Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naucili smo da je Avaz protiv svega normalnog u ovoj zemlji,bilo je samo pitanje vremena kada ce pljunuti po jedinom normalnom bh portalu i njegove vlasnike uvrijediti na nacionalnoj osnovi.
Pitam se ko radi u tom Avazu da ne razlikuje forum od portala i forumase od vlasnika i novinara.Pitam se i kako imaju obraza i bilo kakve etike da napisu kako su im preko telefona govorili da su vlasnici ustase.Pitao sam se da li Avaz moze dotaknuti dno,a cini mi se da je ovim napokon dotaknuto...ili moze jos..
Last edited by klixober on 02/04/2008 23:33, edited 1 time in total.
Avaz je jedna sovinisticka novina jednog obicnog lopova i egoiste koji je sada koristi za licna obracunavanja. Govna su to zadnje vrste. Drste se momci, bilo je samo pitanje vremena na zalost.
odvratno, nevjerovatno nisko i najblaze receno odvratno
da li ce ikada doci kraj ovom nepreglednom ludilu nacionalizma i kraj nacionalistickoj medijskoj tiraniji
Pa i idiot bi znao napraviti razliku izmedju vlasnika portala i nicka koji je pokrenuo temu na forumu... takodje bi mogao skontati da je prvi april i da je vijest samo prenesena sa drugog site-a (na kojem su vrlo brzo i naglasili da se radi o prvoaprilskoj sali).... no to nije svakako tema nase emisije... nisu u Avazu toliko nepismeni koliko se cini... samo se cekao i najmanji povod pa da gospoda pocne pljuvati po sa-x portalu... boli cinjenica da je to najposjeceniji portal, prejaka konkurencija, nedostizno za Avaz... treba to nekako srozati... a ako malo citamo i izmedju redova u prvi plan su gurnuta imena brace Shimic... sto bi trebalo da znaci da je sa-x u najmanju ruku antibosnjacki portal, proustaski i proSDP-ovski itd itd
pape wrote: Neka laju, ... i ne znaju nista drugo.
Zna li neko ko je potpisano shkrabalo N.R. ... ? ....
ja bih ovako naslijepo rekla da je Nula (Nishtica ) Radonchic iako nisam sigurna
ma dajte ljudi, ne uzrujavajte se... avazovo je proshlo, eno im i heco otkazao pretplatu u ministarstvu, a udariti po konkurenciji je avazov oprobani recept...
i bilo je samo pitanje vremena kada ce pokushati uvuci i sax u ove uobichajene medijske spletke i prepucavanja. moj savjet: nemojte dopustiti da se to desi
Otkad je avaz stavio sprženog dječaka na naslovnicu prije par godina,povraća mi se od ispada,a nekad sam ga ponosito čitao po dalmatinskim plažama i kupovao ne žaleći.
zoom66 wrote:iskoristiti cu svoje ovlasti koje imam na forumu da bih proshao nekaznjeno te se onako sochno, mocno, validno i punosnazno posrati po peru, tinti und hartiji, tastaturnoj tipkovnici und kompjuterskom rachunalu avazovog zgubidanchica koji sebe visokosnazno i punovazno smatra novinarom.
pa gdje nestade ta zapadna demokracija i sloboda izrazavanja, ne?
Usputni off-topic...
Zakuhalo se na temi: