Koja isfrustriranost...i naspram sa-x i naspram avaza...od količine bijesa,obostranog, mi dolazi muka.Sve,od usporedbi pisanog tabloida i njegove novine-majke sa internet -zajednicom i samo suprostavljanje mišljenja je na fuj nivou.Koja posjećenost čega?Čemu služi poređenje brojeva?Da bi dokazali "njima"da smo bolji?
Ko hoće da kupi Avaz i čita "otvorenog" mozga,pokupiće informacije koje mu trebaju bez neke posebne opasnosti da bude izmanipulisan,ako misli glavom.Ne uzima marku iz mog džepa uostalom.Fahro vam nije simbol poput Taje,on je daleko jačeg profila i debljeg novčanika od spodoba tipa Premijera i Mame.I to bljutavo pominjanje porijekla,izvrtanje imena,maltene proklinjanje na najnižem je nivou i pokazuje u osnovi zavist prema osobi koja drsko,u stilu s vremenom i političkom klimom uzima što stiže,dok vi pričate i kunete na markove konake.Niti on može posebno tangirati stabilnost i rad Sarajevo -x.coma,niti ga to interesuje,kao što i Šimiće zaboli šta piše neki pakosni početnik iz AS-a.

Oni koji zaista patološki mrze Sarajevo-x.com su plitki mozgovi koji nasjedaju na senzacionalističko prepucavanje tipa Reis vs.SDP vs.Krst vs.Džamija,i slično smeće koje truje Forume već pola godine.To su,da ne bude zabune,izvjesni banovani forumaši sa ovog istog Foruma-pod drugim nickovima.Neću iz srkleta da vam postiram linkove kao dokaz ,a imam ih od samog početka one smijurije od diletantskih protesta,frke oko krsta na zlatištu,jajarenja kantolanog wc-a od vlade i svađe sa Ćelavim Tajom od Rulje.Imam čitavu kolekciju i hronologiju ove besmislene i prenapuhane čimburijade,ove gluposti od internetske ,virtualne borbe urbanih vs.došlja&papaka.I svagdje je jedna stvar ista...hebena frustracija i patološka opsjednutost traženjem uzroka sveg zla kod onih drugih,i pretjerano uživljavanje u ulogu internetskih narodnih tribuna..govornika neke "raje"..zlo mi je fakat,ima li šta drugo osim Avaza na tapeti(osim reisa,i religijeuvrtićima)?

Otiđite malo na isti Portal,ne ujeda..registrujte se i tamo i uzvratite onako kako mislite da treba i kome treba,bez šupljeg prepucavanja o "njima"

Toliko...
Dr.Gog.
turban

#244 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by turban »

Idem sutra da kupim Avaz... :D :D
b@tto

#245 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by b@tto »

panzer wrote:
Ministar Hećo napao fotografa Avaza
Zašto se ovaj članak ne može kometarisati.

Jel se "drugovi" sa portala boje ABA3A ili je u pitanju kolegijalnost?

Zar se neko može smatrati kolegom A.Hadžiarapovića?

pa upravo si napisao komentar
Gandalf

#246 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by Gandalf »

Hendrix wrote:One Avaz to rule them all !
One Avaz to bind them all
Neelix

#247 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by Neelix »

dr.gog wrote:Koja isfrustriranost...i naspram sa-x i naspram avaza...od količine bijesa,obostranog, mi dolazi muka.Sve,od usporedbi pisanog tabloida i njegove novine-majke sa internet -zajednicom i samo suprostavljanje mišljenja je na fuj nivou.Koja posjećenost čega?Čemu služi poređenje brojeva?Da bi dokazali "njima"da smo bolji?
Ko hoće da kupi Avaz i čita "otvorenog" mozga,pokupiće informacije koje mu trebaju bez neke posebne opasnosti da bude izmanipulisan,ako misli glavom.Ne uzima marku iz mog džepa uostalom.Fahro vam nije simbol poput Taje,on je daleko jačeg profila i debljeg novčanika od spodoba tipa Premijera i Mame.I to bljutavo pominjanje porijekla,izvrtanje imena,maltene proklinjanje na najnižem je nivou i pokazuje u osnovi zavist prema osobi koja drsko,u stilu s vremenom i političkom klimom uzima što stiže,dok vi pričate i kunete na markove konake.Niti on može posebno tangirati stabilnost i rad Sarajevo -x.coma,niti ga to interesuje,kao što i Šimiće zaboli šta piše neki pakosni početnik iz AS-a.

Oni koji zaista patološki mrze Sarajevo-x.com su plitki mozgovi koji nasjedaju na senzacionalističko prepucavanje tipa Reis vs.SDP vs.Krst vs.Džamija,i slično smeće koje truje Forume već pola godine.To su,da ne bude zabune,izvjesni banovani forumaši sa ovog istog Foruma-pod drugim nickovima.Neću iz srkleta da vam postiram linkove kao dokaz ,a imam ih od samog početka one smijurije od diletantskih protesta,frke oko krsta na zlatištu,jajarenja kantolanog wc-a od vlade i svađe sa Ćelavim Tajom od Rulje.Imam čitavu kolekciju i hronologiju ove besmislene i prenapuhane čimburijade,ove gluposti od internetske ,virtualne borbe urbanih vs.došlja&papaka.I svagdje je jedna stvar ista...hebena frustracija i patološka opsjednutost traženjem uzroka sveg zla kod onih drugih,i pretjerano uživljavanje u ulogu internetskih narodnih tribuna..govornika neke "raje"..zlo mi je fakat,ima li šta drugo osim Avaza na tapeti(osim reisa,i religijeuvrtićima)?

Otiđite malo na isti Portal,ne ujeda..registrujte se i tamo i uzvratite onako kako mislite da treba i kome treba,bez šupljeg prepucavanja o "njima"

Toliko...
Dr.Gog.
tek sad ovo citam, samo da kazem da je post :thumbup:
Dr.Kloc

#248 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by Dr.Kloc »

dr.gog wrote:Otiđite malo na isti Portal,ne ujeda..registrujte se i tamo i uzvratite onako kako mislite da treba i kome treba,bez šupljeg prepucavanja o "njima"

Toliko...
Dr.Gog.
Otišla, registrovala se i nakon prvog komentara banovana ... nadobudni supčići od moderatora ne ujedaju, to si u pravu, ali šalju sve u banoviće, ko god napiše slovo "P" od riječi "pohvala" za sa-x ili napiše slovo "L" od riječi "loše" za Avaz. Primitvci, kao i njihovi priučeni novinarčići.
Hajmo klocevi u ordinaciju, prijem pacijenata za pola sata,jer sestra ima pauzu za doručak..
b@tto

#249 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by b@tto »

Dr.Kloc wrote:
dr.gog wrote:Otiđite malo na isti Portal,ne ujeda..registrujte se i tamo i uzvratite onako kako mislite da treba i kome treba,bez šupljeg prepucavanja o "njima"

Toliko...
Dr.Gog.
Otišla, registrovala se i nakon prvog komentara banovana ... nadobudni supčići od moderatora ne ujedaju, to si u pravu, ali šalju sve u banoviće, ko god napiše slovo "P" od riječi "pohvala" za sa-x ili napiše slovo "L" od riječi "loše" za Avaz. Primitvci, kao i njihovi priučeni novinarčići.
Hajmo klocevi u ordinaciju, prijem pacijenata za pola sata,jer sestra ima pauzu za doručak..
meni se desila slična stvar,par puta sam spomenuo komentare u avazu u kojima je čedo jovanović proglašavan maltene četnikom i ti postovi su obrisani,niđe veze,pravi pravcati havaz
Luke Perry

#250 Re: Avaz protiv sarajevo-x portala

Post by Luke Perry »

kako su najavljivali novi portal a ono srednja zalost :-) Forum ne daju ni citati, moras se registrovati :lol:
Post Reply